Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes reagálások olvashatóak a "cserérõl". Annak idején mindenki örömmel fogadta az érkezését. Most meg megy a "csomagban érkezett", "nem sokra mentünk vele" és "sokba került" meg hasonlók. Mondhatnám, hogy jellemzõ viselkedés...
Én sem hiszem, hogy ezzel a csapat ki lesz segítve, de majd meglátjuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
19-20.!!! Európában. Azért ez több, mint elkeserítõ. <#conf>#conf><#confused>#confused>
Mint olvasom, az az edzõ, aki állítólag egyik jelölt volt Újvárosban, végül inkább a sokkal kényelmesebb gyõri másodedzõi szerepet választotta. (Bár ez csak 1 szempont, így nem törnék pálcát felette, de nekem egy belinkelt videó alapján nem szimpatikus, ahogy beszél, nem szeretem az edzõk részérõl megnyilvánuló trágár stílust.) Bakos Nyuszit pedig elküldték. Érdekes koncepció. Szerintem Konkolynak kb. annyit ér ez a felállás, mint Mátéfinak Marczinka segítsége. Na de ez csak egy messzirõl alkotott, nem mérvadó vélemény, természetesen. <#vigyor2>#vigyor2>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Montenegró-Magyarország 17-14 (6-9)
Izrael-Magyarország 16-13 (9-7)
(Biztos, hogy minden rendben van az utánpótlás nevelés terén?? Válasz, természetesen költõi.)
DUNAFERR FOREVER!!!
a többieket nem ismerem, veled gondoltam hogy találkozhatnánk 😊)
persze Timit is megnézném, na majd meglátom hogy alakul a nap 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
off: Isthy kint vagytok a rómain? lehet csütörtökön kimegyek Timit megnézni.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ha összeáll a keret, komoly harcot vívhatnak a 4-6. helyért. Úgy fest erõs és kiegyensúlyozott lesz a középmezõny. Sajnos mi nem nagyon fogunk beleférni...<#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A késõbbi gyõztestõl kaptak ki az elõdöntõben. Kár, hogy az utolsó félidõre már úgy tûnik elfáradtak és így a vége kicsit csúnyább lett. Valszeg felõrlõdtek fizikailag az erõsebb felépítésû ellenfelekkel vívott folyamatos harcban.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Természetesen azért a 4. helyhez gratuláció. <#taps>#taps>
Mindent bele, "kiscsajok". <#kacsint>#kacsint>
Érdekes lesz együtt nézni a várhatóan ugyanebben az idõben zajló teniszdöntõvel.
Strandkézi - Ifi EB
(Múlt hétvégén láttam egy ilyen versenyt, érdekes volt. Jó kis nyári program. Egyik fiatal játékosunk, Gera Szimi, szerepelt is. Viccesen mondtam neki: majd megmondalak a Mesternek...Már, sajnos, nincs miért félnie ettõl a helyzettõl. Ezt is sikerült elintézni. <#falbav>#falbav> Meglepõen gyorsan kerültek elõ olyan infók, amik a továbbiakra vonatkoznak. Annak ellenére, hogy még egyik esetben sem végleges a szerzõdés, sõt!)
A-csoport: Norvégia, Montenegró, Angola, Németország, Kína, Izland
B-csoport: Oroszország, Kazahsztán, Hollandia, Dél-Korea, Spanyolország, Ausztrália
C-csoport: Románia, Franciaország, Brazília, Tunézia, Kuba, Japán
D-csoport: Svédország, Dánia, Horvátország, Argentína, Elefántcsontpart, Uruguay
A csoportokból az elsõ négy helyezett jut tovább a nyolcaddöntõbe, majd a válogatottak egyenes kieséses rendszerben küzdenek meg a vb-címért.
a betöltésnél meg Anita, és a feliratok gyorsan betöltõdnek, a "flag counter" meg a többire kell várni, szerintem azzal van baja akkor a rendszeremnek.
A hírlap cikke most sokkal inkább megközelíti a lényeget, kivételesen:
Íme
csak nekem töltõdik be iszonyat lassan az oldal? belépésnél meg mindig valami reklám oldal nyílik meg?! nálatok is?
Egyre több a viharfelhõ...<#shakehead>#shakehead> A férfi csapat úgy tûnik végleg befejezte, sajnos Dettiéknél is egyre több a rossz irányba mutató jel.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép volt csajok!
Szép volt csajok!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Huhhh, de nehéz volt... Szerencsére a végjátékban végig mi vezettünk és a hollandoknak kellett futni az eredmény után, mert nekünk a döntetlen is elég lett volna. Megint visszajött a csapat -4 gólról (42. perc 18-22) és onnan lett 23-23. Nagy szívük van a lányoknak, meximálisan megérdemelték.
Megvan az elõdöntõ, gratulálok a csapatnak! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
A másik ágon úgy fest az oroszok elég masszívan verik a mezõnyt és a dánok lesznek a másik elõdöntõsek.
DUNAFERR FOREVER!!!
A második bekezdésben általad leírtakkal kapcsolatban fogalmaztam én úgy az elõbb egy bizonyos ostorral kapcsolatban <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na jó, az idõn túli szabaddobásnál a sorfal munkája nem volt az, de a többi igen. Úgy fest ebben a korosztályban maximálisan partiban vagyunk a "csodanorvégokkal" ami igencsak jó dolog. <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ami viszont biztató (a játékon és a küzdeni tudáson túl, nem egy felnõtt válogatott ez, na...): ha folytatódik a csoda, és bejutunk a döntõbe, akkor a statisztika nekünk kedvez, a döntõben ritkán tudja újra elvétve egy csapat a korábbi áldozatát.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként pedig tiszta bajnoki rendszernél is dönthet a pillanatnyi forma vagy sérüléshullám, ha éppen a kulcsrangadót bukja el a csapat.
Jellemzõ volt, hogy a elmúlt idényben a csoport 3-ik Hamburg is könnyû ágra került s most is végtelenül könnyû csoportja van.