61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#52128 Edzésbe áll végre?:)
Nagy szükség van rá, mindenképpen, na meg még 1-2 "ütősebb" mezőnyjátékos sem ártana... -
#52127 Igen, Putics cseréje jó döntésnek bizonyult, segített a csapaton támadásban és elbírtuk, hogy cserélni kellett védekezésre. Nem tudom ez a két cserés dolog, menni fog-e a svédek ellen, mert tegnap a dánok ellen szinte végig nagyon rohantak a kapott gólok után is gyors középkezdéssel. -
#52126 Lám-lám, amire gondoltam kb. 1 hónapja az mostanra megvalósult: visszatér Újvárosba a kapuba valaki -
Zóanagyvarázsló #52125 Ez így van, az utóbbi években folyamatosan látszódott, hogy ez már nem az athéni csapat, már nincs bennük annyi, hogy 149. alkalommal is bármelyikük bármikor beugorhasson a hátán vinni a csapatot. Én azért nem írtam le őket, mert bár nem őket tartottam a legnagyobb aranyesélyesnek, azért még pár jó meccs némi szerencsével benne lehetett volna, de ez van, minden sorozatnak vége szakad egyszer, törvényszerű volt. Ugyanakkor a mezőny ismeretében tisztességes hozzáállással igenis hozni kellene az ötödik helyet.
Majd meglátjuk, hogy némi vérfissítés után hol a helyünk, de én a pólósaink sikeréért nem adnám oda a mai kézicsodát, akármennyire becsülöm a sok élményt szerző Kemény-csapatot, a délidei siker most fontosabb volt. -
Zóanagyvarázsló #52124 Valahogy nem bánom, hogy ezen a tornán már nem nyomhat minket össze az ólomsúlyú Aguinagalde-úthenger :) A svédek nem erősebbek, mint Izland, tehát adott a feladat: papíron az elődöntő a legjobb belépő az érem felé, de továbbra sem mi vagyunk az esélyesek, szerencsére az esélytelenek se.
Bár Puticsot tekintve egyetértek a korábban elhangzottal (azt elszámítva, hogy én nem mertem volna eldönteni, hogy ő jobb választás-e Nagy Kornélnál), de a kockáztatás bejött, a sors ezúttal igazolta Mocsait ebben a kérdésben. Ahogy végső soron a bulvármédiát is igazolta ("Nagy Lászlóval éremesélyesek vagyunk"), de ez már inkább annak a bizonyos a vak tyúknak esete (mármint nem a szappanoperahős világklasszisunk 11 méteres átlövéseire célzok). -
#52123 Fazekas Nándor: - Szinte félhalott állapotban is tudtunk oroszlánként küzdeni. Nagyon nehéz ilyenkor tiszta fejjel beállni, mert tudvalévő volt, ha az izlandi játékos belövi a hétméterest, akkor ők jutnak tovább. Szerencsém volt, hogy pont eltalált.
Putics Barna: - Nem akarom elhinni, hogy innen vissza tudtunk jönni, és nyertünk. A hosszabbításra is maradt erő, és éppen az utolsó ötperces ráadásban tudtunk még frissebbek lenni az izlandiaknál. Óriási öröm, hogy ezt megérhettem úgy, hogy az olimpiára menet közben neveztek be. Egy győzelemre vagyunk az éremtől...
-
#52122 Nagy László - Az éles meccseken mindig van valaki, aki vezér tud lenni. Most nekem jött ki a lépés, és Fazekas is parádés volt. Aki beállt, mindenki hozzá tudott tenni a sikerhez. Most a legfontosabb, hogy mielőbb pihenjünk, minden óra számít ilyen nagy, 80 perces csata után.
Lékai Máté: - Az volt az alap, hogy Nándi megfogja a hetest. Ha az gól, nincs miről beszélni. Megbeszéltük, hogy én elöl maradok. Nándi védett, Iváncsik Gergőhöz került a labda, ő nekem passzolt. Egy izlandit még be kellett csapnom, mert azt láttam, arra készül, hogy a szélről fogok lőni. Én inkább egy testcsellel bevágtam középre, és onnan lőhettem. Azt még elmondhatom, hogy nagyon csúszott a labda, hiszen a kapusunk izzadt ruhájáról került hozzánk. Már csak arra kellett figyelnem, hogy ne hibázzak, és szerencsére ez sikerült. -
#52121 Mocsai Lajos: - Hatvan perc alatt el kellett volna döntenünk a mérkőzést, csak éppen négy ziccert is elhibáztunk. Ha kettőt belövünk, nem lett volna izgulnivaló. Nem emlékszem olyanra, hogy egy magyar csapat kétszeri, 2x5 perces hosszabbításban nyerni tudott volna, és ez is bizonyítja, mennyire motiváltan, elszántan játszottunk. Végül a tudatosabban játszó csapat nyert. Fazekas és Nagy kiemelkedőt nyújtott. Szerencsére egyre jobban játszunk az olimpián. Most az a fontos, hogy pihenjünk. Köszönjük a szurkolóinknak a bíztatást! -
#52120 -
primavis #52119 a selejtezőn kiderült, hogy náluk otthon is egy szinten voltunk velük. most vissza lehet majd vágni. -
#52118 Remélem majd a kéziválogatott szállítja az érmet helyettük. :) -
primavis #52117 Sajnos az utóbbi években s most az olimpián is az jött ki egyre jobban, hogy a fizikai erőnlét, a technikai tudás, a csapatjáték ellenére is egyre tompábbak fejben a legtöbben a csapatból. Ennek volt az a következménye, hogy:
- támadásban hiányzott a spontaneitás, a ziccerek kihasználása;
- védekezésben a elkéstek a blokkok s innen a sok távolról kapott gól.
Ez minden meccsen kijött, talán az amerikaiak kivételével, akik elfelejtetek távolról lőni.
Vége egy korszaknak, a csapat felét meg kell újitani s lehet előről kezdenei a menetelést! Szép volt fiúk amit eddig csináltatok! -
#52116 Amilyen szép volt ez a nap eddig, annyira szomorú vagyok a vízipólós srácokért.
Nagyon sok örömet, szép pillanatot köszönhetünk nekik, remélem, eljut hozzájuk az is, hogy ezért mennyire hálásak vagyunk.
Sajnos, valószínűleg náluk is megújulásra van szükség, bár ezt inkább csak gondolom, mert annyira nem vagyok a sportág ismerője. -
#52115 A svédek kiverték a dánokat, nem vagyok szomorú miatta Talán a svédek ellen több esélyünk lehet, mintha a dánokkal kellett volna játszanunk az elődöntőben.
OFF:
Azt azért nem gondoltam volna - bár illúzióim nem voltak a címvédést illetően - hogy a férfi vízilabda válogatottunk lesz a leggyengébben szereplő csapatunk. Éremre számítottam tőlük, de sajnos még ez sem jött össze... -
#52114 Igaza lett, amit annyira nem bánunk.
Nekem pedig pár napja többször eszembe jutott az az "epés" észrevétel, ennek kapcsán, hogy talán nem a felkészülési meccseken kellett volna jól játszani... Szerencsés fordulat, hogy ez mára idejét múlt érzésnek bizonyult! -
#52113 A franciák edzője is tudott valamit. Amikor az olimpia előtt megvertük őket Dunkerque-ben, azt mondta, hogy ez a magyar csapat érmet nyerhet Londonban. -
#52112 Nekem is egyből ez jutott eszembe. -
#52111 Mekkora mákkal nyertek a franciák a spanyolok ellen... 5 mp-el a vége előtt döntetlennél egy átlövést Sterbik kivédett, de a kipattanó pont Accambray kezébe pattant, aki 2 mp-el vége előtt belőtte és a spanyolok kiestek.
Lehet Nagy Laci tudott valamit? -
#52110 Szeretnék ismét megemlékezni a szurkolókról is, mert ismét nagyot teljesítettek ők is! Aki nézte a kajak-kenu közvetítést az láthatta, hogy ott is szinte hazai pályán lapátoltak a mieink -
SZT #52109 Üdv Mindenkinek!
Bravó Srácok!! -
#52108 Vannak még csodák!:)))
GRATULÁLOK A CSAPATNAK!:)
Minden kritikámat visszaszívtam.:)) Kiérdemelték.:) -
#52107 Az lenne a világ meglepetése, ha Tunézia megverné Horvátországot :D -
#52106 Úgy látszik a fiúk is úgy gondolták, ahogy én! -
primavis #52105 Megvan az a fontos! Bár hamarabb is megnyerhettük volna, de így örökre mint emlékezetes nagy csata marad meg az emlékekben! -
IXEMGabeo #52104 Sikerült áááá -
#52103 Parancsolj :))))))))))))))))))))))))) -
#52102 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#52101 Gyönyörű volt fiúk!!! -
#52100 Még egy hosszabbítás... Vajon bírni fogjuk? -
primavis #52099 no de a az utolsó percbeli egyenlités sem volt semmi! Fazekas védése+ Lékai gólja. -
#52098 HUN-ISL 27-27
Majdnem sikerült elrontani az utolsó 6 percben, amit 54 percen keresztül felépítettünk... Brutálisan nehéz lesz ez a hosszabbítás. -
#52097 aztakva honnan hoztuk vissza -
#52096 Sajnos nem fogadták meg a fiúk és 4-1-re hozták az izlandiak az első 4 percet... -
#52095 Így van :) -
#52094 Csak a szünet után nehogy bealudjanak a fiúk. Nem szabad kihagyni, végig figyelni és tolni kell. -
#52093 Zseniális játék eddig :) -
#52092 16-12 ide a szünetben
Kiváló kezdés után egy kis megtorpanás a rossz visszarendeződés miatt is. Azután a végén egy szép végjáték. Szerencsére a ziccereket elég jól belőjük eddig és ez látszik is az eredményen. -
#52091 Ebből a szempontból van némi igazságod, nekem is kezd már unalmas lenni a norvégok állandó sikere. De én egyszerűen nem tudok a franciákkal együtt érezni és sajnálni őket. Ez van...
Mindkét elődöntő érdekesnek ígérkezik a múlt miatt is. Anno 4 éve a norvégokat a koreaiak ellen "becsalták" a döntőbe és ennek mi ittuk meg a levét a bronzmeccsen
A 2011-es vb-n pedig a spanyol-montenegrói nyolcaddöntő meccsen a spanyol kapus (Navarro) kivédte a montenegróiak szemét, komolyan padlóra küldve őket. -
#52090 Úgy gondolom, sosem fogok velük szemben szimpátiát érezni...Ha még oly' sportszerűtlennek is tűnik.
(Ezért is pikáns a legújabb győri igazolás, a szememben.) -
Zóanagyvarázsló #52089 Én viszont egy kicsit igen (bár csak most olvasom az eredményt, mert kisebb technikai problémáim voltak a streammel, így inkább atlétikát néztem), mert úgy érzem, hogy ezzel megnyerték a norvégok az aranyat, csak egy 100%-hoz közeli francia vagy spanyol válogatott lett volna képes megállítani őket. Viszont az utóbbiak esetében nem érzem azt, hogy ezen a tornán ki tudnák hozni magukból.
Pedig már nagyon unom, hogy a norvégok egyszerű, de magas szinten kivitelezett játékával hosszú éveken át lehet uralkodni. Most például a legjobb négyhez bő negyedóra jó játék elég volt nekik.