61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#52088 Sajnos, esélytelennek érzem. Mocsai már elérte, amit eltervezett, az ellenfél pedig jó csapat hírében áll. -
#52087 Nem vagyok elkeseredve miatta... Remélem holnap is lesz egy hasonló meglepetés, ahol az egyik csoport negyedik helyezett kiveri a másik csoport győztesét -
#52086 Mai női negyeddöntők:
Norvégia-Brazília 21-19
Spanyolország-Horvátország 25-22
Korea-Oroszország 24-23
Montenegro-Franciaország 23-22
Azért az nagyon durva, hogy mindkét csoportgyőztes kiesett... Bár a norvégok győzelme nem meglepetés, de a franciák kiesése már vaskosan az. Néztem a meccset és nem hittem el, hogy a montenegrói kapusteljesítmény a szünet után jobb volt mint a francia. Sonjának óriási köszönettel tartozik a csapata. Meg Popovicsnak, aki 6 mp-el a vége előtt visszaszerzett vetődve egy eladott labdát és estében csodás passzt adott, amiből időn túli 7 m-es lett. Amit Bulatovics belőtt és a franciák kiestek. -
#52085 Na és, bár nem láttam, csak most olvasom: "időntúli hetessel kiestek a franciák"...
-
#52084 kicsit emlékeztet egy dán mecsre -
#52083 A norvégok az utolsó 20 percben tudták azt játszani amit szoktak és ez elég is volt nekik a győzelemhez. Jó kapusteljesítmény és védekezés, majd lerohanás gólok, a szokásos recept. A fáradó brazilok nem tudták megállítani őket. -
#52082 A címvédő Norvégia jutott elsőként a legjobb négy közé a londoni olimpia női kézilabdatornáján, miután a sírból hozta vissza a Brazília elleni meccset. Thorir Hergeirsson együttese a második félidő elején hatgólos hátrányban is volt, innen kezdte meg a felzárkózást, amiben nagy szerepe volt a kiválóan védő Kari Aalvik Grimsbönek is. Az 53. percben vette át a vezetést a norvég csapat és a hajrában már nem is engedte ki a kezéből a találkozót. -
#52081 A holnapi ebéd ezek szerint nem lesz izgalommentes... -
#52080 A Nemzetközi Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a férfi olimpiai torna negyeddöntőinek időbeosztását. Ez alapján a magyar válogatott augusztus 8-án szerdán magyar idő szerint 12 órakor játszik az elődöntőért Izland ellen.
A férfi negyeddöntők menetrendje, augusztus 8. (magyar idő szerint):
12:00 IZLAND-MAGYARORSZÁG (1. negyeddöntő)
15:30 SPANYOLORSZÁG-FRANCIAORSZÁG (2. negyeddöntő)
19:00 SVÉDORSZÁG-DÁNIA (3. negyeddöntő)
22:30 HORVÁTORSZÁG-TUNÉZIA (4. negyeddöntő) -
#52079 Az életben maradásért küzd a világ legjobb kéziválogatottja
http://olimpia.origo.hu/london/kezilabda/20120807-az-eletben-maradasert-kuzd-a-vilag-legjobb-kezivalogatottja.html -
#52078 Remélem végre elverjük őket! :) -
primavis #52077 Engem szószerint idegesit ahogy a legtöbbször játszik a csapat, alig bírom nézni s ha van más, akkor elkapcsolok! Nem kívánok tőlük emberfelettit, de a gyerekes hibákat nehezen viselem el. A női csapatoknál nem probléma, mert mindegyik csapat, még az északiak is képesek ilyenre,de a férfiaknál....S ez nem forma kérdése, hanem egyszerűen a figyelmetlenségé és a fegyelmezetlenségé
Az izlandiak ellen ezeket a hibákat muszáj kiküszöbölni s akkor lehet sanszunk. -
#52076 A 2. félidő ért valamit, az elsőt inkább hagyjuk. Az olyan volt mint az utóbbi meccsek "teljesítménye"...
A fiúk ezzel hozták az általam elvártat, a többi már plusz lesz. Mondjuk az izlandiak a mumusaink. Az utóbbi időben látványosan nem megy ellenük. Ha mindenki odateszi magát - nem úgy, mint eddig - akkor lesz halovány esélyünk ezen változtatni. -
#52075 Úgy látszik ilyen jól fizet a szemét(feldolgozás) -
#52074 Kezd a pénz egyre nagyobb szerepet játszani női kézilabdában is...
Jelenleg az ETO ennek haszonélvezője.
Ilyenkor van olyan gondolatom, hogy kellene egy másik bajnokság: elit liga, elit helyzetben lévő kluboknak...Mert lassan már edzőmeccsként sem lesz értelme számukra egy-egy magyar bajnokinak. -
#52073 Gratulálok én is a továbbjutáshoz. Úgy érzem, morálisan ez most nagyon fontos volt, az eddigi meccsek után. (Amiket azért nehéz feledni.)
Valamint be kell látnom, ma Mocsai nagyot húzott Mocsaival ("Tamás fiam":)), pedig tartottam ettől.
Sokat számított, hogy a védekezés és a kapusteljesítmény feljavult a második félidőre. -
Mr Olimpia #52072 Van 2 jegyem a 14:30-asra (helyi londoni ido). Remelem a magyar csapat akkor jatszik es nem kell csere-berelnem. -
primavis #52071 Tervel az ETO-nál egy évre! -
#52070 Majd valószínűleg csak ma későn este lesz meg a besorolás. A szóba jöhető időpontok:
Augusztus 8.
12:00 negyeddöntő
15:30 negyeddöntő
19:00 negyeddöntő
22:30 negyeddöntő -
Mr Olimpia #52069 Valaki meg tudna mondani, hol lehet adni-venni-cserelni jegyeket egy internetes forumon magyarok kozott? -
#52068 Fazekas Nándor: - Iszonyatosan elfáradtunk, hiszen mindent egy lapra tettünk föl a szerbek elleni találkozón. Nemcsak játékban léptünk előre, hanem küzdeni tudást tekintve is, ebben az előző meccseken bizony visszaestünk, de ma tűzben égtünk. Sajnos a kapuban csak Dél-Korea ellen teljesítettünk jól, egészen pontosan Mikler Roli, nagyon örülök, hogy ma jobban ment a védés, hiszen a jó kapusteljesítmény mindennek az alapja, ebből lehet kontragólokat lőni, és ma ez sikerült is. Izland ellen még nehezebb meccsre számítunk, de van egy pihenőnapunk, föl kell készülnünk a negyeddöntőre! -
primavis #52067 kiváncsi vagyok kik vezetik az izlandiak elleni mérkőzést..... -
Mr Olimpia #52066 Azt mar lehet tudni, hogy hany orakor kezdodik szerdan a mi negyeddontonk? -
#52065 Pedig a fiúknál egyszerű: a mai meccsen látható volt a ténykedésükön, hogy júniusban mi vertük ki a norvég férfi válogatottat vb selejtezőn. -
primavis #52064 A fennlévő sem tudja, miért "szeretnek" ennyire minket a norvég bírók! akár a lányoknál, askár a fiuknál vezetnek, mindig az ellenfél pályáján játszanak! -
#52063 Nem semmi meccs volt, gratula a fiúknak!! -
#52062 MAGYARORSZÁG-SZERBIA 26-23 (9-11)
London, Copper Box, játékvezetők: Abrahamsen, Kristiansen (norvégok).
MAGYARORSZÁG: Fazekas (36/13 – 36 %), Mikler (kapusok), Császár 7 (1), Harsányi 5, Ilyés 1, Iváncsik G., Laluska, Lékai 1, Mocsai T. 9, Nagy L. 2, Putics, Schuch 1, Vadkerti, Zubai. Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos.
SZERBIA: Stanics (34/12 – 35 %), Marjanac (4/0 – 0 %) (kapusok), Beljanszki, Csutura, Ilics 5 (2), Manojlovics, Nikcsevics 4, Prodanovics 5, Rnics, Sesum 3, Sztankovics 3, Toskics, Vucskovics, Vujin 3. Szövetségi kapitány: Veszelin Vukovics.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2. -
-
-
#52059 huh Mocsai mint két isten :-)
Nemsemmi volt ez a második félidő -
#52058 Magyarország-Szerbia 26-23 (9-11)
Grat a fiúknak a 2. félidőhöz és a továbbjutáshoz! -
#52057 Ez lett:
11:00 Brazília (A1)-Norvégia (B4)
14:30 Spanyolország (B3)-Horvátország (A2)
18:00 Oroszország (A3)-Dél-Korea (B2)
21:30 Franciaország (B1)- Montenegró (A4)
Remélem jó kis meccsek lesznek, 1-2-t meg is nézek majd. -
#52056 "Női olimpiai torna, a negyeddöntők (augusztus 7.) párosítása:
Brazília (A1)-Norvégia (B4)
Horvátország (A2)-Spanyolország (B3)
Dél-Korea (B2)-Oroszország (A3)
Franciaország (B1)- Montenegró (A4)
A mérkőzések kezdési időpontjai: 11:00, 14:30, 18:00, 21:30 – a pontos mérkőzésbeosztást később közli a londoni olimpia szervezőbizottsága."
-
#52055 Gondoltam, hogy a norvégok most nem akarnak az oroszokkal játszani... -
primavis #52054 Volt, megfelel a norvégeknek a brazilok elleni negyeddöntő! -
#52053 Vajon ma lesz taktikázás a nőknél, mondjuk a spanyol-norvég meccsen? Kíváncsi vagyok lesz-e meglepő eredmény. -
#52052 Ez a CSAPAT valahogy nagyon messze van a januáritól... Meglátjuk hétfőn mit mutatnak a sorsdöntő meccsen. -
#52051 Egészen addig volt esélyünk, amíg valamiért le nem ültette Mocsai Nagy Lacit, véleményem szerint. Laluskát pedig eleve nem is kellett volna kezdőnek beállítani. Őt kellett volna egyedül cserélni abban a helyzetben. Nagy Laci lehozatalával kiesett a ritmusból a csapat, el is mentek a spanyolok. Ettől kezdve már csak futottunk az eredmény után.
Ráadásul aztán a kapuscsere sem jött be.
Látva a szerbek mai játékát, nem vagyok optimista a továbbiakat illetően sem.
-
#52050 Magyarország-Spanyolország 22-33 (13-16)
Az első 25 percben volt esélyünk, azután a spanyolok szépen folyamatosan felőröltek minket és sajnos elég csúnya vége lett... -
#52049 A félidőben 16-12 a spanyoloknak...
Laluska érkezésével az eddig viszonylag jól működő védekezésünk szétesett. Elöl viszont sokkal jobban ment, egészen az utolsó 5 percig, ahol azután ajándék labdákat adtunk a spanyoloknak és ők ezt köszönték szépen kihasználták.