Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezért nem nagyon értettem a fehérváriak kimondottan érezhetõ törekvéseit a nk.kupaszereplés joga felé...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Elköszönt az elsõ osztálytól a Dunaferr ffi csapata
bár most hogy a tao-s dolog beválhat, talán végre ott is beindul az élet, ha más nem Böbe és Detti cége odaadja az adóját 😉
ha vmi másra gondoltál, akkor mondjad 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
lehet jövõre már nem lesz ilyen egyszerû bérletet venni? 😄
de nem úgy gondoltam, hogy személy szerint engem említs meg, hanem az egész fórumot illetve a társaságot <#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Gratulálok az íráshoz !
Cunder.HU
Közben felkerültek a köv. meccsek is a mûsorba. Arra is felhívom a figyelmet.
(Sajnos, a mi meccsünk - Újváros-Alcoa - ismétlésérõl egyelõre nincs hírem.)
Persze kicsi a valószínûsége, de megtörténhet, annak idején a Cornexi megcsinálta a Gyõr ellen.
Ezek szerint Bradeanu valamelyik top csapathoz kerülhet, ha BL-t akar nyerni 2 éven belül.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos ez nem szappanopera... Ennek bekövetkezte számomra már 2007 év vége óta nyilvánvaló volt. Amikor a pekingi gyõzelme után Szöulban elõjött ez a hátprobléma, én azóta sejtettem, hogy ez lesz. Akkor csak annyit tettek - mondjuk kicsit leegyszerûsítve - hogy megváltoztatták a szervamozdulatát, hogy kíméljék. Mert ha még azt sem tették volna meg, akkor 1 éven belül vége lett volna a pályafutásának. Mostanra pedig már véglegesen kiderült, hogy még akkor kellett volna komolyabban lépni. De ugye egy pályafutásában éppen az addigi csúcsra érõ játékosnál nem volt egyszerû megfelelõ döntést hozni. Azóta meg nem véletlen, hogy jöttek elõ fokozatosan a bajok az elmúlt 2-3 évben...
OFF vége
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"persze használni is kéne õket majd..." Ez nagyon igaz. Reméljük Konkoly is így gondolja..
Ami a visszavágót illeti, az is jó kérdés, hogy kinek kedvez az elsõ meccs tapasztalata. Mi ismertük ki jobban Ortunót, vagy õk találnak ki az emberfogás helyett más, hatékonyabb ellenünk taktikát, netán kevésbé tudja õket meglepni Trufi? De még folytatható lenne a sor, abban bízva, hogy Tomori addigra jobb állapotban és formában lesz, õszintén remélem, hogy mi tudunk nagyobbat lépni elõre, és akkor már elérhetjük a kupát is, mindkét kezünkkel.
Reméljük sikerül kint is behúzni, illetve 1-2 gólos vereséggel nyerni a kupát!
Lehet, hogy a macin a sál átváltozik majd egy ETO sálra? <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Részemrõl nem vagyok elégedetlen az eredménnyel, lehetett volna több is, kevesebb is, ha reálisnak inkább az elõzõ tûnt volna. Érdekes, hogy újfent a végét sikerült elrontani. Ebben egészen biztosan benne van a fáradtság is, mégha a helyszínen már-már úgyis tûnt, mintha a szurkolók ünneplése átragadt volna a lányokra, megkönnyebbültek volna. Ezzel együtt nem tartom 50 percesnek a csapatot, az utóbbi mérkõzéseken amikor kellett, mindig odatettük magunkat a végén is, inkább akkor engedtek ki a lányok, ha már kellõképp jól álltunk, nyilván nehezebb ilyenkor 110%-on pörögni, a 90% viszont nem mindig elég. Mindenesetre éppen emiatt bízom abban, hogy nem fog bekövetkezni egy sokak által magyar betegségnek tartott hajrávereség Alicantéban. Szoros összecsapást várok, ahol a Fradit tartanám esélyesebbnek, de éppen az említettek és a meglévõ elõny miatt valószínûbbnek tartom, hogy amennyiben már eldõlt a kupa sorsa a javunkra, egy-két góllal elveszíthetjük kint a végjátékot. Mindenesetre nem becsülném le az ibériaiakat, ha nyilvánvalóan találkoztunk is már erõsebb gárdákkal a sorozatban, azért nem véletlenül jutottak el idáig, ezt láthattuk. Biztos vagyok benne, hogy a csapat sem lesz így, és akkor nagyon jók az esélyeink, de újfent nagyot kell küzdeni. Majd elválik, hogy a játékvezetés milyen lesz kinn (a szlovén Vodopivec, Krasna páros lesz a két sípmester, õk vezették idén a Volgográd-ETO BL-meccset), egyelõre nem aggodalmaskodnék, aligha ezen fog múlni. Mindenképpen jó lenne begyûjteni a kupát, már csak azért is, mert így valószínûleg jövõre is a KEK-ben indulhatnak, amely nem a BL, de az EHF-kupához mérten komolyabb színvonalt jelent, a legjobb 16 között számos BL-fõtábla szintû együttes fordult meg idén is, számottevõen komolyabb játékerõt csak néhány csapat képvisel Európában. Azt nem tudom, hogy ezúttal mit jósolt Pirosnak Isthy, remélhetõleg hasonlóan szép és pontos elõrejelzéssel állt elõ, mint tavaly, bár gondolom, egyelõre még a futó idény a téma.
Még annyit fûznék hozzá, hogy szurkolói szempontból végül mindenképp jól sült el az egyik kapu mögötti szektor széktelenítése, végül sikerült elég jó hangulatot varázsolni a csarnok egyéb hiányosságai ellenére. Annak is örülök, hogy a topikbeliek többségének sikerült eljutnia a mérkõzésre, õszintén remélem, hogy számos kupadöntõn lesz még alkalmuk itthon szurkolni - ha nem is feltétlen Dabason.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként az a véleményem, hogy a tegnapi bírókra sem lehetett a vendégeknek egy rossz szavuk sem.
- milyen mentalitású is tul.képpen?
- másrészt mi az, ami még hiányzik ilyen téren az eto-nál, szerinted?
Jó volt újra együtt szurkolni, még akkor is, ha most ez csak azt jelenthette, hogy egy csarnokban voltunk, egy magyar csapatért. Még így is jutott azonban kedves társaság.<#eljen>#eljen>
Az elõzõ ilyen alkalommal csak 1 gól volt az elõny, most azért valamivel jobb a helyzet.
Én is abban reménykedem, hogy az 5 gól még jobban ébren tartja a figyelmet, mintha marad a 8. A Fradi jól teljesített, összességében, véleményem szerint. Tomori talán kicsit haloványabb volt, de ennek is sérülés volt az oka, legalábbis az egyik biztosan. Trufán Noémi pedig kellemes meglepetés volt.
Köszönöm azt, hogy elõttem nem álltak fel a szurkolók, és láthattam a meccset. Köszönöm, hogy akkor, amikor valaki bekiabálta, álljatok fel, valaki megtartott a korláton, így az utolsó 2,5 percet is követni tudtam.
Köszönöm a barátságos rendezést. (Még a biztonságiak is mosolyogva üdvözöltek.)
Köszönöm Babának az összes aláírást! <#worship>#worship> Na és köszönöm a finom kávét.
Köszönöm kedves fórumtársunknak, hogy egészen kulturált körülmények között utazhattam oda-vissza. <#worship>#worship>
(Hogy értsétek, Breki kitörölte - kérésemre - az eredetit.)
Olyan mentalitású játékos érkezik, amilyenre most nagy szüksége van a csapatnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is úgy gondolom, hogy jóval több ez már, mint 50 %-os esély <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg kell állapítanom, hogy tudunk helyezkedni, mert - fõleg az elsõ félidõben - rengetegszer mutatták a gólörömeinket <#vigyor>#vigyor> Sõt, egyik még az esti m1 híradó sporthírek összefoglalójába is bekerült. Nincs mese, médiasztárok lettünk <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindkét félidõ elejére elmondhatjuk, hogy a védekezés nagyon nem volt rendben. Szerencsére az elsõ félidõ második fele már hátul is jól sikerült, így 5 gólos elõnyre tett szert a Fradi.
A 2. félidõben is bekövetkezett ugyanígy a változás és egy kiváló 10 perc következett elöl és hátul is. Sajnos az utolsó 5 perc - talán a fáradtság okán is - most gyengébbre sikerült, mint a szünet elõtt, így a spanyolok -8-ról visszajöttek -5-re.
Trufán nagyon élt, sztem a spanyolok nem nagyon látták õt játszani és nem figyeltek rá annyira és ezt õ kiválóan kihasználta a meccsen végig. Szintén kiemelhetõ még Zizi és Móni, valamint Piros játéka. Utóbbi - mint ahogy a meccs után elmondta nekem - 2 napja betegséggel küzd, így még inkább elismerésre méltó ahogy teljesített. Szerencsére az orrának nem lett különösebb baja, rendben lesz a következõ meccsre. Szanin nagyon látszott a betegség nyoma, úgy tûnt nem is erõltette EG nagyon a játékát az emberfogás ellen, majd a visszavágón remélem másként lesz.
A spanyoloknál Ortuno kiemelkedett, ahogy várni lehetett. Neki a visszavágóra kijárna egy követõ emberfogás, ha nem is végig, de egy jó ideig. Az sokat gyengítene a spanyolok játékának eredményességén.
Talán valahol nem is baj, hogy nem lett 8-10 gól közte, így jobban kell majd figyelni a visszavágón. Sztem meglesz a kupagyõzelem és benne van az is, hogy kinn is nyer a Fradi. Egyetlen problémának azt látom, hogy még elõtte csütörtökön lesz a Váccal egy bajnoki bronzmeccs, ami tovább fárasztja a csapatot.
Gratulálok a szurkolóknak, elég jó hangulatot teremtettek a csarnokban! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
A Larvikban Tonje Larsen nagyot játszott és Lökével ketten vitték a csapatot a hátukon. Mintha a szokottnál többet hibáztak volna a norvégok, ziccereket és 7-est is többször, meg voltak elrontott passzaik is rendesen. A spanyolok kiváló lábmunkával védekeztek és hosszú lefolyású, szinte ziccerig menõ támadásokat vezettek. Párszor ugyan elszórták a labdát és hagytak ki õk is ziccereket, de viszonylag keveset hibáztak. Sikrült kihúzniuk a Larvik méregfogát, ezért lett ilyen szoros az eredmény.
A visszavágó nem lesz egyszerû a norvégoknak, de meg fogják oldani. Mert azért most már a szûk vereség miatt lesz némi nyomás a spanyolokon is. Meg sztem ha kell az EHF is besegít a norvég BL gyõzelembe.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem a Cunder fogja majd ismételni a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem az esõ eláll délutánra, mert a csarnok nem éppen vízálló. Hacsak nem hozták helyre azóta.
DUNAFERR FOREVER!!!