Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Engem azért meglepett a szoros arány, de ennyi.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Az ETO honlapján van egy hozzászólás (kedd éjjel), ami szerint volt elnökségi ülés KCS ügyében:
"Az "edzõ kérdés" lezárásául tájékoztatlak benneteket, hogy a tegnapi nap folyamán az elnökségi ülést már meg is tartották, ahol 4:3 arányban továbbra is Konkoly Csabát akarják látni a csapat edzõjeként. Errõl ennyit, szerintem nem érdemes tovább "feszegetni" a témát."
Azt írja az illetõ, hogy ez 100 %-os belsõ infó.
Elég szoros volt a helyzet... Egy kérdés merült fel bennem: vajon ez most csak az idény végig szólt vagy már a következõ idényre is?

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Na, legalább sima Digisport és adják a visszavágót is. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Dabason a KEK döntõ

Paha elintézte, hogy helybe jöjjön neki a KEK döntõ <#wink><#vigyor> Csak esõ ne essen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem a "normál" Digin fogják adni, ugyanúgy ahogyan eddig a BL-t.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kis takarékos <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
A simát valamivel több, itt is van (kábeltv, nem digi). A plus az nincs, a fos minõségû parabolából nem kérek.

Ha a pluson adják, akkor marad a myp2p...

bakkerman
az ország 10%-a látja HD-ban,kábeltévén,30% látja fos minõségû parabolán,a többinek meg marad a myp2p...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Köcsög digi, gondolom majd mind a kettõt a pluszon fogják adni, hogy az ország 90%-a véletlenül se nézhesse...

kaloz174
Fórumbeírás:
"A DigiSport megvásárolta a KEK-döntõ közvetítési jogait, a hazai találkozóra pedig terveink szerint május 8-án vasárnap délután három órától kerül sor. Hogy hol, azt továbbra sem tudjuk, ám még a héten mindenképpen le szeretnénk zárni a kérdést.""

Gabesznak is ment a válasz egyúttal, kettõt nem akartam fogalmazni 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hát ez qurva jó, nem tudom spontán jött e, de nagyon ott van!! Örömmel olvasom, hogy vannak itt kipihent fórumtársak, teljesen jó értelmezés menni tudnak...
Miért attól a laptól mit is várhatnánk...
kaloz174
Mármint nem kedvelem magát az idézett lapot.😊

Ma du. meccsre megyek. <#kacsint> Már úgyis elvonási tüneteim vannak.

Siófok - Újváros ifi lesz. <#eljen> Biztosan nagy derbi. <#wink>

kaloz174
Természetesen mielõbbi gyógyulást Zácsik Szandrának.

kaloz174
Egyrészt értékelem a szövetségi kapitány józanságát, másrészt nem túl jó hír ez, de remélem, még van idõ a gyógyulásra. (Kupadöntõ, válogatott program.)

Nosztalgiázzunk egy kicsit, szerintem megérdemlik a képen szereplõk.

Ki ismerte fel õket? Vagy inkább: ki nem ismerte fel õket? 😊

Itt vannak a részletek
Természetesen úgy általában nem kedvelem õket, de ilyenkor azért hálás vagyok nekik.

Isthy
Az elõbb olvastam valahol, hogy Mátéfi hazaküldte Zácsikot a válogatott gyakorlásról és a hétvégi meccseken sem lesz ott a pályán. Rá is fér a gyógyulás és a pihenés. Majd a májusi összetartáson bepótolja a mostanit.

Meg azt is olvastam, hogy az EHF-nek 100 helyet kell biztosítani a kEK döntõn. Minek ennyi hely azoknak a senkiháziaknak? <#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze, hogy megkeresnek, ezt nem is vitattam egy percig sem. Sajnos itt tartunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

mármint hogy elméletben ennyit keresõk voltak nálunk, mert kézbe már nem ennyit kaptak 😄

jól van legyen 3 😊 4-et, de pláne 5-öt akkor sem hiszek el, csak ha látom a bankszámlakivonatát 😉)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

de szeretném viccnek szánni 😊 de nem, NB I-es focistáink,najó legyen a menõ helyett, a "nem annyira falábú" megnevezés 😄DD bõven megkeresnek ennyit havi fizetésként 😊
egy U21-es válogatott itthon játszó magyar focisták egyik -másika is keres ekörül. (videoton, hm 😉)

Isthy
Az EHF illetékesei közölték finoman, hogy nekik nem tetszik a Népligeti csarnok. Nagyon úgy fest, hogy Dabas került elõtérbe. Csak nehogy essen az esõ... Bár a májusi esõ aranyat ér! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Igazad van bocsi, tegnap kicsit sokan írtak, nem néztem meg alaposabban mi van a pohár mellett :-)

Mondjuk oda is van írva alulra 😊
Amúgy forgattam Népszabadságot is, de abban linkelt Görbicz-interjún kívül nem volt más. Viszont elég ellenszenvesen számoltak be már a hétfõi számban is a meccsekrõl, míg az ETO-nak beszólogattak, addig a Fradi sikerét elég visszafogottan reagálták le. Persze nem várok én erõltetett lelkendezést (lásd amikor egy más sportágban Liechtenstein megverése után világbajnoki részvételrõl álmodozunk), különbözõ cikkírókról is volt szó, akkor is elég lehangoló (lett volna, ha el tudná rontani pár firkász a jókedvem) egymás után olvasni az irományaikat, mintha direkt a negatívumokba kapaszkodnának. Valószínûleg nem ez volt a cél, de a végeredmény ez lett.
Következzék egy kis "lapszemle", ha megkésve is!

"Sokáig minden remekül ment, az utóbbi idõben viszont nem úgy mûködött az ETO, mint szokott.
Nagyon sok minden történt velünk az elmúlt egy év során, például kitudódott, hogy ki jön és ki távozik a szezon végén.
Ez megzavarta önöket?
Nem szeretném erre fogni a kiesést, de egy csapat életére az ilyesmi nincs jótékony hatással. Máshogy kellene ezt kezelni, de nem tudom, mi lenne a megoldás. A nemzetközi piac decemberben elkezd zsongani, ha nem közlik a játékosokkal, mire számíthatnak nyártól, az ugyanúgy káros, mint ha beszélnek róla. Persze ettõl még tovább kellett volna jutni az elõdöntõbõl."

(Pálinger-interjú, Nemzeti Sport, részlet)

Érdekes, amit Köke nyilatkozik a Magyar Nemzetnek, kimondja, hogy meg kell nyernünk a KEK-et (ezzel amúgy abszolút egyetértek, tartok a spanyoloktól, de ezt már fel kell vállalni), és ha mondjuk a Viborg lenne az ellenfél, akkor a jobban indokolt lenne, hogy bevessük fegyverként a saját csarnokunkat, de az Alicantét máshol is meg kell tudnunk verni Magyarországon. A sorokat olvasván csodaszámba menne, ha otthon játszanánk az elsõ meccset <#shakehead> Már csak azért is, mert azóta az EHF is leszólta úgymond a csarnokunkat, szóval alighanem csak az kérdés, hogy hol máshol, alighanem holnap meg is tudjuk.
kaloz174
Ne ne!😊 Én is emlékeztem, nem azért.😊 meg sem nézted a képet?😊))

Breki33
Köszönöm mindenkinek és azt is, hogy ti teszitek ilyen jóvá ezt a fórumot

Nekem csak olvasgatni kell 😊

Isthy emlékezett még a Bodzára is :-)
Isthy
Sztem komolyan gondolta és helyesen is írta. Mert az tény, hogy menõk a focistáink: menni tudnak (menõk), futni és fõleg futballozni már nem annyira <#ravasz1><#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Csatlakozom. A jókívánsághoz és a hajrá Fradihoz is 😊
"egy menõ NB I-es focista "

Hehe ezt ugye viccnek szántad?????
Azért szerintem vigyáz vele mert, ha gyenge áram (laptop) is nagyot tud csípni, másiknál meg a 240 simán, és viheted szervizbe, a fejedrõl nem is beszélve.
Én egyébként el tudom képzelni.
Na ezt most lenne kedvem megkóstolni, természetesen csatlakozom a jókívánságokhoz!!!!!!
Isthy
Csatlakozom én is, Boldog Bodzás Születésnapot Breki! <#wink><#pias>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Köszönöm szépen :-)
[HUN]FaTaL
HBD Breki 😊

kaloz174
Ok, tudom: Hajrá magyar kézisek, na most kivételesen: hajrá Fradi (is). <#nevetes1><#eljen>

Ezzel együtt ma: Sok boldogságot kívánok a "...legjobb kézilabdás fórum" házigazdájának, szülinapja alkalmából!

(Ha valaki nem szeretné a bodzát!😊)

Fene tudja.. A hírek szerint Neagunak 200.000 euró/évet kínált a Viborg, Görbe meg kb a feléért játszana?
Isthy
MKB hírek, igazolások

Hehe, mégiscsak igazam volt anno, hogy Timu jön Veszprémbe <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hidd el megvan az 3, de lehet még több is <#wink>

Nálunk (Dferr) anno 2004-2005-ben is voltak már szinte ilyen szinten keresõk.

DUNAFERR FOREVER!!!

"Hallani olyat, hogy külföldi csapat olyan szerzõdést tett az asztalára amin az összeg nem volt kitöltve.. "

ez Éles Józsinál, majd Pereznél jött elõ mint urban legend, úgy látszik, már Görbés változat is terjed 😄

én 2-2,5-rõl hallottam Gin és Görbére vonatkozóan is. (ha lesz alkalmam megkérdezem ismét 😊)

Fogalmazzunk úgy, hogy a világ egyik legjobb játékosa keres ennyit a világ egyik legtehetõsebb klubjánál. Anno igen nagy volt az érdeklõdés iránta. 2-3 éve azért nagyon elszabadult összegekkel dobálóztak az élklubok. Hallani olyat, hogy külföldi csapat olyan szerzõdést tett az asztalára amin az összeg nem volt kitöltve.. A klubhûség nagyon szép dolog, de azért gondolom zsebbe is kellett nyúlni rendesen. Meg ugye õ kb olyan az ETO-nak mint Messi a Barcának. Természetes ha õ keresi a legtöbbet. Más kérdés, hogy teljesítményben az utóbbi 1-2 évben sokszor elmarad a korábbiaktól, amikor rendre õ volt a csapat legjobbja.
bakkerman
ugye ezt csak viccnek szántad hogy itthon egy kézilabdázó NÕ keres 4 milliót havonta? ezt nem mondod komolyan,vagy most megfejelem a monitort

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Isthy
Sztem idén kb. 3 körül kapnak mindhárman (Görbe, Kati és Lunde).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A csúcsfizetésesek: Görbe, Kati, Lunde és jövõre Löke, Lekics és kb. hasonló szinten lehetnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Beszélgetés Böbével

Persze elsõsorban nekünk idéz csodás emlékeket, de sztem másoknak is érdemes megnézni. Mondjuk leginkább amiatt is, hogy miért is nyertek õk anno 4 nk-i kupát (BL, KEK, EHF és Európai Szuper kupa).

DUNAFERR FOREVER!!!

Görbe 4 körül? szerintem nem keres annyit, még az audis pénzekkel együtt sem.

Ahogy hallani Görbe kap 4 körül, a két kapus meg 3 körül. Gondolom Löke is 3 körül kap majd, a többek kevesebbet. De gyanítom, hogy Görbe pénze se lesz több a mostaninál ha hosszabbít, sõt..
Isthy
Ugyanez volt anno az EHF kupánál. Elsõ meccs itthon, elmentünk fórumtalira a meccsre és meglett a kupagyõzelem. Nincs itt semmi probléma <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

egy menõ NB I-es focista megkeres annyit 😄 de szerintem kéziben még Peric se 😄

Isthy
Amikor megláttam, hogy hol jelent meg a cikk, biztos voltam benne, hogy lesz valami ilyesmi beleszõve. Azért kíváncsi lennék rá, hogy szerintük ki rendelkezik 5 millió/hó fizuval...

DUNAFERR FOREVER!!!