Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Ma este, sajnos, 2 góllal nyert a Fehérvár Újvárosban. Nagyon sajnáltam a csajokat, nagyot küzdöttek.
A vélemények megoszlottak, mi volt a vereség oka. Szerintem leginkább az, hogy a Fehérvárnak jobbak a lehetõségei, több hadra fogható játékosa van.
Így aztán lehet mondani, hogy a védekezésben voltak a hibák, vagy a játékvezetõk nem nekünk fújtak. Biztos mindegyikben van igazság. Én az elsõ okot éreztem döntõnek.
Nagyon becsülöm az újvárosi csajokat, hogy szinte erejükön felül küzdöttek.
Egy dolog azonban most nem volt olyan jó, mint Veszprémben, vagy a Csaba elleni meccsen. Nem sikerült Dettihez senkinek igazán csatlakozni, így nagyon kevés volt a támadásbeli varicáció.
Ez már egy ilyen szezon. Boki sérülése nagyon nem hiányzott.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Igen, jövök.😊

Breki33
Csatlakozom.

Mióta én is próbálok kézi meccseken fotózni, rájöttem, hogy nemis olyan egyszerû mint amilyennek az õ képein tûnik. <#worship><#eljen>
Breki33
Akkor te is jössz?

Most akkor hányan jövünk a fórumról pontosan? )

Breki33
Szia Gábor örülök,ha jössz és szívesen is csatlakoznék Szekszárdon, csak én most már pesten vagyok. :-)

Ahogy Isthy is írja én pont pestrõl keresek fuvart, szval ha erre jössz megbeszélhetnénk a talit, a telefonszámom megvan még?

Hazafelé is Szekszárd felé mész?
Mert akkor szívesen beszállnék a visszaút költségeibe is !
Isthy
Gyõri Audi ETO-DVSC 34-26 (16-12)

Az elsõ 20 percben egyenrangú ellenfél volt a Loki (10-10). Azután az ETO a szünetre 4 gólos elõnyre tett szert a feljavuló védekezésének köszönhetõen. A szünet után 10 percig még maradt a 4 gólos különbség, azután fokozatosan ellépett az ETO és simán behúzta a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nacsak! <#eljen> Ez szuper.
Azonban szervezni mégis kell, mert nekem még holnap van egy nagyon fontos meccsen, ha nem is nk.kupa, Újvárosban. Annak viszont nagyon örülök, hogy mégis tudsz jönni. <#taps>

Isthy
Bocsánat hibáztam, lemaradt egy tv-s közvetítés:

FC Midtjylland - Team Tvis Holstebro
Nõi EHF döntõ, 1. meccs - Ikast
2011.05.08. 17.00 DigiSport Plus

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem õ megunta és bevállalta, hátha így tud segíteni a többi játékosnak, bár ebbõl nem az derül ki, hogy sikerül..., ugyan mit is mondhatna Tilinger Tamara és Siti Bea...
Isthy
Isthy
Elek Gábor video

Most nem azért, hogy fényezzem magam, de én is megjósoltam tavaly Podgoricán Pirosnak a KEK döntõt. Sõt, egy kicsit többet is. <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha Pesten keresztül mégy, akkor beszéljetek Brekivel, mert neki fuvar kellene lefelé Pestrõl Dabasra.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Sajnos nem 100%, s az útvonal sem biztos, lehet, hogy Bp-en keresztül lesz még is, amit szerettem volna elkerülni. Ebben az esetben Siófokon lehetne hozzám csatlakozni.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Örülök, hogy mégis sikerült elintézned. <#eljen>
Talán így lesz egy mini fóumtali és jó kabalák leszünk a csapatnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bár már nagyon régen nem láttam errefelé, de hátha még olvas bennünket:

Boldog Születésnapot kívánok Viktor! <#eljen><#integet2>

Kívánom, hogy még nagyon sokáig találkozhassunk a kézi meccseken és nézhessük a jobbnál jobb képeidet!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Hosszú ideig bizonytalan volt a dolog - sokáig úgy nézett ki, hogy egyenesen lehetetlen - de most még is felcsillant a remény, hogy el tudok jutni Dabasra. Értelemszerû lenne, hogy Szexárdon keresztül mennék, s aki ott tud csatlakozni hozzám, az jöhetne velem. Ez legfeljebb négy férõhelyet jelentene.
Az útvonalam: Kaposvár - Dombóvár - Tamási - Hõgyész - Szekszárd. Onnan át a Dunán, s tovább Dabasra.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Érdekes, amit Elek Gábor, mond a handball.hu-s interjúban. Azt eddig is tudtuk, hogy a Dabasi csarnokot kedvezõ feltételekkel kapjuk meg, de ez alapján kevesebbe kerül, mint a sajátunk (ugye a jegyárbevétel 25%-a a Budapesti Olimpiai Központot illeti), legfeljebb a költözés költségei miatt drágább. Viszont nagyobb lesz a bevétel is. Arra már rájöttünk, hogy a Népliget sajnos ezúttal valóban nem volt opció, de így már egyértelmû a kérdés.
Vaxi
<#eljen><#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Isthy
A hétvégi tv-s program:

Gyõri Audi ETO KC - DVSC-KORVEX
Nõi bajnoki döntõ, 1. meccs - Gyõr
2011.05.07. 11:00 RTL Klub

HK Larvik-Itxako Navarra
Nõi BL döntõ 1. meccs - Larvik
2011.05.07. 16:45 DigiSport

Pick Szeged - MKB Veszprém
Férfi bajnoki döntõ, 2. meccs - Szeged
2011.05.08. 11:35 RTL Klub

FTC Rail Cargo Hungaria - C.B. Mar Alicante (spanyol)
Nõi KEK döntõ, 1. meccs - Dabas
2011.05.08. 15.00 DigiSport

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is Amorim verziójához van közelebb. Meg máshonnan is vannak információi az emberfiának és azok segítenek jól érteni az olvasottakat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Valahol az igazság a kettõ között lehet, de kiindulva a mindenhol jelenlévõ és érezhetõ magyarisztáni valóságból, Amorim verziójához közelebb.
Többnyire ez a mai magyar professzionális sport. <#szomoru2><#gunyos1>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Fehérvári hírek:
Ana Amorim története

Breki33
okés pont ezt írtam priviben 😊

mi még nem tudom, hogy menjünk meg kell nézni a tömegközlekedést gondolom dél körül kéne indulni
Isthy
Terv szerint mi negyed 3 körül érnénk oda, ha telón összecsörgünk megoldhatjuk a találkozást a meccs elõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
na a kép félreérthetõ 8 sor 14,15
Breki33
Na megvannak a jegyek itt látszik hol

Ha valaki megy innen pestrõl és lenne két szabad helye szóljon please betársulnánk.

Isthy ti elõtte találkoztok valahol?
Én nem olvastam még el, de ez így rosszul kezdõdik szerintem. Ezzel az erõvel ha jól értem, mondjuk a mi helyi csapatunk is kaphatna támogatást, amit még el is fogadok, de ezek alapján a senkiházi MKSZ is kapni fog, abból pedig semmi jó nem lesz szerintem, mert úgyis lenyúlják, és itt válaszoltam a #48659-re is.
Isthy
Azért ez a bekezdés megütötte a szememet:
"A sport- és turizmusbizottság elnöke azt mondta, míg korábban úgy volt, hogy csak az öt látvány-csapatsport elsõ osztályú klubjai részesülhetnek ebben a támogatásban, addig ezt mára kibõvítették, így az érintett sportágak összes csapatai – osztálytól függetlenül –, illetve sportszövetségei is igénybe vehetik a társaságiadó-kedvezménybõl adódó támogatást."

Na ez az egyik ami kétségeket is ébreszt bennem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen sztem is ezek vannak legfelül és a lelátó közepén a kapu fölött-mögött.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, de már péntek reggel a 3. sortól felfelé le volt foglalva az egész szektor "valakiknek"... Az F szektor meg teljes egészében a spanyoloknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még a végén lesz belõle valami

Csak ismerve a hazai helyzetet, attól félek megint lesznek olyan haszonélvezõi akiknek semmi közük hozzá illetve nem sokat tesznek érte.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Mondjuk most belegondolva kapu mögötti helyeknél nem is tudom melyik a jobb ha a kapu fölött van úgymond az ember vagy kicsit a szélén, mondjuk a hangulat biztos középen jobb 😛
Breki33
tehát ha jól értem akkor az általam itt bejelölt helyek vannak legmagasabban és a kapuhoz legközelebb

Breki33
Az nem alul van?

Most hívott a hölgy

az IBUSZ-ban neki azt mondták, hogy a 12-es a legmagasabb
Isthy
A #48643-ban már korrigáltam magam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi az E szektor 2. sorában leszünk.

Az F szektor volt a spanyoloké, de jóval kevesebben jönnek mint 200, ezért szabadultak fel ott jegyek.

A jegyek helyre szólnak, oda kell ülnöd. Magasabbról valszeg jobban láttok majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mintha azt olvastam volna, hogy Herr Anita sérült.

Itt

Breki33
Ja és ha vennénk jegyet megy Pestrõl valaki akikhez csatlakozhatnánk?
Tömegközlekedéssel nem tûnik egyszerûnek Újpestrõl odajutni.
Breki33
igen én is ezt nézem, most itt melyik számít jobb helynek az elsõ vagy a 12. sor?

Isthy ti hányadik sorban lesztek, vagy ez nem kell olyan komolyan venni?
Isthy
Vanyus Attila interjú

Ugyan az elején mindjárt egy tévedéssel kezdõdik, de talán érdemes elolvasni. Az ETO 2 éve volt BL döntõs, tavaly az elõdöntõben kiesett a Valcea ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, itt jól látszik, hogy mely szektorokban van még hely és pontosan hol. Az F szektor az 5500-as, a többi 7500-as.

DUNAFERR FOREVER!!!

A Kapusokról annyit, hogy én nemrég még úgy láttam, Pálinger, Herr, Triffa a sorrend, utánuk jönnek a többiek. Az elsõ kettõt tekintve ezt még tartom is (végül is úgyis õk lesznek ott, szóval mindegy), de Triffa ebben a szezonban nekem nagy csalódás, Pasinak pedig jobb a pillanatnyi formája, a döntõ sem rajta ment el, ha már kapust kell okolni, akkor elsõsorban Kiss Évával tennék így, nálam õ most veri csapatbeli kollégáját is. De a válogatott az más kávéház.
Nem rossz ez a keret, bár Hornyák Dóra hacsak nem nyújt rendkívülit, most még csak gyakorolni fog a többiekkel, mindenesetre a közeljövõben helye lesz a keretben, mást pedig nem nagyon lehetett behívni helyette a 28-hoz. Soós és Sopronyi helyzete az érdekes, az elõbbi a bajnokságban jobban teljesít mostanában, és védekezésben valamicskével jobb, az utóbbi viszont jobban be van építve a csapatba, ráadásul éppen BL-ben és az EB-n bizonyított - legalábbis szerintem azok közé tartozott, aki semmiképp nem okozott negatív csalódást. Viszont ha minden a tervek szerint halad, akkor úgyis Tomori, Bulath és Hornyák lesz ott a németek ellen, már csak azért is, mert õket úgyis csak cserélgetné Eszter, ha kétmeccses keretre epizódszereplõket is érdemes lehet vinni, nincs folyamatos terhelés. Illetve a németek elleni bevetésük jelenthet mást is: nincs átlövõjátékunk, ezért kellenek õk... Bogdanovics szerintem ki fog maradni, mert bár jó formában van, a védekezése esetleges tud lenni, Misi pedig többet készült eddig a csapattal, és a nyitott védekezésben fontos szerepe van. Jó átlövõforma kéne tõle, hogy bennragadjon, az viszont akár elég is lehet, mert ezzel adós mostanában mindenki. Mayer Szabina az új Ábrahám Szilvia lehet, vagy a beállós poszt Sopronyi Anettje, támadásban lehet pár jó epizódszereplõ (bár Ábrahám még erre sem kapott lehetõséget), amiatt talán megérné, majd kiderül, hogy mit mutat a felkészülés során, és a létszámba befér-e.
Konkrétan állóhely már nincs is, ülõ viszont van. Persze arra is van még esély, hogy foglalások szabaduljanak fel. Jegyek pedig vagy lesznek üzéreknél, vagy azoknál, akik elbeszélgettek velük.

Itt nyomon követhetõ a jegyek állása, sõt itt foglalható is.
Breki33
oppá ezek az 5500 forintosak?

hol is van pontosan?
Isthy
Tegnap olvastam, hogy közben szabadultak fel ülõhelyek, lehet érdemes lenne megint ránéznetek az IBUSZ oldalra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bocsánat, közben elolvastam rendesen a cikket és benne van, hogy Herr Anita is sérült Sopival együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Igazad van bocsi vhogy átugrottam rajta Mea C.
Breki33
Hát igazából elfelejtkeztem illetve nem tudtam róla, hogy lesz így lemaradtam, de lesz még gyõztes meccsünk 😊

KEK-döntõ-vel kapcsolatban a hölgyet beküldtem az IBUSZ-ba Pesten megkérdezni, és ugye tényleg csak állóhely van azzal kapcsolatban kicsit megijedt mikor megmutattam amit beszéltünk én is kicsit féltem õt ugye írtam is miért.
Aztán utánanézett, hogy hogy lehet Pestrõl Dabasra lejutni, hát nem semmi.
Most jelenleg ott tart az ügy, hogy akkor Pesten kéne egy jó kivetítõs helyet keresni ahol lehet szurkolni.

Szval ha valaki tud ilyet akkor szívesen veszem.
Isthy
A németek elleni 28-as keret

Nagyjából mindenki benne van aki számításba jöhet jelenleg. Bár a Fradisták sztem Szádvárit tuti hiányolni fogják. <#ravasz1><#vigyor> Érdekes, hogy Rédei-Soós benn maradt, míg Herr Anita kikerült. Vajon mi dönthetett kettejük között? Sopronyi szintén benn van, ahogy várható volt. Ami egy kicsit fura számomra, hogy Szekeres megint ott van.

DUNAFERR FOREVER!!!