Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem összefutunk majd és sikerül megalapozni a hangulatot.
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg sztem a spanyolok sem jönnek 200-an, így a szinte teljesen nekik fenntartott F szektorba lesz esély késõbb is jegyeket venni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez most tényleg egy majdnem középházba került csapatok megfelelõ színvonalú összecsapása volt, szemben a Siófok Szexárd elleni meccsével.
Végül nyert a Siófok (28-27), bár szerencsével, de megérdemelten, mivel összeszedettebb játékot mutatott, mint az Érd, melybõl sérülés (kisebb, 3 hetes kihagyást igénylõ) miatt hiányzott Tóth Timi.
Jellemzõ, hogy mennyire átállt a vendégcsapat arra, hogy van egy meghatározó átlövõje. Õsszel sokkal jobban játszottak az alapszakaszbeli meccsen. Pedig most is szinte ugyanaz volt az összeállításuk, az aktuális helyzetbõl adódóan.
Igaz, a második félidõben jól kapaszkodtak, többször volt döntetlen az állás. Ehhez a Siófok helyzetkihagyásai, kimaradt hetesei jelentõsen járultak hozzá.
(Nem tudom, meddig lehet még ebben a csarnokban játszani. A legmókásabb - nézõnek - jelenet az volt, amikor az egyik szurkoló az elõ sorban egyszerûen nem adta oda Wolfnak a labdát, elkezdett vele szórakozni, jót vigyorogva.<#guluszem1>#guluszem1><#vigyor2>#vigyor2> A helyiek is erõsen várják a megnyíló lehetõséget, ha jól értem, az lenne a fedezet az új, 2000-es csarnokra. Ez nem hivatalos infó.
Mindenesetre a drukkerek belendültek. Az érkezõ játékosok névsora alapján már a nk. kupaszereplést várják. <#circling>#circling>)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Az amúgy biztos, hogy Dabasra igyekszem korán megérkezni, mert egy KEK-döntõnek meg kell adni a módját, már van képlékenyen megbeszélve egy kis közös sörözés. Persze nem árt, ha minél több kézilabdabarát szurkolótárssal fut össze az ember.
Akkor mostantól nevezhetjük akár hivatalosnak is.
"Szép dolog a legjobbak között lenni, de itt az ideje egy BL gyõzelemnek, hiszen ha pályafutásunk végén visszatekintünk, akkor a gyõzelmekre lehetünk a legbüszkébbek. Azért jöttem, hogy trófeákat nyerjek!"
Ámen!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mostanra eldõlt - lévén, hogy a jegyem már megvan - hogy lesz szerencsém a helyszínen élvezni a KEK döntõt. Nem ártana valahogy összefutni a meccs elõtt egy kis "felvezetõre" <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A KEK-döntõt tekintve viszont BL-döntõs botrány már csak nem lesz, úgy néz ki, ma még szerezhet jegyet, aki valóban akar. Az mondjuk vicces, hogy a kis híján a sarokban helyet kapó szektorokba is 7500 az ülõjegy, nem irigylem azokat, akik oda jut. (Mondjuk azt sem, aki ülni akar.)
2011.05.01.
THW Kiel-Barcelona
férfi BL negyeddöntõ visszavágó
DigiSport Plus 18:25
Vajon a Fradi-Loki meccs miért nincs sehol? Ja, hogy már nincs rá keret, mert túl sokat közvetítettek? Inkább nem írok erre semmit, visszafogom magam...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Íme egy másik megközelítés: NSO cikk
(Igen, lesz olyan, aki legalább elvisz addig a vonatig, ami aztán hazavisz. Ahogy az elõzõ alkalommal is.)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Hangulatot kelteni ebben a helyzetben tényleg rosszindulatú dolog, egoista. Lehet, hogy csak tipikus bulvár fogás mindez, fõ cél az olvasottság, de nagyon etikátlan, az biztos. (tudom, szerintem)
(Arra nem is merek gondolni, hogy esetleg KP-t akarta valaki így helyzetbe hozni.)
Egyébként szerintem, hogy melyik játékos kit akar szövetségi kapitánynak, nem biztos, hogy érdekli a...
Miért nem ez volt valaki, valakik célja, én egyébként kizártnak tartom, hogy tudja magát mindenki függetleníteni.
az MKSZnek egyébként ez jól jön, Eszter akár le is mondhat egy ilyen után, aztán Eszter megerõsítése óta szabaddá vált KP már jöhet is...
merthogy azt nem tudom, hogy Lajos tényleg KP-t javasolta Esztinek? miért? vagy ez csak a kézi.hu-s cikkíró agyszüleménye? egy sikeres projekt részeként
de kinek és miért lenne érdekes Lajos alá tenni?
bonyolultabb ez minthogy pár játékos Lajost szeretné a válogatott élén - viszont ez a része igaz,már nem egyszer hallottam hogy megkeresték Lajost ilyennel a lányok!
Nem tudom, tudnának-e együttdolgozni Eszterrel.
Ha Mocsai hiúsága elmondatta vele ezt a megkeresést, akkor a neveket is mellé kellett volna tennie. Így nagyon rossz húzás volt tõle.
Most, ebben a helyzetben kimondottan rossz. Már csak remélni merem, hogy az érintett körben mindez nem kelt felesleges feszültséget, hogy mindenki ott van olyan nagyvonalú és elkötelezett, hogy a cél érdekében félreteszi a most megosztó szempontokat.
Mint sajnos nem most bizonyosodott be elõször, bár nagy tudású szakember, rendes ember, de a prof. sem tökéletes.
Esztert amúgy sajnálom, túl korán jött neki az egész kapitányság, nagyon rosszkor is csöppent bele, teljes csapatot is ritkán kapott,a felkészülési lehetõségeink pedig messze voltak az ideálistól, erre pedig sikerült kifogni a legfontosabb selejtezõre a legnehezebb elképzelhetõ ellenfelet - bárki más ellen kötelezõ lett volna a továbbjutás, ha nem is éppen automatikus. Nem csupán kevés edzõi tapasztalatot szerzett másokhoz képest, de elég tekintélyt sem szerzett ahhoz a szakmában, hogy a válogatott esetleges kudarca ne amortizálhassa a kelleténél jobban a szakvezetõi pályáját.
Nem is tudom... Azt gondolom Eszti mellé nem biztos, hogy õ volt a megfelelõ választás. Viszont egy Mocsai interjúban olvastam érdekes dolgokat. Állítólag megkérdezte õt Eszti és õ Kovács Pétert javasolta mellé még segítõnek. Azután arról is beszélt, hogy több játékos valóban megkereste õt, hogy vegye át a nõi válogatottat...<#wow1>#wow1> Azért ez elég durva...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért így is kb. 2200 nézõ lehet, mert a 448 helyett 800-nál több állóhelyet biztos hogy nem lehet oda zsúfolni. Tehát még mindig messze vagyunk a 2600-tól... Márpedig a veszélye fennáll a dolognak, hogy odakerülnek a nem odavalók. Arról nem is beszélve, hogy már olyanokat olvasni, hogy vállalatok 60-70-esével foglalgatják le a jegyeket... Ismét láthatjuk azt amit mondtam és vártam. Lesz puccparádé, páváskodás meg "celebparty"... Persze mindez a szurkolás rovására.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ismét megkaptuk a németeket, velük döntjük el a csoport elsõséget, a továbbjutás nem lehet kérdéses.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó kis keret lesz ez (bár ezekrõl már mind lehetett tudni), csak össze kell még rakni, és nem szabad elfelejteni, hogy a védekezésbõl alapemberek estek ki. Mondjuk kapusposzton talán inkább egy rutinosabb játékos illett volna a keretbe, de végül is a mi szemünket Veress Zsuzsa is kivédte. Most is érdekes és a szoros a középház, jövõre még inkább az lehet, és a rájátszás ott való megéléséhez talán még a Békéscsabának és az Újvárosnak is kapaszkodnia kell, ha a játékospiac három fõszereplõjénél a nevekbõl csapatok is épülnek. A Szekszárdnak és a Kiskunhalasnak (mert vélhetõen ez a két csapat lesz az érintett) viszont nem lesz könnyû dolga, ami a bennmaradást illeti, újfent lehet majd arra játszani, hogy úgysem tudják vállalni a feljutók a szereplést.
Egyébként bár nyilván mindenki olvasta már, csak mintha itt nem hangzott volna el: a KEK-döntõn kiveszik az egyik kapu mögül a székeket, így lesz komolyabb mennyiségû pálya közeli állóhely, egyszersmind ez megadja a választ a csarnok befogadóképességét illetõ ellentmondásokra is. Nagyon remélem, hogy nem repülnek rá a szurkolni kevésbé hajlandó olcsójánosok a 3500-as jegyekre...