61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#52008 11:00Vízilabda Férfi vízilabda MAGYARORSZÁG - Montenegró
12:15Kézilabda Férfi kézilabda Dél-Korea - MAGYARORSZÁG -
#52007 Egyébként meg nem értem mit izgultunk egész nap Áronért... Londonban, olimpián csak magyar nyerheti a kard aranyat
1908: Fuchs Jenő
1948: Gerevich Aladár
2012: Szilágyi Áron -
#52006 Vajon a "drukkerzombivá" alakult fórumtársunk is fog írni a meccsről? -
#52005 igen igazad van mondjuk én csak a második félidőtől láttam
Szurkolás tényleg nagy volt -
Ez a magyar vívósport 35. ötkarikás elsősége, Magyarország 161. aranyérme. -
#52003 Laci nem a kedvencem, de ne hegyezzük már ki rá a vereséget. Egyébként 3 eladott labdája volt a meccsen. Az első félidőben - főleg az elején - ő vitte a csapatot. Igen, hibázott a végjátékban, amikor kétszer is (nem 4-5x) viszonylag tisztán betörhetett volna, ehelyett rossz passzokat adott és ebből lett eladott labda. Az egyikből kaptunk lerohanásgólt, a másikból semmi sem lett. Ha elolvasod amit a 2. félidőről írtam, akkor láthatod, hogy megemlékeztem erről benne. Utólag könnyű okoskodni, hogy lehet vissza se kellett volna hozni a záró 8 percre, de az első félidőben jól ment neki és változtatni is kellett már az alacsony szerkezeten, mert fáradtak.
Ebben az eredményben legalább annyira benne van a NULLA balátlövő játék és a nem éppen acélos (30 %) kapusteljesítmény is. Vagy éppen az első félidei gyalázatos szélső védekezés (Gulyás)...
A szurkolóink előtt meg le a kalappal! -
#52002 A balátlövő hiányt most is szépen megoldotta a szünet után az alacsonyabb és fürgébb belső hármas (Csaszi, Lékai és Mocsai). A dánok nem is tudtak érdemben mit kezdeni velük. Csak ugye ennek variációs lehetőségnek kellene lennie, nem megoldásnak egy komoly problémára. A balátlövőink mutatója 0/2 volt a meccsen... -
#52001 Én vmi hasonlót akartam írni, csak azt hittem csak én láttam így.
"Péter Szilágyi
a tegnapesti kézimeccs második félidejében Nagy Laci 20 percig a kispadon ült, majd bejött és eladott 4-5 tuti labdát!!! Hát ez nagy segítség volt, Laci!!! Csapatmunka meg minden, de ez a teljesítménye nagyon gyér volt!!! Ettől már csak az volt bosszantóbb amikor Gundel Takács Gábor, folyamatosan azt szajkózta, hogy egy X-re jók lehetünk!!! Miért is csak egy X-re??? Hiszen végig partiban voltunk - az emberelőnyeinket nem tudtuk kihasználni, a francia bírók pedig mocskosul fújtak-és semmivel nem volt jobb ez a dán csapat!! Igenis, reális esélyünk volt a győzelemre is!!! Így kell felmenni és hozzáállni minden meccshez!!!
Titkon nagyon sokat várok tőlük, hiszem, hogy bárkit, BÁRKIT képesek vagyunk megverni és akkor.......!!!!" -
Zóanagyvarázsló #52000 Most amellett, hogy nincsenek illúzióim, azért ez így ebben a formában elég erős hazabeszélés. Amennyire nem szabadna ezt így elismernie sportvezetőnek, annyira nyilvánvalóan ehhez hasonló önmosdatással kell előállnia egy doppingügynöknek. -
Zóanagyvarázsló #51999 Viszont Gundi helyenként Gulyás Lászlót idézte nekem a részrehajlásával, mármint egyszer-kétszer a szabálykönyvet sutba dobva véleményezett. Persze inkább arra mozduljon középről, mint Egri Viktor felé. Szerintem jól látszott, hogy mit büntetnek keményen a játékvezetők, szóval az egyéb hibák mellett jó lett volna ezeknél is jobban észnél lenni.
Összességében első meccsnek bőven rendben az egyik legfőbb esélyes ellen, de nehéz azt figyelmen kívül hagyni, hogy a pontszerzés közel volt, és mennyire fontos lett volna a továbbjutást illetően. A balátlövő poszttal pedig nem tudom, hogy mi lesz, de akármilyen rizikós is így Pérezzel és Ilyéssel, sok alternatíva nem volt, nevetséges az olimpiai keret 14 főben való maximalizálása. -
#51998 A szünet után 8 perc alatt kiegyenlítettünk bravúros játékkal. Azután 10 percig tartottuk a döntetlen körüli eredményt. Majd az 52. percre vezettünk 2 góllal (23-21). Sajnos a dán időkérés megint "betett" nekünk és a dánok ismét fordítottak. A hajrában volt esélyünk a döntetlenre, de sajnos volt 2 eladott labdánk és ezt a dánok kihasználták. Ezt a mérkőzést balátlövő nélkül hoztuk így le, ami nem kis bravúr a dánok ellen.
Gratulálok a fiúknak ehhez az eredményhez! -
#51997 Magyarország Dánia 25-27
Jól játszottunk, kritikán aluli volt a játékvezetés. -
#51996 Félidőben:
Magyarország-Dánia 10-13
Jól kezdtük a meccset és az első negyedórában kiválóan játszott a csapat. Azután a dán időkérést (8-5-ös vezetésünknél) követően a 17. perctől teljesen meghaltunk támadásban. Hátul is lelassultunk és a dánok először egyenlítettek, majd meg is fordították az állást. Nagyon látszik az amitől tartottunk, a bal lövő posztunk veszélytelen és erre a félidő közepére rájöttek a dánok is... -
#51995 Na mindjárt kezdődik a meccs. Hajrá fiúk, kezdésnek egy Európa bajnok verés nem is lenne rossz :D -
#51994 Borzalmas volt a Himnusz :( -
#51993 OFF:
Gratulálok Szilágyi Áronnak az olimpiai aranyéremhez!
Az meg gyalázat, hogy milyen Himnuszt játszottak el neki Londonban... -
#51992 További tegnapi meccsek:
Brazília-Horvátország 24-23
Montenegró-Nagy Britannia 31-19
Dánia-Svédország 21-18
Franciaország-Norvégia 24-23
A franciák végig vezetve nyerték a meccset, a norvégok csak legvégére zárkóztak fel.
-
#51991 Oroszország-Angola 30-27
Korea-Spanyolország 31-27
Az oroszok a szokásos világverseny kezdést hozták, döcögősebb játékkal nyertek. A koreaiak úgy fest megint jó csapatot hoztak az olimpiára, kérdés bírják-e végig. -
#51990 Jó keret arra, hogy a fiatalabbak is szokják a csapatjátékot.
-
#51989 Válogatott keret a németországi kirándulásra.
Szimpatikus a fiatalabb korosztály beválogatása. -
#51988 Mai kézi választék, női meccsek
Jelenleg éppen megint Tefilov idegeivel játszanak az oroszok, na meg Angolával. -
Gabess8 #51987 Engem személy szerint nem nagyon lepett meg, talán a mértéke igen. Azt szerintem itt is mindnyájan gondoltuk, hogy a sportolok többsége, (természetesen Magyarok is) doppingolnak a lehetőségük szab csak határt... -
#51986 Félreértések elkerülése végett kiegészítésül megjegyezném, hogy a MACS a WADA szerve, a magyar sportvezetéshez nincs köze. Mielőtt esetleg valakiben felmerülne a gyanú, hogy itthon nyomást gyakoroltak rájuk a felmentő ítélethez. -
#51985 Magyar idő szerintiek. -
#51984 Ezek itteni időpontok, vagy londoni? -
#51983 Na de a lényeg:
2012.07.29. 22:15
Magyarország-Dánia
Férfi olimpiai csoportmérkőzés
2012.07.31. 12:15
Dél-Korea-Magyarország
2012.08.02. 15:30
Horvátország-Magyarország
2012.08.04. 22:15
Magyarország-Spanyolország
2012.08.06. 10:30
Magyarország-Szerbia
-
#51982 Ha még a MACS is a sportoló mellett áll ki, az nekem bizonyító erejű.
Sajnos, a bürokrácia, valamint az, hogy ezek nyilván "zsíros" állások, győzött. -
primavis #51981 Tessék visszaemlékezni, annak idején Athén után szintén osztrák dopping ellenőrök "nem tudtak" találkozni Szombathelyen Annussal meg Fazekassal!
A jelen esetben szerintem - hacsak nem kimondottan rosszindulatról van szó! - az osztrák elszúrt valamit az ellenőrzés bejelentésén s Kővágóra hárította a saját hibáját! Miért ő vigye el a balhét, amely esetleg állásvesztéssel járhatott volna. Így "csak" Kővágó szívja meg, de az miért fájna sógornak? -
#51980 Na ő valszeg nem az "egyenlőbbek" közé tartozik... De a teljes igazságot valszeg ebben az ügyben sem fogjuk megtudni. -
#51979 Nagyon úgy fest, hogy ez lehet a rideg valóság sok sportág esetében... Ugye ismerünk más hasonló személyiségeket is - pl. egy spanyol úriember - akik ugyanerről mesélnek. Ahová a pénz beteszi a lábát az szinte halálra van ítélve. A versenysport nagy része is az elmúlt 20-30 évben erre az útra tévedt... Lehet álomvilágban élni és nem venni tudomást a dolgok állásáról, attól még azok léteznek és működnek. Ne legyenek illúzióink...
Persze, mint mindenütt itt is vannak egyenlőbbek. -
#51978 Adalék
Ez nekem magas, az biztos. -
#51977 Ez szinte teljesen off, de mi a véleményetek?
dopping téma -
#51976 Akkor a kézilabda legalább nem lesz elrontva. -
#51975 -
#51974 Az olimpia hangjai
(egy kis megkönnyebbülés:)) -
Zóanagyvarázsló #51973 A kupleráj már megvan, már csak az említett gondolkodásmód kell :) -
Gabess8 #51972 "Oroszország lehet, hogy egy kupleráj, de a miénk, én kiállok mellette a végsőkig, a külföldi meg nem fog kiállni."
Ej, ha nálunk is így gondolkodnának az emberek...de nem itt tartanánk... -
#51971 Közben felkerült az említett interjú és ahogy látom már olvastad is
Kíváncsi leszek az erősítésekre, különösen a kapusra -
#51970 Köszi!:)
A helyzet az, hogy biztosan arra a számra küldted, amelyik nincs bekaps.:) Bocsi!:) -
#51969 Nemsokára a DO-ra is felkerül délután egy szintén edzői interjú
Off:
Küldtem sms-t de még csak visszajelzés sem jött a kézbesítésről... Így beírtam ide