Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20111006-mintha-messit-elvesztene-a-barcelona-viborgi-sztarok-maradhatnak-tavol.html
A Loki meccset viszont, ha valaki szeretné, ma megnézheti felvételrõl, az Alföld TV-n. <#kacsint>#kacsint>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk ez az utolsó dolog még várathat magára, mert a nõknél késõbb szûnik majd meg a KEK.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sokáig nagyon necces volt a Lokinak. Az Érd megint a végjátékban veszített. Azt gondolom, az eredménykövetés alapján, hogy Triffa nagyon jól védett.
Grat. a Lokinak!
Nagyon szorítok neki!
Az Alföld TV mindenesetre felvételrõl le fogja vetíteni a meccset, úgy látom.
Egyébként a BL-bõl érkezõ csapatokat nem feltétlen érzem erõsebbnek, mint tavaly, az elmúlt idényben a Viborg igen komoly ellenfélnek bizonyult, most erõsödtek is, de valószínûleg tovább is jutnak, ahogy a elvben a többi hasonló szintet képviselõ dán csapat is. papírforma alapján most is a tavalyi Zvezda/Hypo-szint érkezhet, talán egy hajszálnyival erõsebben. Illetve tavaly a jó a BL-szereplés után kissé harmatosabbnak bizonyult a Toulon - viszont a Byasen szerintem éppen az szint lehet idén. Szóval határeset, de szerintem most is hozzánk hasonló szintû ellenfelekkel kell számolnunk. Most úgy érzem, hogy a mi játékerõnk a pillanatnyi formaingadozások mellett a kapusaink hosszabb távú magára találásán, illetve Szani legalább 80%-ossá válásán múlik. Mondjuk október elõtt tavaly sem játszottunk igazán jól sikerült tétmeccset, szóval nem állunk rosszul, csak reméltem, hogy egy normális alapozás után eleve egy erõs Szanival kezdhetünk. Nem jött be.
[url=http://www.cunder.hu/hu/hirek/hir-oldal/archive/2011/september/article/kek-kezdet-a-fradinal/?tx_ttnews
(Köszi Anikó!😊)
Én nem tudom, hogy magyar részrõl pontosan kinek, milyen testületeben és mit kötöttek az orrára, mennyire szokás a nemzeti szövetségek részérõl ennek utána menni, így az õ szerepüket nehéz megítélni, de szerintem igenis lehetnének ennél proaktívabbak. A plusz nemzetközi hely a szövetség ügye is, a nevezés pedig eleve rajtuk keresztül megy, eleve küldhettek volna a Fradin kívül mást is a KEK-be - ha botrányt akarnak 😊
Kökéék hibáztak, mert az ilyesmit jobban figyelni kell, hiszen azt sem lehetett 100%-ra tudni, hogy vállalja-e a norvég alapszakasz harmadikja, és az ukrán bajnok sem elõször lép vissza. Jó kérdés, hogy a németek kinek köszönhetõen voltak képben. Mindenesetre a viborgi nevezésrõl magam is olvastam cikket még hónapokkal a nevezési határidõk lejárta elõtt... Most szerintem KEK-gyõztesként nem illett volna pályázni, éppen ebben a helyzetben szerencsétlen hivatkozni arra, hogy úgyis az általunk kiejtett Viborg kapta volna, akkor is, ha ez valószínûleg tényleg így lett volna. Mindenesetre az új vezetésnek én is elnézem, és ez jó tanulópénz volt, legközelebb hasonló helyzetben, ha kisebb presztízsû csapatok csapat vagy csapatok jelentik a többi aspiránst, és így esélyesebbek is lehetünk, akkor már élünk a kiskapuval. De szeretném, ha a BL-indulásunk nem lenne kérdés a közeljövõben.
A fõbûnös szerintem viszont egyértelmûen az EHF, a saját sorozatukról van szó, mindent meg kellene tenniük az átláthatóságért, sportszerûségért, szóval még látszatát sem szabadna hagyni, hogy mutyi volt. Jár nekik az elégtelen ezúttal is. A Viborgot nem tudom megítélni, nem szívesen vádaskodom látatlanban, és õk voltak a legjobb jelölt, én is csak a tavaly történtek miatt vettem volna egyáltalán számba magunkat mellettük, amúgy nekik a BL-ben a helyük.
Jó kérdés az, hogy amúgy elegek lettünk volna-e a BL-hez, annak idején a sok távozó miatt nem bíztam ebben (nem is a BL-hez erõsítettünk, hanem a bajnoksághoz és a KEK-hez), a felkészülési meccseken viszont ígéretesen kétsorosak lettünk. Most ugye megint nem egyértelmû, és azt sem tudjuk, hogy Szani mikor lesz az igazi. Személy szerint azért nem bánnám, ha élõben tesztelhetnénk ezt a dilemmát. Pár pontot talán veszítenénk a magyar bajnokságban, de ezt illene visszahoznunk. A BL-ben legalább nem lennének +10-15 után motivációs problémák 😊 (Mondjuk egy meccs alapján eddig a KEK-ben sem nagyon volt.)
Ugyan már, a nemzetközi szövetséget hagyjuk. Nem hiszem, hogy a dánoknak külön szóltak volna. Sztem õk figyeltek és dolgoztak, végezték a munkájukat. Nálunk viszont a nemzetközi szövetségben dolgozó "fantasztikus sportdiplomata" MKSZ-es képviselõink vajon mit csináltak? Persze tudjuk, csak...
Igaz, Kökéék is tájékozódhattak volna jobban... De nekik volt azért mit csinálniuk a klub rendberakásánál. Mondjuk nekik, mint új vezetõknek sztem még valahol elnézhetõ a dolog.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ehhez mit szólsz? Hogy is volt? Már én nem emlékszem.
Bocs!😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
Alapból azt mondanám, sokat nyer vele a Halas, viszont azért vannak itt más szempontok is, mint olvasni lehet.
(Nem gondoltam volna, de úgy tûnik, hogy még mindig van lejjebb...Igaz, ez is azt minõsíti, aki ezt megteszi.)
Errõl ennyit. <#confused>#confused>
Jó kis meccs volt. <#eljen>#eljen>
Lehet nézni netenis. <#taps>#taps>
Nézzük meg a Barcelonát tavaly év elején, kis túlzással azt sem tudták mi a kézilabda, tavasszal meg ott voltak.
Byasen-FCM 17-19
Thüringer-Buducnost 23-27
Úgy fest az elsõ kör után, hogy az FCM aspirálhat a csoport második továbbjutó helyére.
Viborg-Larvik 34-28
Podravka-Krim 23-24
A Viborg nagy lépést tett a továbbjutás felé. A Krimben Ibi állítólag egész jól játszott.
Metz-Hypo 30-21
Randers-ETO 29-23
Itt születtek a legmeglepõbb eredmények. A franciák ilyen arányú gyõzelme meglepetés. Persze, ha Nascimento játszik, lehet más lett volna. A másik meccsrõl már szóltam korábban.
Buxtehuder-Valcea 20-24
Volgograd-Itxako 25-27
Igazolódni látszik a jóslatom, hogy a Valcea és az Itxako lesz a két továbbjutó.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az azonban, ahogy a sok divatdrukker most osztja az észt, még nekem is visszataszító, visszatetszõ, pedig nem az én kedvenc csapatomról van szó.
Talán lehetne a szurkolókban több tolerancia. Talán el kéne jutnia a tudatokig, hogy ez egy elsõ meccs volt sorozatban, ami ugyan nem várt vereséget hozott, azonban ez még nem tragédia. Elkeserítõ akkor lenne a dolog, ha a magyar bajnok nem tanulna mindebbõl. Ugyanis egyértelmû, hogy képes rá.
A Fradi érvényesítette a papírformát, ahogy vártuk. Készülhetnek a köv. fordulóra.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy hallom Veszprémben csak egy idõn túli büntetõ jelentette a hazai gyõzelmet. Közel volt a meglepetés. Engem is érdekelne Mse beszámolója, ha ott volt a meccsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Veszprémet a tv-ben, az ETO meccset meg netrõl a laptopon. Az MKB szépen kezdett és már az elején elléptek a lengyelektõl. 11-4 után pedig okosan és nyugodtan játszva meg is tartották az elõnyüket a végéig. Többen is hozzátettek a mai meccshez, csapatként is jól szerepeltek.
Gratulálok nekik ehhez a szép gyõzelemhez!
Az ETO úgy kezdte a BL-t, ahogy az utóbbi idõben szokta. Tavaly és tavalyelõtt is simán kikaptak a nyitómeccsen. Mondjuk most többet várhattunk, de most is maradt a régi klisé. A védekezés gyenge volt, elöl pedig sok volt a kimaradt helyzet és naggyá tették a brazil kapust. Nem tudom miért nem lehetett a dereka mellé lõni a ziccereket legalább párszor... Utána lehetett volna variálni. Mondjuk az egész támadójáték elég esetleges volt. Sok volt a kapkodva, fegyelmezetlenül ellõtt labda és szinte semmi figurát nem lehetett látni. Alig volt kidolgozott, hosszabb lefolyású támadás, ami könnyítette a védekezõ dánok dolgát.
Nem is lehet igazán kiemelni senkit a csapatból, talán Orbán dicsérhetõ és Kati védett még elfogadhatóan. Egyelõre nem mûködtek a játékosok még csapatként, van min dolgozni.
Egy dolog viszont nagyon feltûnt nekem: a dánok szinte végig büntetlenül védekezhettek a hatoson belül 1 m-el Löke ellen, néha ketten is. Na ilyen tavaly a Larvik meccsein és a norvég válogatottban nem volt. Mondjuk amúgy nem igazán a sporik miatt lett ilyen meccs, de nekem eléggé szemet szúrt a dolog.
A "szokásos" kezdés tehát megvolt, remélem a folytatás is az lesz egészen az elõdöntõig. Ott pedig már majd változik a helyzet és csapatként funkcionál majd az ETO.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Ebbõl nem láttam semmit.)