Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt gondolom, hogy úgy általában lehet igaza a fura tulajnak, de most azt kérdezem elsõre: "normális???..."
Mert akkor már eleve mondta volna meg idõben, hogy milyen feltételekkel engedi el a játékosait, ne most, amikor már több edzõtábor, felkészülés van a gárda mögött.
Egy egész kézis társadalommal szúr ki jelenleg ez a túlzott önbizalommal rendelkezõ illetõ. Nem a szövetséggel.
Na és még õ magyarkodik!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Férfi Bajnokok Ligája, Final Four, döntõ (élõ)
Akit tudja, nézheti...
Nem is 6 hanem 7 távozó játékos, közöttük 4 saját nevelés... De ha nem kapnak - illetve valószínûleg nem fognak kapni - elég játéklehetõséget akkor valahol érthetõ a távozásuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Boldog Születésnapot Újváros szurkolótársam! <#wink>#wink><#integet2>#integet2>
DUNAFERR FOREVER!!!
a gyõri "emléktorna"
Szinte egy európai Szuper Kupa mezõny. Jó kis felkészülés lesz a csapatoknak az idény kezdete elõtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt egy sokkal komolyabb és tartalmasabb értékelésnek tartom. Közben kiderült, hogy Damjanovics nem jön a Lokiba. Szûcs Gabinak pedig sztem meg kellene ragadnia a - talán utolsó - lehetõséget.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy helyi újság, szerintem most kivételesen jó színvonalú, írása
(a "szobatársak"😊)
Na és egy "országos" oldal írása:
Edzõtáborban a nõi kézilabda válogatott
Félreértés ne essék, ír jó és jogos dolgokat is, érthetõ a hozzáállása, de számomra így összességében kissé csalódás az iromány. Remélem, hogy látunk még tõle szezonértékelõt, mert nem annak a létével van a baj, viszont mind a stílus, mind színvonal fokozható lenne.
Gratulálok neki ehhez az elismerõ feladathoz!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebben a lebonyolítási tervben 20-as sorszámmal található meg a címvédõ (Larvik) helye. Ugye elvileg ez a norvég 3. helyezett lenne. De errõl a heylrõl az EHF dönt majd, oda is van írva (EHF decision). Ugye emlékszünk rá, hogy annak idején Anja killobbizta csapatának (FCK) ezt a helyet az oroszok elõl. Nem lennék meglepve, ha most sem a norvég 3. helyezett kapná ezt a helyet. Hanem mondjuk pl. a Viborg <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
2011/12-es BL lebonyolítás
DUNAFERR FOREVER!!!
A távozók persze nagyon hozzánk nõttek, de reméljük jönnek helyettük ugyanolyan szerethetõ játékosok.
Természetesen szép volt fiúk az örök élményeket pedig KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!<#worship>#worship>
Egy érdekel, hogy az én pénzembõl is szórják a semmire a milliárdokat, még ki tudja hány évig, csak azért mert valakik nagyon szépen élnek ebbõl a semmibõl.
A vidire pedig persze, hogy lesz pénz tudtommal állami érdekek állnak mögötte, tehát megint valakik jól járnak, a vidi pedig egy év múlva (ne legyen igazam) ugyanúgy eltûnik a süllyesztõben mint a többi, ja hogy az új külföldi edzõ nem fél a magyar közegtõl, szerintem annyiért egyikünk sem félne!
Nem vesézném ki, mert mégsem az én csapatom, de egy megjegyzést azért fûznék hozzá: A szélsõk értékelése nagyon szûkszavúra sikeredett és az okokról, a miértekrõl egy szó nem esik benne. Pedig egyértelmûen látszott, hogy mennyire ki vannak hagyva a csapatjátékból, leginkább a balszél.
DUNAFERR FOREVER!!!
Még nem volt idõm a teljes nyilatkozat végigolvasására, de az utolsó bekezdésben nagyon igaza van.
Mellesleg szimpatikus, hogy nincs csõlátása. (igaz, ennek természetesnek kellene lennie, de a mai világban, ahol csak az eredmény számít, mégis értékelem)
DUNAFERR FOREVER!!!
Kornélnak meg már eleve oda se kellett volna menni, hanem olyan csapatba, ahol játszhat is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdemtelenül tûnnek el a milliárdok 20 éve a süllyesztõben, miközben arányos teljesítmény messze nincs mögötte.
DUNAFERR FOREVER!!!
Profi sport ide, profi sport oda, a most távozók nagyon sokat jelentettek Veszprémben. Én azok közé tartozom, akik azt mondják, miattuk is volt olyan "szerethetõ" csapat a Veszprém.
Azt gondolom, inkább legyenek szerényebbek az eredmények, de legyen egy csapat Csapat! (jó, tudom, szurkolóként másképp látom, élem meg)
Még akkor is ez a véleményem, ha tudom, hogy még ma is a legnépszerûbb sportág az országban.
Elnézést az offért, értem én a mondanivalót, de óva intek mindenkit attól, hogy felületes szemlélõdés alapján vonjon le tanulságokat!
Egyre kevesebben kíváncsiak a magyar bajnokságra
Ma olvastam, hogy a fehérvári csapat valami 1 milliárdot akar arra költeni, hogy BL-csapattá váljanak...Ha jól emlékszem, a gyõri költségvetésrõl azt mondják: 600 millió (nõi kézisek).
Fura dolog, mert mindenhol azt olvasni, a települések szegények, adósságuk van, nincsenek támogatók, mert válság van. Aztán még kerül 1 milliárd (na meg 150+200 millió, hogy a helyi példánál maradjak!)
Nehéz elviselni, hogy vannak, akiknek folyamatosan takarékoskodni kell, míg másokra ez valahogy mégsem vonatkozik...
Mert ha jól emlékszem a sorrendben harmadik (augusztus 27-i hétvégén rendezendõ) Szabella Kupa lesz kinevezve Kulcsi Emléktornának Gyõrben. Valahol már olvastam errõl, de most nem emlékszem, hogy hol.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igaz, a tavalyi is elég méltatlan körülmények között zajlott, így talán jobb is. (Bár fura módon, a vereségek ellenére úgy éreztem, hasznos volt a felkészülésünk szempontjából. Õsszel, amíg tartott a lendület, és teljes volt a csapat, mindenkinek megfelelõ vetélytársai tudtunk lenni. Na és legalább kedves vendégek érkeztek...)
Szabellának meg legyen hálás, aki akar... Idén megtalálta "méltó" partnerét, az egyik helyszínen, az biztos.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez tetszik, fõleg úgy ahogy a magyar csapatok játszatják, akarom írni nem játszatják, a széleket, így akár többet is lehetne, de ugyebár 60perc egy meccs.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tudsz Te arról valamit, hogyan került õ Újvárosból az osztrákokhoz?
A dominikai lánnyal semmi nincs a másodosztályú ifibajnokságban már pályára lépett két meccsen, többet nem tudok róla nyilatkozni, mert vidékiként nem láttam. De legalább kapott érmet olyanok helyett is, akik pályára léptek a felnõtt csapatban. Nem tudom, hogy ki tolja a szekerét és kiért. Talán õ lesz a jövõ klasszisa, de én szkeptikus vagyok.
DUNAFERR FOREVER!!!