Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Az váci ffi csapat új edzõje:
Egy érdekes hír
Régen hallottam felõle. A mai fiatalok nevét talán már csak a kézitörténelembõl ismerik. Bennem nosztalgikus hangulatot ébreszt.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Kelecevic 😞
Nyugodjon békében!

kaloz174
Számomra ez szimbólikus jelentõségû. Különösen veszprémi beszélgetésünk fényében, amikor még egészen máshogy gondolkodott. Nagyon szeretem õt, mint embert (is).
Más kérdés, hogy már, sajnos, nem a Mester ül a kispadon Újvárosban. 😞
(Az újságcikk ugyan nem írja meg, de mi tudjuk, hogy õ adott elõször neki igazi lehetõséget. Reni azóta is nagyon nagyra tartja õt. Sokunkkal együtt, természetesen.)

(Jelenleg edzõtáborban van a csapat. Gyõri Ági végül Marcaliba távozott. Szerintem jó helye lesz BB és Kerner Kriszta keze alatt.)

Isthy
Reni visszatért

Végre valami jó hír nálunk is <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Való igaz, komoly szponzorok nélkül nem lehet eredményesen mûködtetni a sportágban egyetlen csapatot sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is túlzás ez a 20 milliós bukás dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van, minden párharcnak mi vagyunk az esélyesei.

A Fradi szurkolók vajon, hogy férnek majd el az osztrák csarnokban?<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezen az alapon NB I-ben sem kell indulni, mert az MKSz-tõl nem folyik be annyi pénz, hogy fedezze az az utazást, vendégcsapatok elszállásolását, és akkor még a játékosok fizetésérõl nem is beszéltünk 😉 Ez a sportág szponzorok nélkül még jó darabig csak "veszteségesen" mûködtethetõ.
Ez marha egyszerû, ha ez tényleg ennyire veszteséges,- amit én nem hiszek el, és azt mondom rá, hogy könyvelni tudni kell,- akkor nem kell indulni és kész.

Az optimista források mind szépen hangzik, és lehet hogy tényleg lesz belõle valami, de szerintem várjunk még vele. Szerintem a következõ bajnokság tavaszán, de inkább a 2012-13-as szezonban lehet pozitív látszata.
kaloz174
Ez teljesen jogosnak tûnik. Nem tudom, Gábor hogyan gondolta. (handball.hu-s beírásában láttam, ha jól emlékszem) Remélhetõleg profitál belõle a Fradi, nem csak erkölcsileg.

A 20 milliós nagyságrendet Köke levezette pár nyilatkozatban, és ezekben jól látszik, hogy az a kiadási oldal. Mivel minden ÁFA-val és egyebekkel együtt is 10 millió fölött kellett befolynia a jegyeladásokból, a 20 milliós veszteséget képtelenségnek, szenzációvadász szalagcímnek tartom.

Arról már nem is beszélve, hogy a menetelés során több szponzor is felbukkant a csapat háza táján (csodálnám, ha csupán a bajnoki szereplés és a bõcsi diadal csalogatta volna be õket a népligetbe), így közvetve is hozott pénzt a KEK.
kaloz174
2011-07-27
17:20
Alcoa FKC - UKSE Szekszárd
Szezonnyitó Felkészülési mérkõzés

a cunder.hu közvetítése

kaloz174
-hogy😊

kaloz174
Akkor lesz azért még pár tárgyalás, ezen a téren. Sajnos, ezzel jár a nk.kupa indulásának lehetõsége. Ami egy elképesztõ dolog, különösen ha arra gondol az ember, hogy hogy igaza van fórumtársunknak (SomogyiG.), aki szerint a kupagyõzelem egyenlege -20 millió.
Ha már az anyaiakról van szó, van, aki optimistán a klubok felé meginduló anyagi forrásokról beszél, a köv.hónapra idõzítve. Kérdés, segít-e ez a lehetõség egyáltalán. ("látványsportok...") A ffi utánpótlás csapat szereplése is mutatja, hogy sürgõsen lépni kellene. Vagy legalábbis én, mint laikus szurkoló, ezt gondolom.

Nyilván árnyalhatja a képet, ha sikerül a csapatok némelyikének mindét meccset otthon rendeznie, nyilván az ellenfelek sem örülnek a nagy távolságnak.
A Fehérvár úgy kapott utazás szempontjából nagyon kellemetlen csapatot (ami ebben a fázisban a legfontosabb kérdés), hogy még annyira nem is gyengék, és ugyanez elmondható a Vác sorsolásáról is. A kiemelések és a magyar csapatok ereje miatt olyan helyzet úgysem állhatott volna elõ, hogy ne a mieink legyenek minden párharc esélyesei. Igazán jól csak a Fradi járt.
kaloz174
Kupasorsolás I. kör
Azt írják a "szakértõk", hogy nem lehet gond. 😊 Reméljük, igazuk lesz.

kaloz174
A tükör...
Vajon elég görbe-e??

Isthy
Sikerült kikapni Irántól is 6 góllal. A csapat a 17-24. helyért játszhat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valóban a reális cél a 9-10. hely megszerzése lehet. A 7-8. hely tényleg bravúrnak lenne tekinthetõ. Amíg a városban nem igazán érdekel senkit komolyabban a sport támogatása, addig jobb nem nagyon lesz...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tudósítás
Bár nem voltam ott, én sem. 2 nappal elõtte esélytelen volt beütemezni.<#boxer>

kaloz174
Ebben én, sajnos, nem tudok segíteni. Talán a Szövetség oldalán találsz erre vonatkozóan valamilyen infót.

matyi0323
Köszönöm.
Abba még kaphatnék egy kis infót, hogy van az Utánpótlás c. mûsor, és elvileg a sport klubon szokott menni. Na de mikor,milyen gyakran, mert én átnéztem a minap az egész elektromos mûsorújságot, de egyik sportadón se találtam ilyet.. vagy rosszat keresek rossz helyen?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kaloz174
Tegnap én itt láttam. A mait, sajnos, nem.

matyi0323
Melyik csatornán megy/ment ez?
Gondolom lesz még több meccs is..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kaloz174
Na végre, javítottunk:
Kanada–Magyarország 21-42 (9-19) <#eljen>
(Férfi junior vb)

kaloz174
Nem túl sok érdekeset látnál,szvsz. Egyébként meg 2 nappal az esemény elõtt azért nem is számíthatnak az "új" csapatvezetõk túl nagy érdeklõdésre.

Isthy
Nálunk is meglesz a csapat bemutatkozása

Kár, hogy csütörtökön esélyem sincs elmenni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ez is csak igazolja azt amirõl a #49240-41-es hozzászólásokban is beszéltünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd a jövõ eldönti, hogy mennyire lesz tartósan hasznos és életképes. A közremûködõk névsora megfelelõ hátteret jelenthet.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A ffi juniorok megkezdték a sorozatukat. Az elõzmények, ugye, elég meglepõ eredményeket hoztak. Na de gondoltam én, majd élesben jobb lesz.
Elsõ meccsen a spanyolok oktattak bennünket, 14 góllal. Most pedig a portugálok!! 11-et vertek ránk. Siralmas élmény volt nézni. Ugyan csak a 2. félidõt láttam, akkor még "csak" -4 volt a különbség. Optimistán azt gondoltam, bedaráljuk a portugálokat majd a másodikban.
Ehhez képest az eredmény: 21-32 lett.

Nõi vonalon sincs minden rendben, utánpótlás terén. De ffi vonalon, úgy tûnik, még elkeserítõbb a helyzet. (szomorúan gondolok arra, hogy éppen most sikerült szétverni az újvárosi mûhelyt...)

kaloz174
Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia

Vegyes érzéseim vannak. Meglátjuk, mi lesz belõle.
Egyelõre 2 pozitívum látszik számomra ebbõl: vannak szimpatikus szereplõk, na és legalább valami elmozdulás látszik az utánpótlás nevelés irányában.

mit tudhatod, hátha ebben a nagy melegben igencsak lengén öltözve edzenek a lányok? -😊)
Isthy
Egy idézet a Gyõri Audi ETO oldaláról:
" Az edzések ideje alatt azonban a Magvassy Mihály Sportcsarnok kapui zárva maradnak."

Vajon ez kinek az ötlete volt és miért? <#wow1><#conf>

DUNAFERR FOREVER!!!

matyi0323
Ja, voltak kint a sport tv-tõl ( talán ), és az utánpótlás c. mûsorban benne lesz, felvették mindkét meccset, illetve nyilatkozatok. Gondolom ez a sport 1-en szokott menni, vagy nem tudom 😄

Meg még most jutott eszembe, hogy kaptam egy "címert" mindenki dedikálásával. 😊

kaloz174
Igen, a játékosok is "emberbõl" vannak, még akkor is, ha éppen válogatottak. Na és éppen azért illik is nekik sportemberhez méltóan viselkedni. Jó és dicséretes dolog, ha ezt fiatalon is tudják már.<#eljen> Örülök neki, hogy ezt tapasztaltad.

matyi0323
Mint ahogy már mondtam nekem nem túlzottan volt ilyen "kaliberû" játékosokkal/emberekkel túl sokszor találkozni, így meglepett mennyire közvetlenek voltak a játékosok és az edzõk egyaránt. Edzésen is ott voltam, aztán megemlítettem, hogy nekem is van némi kézilabdás múltam, persze kaptak az alkalmon és "teszteltek" 😄DDD.. aztán úgy egy röhögéssel 20 percnyi futkosás után mondtam, hogy talán picit jobb formámban vannak, mint én, de legalábbis nem szeretném alázni õket😛 😄.. értették a célzásom. 😄
Este is jókat lehetett velük beszélgetni bármilyen dolgokról, mondták, hogy most nagyban készülnek a hetek múlva kezdõdõ EB-re, aztán szeretettel várnak ( persze gondolom ez csak ilyen illembõl való megszokott mondat volt 😄 ).

/ ha jut még eszembe érdemleges dolog, írom még 😄 /

kaloz174
Bármilyen + infót, értesülést, véleményt szívesen fogadunk. Ne fogd vissza magad!<#kacsint>

matyi0323
😊
Ez az egy kép volt a honlapon, saját készítésû van "bõven", majd teszek be ha gondoljátok. ( mondjuk inkább csak a bemelegítésrõl, mivel megtiszteltek azzal / vagyis én így fogom fel 😊 /, hogy a vezetõ edzõ odajött és rám bízta a kamerájukat, hogy vegyem fel a meccset, elemzés céljából, ez lehet hülyén hangzik, de örültem neki 😄 )
Alapjába rengeteg élmény, mesélni valóm lenne errõl a pár óráról/napról, de nem tudom mennyi lenne "szemetelés" ez a topikban, így nem írtam le 😊

kaloz174
Van kép is hozzá:

Ismerjük meg a "jövõ harcosait".😊

Irigyellek, de nagyon. Nálunk a nõi kézit már a városból is "kitiltották" 😞
kaloz174
Köszi szépen!😊

matyi0323
Hoztam hozzá egy kis "olvasni valót", most találtam. 😊
Link 1.
Link 2.

matyi0323
Üdv.
Most volt nálunk az U19-es nõi válogatott közel egy hétig edzeni. 😊
Jó volt látni õket, számomra nem minden nap van ilyen lehetõség. 😊
Tegnap meg ma a Románokkal játszottak egy meccset így befejezésként, mind a kettõt megnyerték. 😊

kaloz174
Érdekes, hogy magyar balkezes tehetség milyen kevés van...

a FTC végre talált egy fiatal balkezes jobbátlövõt a szerb válogatott Zivkovic személyében, no meg leigazolt egy békéscsabai beállóst is.
kaloz174
A köv.szezon csapatai

Azt hiszem, elég nehezen jött össze.

Ehhez kapcsolódik Németh Attila nagyon igényes írása: Íme.

kaloz174
A csajok örömérõl találtam már képet:

kaloz174
Ha már a teremkéziben, bánatunkra nem, legalább strandkéziben kijutott mindkét csapatunk a braziliai VB-re. Grat.!<#eljen><#taps>

kaloz174
Igen, ez a viselkedés számomra is érdekes - és visszatetszõ.
Majd meglátjuk, mi lesz ebbõl az egészbõl. Fura, hogy egy viszonylag sikeres, jó helyzetben lévõ egyesületnél is ilyen kuszának tûnik a háttér.
(Emlékeztet ez más helyekre és viszonyokra, az élet egyéb területeirõl.)