Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Az "edzõ kérdés" lezárásául tájékoztatlak benneteket, hogy a tegnapi nap folyamán az elnökségi ülést már meg is tartották, ahol 4:3 arányban továbbra is Konkoly Csabát akarják látni a csapat edzõjeként. Errõl ennyit, szerintem nem érdemes tovább "feszegetni" a témát."
Azt írja az illetõ, hogy ez 100 %-os belsõ infó.
Elég szoros volt a helyzet... Egy kérdés merült fel bennem: vajon ez most csak az idény végig szólt vagy már a következõ idényre is?
DUNAFERR FOREVER!!!
Paha elintézte, hogy helybe jöjjön neki a KEK döntõ <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor> Csak esõ ne essen...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha a pluson adják, akkor marad a myp2p...
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://goo.gl/gd6Zi5
"A DigiSport megvásárolta a KEK-döntõ közvetítési jogait, a hazai találkozóra pedig terveink szerint május 8-án vasárnap délután három órától kerül sor. Hogy hol, azt továbbra sem tudjuk, ám még a héten mindenképpen le szeretnénk zárni a kérdést.""
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ma du. meccsre megyek. <#kacsint>#kacsint> Már úgyis elvonási tüneteim vannak.
Siófok - Újváros ifi lesz. <#eljen>#eljen> Biztosan nagy derbi. <#wink>#wink>
Nosztalgiázzunk egy kicsit, szerintem megérdemlik a képen szereplõk.
Ki ismerte fel õket? Vagy inkább: ki nem ismerte fel õket? 😊
Itt vannak a részletek
Természetesen úgy általában nem kedvelem õket, de ilyenkor azért hálás vagyok nekik.
Meg azt is olvastam, hogy az EHF-nek 100 helyet kell biztosítani a kEK döntõn. Minek ennyi hely azoknak a senkiháziaknak? <#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
jól van legyen 3 😊 4-et, de pláne 5-öt akkor sem hiszek el, csak ha látom a bankszámlakivonatát 😉)))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
egy U21-es válogatott itthon játszó magyar focisták egyik -másika is keres ekörül. (videoton, hm 😉)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk oda is van írva alulra 😊
"Sokáig minden remekül ment, az utóbbi idõben viszont nem úgy mûködött az ETO, mint szokott.
Nagyon sok minden történt velünk az elmúlt egy év során, például kitudódott, hogy ki jön és ki távozik a szezon végén.
Ez megzavarta önöket?
Nem szeretném erre fogni a kiesést, de egy csapat életére az ilyesmi nincs jótékony hatással. Máshogy kellene ezt kezelni, de nem tudom, mi lenne a megoldás. A nemzetközi piac decemberben elkezd zsongani, ha nem közlik a játékosokkal, mire számíthatnak nyártól, az ugyanúgy káros, mint ha beszélnek róla. Persze ettõl még tovább kellett volna jutni az elõdöntõbõl."
(Pálinger-interjú, Nemzeti Sport, részlet)
Érdekes, amit Köke nyilatkozik a Magyar Nemzetnek, kimondja, hogy meg kell nyernünk a KEK-et (ezzel amúgy abszolút egyetértek, tartok a spanyoloktól, de ezt már fel kell vállalni), és ha mondjuk a Viborg lenne az ellenfél, akkor a jobban indokolt lenne, hogy bevessük fegyverként a saját csarnokunkat, de az Alicantét máshol is meg kell tudnunk verni Magyarországon. A sorokat olvasván csodaszámba menne, ha otthon játszanánk az elsõ meccset <#shakehead>#shakehead> Már csak azért is, mert azóta az EHF is leszólta úgymond a csarnokunkat, szóval alighanem csak az kérdés, hogy hol máshol, alighanem holnap meg is tudjuk.
Nekem csak olvasgatni kell 😊
Isthy emlékezett még a Bodzára is :-)
DUNAFERR FOREVER!!!
Hehe ezt ugye viccnek szántad?????
Én egyébként el tudom képzelni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel együtt ma: Sok boldogságot kívánok a "...legjobb kézilabdás fórum" házigazdájának, szülinapja alkalmából!
(Ha valaki nem szeretné a bodzát!😊)
Hehe, mégiscsak igazam volt anno, hogy Timu jön Veszprémbe <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nálunk (Dferr) anno 2004-2005-ben is voltak már szinte ilyen szinten keresõk.
DUNAFERR FOREVER!!!
ez Éles Józsinál, majd Pereznél jött elõ mint urban legend, úgy látszik, már Görbés változat is terjed 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze elsõsorban nekünk idéz csodás emlékeket, de sztem másoknak is érdemes megnézni. Mondjuk leginkább amiatt is, hogy miért is nyertek õk anno 4 nk-i kupát (BL, KEK, EHF és Európai Szuper kupa).
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!