Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
A gyõriek, sajnos, 4 gól mínuszban vannak a félidõben.
Ha valakinek szintén nincs digije: Itt lehet nézni.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A mai napon született Kulcsár Anita.
Szeretettel emlékezünk rá, sosem feledjük! <#shakehead><#sir>
Nyugodj békében, Kulcsi!

Most látom csak a Viborg-Larvik eredményét. Ugyan a tavalyihoz képest jóval kevesebbet vártam tõlük, a Viborgtól pedig nyolc közé jutást, de ez így elsõ meccsnek is erõs.
FTC-Rail Cargo Hungaria – Union Korneuburg 51-18 (28-12)

Sok mindent nem érdemes a meccsrõl elmondani, de az ellenfél és a szurkolói mindenképpen dicsérendõk a lelkes, pozitív és mondhatni realista hozzáállásuk miatt. Nyilván találkoztak már a Hypóval, így tudták, hogy nagyon másra itt sem számíthatnak. A mérkõzés elõtt és után is megkapták a maguk (ha nem is éppen vas)tapsát a hazai publikumtól is. Õszintén szólva már csak azért is örültem volna a teltháznak, hogy a vendégek valódibb ízelítõt kaphassanak a nemzetközi meccsek hangulatából, de a létszám (maximum ha félház volt) még is inkább kellemes meglepetés volt számomra, mint kellemetlen.

Az osztrákok hihetetlen lassúak voltak, egy indításgólnál még az is belefért, hogy a játékosunk elhagyja egyszer a labdát... Amúgy Móni meccs volt, a szélsõnk amíg a pályán volt, szinte végig egykapuzhatott az ellenféllel, ha felállt fal ellen játszottunk, akkor mérföldnyi hely állta rendelkezésére, ha labdát szereztünk, akkor csak be kellett futnia touchdownra az üres pályán. Egyszer azért kiváltott rá az akkor már visszarohanó osztrák játékos, ment is a gólpassz az így szabadjára hagyva középen érkezõ Cifrának. Nem tartott sokáig eljutni az elsõ rászámolásig (13-3), utána azonban beragadtunk, és sokáig 9-11 gólos elõnnyel álltunk, csapnivaló védekezéssel, sok fegyelmezetlenséggel. Az idõkérésünk után azért megembereltük magunkat, és sikerült "tisztességes" elõnnyel az öltözõbe vonulni. A folytatásban jobbszélsõnk parádéja lezárult, hiszen Nelly állt a helyére, aki lõtt 6 gólt, de több hibával dolgozott (ez elmondható amúgy a balszélsõinkre is), mindenesetre a kiállítása idején beálló Móni pillanatok alatt szerzett újabb 2 gólt - jóformán borítékolható, hogy ha a védekezésünk okán az elsõ félidõt csak döntetlenre is hozta "egymaga" az osztrák csapattal szemben, a másodikat meg tudta volna nyerni. Pasi egyébként egész jól védett, neki is köszönhetõ a második felvonásban kapott 6 gól, bár ilyen mérkõzés után elég nehéz értékelni akár még kapust is. Felállt fal ellen elég végig elég kevés lehetõségünk volt játszani, talán még Dajka Bettinek volt a legtöbb átlövésgólnak nevezhetõ megmozdulása, némelyik egész távoli és egész szép volt. Jellemtõ, hogy a hajrában neki és és Adrinak is sikerült szinte a komplett védelmet megvernie lábbal, és gólt szereznie. Talán az 50. gól elõtt passzolgattunk még viszonylag sokat az ellenfél hatosvonala elõtt, de már akkor is olyan érzésem volt, hogy bármelyik játékosunknál gólhelyzet volt, végül Nelly vállalta a jubileumi találatot. (Már ha jól emlékszem, és nem zavart össze a sok passz 😊

Sok tanulságot nem lehet a látottakból levonni, de az említett megtorpanásunkat tekintve ezúttal végig hoztuk az elvárhatót, és talán az elsõ tétmeccsünk idén, ahol a játékosállományoknak megfelelõ eredmény született. (Persze lehet azt mondani, hogy lehetett volna 60-15 is, de azért ennyire maximalisták ne legyünk! 😊
kaloz174
Siófokok=Siófokon

kaloz174
Két eredmény, az egyik eléggé meglepõ számomra.

18:00 Siófok-Galerius Fürdõ-ÉTV-Érd 32-29 (13-15)
18:00 Veszprém-Barabás-Kiskunhalas 30-29 (14-19)

Vajon Mse jár még meccsre? Érdekelne, mi történt Veszprémben...

Siófokok nagyon nagy meccset játszott a 2 hasonló képességû csapat. A hazaiak az elején nagyon sok hibát követtek el, ez látszott az eredményen is, az érdiek sokkal nyugodtabbak voltak. A végén azonban gyõzött a nagyobb akarat. (Na és, szerintem, Edina kicsit eltaktikázta magát, amikor elég hosszú idõre leültette Tóth Timit a padra. Amikor visszaküldte, már "elment a hajó", az érdiek számára.)
Az igazsághoz tartozik, hogy Bódi Berni, sajnos, betegség miatt, nem tudott pályára lépni, ez nagyon érzõdött Imre Vili csapatának teljesítményén.
Illusztris társaságban néztem egyébként a találkozót, mert többek között jelen volt az új kapitány, egy kedves régi ismerõs, Siti Bea társaságában.
Azt hiszem, nagyon jó meccset választottak, ami a küzdelmet, izgalmakat, hangulatot illeti.
Jelen volt még a fél fehérvári csapat is. Õket Újvárosban is többször látom...

Azt gondolom, a Siófoknak az volt a szerencséje, hogy volt egy Bogdanovicsa, valamint Szalai Babettje, mert az õ akaratuk lendítette át a gárdát a görcsösségen. Az utolsó negyedórában vették át a vezetést, amire válaszul az Érd már nem tudott lépni, nem tudott megújulni.

kaloz174
Mai nõi bajnokik:

Nõi NBI, 5. forduló:

18:00 VESZPRÉM-BARABÁS-KISKUNHALAS
Veszprém, játékvezetõk: Herczeg, Südi

18:00 SIÓFOK-GALERIUS FÜRDÕ-ÉTV-ÉRD
Siófok, játékvezetõk: Horváth, Marton

kaloz174
Az elnök legújabb blogja

Bokitól a tévéig

kaloz174
a kórházban levõ fotósnak ajánlja gyõzelmét az Alcoa

Szép gesztus. Hajrá Viktor! Veled vagyunk!

Breki33
Köszi, hogy szóltál :-)

Sajnos csak megnehezíteni tudtuk a Fehérvár dolgát, bár kétszer meg is fordítottuk a meccset, de végül nyertek két góllal

Átlövések és a szélek nem nagyon mentek esetlegesen szereztük a gólokat.
Sok hibával játszottunk és Trishchukkal nem bírtunk, de látszott, hogy idén van tartása a csapatnak.
Isthy
Hahóóó Breki!

Ma este 6-tól program számodra a sportcsarnokban: UKSE Szekszárd-Alcoa FKC bajnoki meccs!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem konkrétan semmi újat nem mondott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszönöm, közben némi nyomozással magam is erre jutottam, remélhetõleg lesz megfelelõ megoldás.

Mindenesetre ha már közvetítéses téma, akkor talán érdemes megemlíteni, hogy az MKSZ közzétett a honlapján egy közleményt, bár azt túlzás lenne állítani, hogy sok újat mond.
Isthy
Ha már az elõbb szóba került a hétvége, akkor egy kis program ajánló:

DVSC - Békéscsaba
Nõi NB I 5. forduló - Debrecen
2011.09.30. péntek 19:15 Sportklub

FTC Rail Cargo Hungaria - Union Korneuburg (osztrák)
Nõi KEK, 2. forduló 1. meccs - Budapest
2011.10.01. szombat 18:00 (Gondolom a Fradi oldalán lehet majd nézni a neten)

Randers HK (dán) - Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája, C csoport - Randers
2011.10.02. vasárnap 15:00 Digi Sport Plusz

KS Vive Targi Kielce (lengyel) - MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, B csoport - Kielce
2011.10.02. vasárnap 15:00 Digi Sport

Pick Szeged - THW Kiel (német)
Férfi Bajnokok Ligája, D csoport - Szeged
2011.10.02. vasárnap 19:00 Digi Sport

Mindenkinek jó szurkolást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ehftv.com-on csak két nõi BL meccs lesz élõben. Ma este 7-tõl a Valcea németországi fellépése és holnap este fél 7-tõl a Metz-Hypo. Az ETO meccsét ott majd csak utólag felvételrõl tudod megnézni. Amúgy sem tudtad volna nézni, mert a meccset játszó csapatok országában ilyenkor nem nézhetõ élõben a mérkõzés az ehftv.com-on. Persze kivéve ha van IP manipuláló programod <#wink> De sztem a fromsport.com-on lesz majd fenn hozzá livestream.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is azt mondom, hogy a közvetlen riválisok elleni idegenbeli meccsek még nehéz és értékmérõ próbák lesznek. Ott sok minden megmutatkozik majd. Azért is vagyok azon a véleményen, hogy az elsõ 6 kinézhet nekik, de a 4-be jutás nem biztos, hogy sikerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a részletes elemzést, beszámolót és a kiegészítéseket! <#worship>

Azt gondolom a váciak eddig tényleg jól teljesítettek, jelenleg van esélyük a mezõny elsõ felében végezni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az ehftv.com-on adják élõben az ETO meccsét is? Úgy rémlik, hogy élõben mindent adni szoktak, vagy egy idõben csak egy meccset, a többit felvételrõl? Dühös leszek, ha a Veszprém miatt lemaradok a nõi BL magyar nyitányáról.
Még két megjegyzés.

Elõször is azt írtam, hogy egyik félidõ eredménye sem reálisa az erõviszonyokat tekintve. Ezt így is gondolom, de azért a félreértések elkerülése végett fontos megjegyezni, hogy nem félúton van az igazság. Egész mérkõzést tekintve pedig a 11 gól benne lehetne akkor is, 50 perces csapat lennénk, de 35 percesként (ha ennek meg is voltak az okai) nyilván máshogy néztek ki a dolgok. Személy szerint amúgy 6-7 gólos gyõzelmet a találkozó elõtt.

Másodszor direkt vártam Tápai játékát, jó is volt, de azért annyira nem gyõzött meg. Mondjuk egyik félidõ sem volt mérvadó, hiszen egy jó Fradi-fal ellen a nem 100%-ot nyújtó váci támadósornak kevés keresnivalója volt, ez pedig nem kizárólag az irányítón múlott, a második félidõ pedig ugye... Mivel most láttam idén elõször, és talán túlzott elvárásaim is voltak vele szemben a sok dicséret hallatán, nem írnám le, nem is szolgált rá erre a játékával, de az biztos, hogy ennél többet várnék el a válogatottban. Másrészt az sem tudom, hogy mennyire szerencsés, ha Görbe mellett még egy olyan irányító lenen a keretben, akit szint e kötelezõ cserélni. Persze Zizi sem éppen egy Hammerseng vagy egy Lekic a falban, de õ egy erõs védõsorban oda tudja tenni magát azért egy több mint vállalható szinten, nálunk az általában gyengébb védekezés, illetve gyengébb védekezés a balszélsõ posztján nem kedvez neki. Természetesen örülnék, ha minél több váci meccset látnék a közeljövõben, és lenne alkalmam ódákat zengeni Tápairól.
Megtisztelsz, de természetesen csak a helyzet kedvéért írtam oda azt a megjegyzést, nem volt a topiknak esélye megúszni a gondolataimat 😊

A Vác szereplése papíron mindenképpen meglepetés, de az edzõ személye és a legtöbb játékos viszonylagos összeszokottsága állományhoz mérten jobb kezdést ígért, mint az új igazolásokkal teli feltörekvõ csapatoké. Olyan sorsolást kaptak, melyet jó kezdéssel valós esélyük volt sikertörténetre váltani, és éltek ezzel, de sok idegenbeli meccs vár majd ellenük az addigra jobban összeálló közvetlen riválisokkal, szóval az majd kemény menet lesz. Én sajnos idén most láttam elõször a váci lányokat, így bevallom, az is csak juniorok találkozóján tûnt fel, hogy Gróz Kittit gyanúsan nem látni. Összességben jelenleg a 3-6. helyre várnám õket az alapszakaszban, de ezzel túl merészet nem mondtam, mindenesetre bízom a felsõházban. Az EHF-kupában pedig csak végezzenek még elõrébb! 😊
kaloz174
Vártam én is a beszámolódat, véleményedet, mivel egyáltalán nem volt módom követni a meccset, pedig érdekelt volna. Valamint elég ellentmondásosnak látszottak utólag a félidõk, érdekelt, mi is volt az oka, Te hogy láttad.

A Vác, bár szimpatikus csapat, számomra meglepõen jól teljesít. Nem vártam tõlük ezt, miután láttam õket felk. meccsen, na meg ismertek voltak a változások is, amik ott történtek.

Egyetértek, furán is venné ki magát, ha messzirõl jött emberként beszólogatással kezdené az itteni pályafutását, meg aztán lehet, hogy nem is olyan ember. Olvastam hasonló helyzetben ennél már sokkal unalmasabb és lényeget inkább megkerülõ válaszokat is, sõt szerintem inkább az a jellemzõ. A dolog másik oldala pedig, hogy például Eszternek gyakran nem sültek el jól a nyilatkozatai. De Németh Andrásnak is voltak fura "õszinte" megnyilvánulásai, Mocsai kapcsán pedig tudjuk, hogy mi volt a legutóbbi "beszólása"...
Ha már várod, nem is marad el 😊

Szóval a meccsrõl. Az elsõ félidõ tapogatózással kezdõdött, ennek során pedig a vendégcsapat jutott elõször némi lépéselõnyhöz (2-4, majd 3-5), de amint a Fradi megtalálta magát, máris játszva sikerült megfordítani az állást, zsinórban hat gólt szórva (9-5). Mondjuk az túlzás, hogy saját magunkat találtuk meg, hiszen ezúttal inkább a védekezésben vittük a prímet, és az idény elsõ valóban jó kapusteljesítménye is megmutatkozott Léna révén, aki a védelem mögött gyakran eleve nyert helyzetbõl kapkodta el a kötelezõket, de ha a retesz nem zárt elõtte, akkor nem riadt vissza egy-két bravúr bemutatásától sem. Felállt fal ellen azért voltak hibák, a szélsõk és Szamoránsky pedig bõkezûen bánt a ziccerekkel, bár már nem annyira, mint a mérkõzés elején, ráadásul a beállót egyre többször találtuk meg, Jelena pedig már a mérkõzés eleje óta biztos kézzel értékesítette a heteseket. Így Tomori hathatós segédletével könnyû volt ellépni (õ kiválóan védekezett is, rendre visszafutott, a góljait amúgy többnyire rendezetlen védelem ellen érte el lendületbõl), Sikerült is még egy 6-0-ás szériát produkálnia játékrészben (11-8-ról 17-8), majd az elsõ emberhátrányunkat is megnyertük, így a 25. perc körül be is állt a 10-11 gólos elõny. Nem néztem meg utólag pontosan, de durván a félidõ középsõ 17-18 perces szakaszát nyertük 13 góllal!

A második félidõ csere nélkül indult, és egy rövid ideig úgy látszódott, hogy ott folytatódik, ahol abbahagytuk, kétszer is elértük a legnagyobb 13 gólos különbséget (24-11 és 25-12, ezután összesen négy gólt szereztünk), majd Zácsik beállásával borult minden, a támadójátékunk szétesett, a cseréink lassabban zajlottak, gyakrabban ragadtak benn a kevésbé jól védekezõ embereink, máshogy is álltunk már hozzá a mérkõzéshez, továbbá nem utolsósorban: sokkal többet játszottunk emberhátrányban. A kiállítások többsége jogos volt (és meg kell hagyni, ha visszaesik a védekezésünk, akkor benne van a játékunkban a 2 perc, ezt eddig is láthattuk, néhány kiállítást pedig igencsak buta megoldás elõzött meg), de nem mind, valóban sikerült túlságosan szétfújni a mérkõzést, és ez nem ritkán határozatlansággal is társult. Deáki pirosa szabály szerint simán adható volt, de a gyakorlatban inkább nem szokták adni, szóval alighanem a hírének is köszönheti. Kár érte, mert a felkészülés során voltak elõrelépést mutató, ígéretesebb meccsei, de látszik, hogy amint magasabb szinten kell védekezni, elõjönnek a szokásos hibák. De térjünk vissza a második félidõ eseményeire! Bár talán nem is érdemes, mert sok mindent nem lehet róla elmondani, fõleg nem jót. Azért a Vác mindenképpen dicsérendõ, hiszen kõkeményen küzdöttek, jól reagáltak a hibáinkra, nekünk azonban ráment ez a felvonás a felsoroltakra, egyébként is ipari mennyiségû helyzetet hagytunk ki, már-már idézte a tavalyi alapszakasz váci találkozóját a kapu körbelövöldözése, pedig akkor egy sokkal jobb kapus állt velünk szemben. Mindenesetre elõbb sikerült ledolgozni 7 gól körülire az elõnyünket, majd a hajrában még tovább faragni, hála a gólképtelenségünknek, így kialakult a jól ismert végeredmény (29-25), a látottakat tekintve feszültebb hangulatban, mint legutóbb, de a két pont miatt egyáltalán nem aggódva.

Mindenképpen fontos, már-már meglepõ tanulság, hogy adott esetben tudunk védekezni is, de az az egyéb tényezõk mellett is benne volt, hogy nem tudunk végig jól támadni és jól védekezni. A támadójáték szerintem nem volt kiemelkedõ az elsõ félidõben sem, legalábbis ahhoz a mércéhez képest semmiképp, amelyet én belõttem, többek között a felkészülési meccsek alapján. Tény, a jól szervezett váci védelem ellen az ETO-n kívül bárkinek nehéz dolga lett volna, és végül is lõttünk 21 gólt a játékrészben, szóval elégedetlenkedni azért túlzás. Egyébként a játékosokat tekintve bajban vagyok, mert az elsõ félidõben szinte mindenki dicsérhetõ volt, ha hibázott is, de a másodikat is figyelembe véve, már nehéz a mezõnyjátékosokat dicsérni, Léna mellett talán Tomori emelhetõ ki igazán, de õ is csak azért, mert nyerte az elsõ játékrészt. Zizi még mindig messze a csúcsformától, de lõtt három szép akciógólt, értékesítette az egy szem hetesét, emellett maga harcolt ki kettõt, és Tápait is kiállították róla (ennyi a biztos, aztán lehet, hogy pár megoldását nem számoltam), gólpassza is voltak, szóval ha nem is tûnt fel, azért bõven hozott egy megbízható teljesítményt. Annak mindenképpen örülnék, ha jobba tudnánk motiválni magunkat nagyon nyertes és nagyon vesztes helyzetekben is, mert amíg jó volt a védekezésünk, addig az ezen is múlt: támadni még csak-csak lehet valamennyire egyéni zsenialitásból, lendületbõl, de jól védekezni csak sok-sok akarattal és komoly csapatjátékkal lehet - és a két ellentétes félidõ részben ennek volt köszönhetõ. Egyébként sok csere nem volt, Szanin kívül csak Szarka, Deáki (szigorúan csak védekezni, bár ezúttal a támadásban tudott volna kevésbé ártani - ha rosszmájúskodhatok egy kicsit), és Kovacsicz egyik kiállítása idején Such lépett pályára (egy kicsit tovább is maradt, de hamar leültették a játékvezetõk), szóval még annyira sem vádolható a második sor, mint múltkor (akkor is a legnagyobb és legdöntõbb változtatás az volt, hogy Dajka vette át a karmesteri pálcát, a csapatkapitányunk pedig átlövõt játszott).

A Vác nagyon rokonszenves csapat, szimpatikus szurkolótáborral, nagyon szorítok nekik, hogy jöjjön össze nekik a felsõház (ez azért még mindig bravúrt jelenten, de jól össze vannak rakva, és egyelõre jól állnak) és egy szép nemzetközi szereplés!
Isthy
Gratula neki! Már nagyon ideje volt. Sõt, már sokkal régebben kellett volna...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az utolsó mondatod a lényeg.

Egyébként mégis mit várhattunk volna tõle 2 hónap után? Sztem nem akar mindenkinek megfelelni, mert van pár "odaszúrása", csak nem kimondva.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Boki újabb díja. <#eljen>

Gratulálok! <#taps>

kaloz174
Nekem errõl az egészrõl az a véleményem, hogy 1 dologban jó: diplomáciai érzékbõl.
A többit majd meglátjuk. Nagyon kevés konkrétum, nagyon sok általánosság van a válaszokban. Több, mint amennyi nekem feltétlenül szimpatikus. Megpróbál mindenkinek megfelelni. Ez pedig nem szerencsés, és nem is mûködik a gyakorlatban.
Mindegy, a tettei fogják minõsíteni.

Isthy
Bohn válaszolt a kérdésekre

Vannak benne nagyon jó és elõremutató dolgok és diplomatikus válaszok is. Meg vannak humoros és talpraesett válaszok. A mentális dolgok kapcsán az egyik megjegyzése nagyon tetszett: "Jó ha a fejeket nem csak a frizura viselésére használjuk" <#eljen><#vigyor> Egyébként egyetértek vele abban, hogy a két említett elveszített világverseny döntõ nem elsõsorban mentális probléma volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nicsak, mi lett itt... Lehet értékelni a hozzászólásokat. Vajon mi lehet a céljuk ezzel?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy az eredményt látom, nekem úgy fest hasonlóan alakult a meccs mint az Alcoa ellen. A 2 pont sorsa már a szünetre eldõlt, a 2. félidõben csak közelebb tudott jönni a vendégcsapat.
Kíváncsian várom Zó értékelését a meccsrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na ez jó kérdés, szerintem a Puskás stadionnal semmi nem lesz, ott megy a maszatolás, nincs mögötte komoly kormányzati érdek szerintem.
Loki stadionra nagyobb esélyt látok, Kósa könnyen kilobbizza...
Utolsó zárójelnél ott a pont!
kaloz174
Fradi-Vác

Úgy tûnik nekem, hogy a Fradi túl korán elkönyvelte a biztos gyõzelmet.

Fehér Viktor esetében csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz! A csarnok lefújásáról pedig szomorúan olvastam, de valóban
racionális döntésnek tûnik. Személy szerint magam is szívesebben mentem volna Gyõrbe, mint a SYMA-ba, ha úgy alakul, pedig messzebb van.

A kapitányunk újabb bejegyzéssel jelentkezett. Nem tudok elmenni amellett némi rosszmájúság nélkül, hogy a magyar-norvégból nem véletlenül futotta csak 2 és fél perc lassított jelentre az ígéretesebb megmozdulásokból ráadásul ebbõl is fél perc a Himnusz hallgatása/éneklése, és szerepet kapott az a jelenet is, amikor Tomori Löke orrával próbálja kinyomni a beállós szemeit 😊
Isthy
Ugye ennek a döntésnek volt egy másik kihatása is. A tervezett 2014-es EB csoportmeccsek Budapestre kerültek a SYMA csarnokba. Gondolom, ennek is mennyire örülnek a gyõri szurkolók...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A "csalódás" érzés itt számomra inkább általános, abból adódik, hogy arra gondolok: a lehetõség nem mûködik az ország egyik legkedvezõbb helyzetû települése esetén, akkor vajon hogy' mûködik az ország egyéb területein?
Igen, én is érdeklõdve várom, más esetekben mi fog történni...
(Személyesen azt is, hogy a siófoki új csarnokkal mi lesz, ezek után!?)

Másrészt természetesen igazat adok nektek abban, hogy most a takarékosságnak van (lenne?...) itt az ideje.

Isthy
Igen, sztem is reális döntés született. Persze a gyõri szurkolók most borzasztóan csalódottak lehetnek... Viszont legalább idõben leállították a dolgot, nem dobtak ki sok pénzt feleslegesen az ablakon.
Mondjuk arra is kíváncsi leszek mi lesz a Loki stadionnal és a Puskás stadion projekttel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Teljesen reális döntés, amennyiben tényleg ez az oka. Sajnos ki kell mondani ez az év nem úgy sikerült ahogyan sokan remélték, és figyelve a jövõ évre tervezett változásokat..., hagyjuk inkább megyek meccset nézni!!
kaloz174
Visszavonja a gyõri multifunkciós csarnok tervezésére kiírt pályázatát a helyi önkormányzat - jelentette be kedden Borkai Zsolt polgármester.
Gyõr polgármestere nem fél lefújni a sportberuházást

Ez bizony csalódás.

Breki33
Én is csatlakoznék, ugyan csak egyszer találkoztam vele személyesen, de nagyra becsülöm.

A képei minõségét pedig csak irigyelni tudom.

Minden jót V-Man <#eljen><#wave>
Újat írni nem tudok, így csatlakozom hozzád, és Kaloz174 írásához! Sok sikert és kitartást kívánok!
kaloz174
Nagyon örülök ennek az írásnak. Viktor nagyon megérdemelte. Hihetetlenül sokra tartom, mint embert, mint a kézilabda barátját. Nagyon sokat köszönhetünk neki. Ha van valaki, aki józanságával, pártatlan meglátásaival példát mutat, akkor az egyértelmûen õ.

Nagyon szorítok neki, nagyon várom vissza a szokott, mindannyiunknak oly' kedves környezetbe!
Köszönet és elismerés a családjának is, amiért biztosítják, hogy valóban közöttünk éljen!

Isthy
Újabb interjú az új elnökkel

Megint vannak benne "érdekes" dolgok. Az elképzelések jónak tûnnek, várjuk a végrehajtást. Elõször is nagyon kíváncsi leszek arra az október 22-i közgyûlésre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
V-man

Szurkolok, hogy mihamarabb visszatérj a sikeres mûtét után!

DUNAFERR FOREVER!!!

Jó riportnak találom, és nem így de kimondja, szart sem ér az egész szövetség!! Persze ahogy írtátok is majd az idõ eldönti a dolgokat, mindenesetre az tetszik, hogy kimondta nem feltétlen kell ott lenni mindenütt...
Isthy
Csak péntek délelõtt derült ki véglegesen, hogy el tudok menni. Szerencsére sikerült elintézni <#wink> Jól választottam <#vigyor2>
Ahogy írtam is, nem jött még teljesen rendbe a sérülése, ez meg is látszott a játéka intenzitásán. A meccs utáni beszélgetésünkben megegyeztünk, hogy a 3 hét "pihenõ" pont jól jön neki a teljes regenerálódáshoz. Jól gondolod, akikkel voltam, azok ott voltak Siófokon és õk is azt mondták, hogy ez olyan játék volt. Sõt, kapusteljesítményben és lerohanásokban jobb is. Persze az ellenfél is gyengébb volt.
A titkot én abban éreztem, hogy egyrészt egész héten a védekezést kellett keményen gyakorolniuk illetve a csapattagok leültek egymással és közösen átbeszélték, hogy kinek mit is és hogyan kell tenni a siker érdekében.
Ildivel kapcsolatban egy adalék: neki a meccs elõtt nem sokkal lett egy személyi szponzora, aki történetesen az ismerõsöm és most is ott volt velünk a meccsen. Úgy tûnik Ildi komolyan bizonyítani akart neki, hogy érdemes õt támogatnia <#wink> Tegnap az elsõ félidõben még elrontott 2 ziccert a 6 gólja mellett, de utána nagyon belejött és nem tudott hibázni.
Még egy dolog, amirõl szólnék. Fruzsi és a nemrég felépült Lili nem kaptak szerepet a meccsen, mert õk a junioroknál kihajtották magukat a gyõzelemért. Szerencsére a meccs alakulása úgy hozta, hogy nem volt szükség rájuk.
Ha minden jól megy 15-én Fehérváron is ott leszek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi a beszámolót! <#worship>
Nem is említetted, hogy ott leszel. Vagy meccset tudni kell választani?<#nevetes1>
Detti 6 gólja önmagához képest elég kevésnek tûnik. Ez természetesen nem elégedetlenség, hanem inkább aggódás. Mennyire lehetett érezni a játékán a sérülést?
A Csapat mindenképpen bizonyítani akart. Érthetõen. (A Csabának ez volt az egyik balszerencséje.) Úgy gondolom, az ezen a meccsen mutatott játék a siófokit idézhette, ami után egyértelmûen optimisták voltunk, de valamiért mégsem jött ki a gárdából eddig, amit vártunk. (Szekszárd elleni meccs.) A titok, egyébként, szerintem az, hogy a fiatalok mindegyikének meg kell tanulni küzdeni. Mert most rajtuk a sor, sajnos, már nincs Boki, BB, aki segíteni tudna, megoldaná a kritikus helyzeteket. Nagyon-nagyon remélem, hogy végre leesett a tantusz.
Erdõsi Ildi valamiért mostanában nem hozta, amit tud. Most, szerencsére, kijött neki a lépés.
(Na és Gulyás Pista is talán már jobban érzi, hogy néha kicsit szigorúbbnak kell lenni. <#vigyor2>)
Mégegyszer grat. a Csapatnak! <#taps>

Isthy
Én is így vagyok ezzel. Most egyelõre szavak vannak, de igazából majd a tettek beszélnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekünk ez az arányú gyõzelem is nagyon jól esett és a csapatnak is <#wink><#vigyor2> Sajnálom Bohus Beát, elnézve a meccset és a játékosait, azt gondolom valami tényleg nagyon nincs rendben. Most már nem tûnik nekem annyira meglepõnek az a szekszárdi zakó. De nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy ez elsõsorban Bea "bûne" lenne. Mégis, úgy gondolom, hogy õ lesz az "áldozat".

DUNAFERR FOREVER!!!