Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval tényleg várom a lehetõségeket. Egyelõre én tervezem az utat, de szerintem lesznek követõim 😊
Ami a magyar kézilabda jelenlegi helyzetében nem várt fejlemény. Remélem, nem vezet félre senkit, bármi is lesz a légkifejlet! <#ejnye1>#ejnye1>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Sok emberen érzem azt, hogy a válogatottság megszûnt divatnak, rangnak lenni, és ezt nem csak a játékosokra értem, hanem a klubokra is. Nem szívesen adjuk oda a játékosokat, mert olyan a világon nincs, hogy egy vállalkozásból ingyen elvisznek valakit, akit mi finanszírozunk."
"A másik pedig az, hogy nem láttam olyan kapitányt, akit ne hurcoltak volna meg, a válogatott semmilyen segítséget nem kap, még a saját vezetõségétõl sem, rossz a kommunikáció, az Eb elõtt például az 1-8. helyet tûzték ki célnak, amibõl a laikus azt gondolja, hogy az elsõ hely is elérhetõ, és hajlamos már egy bronzérmet is kudarcként kezelni."
Na végre valahára valaki ki merte mondani a lényeget!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sok jó dolgot elmond illetve kimond a válogatott és sportág helyzetével kapcsolatban. Mondjuk a Pálinger féle "tatai kapufás" célozgatása a kifogásokkal kapcsolatban (NL ügy részben) elég érdekes párhuzam.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Toulon kemény ellenfél lesz, de mivel - nem is annyira - titokban mindenki a kupagyõzelemrõl álmodik, úgyis le kell tudnunk gyõzni bárkit. A második meccs lesz itthon (keménynek és izgalmasnak ígérkezik), az oroszokat elkerültük, sõt kis szerencsével talán az egyik ki is esik, és egy továbbjutás esetén még mindig lehet reménykedni egy könnyedebb elõdöntõben, a Lugi-Blomberg párharc továbbjutóját kihúzva.
A Vác szerintem örülhet,a leggyengébbnek tûnõ dán csapatot húzták, és õk is itthon zárhatják a párharcot.
Egyik csapatunk sem egyértelmû esélyes (ahogy az várható volt), de mindkettõjüknek a jók a kilátásai. Nem bánom ezt a sorsolást, remélhetõleg ugyanezt mondhatom március 19-20. körül is.
Nõi KEK:
Toulon-FTC
Zvezda-Metz
Alicante-Rosztov
Lugi-Blomberg
Nõi EHF kupa:
Team Tvis Holstebro-Vác
Team Esbjerg-FC Midtjylland
Sagunto-Lada Togliatti
KIF Vejen-Oldenburg
Azt kell mondjam mindkettõ megoldható feladat. A Vác a leggyengébb dán csapatot kapta, a Fradi pedig a gyengébbik franciát. Ráadásul az utazás sem vészes anyagilag.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jucus és a többi érdeklõdõ figyelmébe!
Kajak-kenu VB Szeged
"A múlt heti végrehajtó bizottsági ülésen eldõlt, hogy az eddigiektõl eltérõen, igazodva a 2012-es londoni olimpia programjához, három naposak lesznek a döntõk: pénteken férfi 1000 méter és nõi K-4 500 m fináléit, szombaton a nõi 500 méteres számok, a kenu páros 1000 méter és a férfi 1000 négyes, míg vasárnap a 200 méterek, az 5000 méter és a váltó kerül megrendezésre."
Tehát nincs mese, 3 napos programra kell készülni az eddigi 2 napos helyett.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt sem volt egyszerû összeszedni...<#nevetes1>#nevetes1>
Jogos. De legalább azt is tartalmazza az írás, hogy végre nem üzengetés, hanem valós párbeszéd zajlott.
De mint mondom, ez csak egy általam elképzelt és valószínûsített menetrend, inkább csak játék. Úgyis minden azon fog múlni, hogy a kulcsmeccseken melyik csapat melyik arcát mutatja, esetleg elfogy-e az Újváros a sorozat végére, kit sújtanak sérülések, egyéb külsõ körülmények. Szóval azt feltétlenül osztom, hogy nincs kõbe vésve semmi, és természetesen lesz még egy rájátszás is.
Egyébként meg: Mátéfi Eszterrel beszélgettünk
Mondjuk beszédes hogy hol van fent ez a beszélgetés 😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
Már tapasztaltam tavaly, hogy mit tudnak, de most megint mutattak valamit. A szokásos hangorkán mellett kicsit újítottak. A közepétõl - 1 perc után - érdemes leginkább nézni a videót, tisztára mint egy dél-amerikai fociderbin. <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
"akkor kapjon meghívót a válogatottba, ha olyan jó, minden szempontból, hogy oda befér"
Ok, ennek így kellene lennie, csak ugye rögtön felmerül a kérdés, hogy pl. Szekeres akkor mit keres a válogatott környékén?
Továbbra is fenntartom: akkor kapjon meghívót a válogatottba, ha olyan jó, minden szempontból, hogy oda befér. (Szerintem nem. De ez persze nem jelent semmit.) A szövetségi kapitány és a nevezett játékos közötti kommunikációt nem minõsítem, mivel csak õk ketten tudják, hogy mi és hogyan zajlott le ezen a téren; a visszamondáskor és az azóta eltelt idõszakban. Így nem is értem, hogy mások milyen alapon teszik ezt meg. Talán az érintett felekre kellene ezt bízni.
(Lehet, hogy Kisvárdáról indult, de Dunaújvárosban is ismerik, mivel ott is megfordult, pályafutása elején.)
Egyébként ha az ETO-ban a védelem alapembere tud lenni igen komoly meccseken, akkor talán a válogatottba is beférne. Valószínûleg sokkal több hasznot hozna a válogatottnak mint mondjuk egy harmadik beálló a keretben.
A kis Mocsai is lemondta az EB elõtt a válogatottságot, aztán a januári vb-n az egyik legjobbunk volt..
Mellesleg Hornyák Kisvárdáról indult.
Meglátjuk, hogy miként tud gazdálkodni majd a csapat ezzel a "töltettel". Remélem, vasárnap még kicsit "bennük lesz" a meccs és ez esélyt ad majd nekünk. Egyezzünk meg abban, hogy a Fehérvár ellen ne kelljen a mi kárpótlásunkra játszanotok, hanem nyerjetek csak simán, a papírformát igazolva. <#wink>#wink>
A mi helyzetünkben én nem érzem, hogy a papírforma a mi 5. helyünket ígéri. A Fehérvár ellenében a sorsolást nézve talán valóban jobbak lehetünk, ráadásul egymás elleniben mi vagyunk a jók. A Békéscsaba sorsolása azonban jóval könnyebb, lesz 3 simán behúzható meccsük (Újbudán illetve otthon Siófok, Szekszárd). Nekünk Vácott nem igazán van esélyünk pontra, a Fradi ellen otthon sem lesz könnyû. Az Érdet otthon meg lehet verni és Veszprémben kellene nyerni, ami ugye szintén nem könnyû. Ha 4 pontot szerzünk a 4 meccsen, akkor lesz pontegyenlõség. Nem lesz egyszerû ez a 4 pont, a Csaba 6 pontja ennél sokkal könnyebb. Az utolsó fordulóban azután otthon lehet a ki-ki meccs. Kérdés, hogy addigra mennyire "amortizálódnak" le a "nagyasszonyok". Sajnos egyre több gondjuk van... Ahogy hallom egyelõre szeretnék még jövõre is folytatni, de Boki és BB esetében - az egyre több problémájuk miatt - nem tudok optimistán tekinteni a jövõbe ezügyben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szóval bizonyos értelemben nagyon is szerencsénk volt, már csak azért is, mert egy ilyen siker õrült nagy muníció lehet a továbbiakra, és "teltházközelibb" állapotot jelenthet egy következõ, esetlegesen gyengébb ellenfél ellen is. (Na meg ezt a katarzist a világon semmire nem cseréltem volna el.) Persze nyilván egy ekkora fizikai, mentális igénybevétel hullámvölgyet is vonhat maga után, meglátjuk, bízom benne, hogy a következõ roppant fontos sorozat során inkább építkezni tudunk mindebbõl.
Fura kimondani, pláne leírni, de a Fehérvár elleni hazai derbi a többihez képest szinte edzõmeccsnek ígérkezik, és ezzel a megfogalmazással véletlenül sem az ellenfél lebecsülés emiatt élek. Az a meccs is lehet még nagyon-nagyon nehéz, a Vác tudna mesélni. Azért azon meccsen mindenképpen igyekszünk kárpótolni titeket az esetlegesen Újvárosban jutott pontokért, ha úgy alakul 😉
Egyébként érdekes a Kohász helyzete, szurkolok, hogy legyen meg az ötödik hely, és azért is, hogy ez nemzetközi kupát érjen - a papírforma ezt is ígéri, ha ehhez sokat is kell még dolgozni, harcolni. De vállalja még jövõre is az összes "nagy öreg"? Különösen a sorozatterhelés hangzik rosszul, elvégre a sérülések és a fiatalok rutintalansága miatt idén is a tapasztalt játékosok vállán "nyugszik" a teher nagy része.
Sajnos Stanleyt már sehol sem látom a neten az utóbbi idõben, nagyon eltûnt...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kirsner Erika: Az ilyen gyõzelmek bearanyozzák pályafutásom ezen szakaszát
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/nem-mertek-odanezni-zacsik-hetmeteresenel-2064563/
DUNAFERR FOREVER!!!
Mint ahogy Stanley Connor is nagyon keveset írt mostanában
Elég nagynak tûnik a különbség fõleg a félidei eredményt is nézve
LARVIK-VOLGOGRÁD 41-20 (24-9)
DUNAFERR FOREVER!!!
De elõbb még vasárnap randevúzunk veletek Újvárosban. Remélem egy szoros és jó meccset látunk majd és tudunk ponto(ka)t szerezni tõletek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, mikor olvastam a meccsekrõl tegnap este - csak a gyõrit láttam - nekem is eszembe jutott az a csodás 2005. márciusi hétvége. Ez már majdnem azt idézte <#eljen>#eljen>
Az ETO hozta a kötelezõt, ami néha nehezebb, mint sokan gondolják. A védekezésük a meccs 3/4-edében jól mûködött (kivéve a 2. félidõ elsõ negyedóráját), elöl azonban sok volt a hiba, a pontatlanság. Ezért alakult a vártnál szorosabban a meccs.
A Fradi és a Vác meccsét nem láttam, így azokról írni nem tudok, csak gratulálni mindkét csapatnak. Terv szerint ma délután és este meg fogom majd nézni mindkét meccs ismétlését.
DUNAFERR FOREVER!!!
FTC - Viborg 33-32 (FTC továbbjutás): aulába ünneplés 😊
http://www.youtube.com/watch?v=nnAAqnMx-HM&feature=related
Vitéz lányaink gyõzedelmes harcairól...
http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/13/Vitez_lanyaink_gyozedelmes_harcairol/
Már lassan "NagyLacis" magasságokba(😊) emelkedik Hornyák ügye. Ez is nayon unalmas már.
Egy dolgot azonban nagyon szeretnék: a szövetségi kapitány még akkor is csak abban az esetben válogassa be, ha posztján egyértelmûen és nélkülözhetetlenül õ a legjobb!
(Szubjektív véleményem szerint ilyes soha napján lesz csak. Vicc, hogy mekkora arcot adtak neki.)
Csacskaságokat beszélek. Kettõjükre is igaz ez az állítás.
A béna gépelésembõl következõ szórendi és névelõhibákért pedig elnézést kérek, az én szemeimet nagyon bántják, de szerkeszteni ugye nem tudok.