Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Hehe, hát ez nagyon jó duma az utazásra sok minden rá lehet fogni...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
(Most legalább Loviról is hallottunk valamit. <#kacsint>#kacsint> Néha felbukkan képeken, de egyébként nagyon eltûnt a nyilvánosság elöl.)
(Kérlek, az elõzõt töröld. Köszi!😊)
Ha valaki mégsem ismerné fel õket: Maja Szavics, Bojana Popovics, Ana Dokics
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Dunaújváros-Gyõri Audi ETO 28-45 (14-24)
Ha valaki látta <#wink>#wink> ne kíméljen és írjon beszámolót. Sajnos én tegnap az utazás miatt még félkómában töltöttem a délutánt és az estét.
DUNAFERR FOREVER!!!
Részletek késõbb, ha kialudtam magam a hosszú út után.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megmondom õszintén, féltettem a csapatomat a szombati összecsapástól. Ezzel szemben érdekes módon a Siófok volt olyan, mintha önbizalom-hiányban szenvedne. Nem ismertem rájuk szinte, annak alapján, amit elõzõleg tapasztaltam. Nem egészen értem ma sem ezt a jelenséget, amit Imre Vili "görcsösség"-nek mondott. (Ennél jobb felkészülési feltételek nehezen teremthetõk.) Rutinos játékosokról van szó, na és nem véletlenül gondolják sokan (én is), hogy a legjobb 4-ben lehetnek, tudásuk is megvan hozzá. Érdeklõdve várom, mit alakítanak ezt követõen. Pl. a köv.meccsen, Csabán.
Az Újváros viszont bizonyította, hogy igazi csapat. Jó volt érezni a tartást bennük. Mondhatnám: evidens. De mégis, az ember, különösen ennyi változás után, elbizonytalanodik kissé.
Egyébként meg, lehet, hogy a papírforma a 10. helyet adná ki, a jelenlegi helyzetben, de éppen én is azt mondtam, hogy nagyon messzi még a szezon vége. Abban viszont biztos vagyok, a látottak alapján, hogy minimum a 10. hely meglenne a csapatnak. Ha a mostani helyzetet veszem. Aztán hogy mi lesz hónapok múlva, azt én nem merném megjósolni. Drukkolunk és meglátjuk. #vigyor2]
Akit érdekel:
Új beszámolók, blogok a Cunderen
Mindenesetre részemrõl a Digire már elméleti szinten sem vagyok hajlandó elõfizetni, hiszen kivették az NB I-et adó Sportklubot (igaz, más, kisebb szolgáltatók is hasonlóképp cselekedtek).
Volt szerencsém a találkozóhoz a helyszínen, majd másnap a készülék elõtt is, csupán pár gondolatmorzsát osztanék meg.
Nyitómeccsnek mindenképp megtette, bár különösebb extrát nem kellett nyújtanunk. Ha a végén az eredményre megyünk, akkor azért sanszos, hogy a +20-hoz közelebb álltunk volna a végelszámolásnál, mint a +10-hez, de emiatt aligha lehet keserû az ember szájíze. A gyõzelmet mindenesetre hiba lenne túlértékelni, a Csaba valami borzalmasan védekezett, még fradista szemmel és megszokásokkal nézve is. Megmondom õszintén, tõlük a jövés-menés miatt kezdetben is vártam mást, nemcsak kicserélõdött a fél csapat, és gyengült a keret, de a védelmük is eredendõen megbomlott (ugye Cifra Anita távozását talán fölösleges is említeni).
Az továbbra is látszik, hogy Kovacsicz és Tomori van a legveretesebb formában, bár utóbbi késõbb hibázgatott, ahogy nyilatkozta is, most még próbálgatott dolgokat. Azért láttam már felkészülési meccsen is elszántabban visszafutni, szóval nemcsak támadásban tûnhetett fegyelmezetlennek, de ezenkívül tényleg rendben volt a játéka, rengeteg remek (gól)passz, a vezetést megalapozó fontos gólok, és belõtte mindkét hetesét is. Ugye ez például nem sikerült Jelenának, neki összesen volt talán két jó passza, valamint egy indítást halászott sikeresen le, de lesz ez még jobb is, Elek Gábor nem véletlenül nyilatkozta, hogy az elsõ meccsen a fiatal játékost még igencsak nyomhatja a teher. Emellett továbbra is a felkészülésen látottak megerõsítését kaptuk: Zizi továbbra is jön fel a kihagyása után (meg persze Dajka Betti is az õ hosszabb kényszerszünete után), ezúttal jól játszott, és szerencsére õ tud még jobban is, Szani továbbra is roppant hasznos tudott lenni, amíg a pályán lehetett, remélhetõleg nem sérült rá komolyan a derekára. A bal szélen pedig egyelõre továbbra is Szádvári képes idõszakos jó teljesítményre.
Számomra amúgy az hatott apró újdonságként, hogy Kriszta viszonylag huzamosabb ideig B2-ben védekezett (Dajka volt a szélen), ezt eddig inkább a váltótársától szoktuk meg, nem is emlékszem (vagy inkább nem hiszem), hogy az elõzõ szezonban vagy a felkészülés során láttam-e ilyen felállást. Támadásban is jó volt látni, hogy használtuk a széleket, széthúztuk a falat, átlõttünk, beszaladtunk zárni a falba, szóval tényleg mindent megtettünk, hogy a túlságosan is partner csabai védelemnek ne maradjon esélye. Nem is nagyon maradt, de azért idõnként az irányzék rossz volt, Futaki pedig az elsõ félidõben segített csapatának elkerülni a megalázást.
Budapest Bank Férfi Liga
16:15 Csurgó-Balatonfüred
18:00 Szeged-Gyöngyös
Nõi NB I
16:00 Vác-Érd
18:00 FTC-Békéscsaba
18:00 Kiskunhalas-Alcoa
18:00 Siófok-Dunaújváros
18:00 Veszprém-Gyõri ETO
Cunder mûsor
Na nem nagy baj, csak kicsit fura a dolog. <#nemtudom>#nemtudom>
Lehetõség? Jó lenne, ha az lenne, elsõre azt gondolom, fontos, hogy minél jobb reklámhordozó legyen a sportág. De nem tudom megítélni, mit jelenthet ez konkrét esetekben.
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110814-interju-csik-janos-kezilabdaedzovel-a-vac-szakvezetojevel.html
Egyébként a lényeget Kaloz174 a #49493-ban leírta.
Én holnap el Montenegróba, jövõ szerdán újra találkozunk. Remélem sok érdekes meccsbeszámolót olvashatok majd <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel a véleménnyel egyet tudok érteni. Ezért írtam én is anno a közeget emlegetve, nem csak az MKSZ szerepét kiemelve.
"Meglátjuk, egyelõre türelmes leszek az elnök és a kapitány felé."
Ugyanezen cipõben járok én is. Az MKSZ esetében majd a tettek beszélnek, a szavak nem számítanak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kimaradt egy "kell".
A zárójeles utolsó mondatomhoz pedig még annyit, hogy erõsen remélem: nem csupán e látszat elkerüléséért hozták ezt a döntést, hanem tényleg az az üzenete mindennek, amire várunk.
A magyar edzõktõl olvasott megnyilatkozások amúgy nem szimpatikusak számomra. Nyilván a legfõbb hibás az MKSz volt az utóbbi években, de azért más szereplõk is kivették a történésekbõl a részüket, Bøhnnek pedig szerintem egyszerûen most nem volt alternatívája. Egyszerûen nem is értem Kovács Péter méltatását, felnõtt szinten semmiféle eredményt nem tud felmutatni (bár Gyurkával szemben vele szakmai szempontból kevesebb a fenntartásom, de éppen Mátéfi Eszter után elég szerencsétlen választás lett volna), az is kérdéses, hogy mennyire való nõi csapat mellé edzõnek, vagy akár újabb konfliktusforrás lehetne. Persze Bøhn is csak alternatíva, ha kap pénzt, fegyvert, paripát. Az alábbi Vetési-interjú azért már biztató, állítólag a szeptemberi tisztújítás folyamán is lesznek személyi változások. Meglátjuk, egyelõre türelmes leszek az elnök és a kapitány felé. (A másik két jelölt esetén is megadnám az esélyt, de mindkettõ tipikus biztonsági, mutyifolytatós döntésnek tûnt volna.)
Nem szoktam ezt az oldalt olvasni, de most felhívták rá a figyelmem. Úgy látszik az új elnöknek is vannak jó tervei a szövetségben. Ha sikerülne végigvinnie akkor élhetne a remény egy sikeresebb sportág megteremtésére. Az már biztató, hogy elég keményen megemlít dolgokat, amiket mi már egy jó ideje feszegetünk itt. Remélem sikerül neki a terveit végigvinni. Meglátjuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Miközben egy dolog, hogy legyen egy megbízott szakvezetõ, de egy sokkal lényegesebb kérdés, hogy milyen körülmények között fog dolgozni.
Egy új kapitány kinevezése önmagában csak tüneti kezelés.
(Azt hiszem, utólag megállapíthatjuk, zsákutca volt a Mocsai-éra után mûködtetett rendszer a válogatott mellett. Ideje volt váltani. Sõt, ideje lett volna már jóval régebben. Talán máshogy alakul a nemzeti csapat sorsa.)