Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A felvetése jogos,a válogatottból való letiltás már önmagában véleményes, azonban most és így szégyenletes. Ráadásul más szempontból is szerencsétlen: még inkább céltáblává teszi más csapatok szurkolói között saját magát és a csapatát, és nyilván a saját szurkolóit is kellemetlen helyzetbe hozza. Már ha a "Sieg Heil"-ezõs bagázs a magyar válogatottnak szurkol...
kaloz174
Eltilltották a loki játékosokat...

Azt gondolom, hogy úgy általában lehet igaza a fura tulajnak, de most azt kérdezem elsõre: "normális???..."
Mert akkor már eleve mondta volna meg idõben, hogy milyen feltételekkel engedi el a játékosait, ne most, amikor már több edzõtábor, felkészülés van a gárda mögött.
Egy egész kézis társadalommal szúr ki jelenleg ez a túlzott önbizalommal rendelkezõ illetõ. Nem a szövetséggel.
Na és még õ magyarkodik!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
17:30
Férfi Bajnokok Ligája, Final Four, döntõ (élõ)
Akit tudja, nézheti...

kaloz174

kaloz174
Neked is nagyon szépen köszönöm!😊

Csatlakozom, Isten éltesse topiktársunkat!
kaloz174
Köszi! <#kacsint>

Gyõri nyílt levél

Nem tudom, a lényegét értem, de szerintem ennek nem sok értelme van...
Szintén csatlakozom!
kaloz174
Nagyon szépen köszönöm nektek! <#wink> <#worship>

Isthy
Elek Gábor értékelése

Nem is 6 hanem 7 távozó játékos, közöttük 4 saját nevelés... De ha nem kapnak - illetve valószínûleg nem fognak kapni - elég játéklehetõséget akkor valahol érthetõ a távozásuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom a jókívánságodhoz:

Boldog Születésnapot Újváros szurkolótársam! <#wink><#integet2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Eta-nak Boldog Szülinapot !

kaloz174
Azért legalább még mondjuk a Fehérvárt meg lehetett volna hívni, ha minket nem is. Ha már ezt az elnevezést választották. <#shakehead>

Isthy
Itt a torna amirõl beszéltem:

a gyõri "emléktorna"

Szinte egy európai Szuper Kupa mezõny. Jó kis felkészülés lesz a csapatoknak az idény kezdete elõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A régi idõket idézõ szobatársak. Biztos lesz nosztalgiázás <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köstner Vilmos szezon értékelése

Ezt egy sokkal komolyabb és tartalmasabb értékelésnek tartom. Közben kiderült, hogy Damjanovics nem jön a Lokiba. Szûcs Gabinak pedig sztem meg kellene ragadnia a - talán utolsó - lehetõséget.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Arccal a Válogatott felé😊

Egy helyi újság, szerintem most kivételesen jó színvonalú, írása
(a "szobatársak"😊)

Na és egy "országos" oldal írása:
Edzõtáborban a nõi kézilabda válogatott

kaloz174
Azt gondolom, bár nem érdemtelenül, de fiatalon, kevés tapasztalattal került azért õ ebbe a pozícióba. A megfelelõ kommunikáció egyébként is keveseknek megy - széles e hazában, sajnos.

Az utolsó bekezdésen kívül a többivel nem is nagyon van értelem foglalkozni, mert sajnos olyan érzésem volt a szöveget olvasván, hogy a kötözködõbb hozzászólásokra válaszol indulatosan elemzés címén, a lényegi kritikákra kevésbé - illetve a saját konkrét felelõsségét felvetõ tényezõknél is a mosakodás megy. Ezzel az erõvel jobb lett volna, ha szárazon szakmázik, akkor nem lógna ki ennyire a lóláb emiatt.

Félreértés ne essék, ír jó és jogos dolgokat is, érthetõ a hozzáállása, de számomra így összességében kissé csalódás az iromány. Remélem, hogy látunk még tõle szezonértékelõt, mert nem annak a létével van a baj, viszont mind a stílus, mind színvonal fokozható lenne.
Isthy
Ha már a focinál tartunk, bár ez brutálisan más színvonal: az MU-Barca BL döntõt Kassai Viktor fogja vezetni.
Gratulálok neki ehhez az elismerõ feladathoz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kiegészítés:
Ebben a lebonyolítási tervben 20-as sorszámmal található meg a címvédõ (Larvik) helye. Ugye elvileg ez a norvég 3. helyezett lenne. De errõl a heylrõl az EHF dönt majd, oda is van írva (EHF decision). Ugye emlékszünk rá, hogy annak idején Anja killobbizta csapatának (FCK) ezt a helyet az oroszok elõl. Nem lennék meglepve, ha most sem a norvég 3. helyezett kapná ezt a helyet. Hanem mondjuk pl. a Viborg <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elnökségi közlemény

Kíváncsian várom, hogy milyen tartalmú lesz a változás/megújulás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha valakit érdekel, itt a jövõ évi nõi BL kiemelési és lebonyolítási terve

2011/12-es BL lebonyolítás

DUNAFERR FOREVER!!!

Teljesen egyet értek, de én kicsit megfordítom. A vezetésnek, és fõleg a szponzoroknak (MK😎 az eredmény a fontos.
A távozók persze nagyon hozzánk nõttek, de reméljük jönnek helyettük ugyanolyan szerethetõ játékosok.
Természetesen szép volt fiúk az örök élményeket pedig KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!<#worship>
Persze értem, én hogy próbálod reálisan bemutatni az egyik kedvenc sportágadat, ez szép dolog! Engem azonban marhára nem érkel, hogy 3500, 2990, vagy éppen 2828-an látják a nagy semmit mint ahogy az sem, hogy éppen 50000 ezere, vagy nem tudom én hányan férnek a Puskás (szegény szebbet jobbat érdemelne) stadionban.
Egy érdekel, hogy az én pénzembõl is szórják a semmire a milliárdokat, még ki tudja hány évig, csak azért mert valakik nagyon szépen élnek ebbõl a semmibõl.
A vidire pedig persze, hogy lesz pénz tudtommal állami érdekek állnak mögötte, tehát megint valakik jól járnak, a vidi pedig egy év múlva (ne legyen igazam) ugyanúgy eltûnik a süllyesztõben mint a többi, ja hogy az új külföldi edzõ nem fél a magyar közegtõl, szerintem annyiért egyikünk sem félne!
Isthy
Nyilvánvalóan én is, de az illetékesek ezt másként gondolták Veszprémben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Éppen most olvastam végig és csatlakozom hozzád, hogy az utolsó bekezdésben leírtakban maximálisan igaza van.
Nem vesézném ki, mert mégsem az én csapatom, de egy megjegyzést azért fûznék hozzá: A szélsõk értékelése nagyon szûkszavúra sikeredett és az okokról, a miértekrõl egy szó nem esik benne. Pedig egyértelmûen látszott, hogy mennyire ki vannak hagyva a csapatjátékból, leginkább a balszél.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szezonértékelés Konkoly Csabával

Még nem volt idõm a teljes nyilatkozat végigolvasására, de az utolsó bekezdésben nagyon igaza van.
Mellesleg szimpatikus, hogy nincs csõlátása. (igaz, ennek természetesnek kellene lennie, de a mai világban, ahol csak az eredmény számít, mégis értékelem)

Én azért jobban örültem volna, ha marad, és egy harmadik címmel vonul vissza.
Isthy
Lehetõvé tették neki, hogy onnan vonuljon vissza, ahol az elsõ BL címét nyerte.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akik távoznak hosszú évek után, azok valóban sokat jelentettek a csapatnak és megszerették õket teljesen megérdemelten.
Kornélnak meg már eleve oda se kellett volna menni, hanem olyan csapatba, ahol játszhat is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek!
Érdemtelenül tûnnek el a milliárdok 20 éve a süllyesztõben, miközben arányos teljesítmény messze nincs mögötte.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ami engem illet, külön sajnálom - többek között - azt is, hogy így Peric nem a Veszprémbõl, hanem a Celjébõl vonul majd vissza. Kár érte.
kaloz174
Veszprémi búcszúzók

Profi sport ide, profi sport oda, a most távozók nagyon sokat jelentettek Veszprémben. Én azok közé tartozom, akik azt mondják, miattuk is volt olyan "szerethetõ" csapat a Veszprém.
Azt gondolom, inkább legyenek szerényebbek az eredmények, de legyen egy csapat Csapat! (jó, tudom, szurkolóként másképp látom, élem meg)

kaloz174
Hosszú évek élményei mondatják velem azt, hogy a mai magyar foci nem érdemli meg a kiemelt támogatást. A mutatott teljesítmény alapján semmiképpen.
Még akkor is ez a véleményem, ha tudom, hogy még ma is a legnépszerûbb sportág az országban.

Persze, hogy kevesebben voltak kíváncsiak, hiszen az elõzõ szezonban kiesett az egyik legnépszerûbb csapat, a DVTK (az õ szurkolóik ráadásul idegenbe is hajlandók elutazni), az újak (Siófok, Szolnok) pedig nem tudnak komoly szurkolótábort felmutatni. Jövõre újra lesz Diósgyõr, és talán a Pécs is, a "nézõtlen" Szolnok és MTK helyett. A többi csapatnál az aktuális szerepléstõl is függ a látogatottság, lám a Fradinál a dobogóért való harc megdobta a tavalyihoz a népszerûséget (egy esetleges, álomszerû Európa-liga csoportkör sokat hozhat a bajnokságban is), a Lokinál és az Újpestnél viszont a botladozás visszanyeste.

Elnézést az offért, értem én a mondanivalót, de óva intek mindenkit attól, hogy felületes szemlélõdés alapján vonjon le tanulságokat!
kaloz174
Kell is támogatni a magyar focit! Nagyon megérdemli:

Egyre kevesebben kíváncsiak a magyar bajnokságra

Ma olvastam, hogy a fehérvári csapat valami 1 milliárdot akar arra költeni, hogy BL-csapattá váljanak...Ha jól emlékszem, a gyõri költségvetésrõl azt mondják: 600 millió (nõi kézisek).
Fura dolog, mert mindenhol azt olvasni, a települések szegények, adósságuk van, nincsenek támogatók, mert válság van. Aztán még kerül 1 milliárd (na meg 150+200 millió, hogy a helyi példánál maradjak!)
Nehéz elviselni, hogy vannak, akiknek folyamatosan takarékoskodni kell, míg másokra ez valahogy mégsem vonatkozik...

Sajnos! Szlovák rendszám, Ciprusi, vagy Svájci Offshore cég...<#violent><#boxer>
Isthy
Legalábbis nálunk nem...
Mert ha jól emlékszem a sorrendben harmadik (augusztus 27-i hétvégén rendezendõ) Szabella Kupa lesz kinevezve Kulcsi Emléktornának Gyõrben. Valahol már olvastam errõl, de most nem emlékszem, hogy hol.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kicsit szomorúan veszem tudomásul, hogy az Emléktorna nagy valószínûséggel nem kerül megrendezésre az idén sem.
Igaz, a tavalyi is elég méltatlan körülmények között zajlott, így talán jobb is. (Bár fura módon, a vereségek ellenére úgy éreztem, hasznos volt a felkészülésünk szempontjából. Õsszel, amíg tartott a lendület, és teljes volt a csapat, mindenkinek megfelelõ vetélytársai tudtunk lenni. Na és legalább kedves vendégek érkeztek...)
Szabellának meg legyen hálás, aki akar... Idén megtalálta "méltó" partnerét, az egyik helyszínen, az biztos.

Isthy
A népligeti Szabella Kupa

Jó kis torna lesz egymás után a 3 Szabella Kupa augusztusban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A vastagon szedett bevezetés elsõ mondata mindent elárul. Ez a mai értékrend... <#levele> De én még megkérdezem, hogy hol vannak a "nagy magyar" szupermilliárdosaink? <#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Ha minden magyar csapat csak annyira kihasználná az összes pozíciót, mint a Fradi, ez az amúgy jogos közhely talán nem is létezne. Szélen játszani, védekezni egyszerûen kevésbé megerõltetõ, részemrõl erre gondoltam. Azt pedig nagyon remélem, hogy Such Nelly nem csak akkor léphet pályára jövõre, ha Mónit kiállítják. (Tudom, idén is kapott már õ is korrekt játékidõt az Újbuda ellen, de nem erre gondoltam.)
"Szélre nincs értelme igazolni, azon a poszton lehet akár hatvan perceket is játszani,"

Ez tetszik, fõleg úgy ahogy a magyar csapatok játszatják, akarom írni nem játszatják, a széleket, így akár többet is lehetne, de ugyebár 60perc egy meccs.
Isthy
Megmondom õszintén már egyáltalán nem emlékszem, hogy miként történt a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Léránt Vivien a Lokihoz kötelezte el magát, 2 évre.
Tudsz Te arról valamit, hogyan került õ Újvárosból az osztrákokhoz?

Szélre nincs értelme igazolni, azon a poszton lehet akár hatvan perceket is játszani, ráadásul ott van Such Nelly, és akár még Zsigmond Fruzsi is visszatérhet. Minõségbeli ugrást így nem tudnánk elérni, legfeljebb a beépítendõ fiatalok helyett jöhetne egy rutinosabb kispadozni, vagy legalábbis elvenni elõlük a helyet. Egyértelmûen balkezes lövõ kéne, majd elválik, hogy lesz-e.

A dominikai lánnyal semmi nincs a másodosztályú ifibajnokságban már pályára lépett két meccsen, többet nem tudok róla nyilatkozni, mert vidékiként nem láttam. De legalább kapott érmet olyanok helyett is, akik pályára léptek a felnõtt csapatban. Nem tudom, hogy ki tolja a szekerét és kiért. Talán õ lesz a jövõ klasszisa, de én szkeptikus vagyok.
Isthy
Akkor felvetõdik a kérdés, hogy ki is marad posztonként a csapatban jövõre? Mennyien is lesztek? Nem vagyok annyira tisztában a Fradi keretével. Mert összesen 2 érkezõrõl beszélnek, amibõl az egyik már meg is van. A másik vajon hová érkezik? Jobb szélre? Netán belsõ posztra? Mi van a dominikai csajjal? Vele vajon mi lehet a terv? Mert látni leginkább a lelátón lehet...

DUNAFERR FOREVER!!!