Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem jó riport, de mindenki gondoljon amit akar én is azt teszem, de két mondatot kiemelnék:
"Ez nem választás volt, hanem színjáték" -
"manapság nem az eredmények számítanak a magyar kézilabdában"
Szekszárd, Városi Sportcsarnok 600 nézõ
Vezette: Nagy, Túróczy
Hétméteresek: 6/5, illetve 5/5.
Kiállítások: 8 perc, illetve 6 perc.
UKSE Szekszárd: Mészáros – Burai 2, Gulya, Jenõfi 7(5), Vasas 1, Szekerczés 5, Weigel 2. Csere: Kurucz A. (kapus) – Fauszt 9, Borbás 1, Kopecz, Kaló. Edzõ: Kovács Jenõ
Váci NKSE: Juhász – Szegedi 1, Klivinyi 7, Tápai 12(5), Barján 2, Baross 3, Uhraková 2. Csere: Péntek-Dózsa (kapus) - Ivanics, Petrovics, Bíró, Mészáros, Fülöp, Ertl, Szondi, Gyetván. Edzõ: Ökrös Csaba
2011.10.28. – Parádés hangulat, fantasztikus pontszerzés. UKSE Szekszárd-Váci NKSE 27:27 (12:16).
Teltház fogadta a csapatokat a Városi Sportcsarnokban, és aki ezen az estén kilátogatott a mérkõzésre egyáltalán nem csalódott. Különösen a második félidõ hozott rég nem látott hangulatot, és persze küzdelmet is. Ebben szerencsére a hazaik is kivették részüket, és mit sem törödve az elsõ félidõben „összehozott” hátránnyal, óriási akaraterõvel a mérkõzés hajrájában kiegyenlítették azt. A vendégek kezdõ sípszót magabiztossága – játékosaik közül többen edzõmérkõzésnek titulálták az összecsapást – nem igazolódott be. Természetesen Fauszték egyáltalán nem bánták. Ha figyelembe vesszük azt is, hogy a napi gondok okán milyen feszült hangulatban készültek a találkozóra, minden dicséret megilleti õket. (ifi: 26:36, junior 30:28).
A kapott gólok számából gyanítottam, hogy végre volt kapusteljesítmény. Sajnos a mezõnyben ismét csak Detti és Erdõsi tudta hozni magát...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hazai oldalról Ferling (12 gól, közte 4 hetes), Víg (sok ziccert fogott, egy "majdnem gólt" is védett az utolsó elõtti percben...) és Erdõsi, a vendégektõl pedig Wolf (talán 8, esetleg 9 gól, közte 5 hetes, de jól játszott, sok labdát szerzett, a döntõ találat is az övé volt), Janurik és talán Bognár emelhetõ ki. Vincze jól kezdett, de aztán elkezdett sorozatosan hibázni. Kovács és Kisfaludy nagy csalódás volt ma (az utóbbira ez idén általában is igaz), Sopi sem tudott eleget hozzátenni a játékhoz, és meglepõ (?) módon Szekeres sem tudta támadásban pótolni a az alulteljesítõket. Összességében az Érd gyenge volt, az Újváros pedig helytállt, de ezzel nem tudott élni, noha láthattunk pár szép megoldást a kínain kívül is.
Voltak érdekes eredmények a mai meccseken. A Csaba simán legyõzte az Alcoát, a Szekszárd pedig pontot rabolt a Váctól. Gondolom Breki nem kis örömére <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Breki!
Ma este 6-kor Szekszárd-Vác bajnoki kézimeccs a sportcsarnokban!!!!
Sajnos idõközben kiderült, hogy kb. a meccs legvégére érek haza, így csak a hajrát tudom majd nézni...
DUNAFERR FOREVER!!!
A handball.hu összeállítása.
(Remélem, házigazdánk is képben van és kapunk beszámolót!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Pick Szeged-MKB Veszprém
2011.10.29. 12:50 RTL Klub
Metz-Gyõri Audi ETO
2011.10.30. 17:00 DigiSport
DUNAFERR FOREVER!!!
Chrome és Firefox alatt megjelenik szépen a dizájn. Bár én nem használom, de megnéztem IE9 alatt is, no ott kicsit más az eredmény.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A félidõ (9-24) mindenesetre azt igazolja(?), hogy tényleg nem érdekli õket az eredmény... <#confused>#confused> Sajnálom.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nem is nagyon tudtam, ki az a Kelecsényi Ernõ, megmondom õszintén.
Hirtelen azt találtam róla:
"Az új elnök, Kelecsényi Ernõ 51 esztendõs, harminckét évig a bankszektorban dolgozott, jelenleg egy nemzetközi minõsítéssel rendelkezõ pozsonyi magániskola résztulajdonosa..."
Akkor most van egy elnök, aki Veszprémbõl érkezett, na és ha jól olvasom, van egy tag, aki a másik domináns klubtól...
Reméljük a legjobbakat!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Perez 😊
Ezek szerint érdemi változások, még nem fedezhetõk fel, a norvég munkája még nem látszik.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Úgy emlékszem, a kezdõcsapat így állt fel: Herr Orsi, Vérten, Tomori, Görbicz, Szamoránszky, Hornyák, Kovacsicz. Az elsõ gólt egybõl nem is láthattuk, mert a közvetítés lemarad róla, de az ellenfél szerezte. Erre Görbe válaszolt, büntetõbõl. Aztán megint a fehéroroszok következtek, amit újra csak Görbe egyenlített ki, szintén hetesbõl. Ha jól emlékszem, ekkor átvettük a vezetést, Kovacsicz révén, de aztán valahogy nem igazán találtuk Abramovics gyenge pontjait, védekezésünk sem volt az igazi, így megfordult a trend, az ellenfél több góllal elhúzott. Ekkor a szakvezetés cserét határozott el támadásban, bejött Buli, ami segített is, felzárkóztunk, de a vezetést nem tudtuk megszerezni. Igazából sem a támadásaink, sem a védekezésünk nem volt az igazi, ezt tetézte Vérten Orsi sérülés miatti kiválása. Helyére Vincze Meli állt be, aki ugyan jól védekezett, de támadásban nem tudott elég gólveszélyes lenni. Így zajlott az elsõ félidõ, ami a hazai csapat vezetésével zárult. Hozzáteszem, hogy ebben az idõszakban Herr Orsi nagyon keveset találkozott a labdával, én arra számítottam, hogy a második félidõre bejön Kiss Éva.
A második félidõre Böhn átszervezte a csapatot. Érdekes, talán kicsit meglepõ, módon a kapuban maradt Herr Orsi. Görbe, a már Gyõrben bevált módon, kihúzódott szélre, míg irányítóban Szucsánszki Zita kapott bizalmat, beállóban Szabó Vali. J2-ben Rédei-Sóos játszott, míg Tomori ballövõben, Kovacsicz maradt.
Ez a felállás, na meg gondolom a szünetben kapott eligazítás, meg is hozta az eredményt, egyre több gólt dobtunk, és a védekezés is kellõen összeállt. Herr Orsi megtáltosodott. Talán 3 hetest is kikapott, na és már az átlövéseket, betöréseket is magabiztosan fogta, így az ellenfél támadói kellõ mértékben elbizonytalanodtak.
Támadásban Görbe, Szucsánszki és Tomori voltak igazán jók, szerintem, Szabó Vali játéka is hasznosabbnak bizonyult Szamoránszkynál. Ahogy telt az idõ, egyre magabiztosabban tartottuk a közben megszerzett elõnyt, ha nem is volt túl nagy a különbség. Így érkeztünk a meccs utolsó szakaszába, amikor az ellenfél ugyan, mindent egy lapra feltéve, megpróbált kiegyenlíteni, kaptunk is pár, az õ szemszögükbõl nézve, szép átlövés gólt (vagy 3 egészen ügyes balkezesük van), de már sikerült kellõen felpörögni, és megtartani a vezetést, így megszülethetett a várt eredmény, vagyis idegenben is sikerült legyõzni az egyébként elég jó benyomást keltõ fehérorosz csapatot.
Kb. ennyi volt. Erre a teljesítményre mindenképpen képes a magyar válogatott, ha tényleg akarják is a gyõzelmet.
Érdeklõdve várom, hogy majd - kellõ idõ elteltével - milyen tényleges változások, elõrelépés történik majd.
Szülés után esküvõ
Természetesen innen is sok szeretettel gratulálok! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy hallottam Erdõsi Ildi megint megfelelt a személyi szponzorának <#wink>#wink><#eljen>#eljen> Remélem ez egyre többször így lesz majd folyamatosan. Meg a többiek is belerázódnak majd a tavaszra.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy látszik nem tudták elszakítani õket a szervezettõl. Pedig sztem jobb lett volna...
DUNAFERR FOREVER!!!
A lényeg az utolsó mondatodban van <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagy szerepe volt ebben Herr Orsi feljavulásának, valamint a második félidõben végrehajtott csapatátszervezésnek.
Vérten Orsinak mielõbbi javulást!
Grat. a gyõzelemhez. <#taps>#taps><#eljen>#eljen>