Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõrbe szerzõdik Jovanka Radicsevics – pletykálta néhány szerb és montenegrói forrás, majd a podgoricai jobbszélsõ a Nemzeti Sport kérdésére megerõsítette: a végéhez közelednek tárgyalásai az Audi ETO KC-vel.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ujabb-klasszis-erkezik-gyorbe-2070026/
DUNAFERR FOREVER!!!
Rossz hír ez nekünk, különösen elszomorító a mai napon.
(Ennek ellenére minden szépet és jót Bokinak, szülinapja alkalmából!)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Te kinek szurkolsz majd az FKC-Veszprém meccsen? Mert ha belegondolok 2-1 az okok aránya a Veszprém mellett.<#wink>#wink><#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
mostanra a hozzászólásokat már letiltották, mert sokan érdeklõdtek hogy a korábban elutalt pénzük, amiért prémium tartalmat ígértek, vajon hova tûnt, mert hogy szolgáltatást érte cserébe nem kaptak... a hozzászólok másik fele pedig irreálisan soknak tartotta a 750ezret.
én a feléért is csinálnám fõállásban, és mégcsak nem is lopnám össze a cikkeket, mint õk 😊)
Bandi kiszorult a zsírosbödön mellõl? brühühü
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na nekem eddig sem hiányzott, de az utolsó vastagon szedett rész az nem semmi..., ehhez baromira nem értek, de mi kerül ebben ennyibe????
Egyik ismerõsöm mondása jut eszembe, oké, hogy ennyi a hiány, de azt mondja már meg valaki, hol a többlet...
Azt tudja itt valaki, hogy kiknek a kezében van, az egyiket tudom...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Tudom, NSO.tv, de bezsél benne Mátéfi, Ferling és Hornyák is, mondjuk bombasztikus újdonságokat nem tartalmaz.
A várt hír megérkezett:
Tomori hosszabbított
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem eddig Õ teljesen ismeretlen volt, nem tudtam, hogy ekkora sztár. A riport egyébként szerintem jó, de a Nagy Lacival kapcsolatos véleményével nem értek egyet, bár lehet betudható a véleménye annak is, hogy keveset hallott a szappanoperáról.
Ez egy jó "kis" párharc lesz!
Csak nehogy nemzetközi szintem tényleg úgy járjon az ETO, mert az szép, hogy ennyi sztár lesz/van, de õket kezelni összerakni is tudni kell.
A Metz kerete azért erõsebbnek tûnik, hosszabb kispaddal, a csapat rutinosabb, és rendelkeznek valamivel, amivel a Toulon nem: egy szenzációs kapussal - ezt pedig a dánok sem mondhatták el magukról. Ha csapatként funkcionálnak, és jól felkészülnek belõlünk, akkor bizony nem biztos, hogy kevésbé veszélyesek a Viborgnál, sõt... De nem féltem a lányainkat, és különben is, az ilyen párharcokból lehet sokat tanulni. Lélektanilag talán még jobban is jöhet, hogy az elõdöntõben találkozunk velük, de ez már tényleg olyan része a dolognak, hogy nehéz megítélni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tartom nehezebbnek, mint a Viborg és a Toulon. Nehéz feladat, de a hazai visszavágóval meg lehet oldani.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá Fradi!
Talán kár is volt rá ennyi szót vesztegetni.
Igen, sajnos ezzel a 8 gólos vereséggel a 7. helyünk is veszélybe került, amire bevallom már nem számítottam. Mondjuk igazából nem hiszem, hogy az 5. helyre hajtó Fehérvár ellen idegenben nyerni tudnának a veszprémiek.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Vác helyzete cifrább. Az anyagi gondok, úgy tûnik, eddig még nem rendezõdtek megnyugtatóan. Ráadásul pontosan most betegedett meg a keret egy része, ami nagyon rossz hatással lehetett a visszavágón.
Sajnálom õket, mert ebben a helyzetben nagy szükségük lett volna egy sikeres nk.kupaszereplésre.
Egyébként Boki sem játszott mindig egész meccsen, már régebben sem, amikor Ibi is nálunk volt.
Ez azért is jó lenne, mert a kevesebb idõben nyilván õ is kevésbé fáradna el, na és a fiatalok beépítése is megtörténhetne. Amire egyébként a Mester törekszik, na meg volt is rá alkalom, mert Boki többször volt sérült, v beteg. A tegnapi meccs azonban, mint ahogy azt írtam elõzõleg is, pontosan azért volt elszomorító, mert a fiatalok még mindig nem tudnak élni a lehetõséggel. Talán 1-2 kivételtõl eltekintve. (Tegnap Berta Niki volt ilyen.)
http://goo.gl/gd6Zi5
Mint szurkoló, úgy vagyok ezzel, ha kifut a magyar pályákra, azzal igenis emeli bajnokság rangját, és ez jó dolog. Az idei Fradi-Újváros - illetve a "visszavágó" elsõ félideje - mondhatni nem is az idei vagy az elmúlt évek bajnokságát idézte, hanem a régi nagy összecsapásokét, amikor ez volt a bajnokság szuperrangadója. A szép játékot pedig mindig jó nézni.
Ugyanakkor van bennem is egy csipetnyi rossz érzés. Nem tudom, hogy most a Kohásznál mi is valójában a cél. Korábban a csapat megmentésérõl lehetett hallani, de a nyilatkozatok alapján nem viselik jól a vereségeket, és míg az érthetõ, hogy a sportolók, az edzõ gyõzni akar, alighanem hozzá is szoktak a magyar bajnokság és az európai mezõny végigveréséhez, de mintha túl komolyan vennék, a kelleténél nagyobb eredménykényszert vennének magukra. Ez pedig nem biztos, hogy szerencsés. Én azt mondom: Boki játsszon, de ha van hadra fogható fiatal, akkor 20 percnél többet nem biztos, hogy kéne kapnia a mérkõzéseken.
Persze mindezt külsõ szemlélõként mondom, talán rosszul jöttek le nekem az Újváros háza táján közelmúltban történtek.
A mi szempontunkból: nagyon sokan nem, én sem, gondoltuk volna, hogy még most is ennyit tud hozzátenni a játékhoz. Mibõl gondolod egyébként, hogy nélküle is bent maradt volna a csapat? Ennek nagyon sok összetevõje van. Másrészt nem azért, vagy inkább nem csak azért jött vissza, mert hiányzott neki a játék. Hanem azért, mert a volt csapattársak kérték erre.
A magam részérõl egyrészt féltettem, másrészt azóta nagyon örülök, hogy visszatért. Nem vártam tõle azt, hogy õ legyen újra a világ legjobbja. (Józanul senki sem várta és gondolta.) De pontosan a tegnapi meccs mutatta meg újra, hogy az újvárosi csapatnak mennyire sokat tud (tudott volna tegnap este különöesen) segíteni. Még mindig.
Pedig ott voltak a fiatalok. Lehetõséget is kaptak. Sajnos, még mindig nem tartanak ott, hogy ebben a helyzetben segíteni tudtak volna.
Arra pedig, hogy játékosokat igazoljon a csapat, ma sem látszik reális lehetõség, pedig több volt újvárosi nagyon szívesen tért volna (térne) vissza abba a csapatba, ahol annakidején nagyon is jól érezték magukat, köszönhetõen a családias hangulatnak.
Amit tud ez a csapat - így, együtt - azt a szép kézilabdát pedig, sokan csodálják. Csak meg kell hallgatni a nyilatkozó szakembereket, vagy azokat a drukkereket, akik a kedvükért mennek ki idegenbeli meccseinkre is. (Szomorú egyébként, hogy pontosan hazai környezetben nem értékelik úgy a csapat helytállását, mint ahogy azt megérdemelnék. Sokan nem járnak meccsekre olyanok, akik a nagy sikerek idején bezzeg ott voltak.)
A szakkommentátor nekem sem, de Hajdú B sokkal jobb, mint bármelyik kommentátor a Digin..
Nem is értem, hogy õ miért csak a TV2-n és a Viasaton van. 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert az utolsó az sztem helytálló, tényleg õk az egyik esélyesek a 3 csapatból. Az elsõ 2 mondata az tényleg kissé irritáló... Remélem a Buducnost majd megfékezi a nagy sebességû rohangálásaikat.<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!