Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Na, ez meg rossz ötlet, mert Hornyák Dóra is kerettag. <#kacsint>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Egyébként a keret már napokkal ezelõtt megvolt.
Valamiért vártak a nyilvánosságra hozásával.

kaloz174
Az "új" keret

Legalább egy másik kifejezést kellene találni...
Pl. "Hornyák" poszt. <#vigyor2>

Nagy mázli vagy bravúrok kellenek ahhoz, hogy mindhárom csapat továbbmenjen, elég sok komoly vagy a mienkre legalábbis veszélyes ellenfél van a második kalapban, egyedül a Fradinak nem kell elvben félnie az említetteken kívül. A tavalyi sorsolás pedig utólag jónak tûnik: ha az elõdöntõben (a bajnoki elõdöntõvel párhuzamosan) találkozunk a Viborggal, akkor még nehezebb dolgunk lett volna. Mindenesetre az oroszokat már csak a távolság miatt is jó lenne elkerülni. Egyelõre nincs olyan csapat a mezõnyben, amellyel szemben nem lennének legalább azonosak, de inkább egy hajszálnyival jobbak az esélyeink.
Isthy
Közlemény

Nocsak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Holnap 11-kor KEK sorsolás, 3 csapatunk érintett: FTC, DVSC, Alcoa FKC

Ahogy nézem a két kalapot akár még nosztalgiázhat is egyet a Fradi a Toulonnal <#wink> De mondjuk a Zvezda és a Rosztov lenne még nehezebb, a többi nem lenne probléma nekik.
A másik két csapatunknak már több problémás ellenfél várható. Azért remélem végre lesz egy normális sorsolás és mindenki tovább léphet majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben kiegészült a hétvégi közvetítésekkel is:

szombat
17:50
ÉTV Érdi VSE - UKSE Szekszárd
Nemzeti Bajnokság I.osztály 6.forduló

vasárnap
14:50
Alcoa FKC - Dunaújvárosi NKS

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valcea - Dinamo Volgograd 31-26 (13-13)

A románok 40 percig nem bírtak az oroszokkal, majd egy kis "segítséggel" sikerült elmenniük 4-5 góllal. Még visszajöttek 2-re az oroszok, de az utolsó 3 percben sokat rontottak és a végére újra 5 gól lett közte.

Buducnost - Byasen 28-18 (13-7)

Az elsõ negyedórában tartották magukat a norvégok (5-5), azután elléptek a hazaiak. A szünet után tovább nõtt az elõnyük (46. p: 22-10) és az utolsó 7-8 percben már a teljes cseresoruk volt pályán. A végén sikerült 10-re csökkenteni a hátrányukat a norvégoknak, mert emberelõnyben 1 perc alatt dobtak 2 gólt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyõri Audi ETO - Metz 28-23 (16-13)

Végig vezetve nyert az ETO, néha közelebb jöttek a franciák, de a 2 pont nem volt veszélyben. Kati, Görbe és Amorim játéka emelhetõ ki a csapatból. Ez a meccs már kicsit jobb volt, de sok még a javítani való elöl is és hátul is. A védekezés már valamivel jobb volt és elöl is voltak szép támadások. Rengeteg volt a kihagyott ziccer, fõleg a 2. félidõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A többi kupákban is jól szerepeltek a csapataink. A Fradi idegenben is nagyon simán nyert, az Alcoa is behúzta az elsõ meccset viszonylag könnyen. A mai visszavágón nekik sem lehet gondjuk a továbbjutást illetõen.
A férfiaknál a Tatabánya szép gyõzelmet aratott Görögországban és a Balatonfürednek sem okozott gondot a sima gyõzelem idegenben. Úgy néz ki minden csapatunknak meglesz a sima továbbjutás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
További nõi BL eredmények:

Larvik - Podravka 37-25 (18-17)
Úgy fest a Larvik csak a meccs utolsó harmadára jött bele igazán.

Itxako - Buxtehuder 32-21 (15-10)

Sima hazai gyõzelem, teljes csapattal, mert már visszatértek a sérültjeik.

Hypo -Randers 28-29 (19-14)

A végére elfáradtak a hazaiak és fordítottak a dánok. Az ETO talán jobban járt volna egy Hypo gyõzelemmel.

A férfiaknál:

MKB Veszprém - Silkeborg 32-25 (17-11)

Az olvasottak szerint a Veszprém nem hagyott kétséget a gyõzelmét illetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnye, nem olvastál elég figyelmesen. A #49758-ban leírtam, hogy mikor volt és onnan indult a nosztalgia. <#wink> A sárga mezes hölgy középen Viki névre hallgat és tatabányai illetõségû. Akkoriban hatalmas Gin rajongó volt. A két kézzel kapaszkodó illetõrõl ugye már beszéltünk itt, a jobb kezével kapufának támaszkodó srácra már én sem emlékszem, hogy kicsoda.

DUNAFERR FOREVER!!!

Küldtem. Köszönöm!

SomogyiG
A felvétel OK, este meglesz a konvertálás. Holnap fel is tudom tölteni, ha megadod a cél paramétereit.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Tálán közelít a tudása Dzsudzsák-hoz, legalábbis néhány "hozzáértõ magyar szaki" szerint<#mf1><#mf1>
Nocsak, egy két rég nem látott arc, jó lenne õket újra látni...
Régi szép idõk...

Ha már így nosztalgiáztok, ez mikor volt? A kapaszkodó úri emberben kit tisztelhetek, illetve lent középen a sárga pólós hölgyet nem tudom hová tenni, pedig ismerõs...
Isthy
Talán lehet tényleg jobb lenne a norvég, mint a német csapat. Igen, Engel és Jörgensen ontotta a gólokat rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Csak a második félidõt láttam, és bár mindez nyilván nem a BL csúcsa, de azt mondom: én ebbõl a csoportból leginkább a Byasennek örülnék a KEK-ben. A jól szervezett német csapatok mindig veszélyesek, mert ha egyik meccs elmegy akárcsak pár góllal is, õket nagyon nehéz megverni sok góllal, szóval mehet a nyûglõdés.

Egyébként ez a balkezesek meccse volt 😊
Isthy
FCM - Thüringer 23-20

A szünet után megint a németek kezdtek jobban, de most folytatták is. Elõbb feljöttek 17-15-re, majd a félidõ közepére 18-17-re. Ezután kétszer is támadhattak az egyenlítésért, de mindkétszer rontottak. A dánok lerohanásokból elmentek 3 gólra (21-18). De a németek nem adták fel és újra visszajöttek 21-20-ra 3 perccel a vége elõtt. A végjátékban azonban megint elrontottak 2 ziccert és végül a dánok behúzták a meccset. Nem rossz ez a német csapat, komolyan megnehezítették az FCM dolgát. Németországban még nagyon meg fognak izzadni a dánok és a norvégok is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: FCM - Thüringer 15-10

A németek kezdtek jobban és 4-2-re vezettek, elsõsorban a kapusuknak köszönhetõen. Azután fordítottak a dánok 10-6-ra és az elõnyüket tartották is a szünetig. A dánoknál már szinte teljes a csapat, nem úgy mint Gyõrben a nyáron. A németeket Engel és Popluharova tartja a meccsben, más alig lõ gólt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Errõl a képi bizonyítékról már meg is feledkeztem 😊
Isthy
Asszem valami labdakergetõ, aki némelyek szerint a világ legjobbja a sportágában <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha már így szóba került, akkor:

Nem tudod ki az a felsõ kapufákba kapaszkodó szurkoló? <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Természetesen az említett jeles eseményt is számba vettem, nem kérdés 😊
kaloz174
Már fent van a Cunder köv.heti mûsora:

Szerda
2011-10-12 17:50
ÉTV Érdi VSE - Alcoa FKC
Nemzeti Bajnokság I.osztály 10.forduló

Péntek
2011-10-14 17:50
Gyõri Audi ETO KC - Budapest Bank-Békéscsabai Elõre NKSE

<#worship><#eljen>

kaloz174
Jól van, de ki az a Messi? <#vigyor2><#nevetes1>

kaloz174
Igazad lehet, akkor viszont rosszak voltak az infóim.

Isthy
Elvileg november elején összejöhet, mert akkor lesz dolgom Pesten. A mobilszámod még a régi? Mert akkor elõtte megcsörgetnélek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Esetleg ha Pesten jársz, most nem látok esélyt rá, hogy a közeljövõben bármi idegenbeli meccsre elmegyek sajnos...

Gábornak elõre is nagyon köszönöm😊

Isthy
Én is kíváncsi vagyok rájuk. A válogatottjuk eléggé elverte az ukránokat a vb selejtezõn és vannak válogatottjaik. Nem biztos, hogy olyan könnyû ellenfelek lesznek.
Sztem sokkal inkább a szerdai érdi bajnoki miatt kérték az 1 napos halasztást.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pedig jó lett volna végre találkozni és dumálni... Akkor én sem hiszem, hogy átmegyek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Érdeklõdve várom, hogy mit mutat a Fehérvár ellenfele.
Az Alcoa komoly ellenállásra számít, ezért kérte, tudomásom szerint, vasárnapra az Újváros ellen sorra kerülõ bajnokit - ami azért engem kicsit meglepett.

SomogyiG
Mit gondolsz, miért kérdeztem az idõpontot? 😊

Egyébként a Fradi meccseit továbbra is rögzítem, amit adnak, legyen az bármilyen forrás (a digi kivételével). 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hát most biztos nem... Hazaira sem járok, Halas meg elég messze van most😊

Isthy
Újváros szurkolóként nekem sincsenek rossz élményeim velük. 2005. márciusában az egyik legemlékezetesebb túránk kötõdik hozzájuk. Amikor büntetõkkel jutottunk tovább a BL negyeddöntõben Viborgban <#eljen><#worship> Sohasem felejtem el a ledöbbent dán arcokat <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Régen még volt dvd felvevõm, 1 éve már sajnos nincs... Sztem Gábor majd tud segíteni neked.

1 hét múlva Halason?

DUNAFERR FOREVER!!!

Ma 17:15.
Azt hittem könnyebb lesz, régen mindenki felvett minden meccset, most meg sehol senki nem segít😊

A nagyot formát fut alatt az idei góljainak számára (szoktam nézegetni a Viborg honlapját), a játékosról való nyilatkozatokra alapozok, valamint részben idevettem az utolsó komoly válogatott seregszemlét, ahol az általam látott öt meccsen igencsak jól teljesített. Persze Torstenson sem lesz a világ legjobb átlövõje az EB miatt. Viszont jelenleg a posztján a nemzetközi elit egyik képviselõjének számít, nagy csapatban játszik a BL-ben, ezért komolyan érdekelt volna, hogy igazolja vagy cáfolja az elõfeltevésemet. Jelenleg még kevés irányítóban látom nemzetközi szinten is nagy formát, így az idény esetleges sztárjai között õt is számításba vettem. Nem érzem azt, hogy a viborgi edzõ nyilatkozata annyira túlzó lenne, csak egy kis egészséges, skandináv önfényezés. Sajnos most egy darabig nem tudhatjuk meg, hogy mennyi volt pontosan a valóságalapja.

Egyébként be kell vallanom, a Viborggal alapból elfogult vagyok egy kicsit, hiszen annyi, de annyi örömöt szereztek már nekem, a legkomolyabb magyar vonatkozású sportélményeim közül több alkalommal is õk voltak az ellenfelek 😊 A csarnokokban hat (vagy hét) gyõzelem és egy döntetlen ellenük a mérlegem, jellemzõ, hogy amikor nem tudtam kijutni, akkor kikaptunk. Ez már csak ilyen örök kötelék köztem, és a dán klub között 😊
Isthy
Bajnoki meccsen:

Békéscsaba - Vác 27-28 (9-10)

A váciak tovább menetelnek, lassan tényleg oda kell figyelni rájuk a felsõházat illetõen. A jövõ héten lesz egy jó erõfelmérõjük a Siófok ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nos, én nem csak tudok, hanem tavaly láttam is õt a 2 BL csoport meccsen a Buducnost ellen. Egyiken sem játszott úgy, hogy annyira felfigyeltem volna rá. Még csak nem is õ volt csapata legjobbja egyik meccsen sem.
Tény, hogy a dánoknak kell egy jó irányító, de azért ne essünk már túlzásokba. Nincs ott még akkora szerepe neki mint Messinek a Barcában. Azért ott van még Viborgban jó pár komoly játékos, akik elvinnék a hátukon a csapatot. A formájáról meg 1 meccs alapján nem nyilatkoznék, mert sztem te sem láttál többet belõle. Bár te azt írtad, hogy "tényleg nagy formát fut". A dán edzõk szavára én nem adnék annyit, mert nyilatkoztak már többször "érdekes" dolgokat. Pont a viborgiak...

A meccsre visszatérve: Ibi most nem volt olyan jó, mint a múltkori meccsen. Volt 2 szép gólja és jó passzai, de a szünet után már sok hibája is. Az elsõ félidõben még elöl és hátul is jól teljesített, a szünet után azonban elöl is többet rontott és hátul is gyenge lett a védekezése.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Krim - Viborg 31-25

A 2. félidõ közepére újra 10 gól lett a Krim elõnye. Azután a dánok nyitottabb védekezése kicsit megfogta a hazaiakat valamint hátul is gyengébben védekeztek. Mondjuk voltak már a pályán cserék is többen, többször. A végén 3 támadást elszórakozott a Krim, így szorosabb lett a vége.
Nem tudom mi volt a múlt héten a Larvik ellen, de ez a Viborg most pont olyan gyenge volt, mint tavaly a BL-ben. Azért nem hinném, hogy Gulldén hiánya ekkora eltérést jelent. Sztem csak annyi történt a múlt héten, hogy az elsõ félidõben a norvégok nem figyeltek annyira rá. A szünet után már csak 2 gólra futotta neki. Nem akkora sztár õ, mint a fociban Messi... <#beka3>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Atyavilág, te még élsz? <#wow1><#wink><#vigyor>

Sajnos nem tudok segíteni, de mások talán tudnak majd. Netán jövõ szombaton jössz Halasra a Fradi meccsre? Most már újra láthatod Nórit <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Krim -Viborg 16-8

Az elsõ negyedórát 10-0-ra!!! nyerte a Krim <#wow1> A dánok nem nagyon voltak pályán... Grubisics jól védett, a dánok nagyon haloványak voltak támadásban. A Krim elég jól védekezett és elöl is viszonylag jók voltak. Bár hibáztak õk is többször a félidõ vége felé. A dán kapusok továbbra is gyengék, ugyanúgy, mint tavaly.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Mikor lesz?

kaloz174
SzT szokott ilyet tenni. <#vigyor2> Vagy legalábbis régebben tudott...
Sajnos, nekem nincs hozzá cuccom, de talán lesz valaki, aki segíteni tud.

Sziasztok.
Egy kéréssel térek vissza, mi más😊
Fel tudja valaki venni a holnapi Gyöngyös-Mezõkövesd meecset a Sportklubról? (avi)
Tárhelyet tudok adni.

hogy a BL-ben láthassam a játékát

Mielõtt más csapja le a labdát: tudok ám a Sävehofos BL-múltjáról! 😊
Albertsen eredetileg arról beszélt, hogy az elmúlt egy hónapban Gulldén megmutatta, hogy jelenleg a világ legjobb irányítói közé tartozik, vagy ebben a pillanatban õ a legjobb. Szerintem nincs ezzel semmi baj, hiszen tényleg nagy formát fut a játékos (Hammerseng nem játszik, Görbe és Lekic pedig a svéd sérülése idején még nem volt egyértelmûen eléhelyezhetõ pillanatanyi forma alapján, ráadásul a külön bejáratú sztárunkkal szemben Bella védekezni is tud), már az EB-n is félelmetesen jó volt, a Viborgnak pedig éppen egy irányítóra volt égetõ szüksége - de hát a veszteséget tekintve a Messis példa is áll. És persze kapusokra, de talán Wilbekné össze tudja kapni õket.

Én személy szerint nagyon sajnálom a kötelezõ tiszteletkörön túl is, mert kifejezetten vártam, hogy a BL-ben láthassam a játékát, kíváncsi voltam, hogy egy sztárcsapatban mit fog tudni produkálni. Sebaj, még úgysem néztem vissza a Viborg-Larvikot!

Bennünket ez két szempontból érint: egyrészt megnõtt az esélye annak, hogy a Viborg újra a KEK-ben kössön ki (még mindig esélyesnek tartom õket a legjobb nyolcra, de ez komoly veszteség), másrészt aki dédelgette magában a minimális reményt, hogy ugyanaz lesz a vb-n a legjobb nyolc csapat, mint az EB-n, annak erre még inkább megcsappantak esélyei. Jó csapat a svéd, de náluk azért sok mindenkinek kellett erõn felül teljesítenie a kontinenstornán is, a két legjobb játékosuk elvesztésével a sûrû brazíliai mezõnyben érheti õket pár kellemetlen meglepetés.
Breki33
ja kicsit szenzációhajhász a cikk 😛
Isthy
A hétvégi tv-s menü:

Fram Reykyavik - Alcoa FKC
2011.10.08. 18.00 Sport1

MKB Veszprém - Silkeborg
2011.10.08. 18.15 DigiSport

Gyõri Audi ETO -Metz
2011.10.09. 15.00 DigiSport

FC Kobenhavn - Pick Szeged
2011.10.09. 16.45 DigiSport