Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Budapest Bank - Békéscsabai Elõre NKSE Dunaújvárosi REK
30-27 (20-17)
Figyelemre méltó, hogy a második félidõt sikerült döntetlenre kihozni. Kicsit sajnálom a lehetõséget.
Ezzel a Csaba elõtt, a Fradi jóvoltából, megnyílt a nk.kupaindulás joga, ha jól tudom.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagy-nagy gratuláció a Fradinak! Szép volt nagyon. <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Nem volt vitás, ki a jobb csapat, na és ez volt a Fradi legnehezebb meccse, tényleg.
Még a meccs-végi lazulás is belefért. <#vigyor2>#vigyor2>
Örülök, hogy már 2 kupagyõzelemhez is asszisztálhattunk, legalább a Fradi esetében.
Azt hiszem, ez a kupagyõzelem nagyon jót tett minden magyar kézilabda drukker lelkének. <#taps>#taps>
Minden bizonnyal én is fogok rá koccintani majd a jövõ héten a kiskõrösi Fradista haverjaimmal.
Annyira szánalmas, hogy sokan képtelenek örülni más magyarok sikerének. Inkább lefikázzák és ontják magukból a gyûlöletet. Sajnos valahol ez nagyon is jellemzõ a mai hazai állapotokra. Ezért tartunk itt ahol... <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem ez max. 1 dolog. Ráadásul nincs köze a kézilabdához. Az, hogy errõl kinek mi a véleménye, annak sem.
A Csapatnak ehhez mi köze? Szerintem errõl annak jut csak eszébe, hogy bennünket ezért megítéljen, egyáltalán összefüggést keressen, aki egyébként sem szimpatizál velünk.
Eredetileg arra tartogattam, hogy a Lokival szemben sikerül bejutnunk a döntõbe, s akkor pukkantottam volna el, de az nem jött össze. 😞 Így "kényszerbõl" a KEK döntõre tartogattam, de most "csapra vertem" a jó kis muskotályos flaskát, nehogy rám száradjon. 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Elfogyott már a kölyökpezsgõ? <#vigyor>#vigyor>
Látod a fórumunk mindig kupagyõzelmet hoz a csapatodnak! <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a lányoknak <#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratula és most jöhet a két(egy) meccs a bronzéremért!
Igazából nem nagyon volt kétséges, hogy ki lesz a kupagyõztes. A meccs elején viszonylag jól kezdett a Fradi, azután a félidõ közepén kicsit lábra kaptak a spanyolok. Ekkor több ziccert is elrontottak a lányok és naggyá tették Pradelt. Azután Trufán beállása megint lendített egyet a csapaton és a félidõ végjátékában sikerült a fordítás.
A szünet után okosan játszva még tovább növelték az elõnyt a látványosan feljavuló Tomori vezetésével. Az 50. percre már összesítésben 10 volt közte és a spanyolok fel is adták. A Fradinál az utolsó 10 percben már a cserék is pályára kerültek és szinte már csak a végsõ sípszót várták a játékosok. Ennek köszönhetõen sikerült végül az egyenlítést megoldani a spanyoloknak.
A meccsen Zizi, Móni, Pasi és Tomori dicsérhetõ leginkább, de mindenki hozzátette a magáét amikor kellett. Szép volt csajok! <#eljen>#eljen>
A jóslatom bevált, Piros megvédte címét! <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az eleje még elég szorosan alakult, sokáig elég kevés gól esett. Aztán bedarálta a Siófok az Újbudát.
A vendégeknél jól védett Sipeki, a Csaba jól jár vele, ennek alapján.
Tulajdonképpen csak az utolsó 3-4 percben volt esélye a spanyoloknak, addig végig a Larvik vezetett. A sporik nem igazán fújtak hazai pályát a spanyoloknak. Félek, hogy ez holnap sokba fog kerülni nekünk...
DUNAFERR FOREVER!!!
A ETO elég hullámzó játékot mutatott. A végén azért behúzták.
Érdekes, hogy a Lokiban 2 olyan játékos is kiemelkedõen játszott, akik pár évvel ezelõtt elhagyták a gyõrieket, mert nem kaptak elég lehetõséget. Juhász Gabira és Bognár Bogira gondolok. <#taps>#taps>
Ilyenkor eszembe jut az, hogy biztos eléggé türelmesek az ETO-nál a saját neveléseiket illetõen? Persze tudom a választ: eredménykényszer....
Grat. az újabb bajnoki címhez.
Mindjárt a meccs elején fél perc után Görbe megsérült és nélküle játszotta végig a meccset a Gyõr. Ennek ellenére végig vezettek az elsõ játékrészben. Az elején 2 majd 3 góllal, amit a 21. percre 1 gólra csökkentett a Loki. De a félidõ hajrája megint a gyõrieknek sikerült és 5 gólra növelték az elõnyt.
Szünet után szép lassan ledolgozta a hátrányát a DVSC Bogdanovics kiválása ellenére és az 50. percben 23-23-nál egyenlíteni tudtak. Volt lehetõségük 3x is átvenni a vezetést, azonban az éppen visszaálló Kati mindháromszor védett (egy ziccer, egy büntetõ és egy átlövés). Elöl pedig Vérten Orsi a hátára vette a csapatát és a vezetésével újra komolyabb elõnybe került az ETO, amit a végére csak csökkenteni tudott a Loki. A debreceniek jól helytálltak és nagy küzdelemre késztették a bajnokot.
Gratulálok az ETO-nak a gyõzelemhez és a bajnoki címhez! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Én sem nézem jó szemmel, de ha Böbének ez kell, ám tegye. De mivel utálom ezt az egész rohadt bulvármédiát mindenestül, ezért nem is reklámozom a dolgait. Inkább foglalkozzunk itt értelmesebb kézis dolgokkal. Mondjuk pl. jövõ pénteken nem jössz Újvárosba egy megfelelõ pólóban? <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
persze biztos nem ez volt a cél, de akkor vajon mi? merthogy nem minimálbérbõl él/élt, enélkül is megtehette volna csendben... még jó hogy nem a ValóVilágba jelentkezett, vagy Alekosz nõjének... 😄 😄
kézilabdázónak az egyik legjobb volt, az kétségtelen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jegyárak a kajak-kenu VB-re
Ez volt ezzel kapcsolatban az utolsó beírásom ide, nem lesz több OFF emiatt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szabella-kupa Siófokon
Azért elég ambiciózus ez a rendezési szándék. Bár volt már ott nk.kupa, de az a csarnok nem igazán alkalmas BL-csapatok fogadására, véleményem szerint.
Az új pedig addig nem valószínû, hogy elkészül. Nem tudok róla, hogy elkezdõdött volna az építése. (Hétvégén megkérdezem.)
Programnak azonban nem lesz utolsó. 😊
http://www.videotube.hu/120206_torott-lab-a-rogbiben.html
Vajon milyen volt?
Fradi-meccsként elõttem már csak a KEK-döntõ lebeg. <#kacsint>#kacsint>
Remélem senki nem sérült meg a meccsen. Meg azt is remélem, hogy Zó kinn volt és majd ír a meccsrõl.<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy a Gyõr nem valószinû hogy a közeli-távolabb jövõben überelni tudná a Larvikkal való elsõ meccsén mutatott produkciót, úgy feltételezem, hogy hasonló bravurra lenne szükséges a spanyoloknak is! A hazai pálya erõs megdõlése még nem jelenti azt egyben, hogy jobban játszanának, legfeljebb több lehetõséget kapnak, illetve többet vesznek el a birók a fraditól! Nyerhetnek persze, akár 6 góllal is, de nem a tudásuk, hanem a birók mûködése vagy a fradi gyenge játéka miatt!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az EHF annyira nem nyomja az egyéb kupákat, hogy a férfiaknál jövõre már össze lesz vonva a KEK és az EHF kupa a foci mintájára. Gyanítom 1-2 éven belül a nõknél is így lesz...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként itt az eredeti, teljesebb cikk, itt is céloznak rajta (igaz, csak a szerzõ), hogy jövõre újabb szponzorok szállhatnak be. Nyilván a BL még nagyobb vonzerõ lehetett volna, több meccs, nagyobb rang, ráadásul a kintieket is adja a tévé... Nyomhatna jobban az EHF a BL-en kívüli többi szériát, mert sportszakmailag annál sokkal többet érnek, mint ahogy kezelik õket.