Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy érdekes hír
Régen hallottam felõle. A mai fiatalok nevét talán már csak a kézitörténelembõl ismerik. Bennem nosztalgikus hangulatot ébreszt.😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nyugodjon békében!
Más kérdés, hogy már, sajnos, nem a Mester ül a kispadon Újvárosban. 😞
(Az újságcikk ugyan nem írja meg, de mi tudjuk, hogy õ adott elõször neki igazi lehetõséget. Reni azóta is nagyon nagyra tartja õt. Sokunkkal együtt, természetesen.)
(Jelenleg edzõtáborban van a csapat. Gyõri Ági végül Marcaliba távozott. Szerintem jó helye lesz BB és Kerner Kriszta keze alatt.)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi szurkolók vajon, hogy férnek majd el az osztrák csarnokban?<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az optimista források mind szépen hangzik, és lehet hogy tényleg lesz belõle valami, de szerintem várjunk még vele. Szerintem a következõ bajnokság tavaszán, de inkább a 2012-13-as szezonban lehet pozitív látszata.
Arról már nem is beszélve, hogy a menetelés során több szponzor is felbukkant a csapat háza táján (csodálnám, ha csupán a bajnoki szereplés és a bõcsi diadal csalogatta volna be õket a népligetbe), így közvetve is hozott pénzt a KEK.
17:20
Alcoa FKC - UKSE Szekszárd
Szezonnyitó Felkészülési mérkõzés
a cunder.hu közvetítése
Ha már az anyaiakról van szó, van, aki optimistán a klubok felé meginduló anyagi forrásokról beszél, a köv.hónapra idõzítve. Kérdés, segít-e ez a lehetõség egyáltalán. ("látványsportok...") A ffi utánpótlás csapat szereplése is mutatja, hogy sürgõsen lépni kellene. Vagy legalábbis én, mint laikus szurkoló, ezt gondolom.
Azt írják a "szakértõk", hogy nem lehet gond. 😊 Reméljük, igazuk lesz.
Vajon elég görbe-e??
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár nem voltam ott, én sem. 2 nappal elõtte esélytelen volt beütemezni.<#boxer>#boxer>
Abba még kaphatnék egy kis infót, hogy van az Utánpótlás c. mûsor, és elvileg a sport klubon szokott menni. Na de mikor,milyen gyakran, mert én átnéztem a minap az egész elektromos mûsorújságot, de egyik sportadón se találtam ilyet.. vagy rosszat keresek rossz helyen?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gondolom lesz még több meccs is..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kanada–Magyarország 21-42 (9-19) <#eljen>#eljen>
(Férfi junior vb)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Elsõ meccsen a spanyolok oktattak bennünket, 14 góllal. Most pedig a portugálok!! 11-et vertek ránk. Siralmas élmény volt nézni. Ugyan csak a 2. félidõt láttam, akkor még "csak" -4 volt a különbség. Optimistán azt gondoltam, bedaráljuk a portugálokat majd a másodikban.
Ehhez képest az eredmény: 21-32 lett.
Nõi vonalon sincs minden rendben, utánpótlás terén. De ffi vonalon, úgy tûnik, még elkeserítõbb a helyzet. (szomorúan gondolok arra, hogy éppen most sikerült szétverni az újvárosi mûhelyt...)
Vegyes érzéseim vannak. Meglátjuk, mi lesz belõle.
Egyelõre 2 pozitívum látszik számomra ebbõl: vannak szimpatikus szereplõk, na és legalább valami elmozdulás látszik az utánpótlás nevelés irányában.
" Az edzések ideje alatt azonban a Magvassy Mihály Sportcsarnok kapui zárva maradnak."
Vajon ez kinek az ötlete volt és miért? <#wow1>#wow1><#conf>#conf>
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg még most jutott eszembe, hogy kaptam egy "címert" mindenki dedikálásával. 😊
Este is jókat lehetett velük beszélgetni bármilyen dolgokról, mondták, hogy most nagyban készülnek a hetek múlva kezdõdõ EB-re, aztán szeretettel várnak ( persze gondolom ez csak ilyen illembõl való megszokott mondat volt 😄 ).
/ ha jut még eszembe érdemleges dolog, írom még 😄 /
Ez az egy kép volt a honlapon, saját készítésû van "bõven", majd teszek be ha gondoljátok. ( mondjuk inkább csak a bemelegítésrõl, mivel megtiszteltek azzal / vagyis én így fogom fel 😊 /, hogy a vezetõ edzõ odajött és rám bízta a kamerájukat, hogy vegyem fel a meccset, elemzés céljából, ez lehet hülyén hangzik, de örültem neki 😄 )
Alapjába rengeteg élmény, mesélni valóm lenne errõl a pár óráról/napról, de nem tudom mennyi lenne "szemetelés" ez a topikban, így nem írtam le 😊
Ismerjük meg a "jövõ harcosait".😊
Most volt nálunk az U19-es nõi válogatott közel egy hétig edzeni. 😊
Jó volt látni õket, számomra nem minden nap van ilyen lehetõség. 😊
Tegnap meg ma a Románokkal játszottak egy meccset így befejezésként, mind a kettõt megnyerték. 😊
Azt hiszem, elég nehezen jött össze.
Ehhez kapcsolódik Németh Attila nagyon igényes írása: Íme.

Majd meglátjuk, mi lesz ebbõl az egészbõl. Fura, hogy egy viszonylag sikeres, jó helyzetben lévõ egyesületnél is ilyen kuszának tûnik a háttér.
(Emlékeztet ez más helyekre és viszonyokra, az élet egyéb területeirõl.)