Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiszek abban, hogy amennyiben létezne Magyarországon a tudatos fogyasztás kultúrája, akkor az egyszeri ember szava is többet érne. Mi is tehetünk róla, hogy nem így van. Nekem nincs is más választásom, mint telefonon jelezni az igényemet, elvégre így az a helyzet állt elõ, hogy olyan adókra megy el a pénz, amelyek így már kellenek a fenének. Elvtelenség lenne ezt szó nélkül hagyni. Ugye ez fordított helyzet, hiszen nem arról van szó, hogy az ember szolgáltatótól szolgáltatóhoz ugrál, hanem arról, hogy ott ragad egy szolgáltatónál (pénzért), amely nem nyújt úgyszólván semmit. A streammel nem büntetném a UPC-t, de még csak visszajelzést sem küldök feléjük. Más helyzete nyilván más.
Nekem asztali gépem már nincs, pont 2 éve cseréltem le laptopra, éppen a mobilitás miatt. Ilyenkor és máskor is nagyon jól jön. Nálam az ehftv.com-os streamekkel sosincs gond, tökéletesen mûködnek, még a tv-n is elég jól nézhetõek és szerencsére a nettel sem szokott problémám lenni. Ezért nem is fizetek érte. Meg lehet 2 év múlva megint másik szolgáltatóhoz kerül majd és akkor lehet újra variálni és fizetni. Nem vagyok sem milliomos, sem fejõstehén.
Egyébként ma és holnap az összes nõi BL meccs élõben látható lesz az ehftv.com-on.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos nekem saját laptopom sincs, ahhoz pedig semmi kedvem, hogy a lakáson kábeleket húzzák végig, ráadásul ha megint a Digihez kerül egy világverseny, akkor az asztali gép kis híján több áramot fogyasztana el streamelés közben, mint amennyi a ráfizetés lenne. Az idõnként - fõként fejlesztések idején - szakadozó netrõl, vitatható minõségû streamekrõl nem is beszélve. Amúgy teljesen érthetõ a hozzáállásod, de a szolgáltatók felé ez nem világos jelzés.
Valószínûleg többet érne, ha a Facebookos és Ágais akciók (õszintén szólva oda nem is regisztrálok ezért, mármint egyik helyre sem) helyett az egyszeri fogyasztó jelezné a szolgáltatója felé az igényét. Úgyis azon megy a huzavona, hogy a Digi nem akarja ingyen adni a drága jogokkal megerõsített fegyverét, a UPC pedig nem akar fizetni is azért, hogy erõsítse a riválisát. A pontosan arányokat, ki mennyit kér, ki mikor adná be a derekát, nem tudjuk. De egy pár ezer telefonhívás - úgysem jön össze, de én a magam részét megteszem a hosszú hétvége után. A UPC pedig megérdemli, hogy otthagyják minél többen a fenébe (már aki teheti), mert "normális" sportra nem szánnak a pénzt, az azt közvetítõ adót pedig nem veszik be. Inkább fizetnék pénzt egy "kézis" adóért, mint a sok fölöslegesért. Jobb, ha az a szolgáltató kap tõlem támogatást, amely arra a sportra szán pénzt, amely engem érdekel is.
Mindenesetre remélem (de nem merek hinni benne), hogy így vagy úgy, mégiscsak érzékelnek majd annyi külsõ nyomást, hogy a Digi legújabb támadása után enged mindkét fél. Mi csak jól járnánk vele a nagy szolgáltatók nagyképû arca mögött húzódó, presztízsveszteség okozta fájdalom pedig nem tud érdekelni. Illetve mégis: jó lenne végre emiatt kárörömöt érezni azok után, hogy évek óta szórakoznak a sportkedvelõ közönséggel, köztük - ami a UPC-t és a T-Home-ot illeti - a saját elõfizetõikkel.
Team Tvis Holstebro (dán) - SYMA Vác
EHF Kupa 1/4 döntõ, 1. meccs - Holstebro
2011.03.13. 12:15
Magyarország - Macedónia
Férfi EB selejtezõ, 1. csoport, 4. forduló - Veszprém
2011.03.13. 16:45 SportKlub
Toulon Saint Cyr Var Handball (francia) - FTC Rail Cargo Hungaria
Nõi KEK 1/4 döntõ, 1. meccs - Toulon
2011.03.13. 18:00
Gyõri Audi ETO KC - Dinamo Volgograd (orosz)
Nõi Bajnokok Ligája, Középdöntõ, 2. csoport, 5. forduló - Gyõr
2011.03.13. 18:15 Viasat3
DUNAFERR FOREVER!!!
Most kiderül, hogy ha nem vagyunk ott, akkor mi a helyzet. Lehet így lesz meg a továbbjutás! <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egészen elgondolkodtató történet.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sztem Gabesz tud válaszolni a kérdéseidre, mert az õ egyik kollégája sokáig dolgozott a Diginél és szerelte fel a cuccaikat.
Az MKSZ "megszólalása" meg csak marketing dolog, annyit is ér.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ami engem nyugtalanít:
1. Utolsó pillanatban dörgölik az ember orrá alá fejleményeket, normális közlemény most sincs arról, hogy mi a helyzet. Nem tisztázott, hogy igaz-e a pletyka, mely szerint a Sportlub kézis jogai is hozzájuk kerültek. Azt sem tudni, hogy mûholdon mekkora késéssel lesz elérhetõ, csak annyit, hogy a kábeltévés hálózatuk után. Nyilván tárgyalnak még a UPC-vel és a T-Home-mal, azért is a csend, csak addig az egyszeri sportbarát nem tudja, hogy mit lépjen.
2. Ráadásul most jön a hosszú hétvége, utána pedig egyéb személyes okokból nem tudunk intézkedni, így sajnos külön problémát okoz az elõbbiekben taglaltakon túl is.
3. Ha igaz, hogy a Viasat 3 örömmel hátrált ki menetközben, akkor ez elég csúf húzás volt tõlük. Persze nem vár az ember egy olyan adótól semmit, amely igénytelen valóságshow-k áradatával próbál a piacon megmaradni. Tisztességet pláne nem.
4. Elvileg kell(ene) lennie arra vonatkozó szabálynak, hogy mekkora lefedettség esetén értékesíthetõ a közvetítési jog. Na most vagy még sincs, vagy valami susmus van, vagy a Diginek az egész régióban kijön a lefedettsége, csak éppen nálunk nem. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen kevés információ áll a rendelkezésre, de ugyanakkor már elõre tudtak volna a rivális hálózatoknál való programba kerüléssel számolni.
5. Nem csupán az zavar, hogy számos kézilabdabarátnak, köztük nekem, mindez komoly kellemetlenséget okoz, de az eddigi és a várható eredmények számos új vagy látens rajongót szerezhetne a sportágnak. Ezután a fordulat után erre kisebb esély látszik.
Persze számos elõny is származhat ebbõl a hosszabb távon.
- a Digi megerõsödne, az jó lenne, mert a UPC-re és a T-Home-ra ráférne a komolyabb konkurencia
- ha a Digi sportadói bekerülnének a riválisok kínálatába, az szintén örvendetes
- végre komolyabban foglalkozhatnak a sportággal: több mérkõzés kerülhet képernyõre, hosszabb, normálisabb felvezetést kaphatnak, végre lehetnek ismétlések, ha esetleg hozzájuk kerül a KEK és az EHF-kupa is, láthatná az ember a kinti meccseket (bár ezt magam, sem hiszem el)
Szóval ki lehet ebbõl még jól. Addig viszont marad a bizonytalanság, és minden érintett fogyasztó a Digirõl beszél, azt hiszem, ezt nevezik reklámnak, ha ennek nyilván meg is volt az ára. Ugyanakkor azt hiszem, hogy nekünk is megvannak a magunk eszközei, amelyekkel lehetõség szerint mondhatni kötelességünk élni. A szolgáltató felhívása az igényeinkkel, esetleg az otthagyásuk finom kilátásba helyezése, a lehetõség szerinti váltás, ha úgy alakul, hogy ez bizonyosan szükséges mind-mind érhet valamit. Az biztos, hogy amennyiben úgy alakul, akár a UPC mellé is beszerzek egy tányért, és csak az alkalmat fogom várni, hogy fel lehessen bontani a UPC-nél a szerzõdést (csatornakiosztás módosítása), sõt akit csak lehet az ismerõsi körömben, azt lebeszélem róluk.
Egyébként valakinek van bármiféle tapasztalata a Digivel? Fõként a mûholdas tanulságok, havidíjon felüli költségek érdekelnének. Érdekelne, mivel ezzel idõszerûvé vált az átállási hadmûvelet megtervezése, ha nem biztos, hogy szükség lesz rá.
Mellesleg az MKSZ is megszólalt, de hogy mennyit ér, az más kérdés.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Az, hogy jelen estben a Digi mikor hová vásárolja be magát, szerintem hagyjuk, pénz beszél a szurkoló meg esetleg pofázik, a kutyát nem érdekli, esetleg ha nagyon hangosan és sokan csinálják.
A UPC-t nem ismerem, de szerintem elõbb utóbb benne lesz, persze kérdés mekkora csomagod van...
Itt nálam szerintem ezzel nem lesz gond, amennyiben maradtak a dolgok...
http://goo.gl/gd6Zi5
Személy szerint a EHF honlapján megtekinthetõ közvetítéseket nem tartom kellõ minõségûnek, és végképp nem élvezhetõnek egy reménybeli BL-döntõhöz illõen. Azt viszont nem bánom, hogy a Digi online közvetítése már nem ingyenes, mert a vb-t sem tudtam így normálisan követni: munkaidõben dolgoztam (ez nyilván Kína "hibája"), hétvégén pedig amikor az emberek többsége nem, majdnem a Cunder szintjén mozgott. Persze a Cunder tevékenysége dicséretes, csak a komolyabb összecsapások esetén szinte semmit nem ér, mert éppen csak a mérkõzés követése lehetetlen feladat. Náluk egyébként lehet tudni valamit a kapacitásról és a várható fejlesztésekrõl? Mert úgy szívesebben támogatná õket az ember, ha látná, hogy mikor és milyen elõrelépés várható bizonyos feltételek teljesülése esetén.
Különben pedig gratulálok a Vácnak! Nem mondom, eleve õket tartottam esélyesebbnek, de nem mertem erre hagyatkozni. Nagyon remélem, hogy a Gyõr mögötti élmezõny tovább folytatja a hagyományokat, és mindig a hazai csapat nyer - ez pedig a Vác ellen nem lesz sétagalopp, ha idegenben kevésbé veszélyesek is. A Gyõr elleni döntõben pedig jöhetne sorrendben egy vendég- és egy hazai siker 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bejött, amit pénteken írtam, kikapott a Loki és megfordult a sorrend. Most már a Fradi lányainak a saját kezükben a sorsuk az ezüstérmet illetõen. Ha megverik otthon a Vácot az utolsó fordulóban akkor õk az ezüstérmesek. Nagyon gyengén játszott a Loki, a hazaiak végig simán vezetve nyerték a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
gratulálok a válogatottnak, ééééééééééés végre Ancsin is pályára lépett 😊)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A vártnál sokkal simábban hozta a meccset a tartalékos, fiatal csapat. Szép volt fiúk! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Macedónia-Magyarország
Férfi EB selejtezõ
m1 16:55
A Cunderen:
Váci NKSE-DVSC
Nõi NB I 21. forduló
17:50
DUNAFERR FOREVER!!!
"Azzal a feltétellel fogadtam el az ajánlatot, hogy ez egy hosszútávú közremûködés lesz. Megkérdeztem, hogy az idei BL gyõzelem vagy egy "nyerõcsapat" a cél. Azt mondták, hogy az utóbbi. Különben soha nem mentem volna bele. Itt nincsenek hozzászokva a hosszútávon való gondolkodáshoz. Valószínûleg ezért nem nyerték még meg egyszer sem a kupát."
DUNAFERR FOREVER!!!
Számomra az is érdekes, hogy most Anja is nagyon csöndben van ezzel kapcsolatban, pedig õ aztán nem az a típus aki csöndben marad, kíváncsi lennék a nyilatkozatára a menesztésével kapcsolatban.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Már februárban a Dunaferr-Fradi meccsen szóba került a veszprémi szurkolás dolog (persze akkor a negyeddöntõkre). Mostanra is lennének jelentkezõk - lehet 2 autóra való is - de még nincs konkrét idõpont, addig nem egyeztetünk. Amint tudunk mindent, keresni foglak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Isthy, te láttad õket játszani, jelenthet valamit a harmadik hely, vagy csak tovább jutást nézték aztán majd most...
Nikola meg ül a padon, pedig hagyományosan jó a franciák ellen -mielõtt még vki a sérülésére hivatkozna: saját bevallás szerint tökéletes a válla... pedagógiai okból ültetni igen nagy butaság lenne Lajos részérõl, vmi elveszett a legendás kapcsolatból...
na mindegy, remélem Barcára azért készülünk egy két taktikai elemmel, akár Vujin gyenge játékára is...
hajrá
idén akar valaki Barca meccsre jönni? 😊) Isthy, hátha végre továbbjutást ünnepelhetnél 😊
A nõkrõl, kiknek Életünk köszönhetjük.
Ki mindent Megtesz értünk, a nõ,
Dajkál, ápol, És felnevel õ.
Hálánk szálljon Lányra, anyára,
Ki a családot Összetartja.
Szépséges nõk, Jó asszonyok,
Kívánunk boldog, Víg nõnapot.
A Képes Sport interaktív rovatában rendhagyó interjút készíthetnek Olvasóink a nyártól Gyõrben játszó olimpiai bajnok norvég kézilabdázóval, Heidi Lökével, aki nemzeti együttesével és vadonatúj klubcsapatával kapcsolatban is várja a kérdéseket. A játékos válaszaiból összeállított interjú a magazin következõ lapszámában található meg!
http://www.nemzetisport.hu/kepes_sport/kerdezd-heidi-loket-2067662/
Nem bírom kihagyni: csak nem megvan Anja következõ munkahelye? <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Schaffhausen (svájci)–Montpellier (francia)
Kolding (dán)–THW Kiel (német)
Chambéry (francia)–Ciudad Real (spanyol)
Bosna Sarajevo (boszniai)–Csehovszkije Medvegyi (orosz)
Pick-Szeged (magyar)–Flensburg-Handewitt (német)
FC Barcelona (spanyol)–MKB Veszprém (magyar)
CO Zagreb (horvát)–RN Löwen (német)
HSV Hamburg (német)–Valladolid (spanyol)
Valahogy sem a spanyol sem a német csapatok nem kerültek szembe egymással. Pedig volt esély bõven...
DUNAFERR FOREVER!!!