61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#50848 Kedves Gábor! Ha erre jársz, kérlek, tájékoztass bennünket, lehet-e mostanában Fradi meccset nézni neten? Különös tekintettel a Siófok elleni összecsapásra.
Köszi előre is! -
Kérdés: a veszprémiek mennyire örültek a hírnek vajon? -
#50846 Férfi BL nyolcaddöntő:
Ademar Leon-MKB Veszprém
Mit is írtam a Pick meccsről szóló bejegyzésem (#50842) végén? -
#50845 A BL-nyolcaddöntők párosításai:
Füchse Berlin – HSV Hamburg
Montpellier – Barcelona
Wisla Plock - THW Kiel
Kadetten Schaffhausen - Atletico Madrid
Ademar León - MKB Veszprém
Vive Kielce - Cimos Koper
Metlaurg Skopje - Croatia Zagreb
Savehof - Koppenhága
Játéknapok: március 14-18, március 21-25 -
#50844 Én balga.. Köszi! -
#50843 A románok nem fognak kikapni otthon, így ők lesznek a 4. elődöntősek. Ha más nem a döntetlen meglesz nekik hazai csarnokban.
A Kiel meccse nem semmi volt, néztem az ehftv.com-on. Az utolsó 5 mp-ben egyenlítettek a dánok. De bármelyik csapat nyerhetett volna, végig szoros meccs volt, 1-2 gól volt az előny ide vagy oda végig az egész meccsen.
Az Érd elég komoly lépést tett ezzel a győzelemmel a felsőház felé. 3 fordulóval a vége előtt 3 illetve 4 pont az előnyük a Vác valamint a Veszprém előtt. Elég az utolsó fordulóban megverni hazai pályán a DVSC-t és megvan nekik a 4. hely. A Veszprém ellen egymás elleniben jobbak, tehát hiába szereznének 6 pontot a bakonyiak és érnék be pontszámban őket, az is kevés lenne. De remélem nem szereznek 6-ot, mert Újvárosban kapnak egy apró fricskát legalább 1 pont erejéig A váciak pedig 4 pontnál nem szerezhetnek többet, mivel az ETO ellen esélytelenek. -
#50842 Ademar Leon-Pick Szeged 31-25
Voltak pillanatok amikor felcsillant a remény a pontszerzésre, de megérdemelten nyertek a spanyolok. Sztem látjuk még a spanyolokat idén a BL-ben... -
primavis #50841 Metz-Valcea 26-26. A második hely a valceai mérközésen fog eldőlni a Krimmel.
A dánok is döntetleneztek a Kiellel, 24-14-s ezzel aKiel az első, a dánok a másodikok.
Az érdiek simán nyertek csabán. -
Gabess8 #50840 Így igaz egyetlen pozitív dolog a két pont, de ugyebár ez a lényeg. Az igaz, hogy ritkán látom játszani a Ciudad-ot, ennél szarabbul nem tudom tudnak e...,szerencsére a Veszprém még ezzel a gyenge játékkal is hajszál nyerni tudott. -
Zóanagyvarázsló #50839 Az ETO-nak szerintem egy reménybeli - de papírforma szerinti - döntőben a Larvik kedvezőbb ellenfél lenne az Itxakónál, az utóbbiak játéka kevésbé fekszik nekik, és amúgy sem gyengébbek semmivel sem a norvégoknál. Más kérdés, hogy jelenleg inkább a Buducnost tűnik annak a csapatnak, amellyel számolni kell. -
#50838 A Larviknak nagy szerencséje volt az utolsó percben a sporikkal. Larsent simán ki kellett volna zavarni és 7-est adni a spanyoloknak 59:15-nél. Minden bizonnyal nem döntetlen lett volna a végeredmény.
Így azonban nagy eséllyel a Larvik is elődöntős és ha holnap a Valcea nyer meg is lesz a 4 továbbjutó. -
primavis #50837 Végeredmény: 19-19! Flúgos futam.... -
primavis #50836 Itxako-larvik 12-6 I.félidő. -
#50835 Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez és a csoport 2. helyhez!
Azért azt gondolom köszönettel tartozunk a spanyoloknak is ezért eredményért... Ezzel a 2. hellyel akár még megnyílhat az út a legjobb 8 közé is, mert a várható csoport 3. helyezettek egyike sem legyőzhetetlen kategória. Persze ahhoz ennél több kell majd. -
primavis #50834 Na ez nem volt mindennapi. 28-27 a Veszprémnek, miközben a lengyel-oroszon elhúzták ápolásokkal a meccset, hogy ismerjék ennek a végeredményét! nos ismerhetik!
meglepően formán kivül már jó ideje a Sulici-Terzici-Alilovici trió, de Vujin is csak ma játszott elfogadhatóan. Jó, hogy Vilovszki nem fertőződött meg tőlük és a második félidőben ő mentette meg a meccset. -
commissioner #50833 Köszi! Igen, az NSO-ra gondoltam. -
Zóanagyvarázsló #50832 Feltételezem, a sportnapilapra vagy annak online változatára gondolsz. Ők így szokták kiemelni az általuk jónak vélt teljesítményt nyújtó játékost. -
commissioner #50831 Biztos láma kérdés, de mit jelent az, hogy a jegyzőkönyvben bizonyos játékososok neveit csupa nagybetűvel írják? -
#50830 Egyelőre nálam is ők tűnnek befutónak. -
#50829 Szerintem a Larvik fog továbbjutni. -
#50828 Azért az Itxako-Larvik párharc még érdekes lesz. A másik ágon sztem a románok lesznek a másodikok. -
#50827 Érdekes, bár számunkra már szerencsére nincs jelentősége. Pénteken remélem folytatjuk a mai napot és nyerünk majd Halason -
#50826 FCM-ETO 24-29 (14-17)
Grat a győrieknek az elődöntőbe jutáshoz!
Szinte végig irányította a meccset az ETO, a dánoknak csak rövidke fellángolásaik voltak. A szünet után 10 perc alatt le is rendezték végleg a 2 pont sorsát (15-23) és utána már jöhettek a cserék sorban a pályára. Görbét és Lekicset lehetne kiemelni, de mindenki hozzátette a magáét és simán behúzták a meccset. -
primavis #50825 a szekszárdi döntetlen sem rossz, nemde? -
primavis #50824 köszi! ergo meg van a két csoportgyőztes - jelek szerint - de a másodikok sem titkosak, bár a hétvégi meccsek még belekavarhatnak. -
#50823 Nyert a Buducnost 27-26-ra. Csak a vége lett szoros, simán vezetett végig a Buducnost kézben tartva a meccset. -
#50822 Dunaújváros-Vác 29-25 (13-13)
Szép volt csajok!
Végre bírtuk végig és meg is nyertük a meccset. A szünet után szép volt a fordítás 4 gólos hátrányból. Azután el is tudtunk kicsit szakadni és a végén sikerült megtartani az előnyt. Detti nagyot játszott, de mindenki hozzátette a magáét.
Csak így tovább! -
primavis #50821 Ki tudja mi az eredmény a Krim-Bud közt? -
#50820 Majdnem elfelejtettem:
Breki!
Ma este 6-tól a sportcsarnokban Szekszárd-Kiskunhalas meccs! -
#50819 A csapat klasszis szélső játékosa, aki már nagyon régen ott játszik. Tehát nem a jobbszélső Jokát csak a podgoricai ismeretség okán figyelem. -
#50818 Legyen úgy, mint a tavaly és akkor rendben lesz a dolog -
#50817 A hétvégi tv-s program:
FC Midtjylland (dán) - Győri Audi ETO KC
Női Bajnokok Ligája, középdöntő - Ikast
2012.02.24. péntek 18:30 DigiSport
MKB Veszprém KC - BM Atletico Madrid (spanyol)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport - Veszprém
2012.02.25. szombat 17:00 DigiSport
Siófok - Veszprém
Női NBI 19. forduló - Siófok
2012.02.25. szombat 18:00 Sportklub
Békéscsaba - Érd
Női NBI 19. forduló - Békéscsaba
2012.02.26. vasárnap 15:00 Sportklub
Reale Ademar Leon (spanyol) - Pick Szeged
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport - Leon
2012.02.26. vasárnap 18:00 DigiSport
FTC - Csurgó
Férfi NBI 19. forduló - Budapest
2012.02.26. vasárnap 20:00 Sportklub
A cunder.hu-n pedig:
Dunaújváros - Vác
Női NBI 19.forduló - Dunaújváros
2012.02.24. péntek 18:00 -
#50816 Kati és ki a másik? :) -
Zóanagyvarázsló #50815 Örülnék, ha ezzel egyet tudnék érteni, de sajnos nem megy. A Rosztov elleni produkcióra beválogatni valakit azért necces lenne, akkor is, ha különben nevetséges szokott lenni a védekezés előtte, és nagyrészt ez húzza vissza. Az említettek közül csak Triffát nem láttam nála többször jól védeni idén, mert őt 2 vagy három meccsen láttam összesen. Ráadásul reálisan nézve élesben úgyis inkább a fiatalok kapnának lehetőséget a komolyabb jelöltek mögött, nem Pasi.
Azért viszont erősen szorítok, hogy ezen csavarjon egyet a tavaszi teljesítményével, ami végül is félig-meddig tavaly is sikerült. -
Zóanagyvarázsló #50814 Ez a legjobb hír azóta, hogy tavaly hosszabbított nálunk, ráadásul most pontosan kétszer olyan jóra sikerült. -
#50813 Végül is én úgy emklékszem, annakidején Mátéfi Eszti csapatát, vagy legalábbis a döntő többségét, sem vitatta senki.
Valószínűleg nem is a személyi összetétel a nagyobb gond...
Személy szerint örülök Klivinyi Kinga keretbe kerülésének. Számomra nagyon szimpatikus mentalitású játékos. Emlékeztet engem valakire.:) Bár sok hasonló fiatalunk lenne!
-
#50812 Tomori 2 évet hosszabbított
Gábor!
Egy csöppnél több esze volt -
primavis #50811 Na ezt nehéz vitatni, mindenki benne van aki számit, habár mondjuk Pastrovics is lehetne harmadik vagy negyedik ebben a keretben kapusként. -
#50810 Női válogatott:
A legújabb keret -
#50809 Na igen. Ez a változat nekem is eszembe jutott.:))