Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Bulatovics nem játszhat az elõdöntõkben, akkor elõttem már nem volt kérdéses, hogy ez lesz. Vele komoly esélyeik lettek volna nagyon megizzasztani a norvégokat. Így elég egyértelmû lett, hogy ki jut a döntõbe. Egy összeszokott, jól begyakorolt támadó és védekezõ játék bomlott meg, nem lehetett más az eredménye.
Gabinak gratulálok a védekezéséhez és a 2 góljához! A második szép nagy dugó volt Legangernek a rövid felsõbe <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Valaki le tudta tölteni az elsõ fájlt? Nem akarja valahova feltenni? Az összes többi lejött de ez meg temporarily unavailable, kitudja mikor lesz elérhetõ újra.

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Valahol én is olvastam, hogy ha nem jutnak döntõbe, akkor nem maradhat.

Sajnos a mai mérkõzés képe nagyjából az volt, mint a kinti 2. félidõé. Igazából a spanyolok végig kézben tartották a továbbjutást. Az ETO védekezése nem volt igazán megfelelõ határozottságú, a támadójáték pedig még haloványabb. A 2 meccsen lõtt 45 gól borzasztóan kevés...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végül a Larvik is biztosan jutott a döntõbe. Talán biztosabban, mint amire számítani lehetett.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Azért a forma változhatott volna. A mai meccsel pl. egyértelmûen az volt a gondom, hogy szerintem nem sikerült a formaidõzítés minden játékosnál. Ennél sokan többet tudnak és mutattak eddig a csapatból.
Pedig Konkoly jobb taktikus, szerintem, mint az elõdje. (Igaz, nála ezen a téren nem nehezebb jobbnak lenni.)

Mellesleg, nekem nem hiányzott volna még két meccs a Larvik ellen! nem valószinû, hogy ismét sikerült volna csodát tenni idegenben, amilyen formában játszik mostanában a Gyõr.
Az az igazság, hogy sem az ETO-nak sem a Fradinak nincs második sora, az ami van az ellenfeleknek! A két magyar csapat elsõ sorra együtt mindenkit simán verne, de külön -külön már felemás eredmények születhetnek. A Larvik is bekerül láthatóan a döntõbe!
kaloz174
Amilyen nem várt, nagyszerû, elismerésre méltó teljesítményt nyújtott a Fradi, annyira hidegzuhany a gyõriek kiesése.
Így A Fradinak gratulálok. Az ETO-nak pedig marad a reménykedés - változatlanul.
Lesz-e a sok jó játékos végre igazi csapat. Mert mintha ez nem jönne össze Gyõrben, na és nem egészen értem, miért, amikor minden adott hozzá.
Kérdés, mi lesz Konkoly sorsa? Mintha azt hallottam volna egy közvetítésben, hogy ez a kiesés szerzõdés-bontással jár számára. (Szerintem nem lenne jó ötlet.)

Breki33
Hát egyenlõre a hazai gyõzelemért küzdünk...........
[HUN]FaTaL
Hajrá Gyõr, remélem megverjük a kiscsákót 😄

[HUN]FaTaL
Danke 😊

Breki33
HAJRÁ GYÕR
Breki33
http://www.megaupload.com/?d=HP3LPSO4
http://www.megaupload.com/?d=FQIX1XUA
http://www.megaupload.com/?d=XTARN5BL
http://www.megaupload.com/?d=O9WAA1AY
http://www.megaupload.com/?d=Q1GDMSO4
http://www.megaupload.com/?d=1CIZQDIZ
http://www.megaupload.com/?d=BXKDPP6A
http://www.megaupload.com/?d=0BVK0RCP
http://www.megaupload.com/?d=CTN7NH49
http://www.megaupload.com/?d=PF2T6J1V
[HUN]FaTaL
Le lehet tölteni a mai meccset valahonnan? Sajnos nem voltam itthon 😞

Isthy
Mivel nemrég értem haza, így nem láttam a meccset, de gratulálok a Fradinak a KEK döntõbe jutáshoz! <#taps>
Nem semmi amit elbírtak az elmúlt 1,5 hétben a 4 sorozatban megvívott tétmeccsen, miközben szinte nincs is cseréjük. Szép volt lányok! <#worship>
Most nyerjétek is meg! <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"szerencsére"=szerencséje

kaloz174
Köszi!
Tegnap megnéztem a Siófok-Szekszárd alsóházi "rangadót". Hagyományosan nagy csaták voltak még akkor, amikor mindkét csapat ott szerepelt, ahol ma is a helyük lenne, tegnapi formájuk alapján.
Legalábbis a tegnapi meccs azt mutatta, hogy jelenleg mérsékelt színvonalat képviselnek. A Szekszárdnak még lett is volna keresnivalója, ha nem teljesen hobbicsapat szinten adja elõ ezt az "elõadást". A vége 26-21. Ez volt kb. a legnagyobb különbség, egész meccset tekintve, bár a Siófok gyõzelmét igazából egész meccsen valószínûsíteni lehetett.
A hazai csapatot sokszor látom. Tekintettel arra, hogy Szekszárdon nagyon dicséretes utánpótlás nevelés folyik, úgy tudom, érdeklõdve figyeltem, mire lesznek képesek a tehetséges fiatalok. Szekerczés Luca most csalódást okozott. (Mint hozzátartozói elmondták, nagyon fáradtan érkezett az összecsapásra. Nem tudom, mi volt az oka, de ezt mondták, hogy Pécsett játszik kettõs igazolással. Na és szerintük a Pécs nem szeretne feljutni... Ott sincs pénz.)
Kopecz szélen kapott szerepet, tényleg technikás játékosnak tûnik. A többieket ismertem, nem egészen értettem, miért kap Fauszt Éva helyett Jenõfi több lehetõséget. (A játék képe nem ezt igazolta. Fauszt Éva ma is nagyon jó, ha komolyan veszi önmagát.) Meg kell említenem még a szexárdi kapust (Kurucz), aki kiválóan látta el feladatát.
Az eredmény a Siófokra nézve hízelgõ, ami elég meglepõ egy olyan csapattól, amelyik nem kis neveket igazolt, na és amelyik tavaly biztosan végzett a középházban. Lehet ezt az edzõváltás zavaros körülményeire fogni, de azóta már eltelt pár hónap. Nem biztos, hogy valóban csak ez, na és nem ez a meghatározó ok, véleményem szerint, és minden tiszteletem ellenére.
(De majd köv. szezon -> 200 millióval, új játékosokkal.)
Egyébként azon gondolkodtam, látva a Siófok gyenge teljesítményét, a csapatjátékot nélkülözõ, véletlenszerû produkcióját, hogy azok a játékosok, akik nem kaptak, kapnak szerzõdéshosszabbítást, tudnak-e küzdeni ebben a helyzetben egy olyan jövõért, aminek õk várhatóan nem lesznek részesei.
Tudom, profi játékosok, stb... De az a légkör, aminek nyomán úgy kerülnek ki a csapatból játékosok, mint pl. Valovics, vagy említhetnék több nevet is, nem arról szól, hogy küzdjünk hálásan az utolsó percig, azt hiszem.

A Siófok helye ezzel még stabilabbnak tûnik az elsõ osztályban. Ígértek egy 2000-es csarnokot. Érdeklõdve várom, mikor kezdõdik az építkezés. Végül is az szakmai háttér adott. (A Siófok fõszponzora, tudomásom szerint, egy építõipari nagy cég.)
Ha a Szekszárdnak szerencsére(?) van, nem lesz feljutó, és helyezésük ellenére õk is maradhatnak a legjobbak között.

Isthy
De jó annak, aki a csarnokban a helyszínen láthatta.<#ravasz1> Ott tényleg nem szaggatott.<#vigyor>
Sajnos olyan felállásban kellet kezdenünk a meccset egy szomorú esemény miatt, amilyet még nem láttam. Ivett balszélsõként jobb lövõben...<#wow1> Sajnos a szükség törvényt bontott...<#szomoru2> Meg is látszott a támadójátékon, hogy így még nem nagyon játszottak. Egyrészt ugye Nóri kiválásával Detti egyedüli lövõ maradt (Boki már rég nincs), másrészt meg az összeszokottság nagyfokú hiánya miatt, sok volt a hiba elöl, amit a Fehérvár kegyetlenül kihasznált lerohanás gólokkal. Ráadásul a "kényszerûségbõl" szélre kidolgozott helyzetekbõl sokat rontottunk... Ennek volt köszönhetõ a félidei 9 gólos hátrány.
Szünet után BB ment be jobb lövõbe - neki már nem volt idegen ez a poszt - ami sokkal jobbá tette a támadójátékunkat. Látszott, hogy ezt már gyakorolta a csapat, eredményesebbek is voltunk. Kevesebb volt az elszórt labda elöl, így lerohanás gólt is alig kaptunk. Ennek köszönhetõen szépen fokozatosan csökkentette a csapat a hátrányt, ami a végére egy elfogadható mértékûvé vált.
Az elõzmények és a helyzet ismeretében ez egy jó eredmény a csapattól, gratulálok nekik a szünet utáni játékhoz.<#taps> Azt gondolom, hogy ebben több tegnap nem igazán volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor ugyanazt a meccset láthattuk. <#eljen> De a csarnokban nem szaggatott. <#vigyor2> Viszont 2 ellentétes félidõt láttunk, amikor is megnyertük a 2. félidõt, amire sok esélyt nem adtam volna az elsõ után.
Sajnos, több kedvezõtlen körülmény akadályozta a még szebb eredményt. <#szomoru2>
De a második félidõ jól sikerült, ami nem volt kis teljesítmény, ezen a meccsen, az újvárosi csapattól - szerintem.<#worship>

Ez tetszik Cunderen a Fehérvár-Újváros akadozik, de ugyanaz a meccs megy probléma nélkül az Érd-Újbuda helyett is 😊
kaloz174
Reményeim szerint holnap csak 1 meccset láthatok. (max. ifit is😊)
Azt viszont a csarnokban szeretném nézni. <#vigyor2><#kacsint>

Isthy
Csatlakozom: Ne fogyjatok el! <#wink>
Most írhatnék valamit, de inkább kussolok, talán majd hétfõn visszatérek rá. <#ravasz1>

Helyette inkább, ha már a vasárnap szóba került, a hétvégi menü:

Cunder.hu

2011.04.15
18:00
Alcoa FKC Rightphone - Dunaújvárosi NKKSE
NB I. Rájátszás - II.forduló
18:00
ÉTV Érdi VSE - Újbuda TC
NB I. Rájátszás - II.forduló

Sportklub

2011.04.16.
14:00
PLER-Vác
MK elõdöntõ
16:00
MKB Veszprém-Tatabánya
MK elõdöntõ

2011.04.17.
12:45
MK bronzmeccs
15:00
MK döntõ

m1

2011.04.17.
14:30
FTC-Metz
KEK elõdöntõ visszavágó

DigiSport

2011.04.17.
17:15
Gyõri Audi ETO-Itxako Navarra
BL elõdöntõ visszavágó
19:30
Buducnost-Larvik
BL elõdöntõ visszavágó

Nem fogunk unatkozni, az biztos! <#eljen> Elfáradtam mire beírtam...<#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem láttam a meccset, de úgy tûnik, tart a "francia" lendület a Fradi esetében. <#wink>

Ha elfáradnak a végjátékra, akkor lehet esélye a Lokinak.

De rettegtem ettõl végig! Amikor hárman védekeztünk hat ellen... igaz, Szani elég gyorsan csatlakozhatott, és meg is úsztuk. Ott dõlt el végleg. Ne fogyjunk el vasárnapra sem!

Mindenesetre az alapszakaszban felállított tézist, mely szerint ha döntõt akarunk játszani, egyszer gyõzni kell Debrecenben, múlt csütörtökön újra érvénybe helyezte a Loki, most pedig bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk rá. Mondjuk ha Pasi védései, Szádvári Kriszta biztos keze (hogy másokat ne is emlegessünk), vagy éppen a Debrecen töménytelen kihagyott helyzete közül bármelyik is hibádzik... Ugyan versenyben maradtunk, sõt most már újra mi vagyunk az esélyesek, ezzel azt nyertük, hogy május 1-jén egy hihetetlen komoly, alapvetõen kétesélyes csata vár ránk.

Isthy
DVSC-Fradi 29-34 (17-22)

Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez!

A szünet után tartották végig a megszerzett elõnyüket, ha kellett lassítva a játékot, okosan játszva. Még Zácsik 5-6 perces teljes pihentetése is belefért. Az utolsó 5 percben a Loki megkapta a lehetõséget a sorozatos kiállításokkal, de nem tudtak élni vele, 3 gólnál közelebb nem kerültek. A második félidõben a Fradi kapujában Pastrovics elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy nem tudott zárkózni a DVSC. Igazából mégis azt kell mondjam, hogy ez igazi csapatmunka volt a Fraditól, mindenki hozzátette magáét. Ezzel visszaszerezték a pályaelõnyt és újra az esélyt a bajnoki döntõbe jutásra.
Hasonlóan eredményes játékot kívánok vasárnapra is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: DVSC-Fradi 17-22

Na ez a meccs megint nem a védekezésrõl szól. Az idõkérés jót tett a Fradinak, és gyorsan elmentek újra 5 góllal, amit a szünetig szépen tartottak is. Egyelõre úgy fest a Fradi a KEK formáját hozza, bár a védekezésük nem olyan, mint Metzben, viszont elöl meg eredményesebbek. Ahogy nézem most az egész kezdõcsapat szépen termeli elöl a gólokat, többen dobtak 3-4 gólt. Úgy fest azon dõl el a dolog, hogy meddig bírja a Fradi a tempót. Ha elfáradnak a végjátékra, akkor lehet esélye a Lokinak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 16. percre feljött a Loki 12-10-re, Elek idõt is kért. Tetsik a közvetítés, fel van írva az eredmény és van lassítás is! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már vége is, tetszett a meccs <#wink><#taps><#worship>

A Fradi meg jól kezdett az elsõ 10 percben és 9-3-ra vezet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Megvan a Batta Kupa kerete - Szekeres nélkül, de Tomorival.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Herr Orsolya (SYMA-Váci NKSE), Pálinger Katalin (Gyõri Audi ETO KC), Triffa Ágnes (DVSC-KORVEX)
Jobbszélsõk: Bódi Bernadett (Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE), Kovacsicz Mónika (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövõk: Herr Anita (Frisch auf Göppingen, német), Hornyák Ágnes (Gyõri Audi ETO KC, Rédei-Soós Viktória (SYMA-Váci NKSE)
Irányítók: Görbicz Anita (Gyõri Audi ETO KC), Kovacsics Anikó (Gyõri Audi ETO KC), Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Beállók: Kisfaludy Anett (ÉTV-Érdi VSE), Szabó Valéria (DVSC-KORVEX), Szamoránsky Piroska (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövõk: Ferling Bernadett (Dunaújvárosi Regale Klíma), Tomori Zsuzsanna (FTC-Rail Cargo Hungaria), Zácsik Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balszélsõk: Juhász Gabriella (DVSC-KORVEX), Vérten Orsolya (Gyõri Audi ETO KC)

Ha rosszmájúskodni kívánnék, mondhatnám, mintha a szövetségi kapitány a fórumok alapján állítaná össze, de alighanem nem nagyon lehet ebbe a névsorba belekötni. Személyes preferenciák alapján nyilván lehetne kozmetikázni, de alapvetõen azok szerepelnek benne, akikkel el lehet utazni egy világversenyre is (és akár így is tettünk), a szokásosok mellettiek pedig tipikusan azok, akiknek rövid idõn belül nagyobb szerep juthat. Három balszélsõ valószínûleg sok lett volna a három irányító mellé, ha valamely poszton bõvítettem volna a keretet, az inkább egy további lövõjátékos lett volna (Tóth, Sopronyi vagy éppen Bogdanovics, Buli ugye sérült), de ezt is elsõsorban az EB miatt mondom, és mert nincs igazán stabil formát nyújtó klasszis lövõnk, Szani pedig betegeskedik - játék és kerettagság mellett.
Nem egy rossz meccsrõl van szó az ETO esetében, a Gyõr-Larvik óta nem játszottak magukhoz képest igazán jól (jó, Siófokon nyertek nagyon, azt amúgy nem láttam), de talán már a norvégiai találkozó óta nem mutattak önmagukhoz képest igazán komoly teljesítményt, itthon mégis elég, hiába erõs a mi bajnokságunk. Ezzel minden egycsapatossá vált bajnokság élklubjának meg kell küzdenie - nem könnyû, de aki BL-t akar nyerni, annak többnyire ez az egyik feladata. Persze nyilván nem véletlen, hogy az elmúlt 10 évben hatszor dán klub nyert, és többire még abból az érából, amikor több a BL-ben is meghatározó szerepet játszó csapatuk volt.

Szóval szerintem a Metz bár jó csapat, a Fradival egyenrangú, más szint, mint amit az Itxako vagy a Gyõr képvisel, ráadásul gyengén játszottak odahaza, a döntõ szituációkból pedig mindig õk jöttek ki rosszul. Persze ezzel a mi lányaink teljesítményét sem kívánom bagatellizálni, mert az elsõrangú volt, de éppen úgy kellett hozzá az ellenfél játéka, ahogy a mi játékunk kellett ahhoz, hogy olyan legyen az övék. Minden ok és okozat is egyszerre. Ezzel együtt úgy érzem, hogy Elek Gábor valóban jól tudja kezelni a lányokat, jól fel tudja tüzelni õket, és ugye a csapatunk lelke, a csapatkapitányunk is hatalmas küzdõ.

A Gyõrnél az is gond lehet - éppen az említett egycsapatosság miatt is, ráadásul Európát is újra végigverték idén -, hogy a gyõzelmek sokkal maguktól értetõdõbbnek tûnnek, így könnyebb lehet belefásulni az "úgyis behúzzuk" szintre, míg nekünk a legkisebb eredményekért is kapaszkodni kell, és egy rossz meccsünkre rámehet az idény. Ezzel nem a gyõrieket kívánom áztatni, csak azt mondom (okoskodom?), hogy kívülrõl nézve pszichológiailag nekik nehezebb dolguk van, és a nyilatkozatokból most is az jön le, hogy csak magukat okolják a vereségért. Ez viszont csak részben igaz, el kellene kezdeni okolni az ellenfelet is, el kellene hinni, hogy veszíthetnek is - ez éppen annyira fontos, mint a gyõzelembe vetett bizalom. Nyilván pontosan tudják az illetékesek, hogy mi a teendõ, tulajdonképpen "csak" arra van szükség, hogy ezt a pályán is viszontlássuk. De automatikus továbbjutást még azt sem jelent, ha a spanyol csapat ismét jól játszik, és annyira akarja a továbbjutást, mint múlt héten a gyõzelmet.

Ezzel együtt is azt mondom, hogy egy hajszállal - de nem többel! - az ETO az esélyesebb még mindig, de kiütéses hazai gyõzelemtõl a vendégcsapat sikeréig itt bármi lehet, majd elválik, melyik csapat mennyire hagyja játszani a másikat. A Vác elleni mérkõzésbõl túl sok tanulságot nem érdemes levonni, ha a támadójátékban elkövetett hibák valóban aggasztónak tûnhetnek is. Személy szerint egy 6-8 gólos ETO-gyõzelmet várok, és bízom benne, hogy ez is meg is lesz. Egyelõre még van két izgulnivalóm is a gyõri lányok nagy ütközete elõtt, utána jöhetnek õk 😊
kaloz174
Beleolvasva a fórumokba, kiváncsi vagyok, melyik elõérzet jön be. Van, amelyik drukker azt gondolja, a Fradi-szisztéma fog mûködni (rosszul sikerült fõpróba, kiváló elõadás), van, aki teljesen rossz elõjelnek tartja az ETO Vác ellen mutatott játékát.
Hogy is mondta Elek Gábor? 'Szégyenünkben nyertünk'? Valami ilyet olvastam valahol. 😊

Én bánom, ismét sikerült, egy Fradi-meccsre rászervezni az ismétlést, amelynek az eredetijét nem láttam. De nyilván megvan az oka a választott idõpontnak, ha én nem is értem.

Az ETO-Vác elõdöntõn inkább az fájt, hogy milyen langyos volt a hangulat a Magvassyban - ez sem segített a színvonal emelésében. Mégiscsak a döntõbe jutásról van szó, a világ egyik legerõsebb bajnokságban, ha reálisan nézve rég' lefutott is a párharc. Persze értem én, hétköznapi összecsapásról van szó, nyilván mostanság a meccsekre sem csak Gyõrbõl járnak, akkor pedig különösen macerás. Legalább játszhattak a fiatalok is. Csak valahol szomorú volt ezt látni. (A félreértések elkerülése végett: tudnék álmosabb közönségû Fradi-meccset is említeni a hétközi sorból, a Fehérvár ellen az elsõ félidõ például azt a hangulatot idézte, mint a Szekszárd vagy az Újbuda elleni - az utóbbi elleni találkozón hétvégén sem volt túl nagy az érdeklõdés a "csarnokba születetteken" túl, de ez már más kérdés, a jegyár miatt nem is volt csoda.)
Isthy
Igazából nem is várhattunk nagyon mást.

Viszont van egy örömteli hír: a Cunder ma leadja 17.00-tól a pénteki Békéscsaba elleni meccsünket! <#eljen> Igaz, így kicsit belecsúszik a Loki-Fradiba, de nem bánom. Persze az meg elég érdekes, hogy a Sportklub mégsem adja a meccset, így marad a net.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Eredmény: 24-18.
Olyan kötelezõ hf. volt mindegyik csapatnak, a játék képe alapján. Nekem nem tûnt egy színvonalas meccsnek. (Nem láttam az egészet, az igazsághoz ez is hozzátartozik.)

kaloz174
Mai programajánló:
"011-04-13, Szerda
Kezdés
17:50
Gyõri Audi ETO KC - Syma Váci NKSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály Rájátszás - Elõdöntõ"

Cunder.HU

kaloz174
Talán majd a késõbbiekben lesz rá alkalom.
(Remélem! Mivel én is nagy örömmel nézném vissza, természetesen.😊)

Isthy
Én is.

Más: sajnos úgy látom a Cunder nem ismétli a pénteki meccsünket...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A legszebb az lenne, ha mindenki ott lenne, aki akkor ott volt. <#kacsint>
Szívesen találkoznék az akkori csapattal újra!

Maga az ETO-Vác azért eléggé más párharc, szerintem ott mindkét fél reálisan kezeli az esélyeket, és bár odateszik magukat, más az íze az egésznek. Ráadásul a Gyõr jobban tudja forgatni az embereit, a Vác pedig már (sajnos) nem szerepel nemzetközi kupában, a válogatottba pedig nem ad sok embert - mellesleg nálunk még hosszabb is a kispadjuk.

Persze tudom, a dátum miatt mondod, nem a két párharc közé tettél egyenlõséget, de mivel elõtte lesz nem sokkal a válogatott torna, a mi elsõ sorunk számára nincs már igazán jó idõpont. Debreceni szemszögbõl pedig tényleg csak a gesztus sportszerûsége szólna a halasztás mellett, más semmi. Hogy beleegyeznék-e én a az általad javasolt dátumba? Igen, de mégsem vagyok biztos benne, hogy ez jó döntés lenne. Tulajdonképpen még utólag sem tudhatjuk biztosan, hogy az ütemterv a javunkra szolgált vagy a hátrányunkra. Ugyebár nemrég még úgy tûnt, hogy Fradi-Loki nagyon rosszkor a KEK szempontjából, csütörtök este pláne, erre most úgy tûnik, hogy az is kellett a sikerhez. Persze lehet azon okoskodni, hogy különben nem fáradunk el a végére, és többel nyerünk, de én mégis inkább azt tartom valószínûnek, hogy a mai siker részben a csütörtöki blamázsnak volt köszönhetõ. Szóval, hogy az elkövetkezõ hét mit hoz, netán éppen most tudnánk a hullafáradt, de csodatévõ formát átmenteni a hétközi derbire... Egy objektív szempont azért szólhat 28-a mellett: a legfontosabb a sérülések elkerülése, és - hangsúlyozom - talán az az idõpont a terhelés eloszlása szempontjából jobbnak tûnhet.

A francia edzõ húzását én már direkt nem említettem, mert szalonképesen aligha sikerült volna. Magamra is haragszom, mert terveztem a meccs felvételét, de végül meg sem próbáltam. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem mentettem le még soha hasonlóképp video streamet, tehát valószínûleg úgysem sikerült volna elsõre, mivel bármi probléma lépett volna fel, inkább a lányok játékát csodáltam volna tovább, nem a probléma elhárításával foglalkoztam volna. (Eleve ugye egyszer az eleje felé meg is szakadt az adás.)
Isthy
Jól emlékszel! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha jól emléxem, akkor az EHF döntõnk hazai meccsén is ott voltál, akkor megnyertük a kupát. Lehetne belõle hagyomány... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ha már az ETO-ra hivatkoztam, akkor pl. április 28-ra. Az ETO-Vác második meccse is akkor lesz. Így egy napon lenne mindkét elõdöntõ meccs.
Most olvasom, hogy milyen "szimpatikus" tettet hajtott végre a franciák edzõje. Mondjuk nem csodálkozom nagyon rajta...

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Szép volt Fradi! <#taps>

Elfelejtettem nézni, és utólag sem lesz rá mód, mert nem adta a tv. 😞

Nagyon hova nincs tologatni, ha a válogatott programot és a jókora lépéssel közelebb került KEK-döntõt is belevesszük, bár az biztos, hogy most nem a legjobb helyen van - legalábbis úgy tûnik, erre még rácáfolhat az élet. Továbbá õszintén szólva abban sem bíznék, hogy debreceni részrõl lenne erre hajlandóság...
Isthy
Ez a csütörtöki meccs nagyon nem hiányzik most nektek... A kezdõsor egyre fáradtabb, vannak betegek is. Nem lehetne valahogy "megbulizni" hogy csak a KEK vissszavágó után játszatok? Azt gondolom ez valahol a magyar nõi kézi érdeke is lenne. Az ETO simán megoldotta a Vác elleni elõdöntõket a BL figyelembe vételével.

Amúgy kicsit felemás lett nekem ez a hétvége. Pénteken jól kezdõdött egy szép újvárosi gyõzelemmel. Azután 2 rossz eredmény szombaton este... Majd ma este újra egy szép eredmény. Remélem a jövõ hétvége kiegyensúlyozottabb lesz a jó irányba. <#wink>

Elvileg a KEK döntõ itthoni meccsén nekem is ott kellene lennem. Tavaly májusban Podgoricán megegyeztünk Pirossal, hogy ott kell lennem a címvédésénél. <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Lemaradt, hogy a végén a fáradtság a pakliban sajnos nagyon benne volt a közeli elõzõ meccsünk, a kiállítások és pár közel 60 perezõ játékosunk miatt. Ezért is törõdtem bele oly könnyen, hogy megúszták a franciák -10 alatt 😊
Kemény lesz, de a debreceni pofon után attól sem félek, hogy a CSAPAT ne vennék maximálisan komolyan a következõ meccset. Viszont azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a franciák csak ennyire képesek, és valóban erõsek idegenben. De megcsináljuk!

Amúgy lehetne sopánkodni amiatt, hogy végül úgymond nem döntöttük el az elsõ meccsen a továbbjutást, de hiba lenne, a lényeg, hogy felálltunk, és csodát tettünk. Tényleg mindenki hozzátette a magáét, mûködött a védekezésünk, és sikerült megoldanunk, hogy az ellõtt labdáink ellenére se indítsanak szét minket. Ez csapatmunka volt! Persze azért akad néhány valóban kiemelkedõ egyéni teljesítmény (szinte már látom magam elõtt a "Szádvárit a válogatottba!" mozgalmat 😊, de a lényeg, hogy a három belsõ kulcsemberünk közül egyik sem nyújtott kiemelkedõt támadásban, mégis lõttünk 31 gólt, és ez ez elégnek is bizonyult. Páran azért kaphattak volna több pihenõt, akár Tomori is irányíthatott volna Zizi helyett egy ideig, addig pedig bejöhetett volna a részfeladatait ezúttal is jól megoldó Trufi, de túl sok felállást aligha volt idõ gyakorolni. Viszont hiszem, hogy csütörtökön egy jóval keményebb ellenfél vár ránk, Debrecenben is legalább ennyi kell, de inkább több.

Egy komoly hibát azért mégis találtam a ma késõ délutánban: sajnos nem lehettem ott. A reménybeli döntõt tekintve ezt mindenképp szeretném máshogy intézni, ha a Mariana-árok fenekén játszunk is.

Köszönöm csajok! Hajrá Fradi!
Isthy
Biztos, hogy küzdeni fognak, oda kell figyelni a visszavágón. Nem szabad elfelejteni, hogy a franciák a negyeddöntõben idegenben nyerni tudtak a Zvezda otthonában 3 góllal és utána otthon meg kikaptak eggyel. Elõtte meg a Hypo otthonában is nyertek a nyolcaddöntõben, tehát idegenben is jók, talán még jobban megy nekik mint otthon. Tehát nem szabad elhinni, hogy innen már megy minden, mint a karikacsapás. A visszavágón is végig koncentráltan és odafigyelve kell játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Metz-FTC 27-31 (12-17)

Szép volt Fradi! <#taps>

A meccs elején még 1-2 góllal vezettek a franciák. Azután 6-8-ról jött egy csodás fordítás 13-9-re. A szünetig sikerült tartani az elõnyt, sõt még növelni is 1 góllal. A szünet tovább robogott a Fradi és 27-17-nél már számolt a Fradi tábor. Azután volt egy kis rövidzárlat és 20-27-nél idõt kért Elek Gábor. Ez 2-3 percig hatott is, azután megint jöttek a hibák és gólra visszajöttek a franciák. Látszott, hogy fárad a csapat, de ennél közelebb már nem engedték õket, végül maradt a 4 gól.
Pasi nagyon jól védett és Szádvári nagyon nagyot játszott. <#worship>
A többiek is hozzátették a magukét amikor kellett, tulajdonképpen csak a gyõzelem aránya volt kérdéses. Ez az eredmény nagyon biztató a visszavágóra nézve, de itthon is figyelni kell és közönség támogatásával meglesz a döntõbe jutás.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
27-31, vagyis a Fradi 4 gól elõnnyel várhatja a hazai visszavágót. <#taps><#eljen>
Mindig jó ilyeneket olvasni, francia ellenféllel szemben.
Nagyot hajráztak a végén a franciák, azt hiszem, volt +9 is, a Fradinak.
Gratulálok az elsõ meccshez, nem lehet gond a hazai gyõzelem, na és a továbbjutás.
Igaz, lebecsülni sem szabad a franciákat. Küzdeni fognak nagyon, az biztos.