Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra is azt mondom, hogy amíg a szövetség ilyen addig nem fogunk sokra menni...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy néztem, sajnos a magyarok nem egy jó kameraállású terembe lesznek.., viszont a spanyol meccs teljesen nézhetõ 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Te is nagyon jól tudod, úgy mint itt bárki más is, hogy itt a válogatottnál -semelyiknél- már régen nem a játékosok képesség határozza meg az eredmény alapjában!!!
Ne dumáljunk már mi is itt össze vissza, hogy minden szép és jó, amikor szart sem ér az egész...<#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Megtaláltam, hogy ma is lesz este 8-tól egy meccs, már csak ahhoz kellene valamilyen stream, azt viszont nem találtam.. :S
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az U19-es nõi EB csak hétvégén kezdõdik, ugye?! A magyarok mikor szerepelnek? Mert most látom, hogy volt elég sok meccsük.. ( ez akkor milyen meccsek voltak, felkészülési?😮 )
Vagy most egyáltalán nem értem, ha elvileg hétvégén kezdõdik az EB, akkor hogy volt ennyi meccs? 😊
Bocs, csak kicsit szétszórt, fáradt vagyok😊
Ja, tv-ben lehet õket nézni? Régebben sport klub mindig közvetítette ezeket, akkor pl most a lejátszott meccseket miért nem lehetett látni?
itt mind a 4 csoport meccsei láthatóak voltak.akár egyszerre is. nagy hibájuk, hogy az eredményt csak a közvetités szövegébõl tudhatod, mert sehol sem látszik a képen!
Mikor vannak ezek a meccsek? Esetleg akkor linket kaphatok?
Köszi.
Számomra ezek az utóbbi versenyek azt bizonyitják, hogy a szövetség egyik irányba sem halad. Sem a csapatépités, sem tehetségek kinevelése felé.
Néztem ennek a csapatnak a meccseit. Nos, gyakorlatilag szinte egyik poszton sem láttam olyan teljesitmányt,a mely biztató lehetne a felnõtt válogatot gondjainak a megoldására hosszú távon! A kapus, szélsõ, beálló teljesitmány igen gyenge volt. Azt, hogy valaki irányitott volna, nem lehetett észlelni. Planéta rettenetesen lassú volt , nem is volt jól megjátszva, képességeinek a töredékét nyújtotta. Klivinyit talán lehetne dicsérni, de az õ teljesitménye is felemás volt. A csapatjátékról felesleges beszélni: minden hibát, amelyet a felnõtteknél elkövethetnek, itt sorozatban mutatták be mind a védekezésben, mind a támadásban. A képességekben sokkal gyengébb horvát csapat magasan szervezetebben játszott.
DUNAFERR FOREVER!!!
A férfi ifi vb-re ki se jutottunk, a junior vb-n meg a 17-24. helyért játszottunk.
A nõi ifi eb-n a 4. hely rendben van, a junior eb-n pedig a 9-16. helyért játszhatunk.
Egyetlen tornán szerepeltünk normálisan a 4 utánpótlás világversenybõl... Ez hûen tükrözi az MKSZ utánpótlás tevékenységét <#boxer>#boxer><#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Önmagában közömbös, ha már nem Kiss Szilárd, hogy ki az új, ismeretlen, szakvezetõ. A történet, természetesen, nem nyugtat meg. Az újabb szakvezetõ ennek ellenére szimpatikusabbnak tûnik...De ez csak tényleg teljesen szubjektív vélemény.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Amúgy Alföld TV-n megy a Loki-Fradi felvételrõl, most kezdõdik a második félidõ.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha már sikersportág, akkor akit érdekel, annak egy kis emlékeztetõ:
Kajak-kenu VB Szeged
Lassan lehet ráhangolódni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Volt egy sikersportágunk? <#confused>#confused>
"Minden relatív." <#kacsint>#kacsint> Mit mondjak? nem túl bõ választék, ami azt illeti.
A norvégok meg simán kikaptak az osztrákoktól...
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy meg Jolly Jokertõl mentsen meg minket az ég...
DUNAFERR FOREVER!!!
Bogdanovics távozik
Nem lepõdtem, meg, sajnos. Ha igazak a hírek, ezzel - véleményem szerint - a legjelentõsebb erõsítést kapja a Siófok.
10-én kimégy majd a meccsekre? Jó lenne róla beszámoló <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Várjuk majd a többit is mondjuk a Szabella kupáról <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Találtam egy írást. Bár nem mostani, de az idejében nem olvastam, sajnos.
Érinti a Vasas legendás csapatát. Nem is akarom elhinni, hogy sikerült Amált hazacsábítani, de jó látni még utólag is a képet.
(A még ott szereplõ jelenlegi vezetõrõl inkább nem mondanék véleményt...)

Az eredménybõl ítélve azt gondoltam, nem csak 2 félidõ volt. <#kacsint>#kacsint> (Ami azért elõfordul edzõmeccsek esetében.)
Elsõ felkészülési mérkõzésnek szerintem rendben volt a színvonal és az iram, de azért voltak a találkozónak árnyoldalai. Gondolok itt a durvaságokra, melyekbõl szinte annyi volt, mint gólból. Elõször talán az Érd volt a kelleténél keményebb (ez náluk némi védekezéssel is társult), majd felvettük a kesztyût (csak olykor védekezés helyett), mindenesetre szabálykönyvet követõ bíráskodás esetén a végül pályára nem kerülõ fiatalok is lehetõséghez jutottak volna - kényszerbõl. Azért az mókás volt, amikor a hazai tábor azért szidta fennhangon a bírókat (aki nem, az csendben hüledezett - vagy a védõjátékos mozdulatán, vagy az ítéleten), mert Tomorinak a Tóth Tímeán alkalmazott, legfeljebb szabadfogású birkózásban vagy dzsúdóban értékelhetõ megoldása után csak szabaddobást kapott az Érd. Viszont Szekeres a sérülését egyértelmûen magának köszönheti, elõször azt hittem, hogy a kinézõ, két perces pihenõ fáj neki már elõre.
A szokásos kezdõcsapattal kezdtünk, õk hozták a szokásosat, pontosabban, ami így, ebben felkészülési szakaszban elvárható tõlük (jó, azért védekezésben több is). A sérülésbõl visszatérõk (Dajka, Deáki) és az új játékosok egyelõre nem mutattak igazán sokat, bár Cifrán szerintem már most látszott, hogy majd rendben lesz, Zizi rontása után pedig Zivkovic személyében találtunk egy heteslövõt, legalábbis egy meccs erejéig biztosan. A 16 éves jobbszélsõnk, Lukács Viktória viszont elképesztõen mutatkozott be, a ziccerek hibázásába belekezdõ Móni helyére beállva 5 gólt termelt, és ebbõl talán egy volt indításból, erre nem esküszöm meg, (Móni késõbb visszajött, és ismét belelendült), persze voltak hibái, vonalra lépései, de simán NB I-es szintet hozott, és hatalmasat küzdött. Ahogy az egész csapat is nagyon odatette magát, ennyi vetõdést talán életem összes kézilabda meccsén nem láttam, kõkeményen ment a harc minden labdáért, mintha BL-fináléról lenne szó - vagy csak Murauban Elek Gábor eldobta elõlük a labdákat, és már nagyon ki voltak éhezve 😊 Összességében elmondható, hogy ezt a meccset a nagyobb akaratnak - és természetesen Lukács Vikinek 😊 - köszönhetõen nyertük meg (ha nem is az eredmény volt ezúttal a lényeg, a küzdeni tudás viszont fontos!), mert az Érd az értékelhetõbb védekezésével, két jó kapusával (jöhettek az indítások: lásd Vincze Melinda lõlapját) és Sopi klasszisával könnyen fölénk nõhetett volna. Nehéz ennyibõl megítélni, ráadásul más csapatok felkészülési meccseit eddig nem láttam, de jó csapatnak ígérkezik jövõre a Pest megyei gárda. Mondjuk nálam már egy ideje õk a nem is annyira titkos favoritok a negyedik felsõházi helyre, talán nem késõ, ha ezt csak most jelzem "hivatalosan".
De elõtte még holnap a Cunder adja majd az ETO-Alcoa felkészülési meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kerner Kriszta? Emlékszem rá, mint kiegészítõ emberre 1998-99-bõl. Nagy hasznára volt a csapatnak, bár a pályán nem sok szerepet kapott.
DUNAFERR FOREVER!!!