Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõri Audi ETO-Randers HK
Nõi BL csoportmérkõzés - Gyõr
2011.11.05. 16:10 DigiSport
Alcoa FKC-Üsküdar BSK
Nõi KEK 3. forduló - Fehérvár
2011.11.05. 19:45 Sport1
Ha jók az infóim, akkor a neten lehet majd nézni a Loki szombati meccsét az Alföld TV oldalán keresztül este 6-tól.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Számomra amúgy érdekes a Fehérvár is, kupacsapatként pláne. Ha az ETO-n és a Fradin kívül idén is szeretnének bárkire veszélyesek lenni, akkor ennél azért több kell. Többek között Tilingertõl, valamint az eddig jó igazolásnak bizonyuló Niksic sem engedheti meg, hogy a helyzetkihasználásán menjen el meccs. A balszélen a majdan visszatérõ Vaszari még megoldás lehet, de Nikcevicrõl nem hiszem, hogy hozni tudná Vascsuk szintjét. Maruscec pedig az NB I-ét.
(Ez egyébként rendben is van, ami miatt mégis kicsit rossz emlékû az elõzõ, elõrehozott meccs ellenük, az a Szekszárd elleni hazai meccs elvesztése. 1 gólban az is benne lehetett, hogy nem volt elég a pihenés a gyõriek elleni meccs után. Most azért több nap lesz.)
Boki búcsúmeccsét bemondták a bajnoki mérkõzés szünetében is, mint ahogy azt a Cunderen meg is írtam a beszámolómban.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Boki búcsúmeccse
Mekkora csapat volt az 1999-ben <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõri Audi ETO-Dunaújváros
2011. december 2. 18 óra
DUNAFERR FOREVER!!!
(Szerintem a Halas köv. dec. 9-én.)
De bevallom a kérdés kicsit beugratós volt, mert a válasz lehetett volna egyértelmû igen is. Mivel a következõ fordulóban valóban az ETO lesz az ellenfél a bajnokságban <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezek szerint lassan kezditek kinõni a szünet utáni nagy hanyatlást.
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdekes csapat ez a Veszprém. A kupameccsen szinte lemosták az elején a Fehérvárt, aztán majdnem elvesztették ugyanazt a meccset.
Deákitól én már régebben vártam a formajavulást. Kiderül, hogy tudja-e ezt a formát állandósítani. Eddigi teljesítménye számomra csalódás volt, olyan átlövõ tehetségnek gondoltam, akiben ott a lehetõség, csak foglalkozni kell vele, viszonylag sok egyéni képzést igényel.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Meglátjuk. Nem ez a legnagyobb gondunk, sajnos. Köv. forduló, ha jól olvasom, január.
A második félidõre elég visszafogottan frissítette cserékkel a csapatot Elek Gábor: mindössze Tomori kapott pihenõt, támadásban Zácsik, védekezésben Deáki váltotta. A játékrész elején ugyan sikerült faragniuk a hátrányukból a vendégeknek, de sem a korábbihoz fogható hazai visszaesés nem következett be (bár lanyhult a játékunk és a kapusteljesítmény is, a csereként idõközben beálló Pasi helyére pedig vissza kellett hozni Lénát), sem a túloldalt a váci lányokéhoz fogható feltámadás, mondhatni nyolcgólos elõny után ez törvényszerû, másnál is, nem csupán nálunk. A vendégeknél továbbra sem tudott senki Juhászhoz hasonló vezéregyéniség lenni (aki középrõl is szerzett gólokat, játszott irányítót is), bár Bulathnak számos jó megoldása volt támadásban és védekezésben is, de akadtak szerencsétlenebbek is, emellett sikerült újfent maga ellen hergelni a közönséget, és két kiállítást is begyûjtött. Mayer kipontozódása szintén nem segített a Veszprémen. Nálunk sok változás a továbbiakban sem volt, Tomori tért vissza Zivkovic helyére (a szerb lány egyszer lenn maradt, utána talán már vissza sem jött), valamint Szádvári kiállítása után Szarka ragadt a pályán, szóval második sorról vagy fiatalokról szó sem volt. Mindenesetre a játékrész második felében sikerült visszaállítani a korábbi különbséget, és éppen lefújáskor volt a legnagyobb a különbség a két csapat között.
Szani immár jobban mozgott, a meccs vége felé különösen, ami a gipszes történet hallatán még inkább kellemes meglepetés, remélhetõleg nem ártott neki a mérkõzés. Sajnos a klasszikus átlövései még nem jöttek be, de voltak efféle, centiken múló ígéretes próbálkozásai is, a betörései, cselei pedig élményszámba mentek. Deka ezúttal egész jól teljesített, sõt az eddig mutatotthoz képest kiemelkedõen, de szerintem azért pár gólnál lehetett volna még ügyesebb, kaptunk átlövésgólokat az õ hibájából is, de talán hiba is volna egybõl válogatott szintet várni tõle, pláne egy lazább második félidõ során. Mindenesetre az õ rendezetlen védelem elleni (hiszen csak véletlenül ragadt benn támadásnál) 10 méter körüli fölötti átlövései is igencsak szépek voltak. Zizi formája biztató, már a válogatott mogiljovi fellépésén is rácáfolt arra, hogy temetni kéne, és ezúttal sem vallott szégyent. Érdekesség, hogy Mónival együtt 60 percet töltött a pályán, és Piros is csak azért tudott egy keveset pihenni, mert emberhátrányban nem maradt fenn a támadásoknál. Cifra védekezését sem érdemes szó nélkül hagyni, és bár összességében ezt a meccset sem a hátul mutatott produkcióval nyertük meg (fõleg a második félidõ 18 kapott góljára gondolok), nem érdemtelenül választották a mérkõzés legjobbjának. Tomorival már a Vác elleni elsõ félidõben is félelmetesek voltak.
A vendégeknél az említetteken kívül csak a kapusokat lehet kiemelni, de nem a veretes teljesítményük miatt, hanem azért, mert egy Kiss Évával felálló csapattól többet várna az ember ezen a poszton. Persze van ilyen, de a kupameccsen sem brillíroztak éppen. Nagy Ivett szombaton is és tegnap is szinte ballasztnak tûnt a csapatában, de szorítok neki, hogy bebizonyítsa: volt értelme a leigazolásának.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
bemásoltam vmit amire kva anyád és h b..i stb volt a válasz amire kulturált módon válaszoltam de mert válaszoltam, szerintem jogtalanul kaptam egy büntetõpontot
az illetõt kitiltották én pedig filózom, hogy reklamáljak-e
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!
Kezdés Mérkõzés
18:20
Alcoa FKC - Veszprém Barabás KC
Magyar Kupa III.forduló
Akit esetleg érdekel, az megnézheti még a SIÓ TV online adásában a Siófok-Halas meccs ismétlését. Ez, szokás szerint, 18,30-kor kezdõdik.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.telesport.hu/Hirek/2011/10/30/16/Ismet_vilagvero_kezivalogatott_epul_Magyarorszagon_.aspx
gratulálok nekik, csak így tovább, és most jó lenne kihagyni azt a részét a szezonnak amikor a gyõriek hajlamosak elszúrni, elkönnyelmûsködni a meccseket, mert ez a játékosállomány sokra hivatott!!!
egyébként fura ez, valahogy a csapat körüliek azt érzik, hogy nyerünk Berlinben, és a Szeged elleni vereségre csak legyintenek, egyszerûen így jött ki... hát meglátjuk 😊 (lehet csak üzenet volt a vezetõségnek, ha megjön az utalás lesz játék is 😄 😄)
Idén szoknyában játszanak, már így volt ez Gyõrben is.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Metz csalódást okozott nekem, hazai pályán, bár sosincs ellenemre, ha nem francia diadalt látok...
Viszont érdekes volt a viseletük. <#wink>#wink>
Nem lesz egyszerû menet, komoly változásra lesz szükség a csapat játékában. Most megy a Berlin-Kiel meccs és a szünetben 17-17 az állás. Jó csapatnak tûnik ez a Berlin.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO az elsõ félidõben lerendezte a meccset. A szünet után belefértek a pihentetések és a cserék pályára léptetése is. Ez már majdnem az a játék volt, amit sokan elvárnak tõlük.
DUNAFERR FOREVER!!!
valami nincs rendjében, szinte mindenki árnyéka önmagának, Lajos vastagon benne van ebben az eredményben. Azért az szomorú, hogy a 40 éves Csárlira vár a csapat, hogy õ majd megoldja.
Nem tudom, hogy a csapat buktatja Lajost, vagy Lajos gondolta úgy na, akkor mutassátok meg nélkülem mit tudtok skacok 😄D
persze azt tegyük hozzá, Terzic irányító játéka vicc, Csaszi meg egyedül nem bír el ezzel a feladattal, kellene mellé egy kreatívabb játékszervezõ is... nagyon hiányzik Nikola -vagy az ellenfélnél oktatófilmbe illõ passzokat adó Dani 😄 Sesum, Nagy Kornél támadásban sokkal sokkal többet érnek mint Terzic... szóval pont a legfontosabb poszton gyengültünk a legjobban, ehhez jön még, hogy Peric személyében elment egy mindenáron gyõzni akaró, vezérmentalitású CSK is, akinek még ha voltak hibái is, de legalább próbálta egységbe rendezni a srácokat!
azért remélem Berlinben nyerünk, ha már ott leszek, jó lenne 😄
Byasen-Buducnost 24-34 (11-16)
Ezzel a Buducnost már továbbjutott a következõ körbe, ahogy várható is volt.
Podravka-Larvik 21-24 (11-11)
Az általam vártnál ez szorosabb eredmény, de a norvégok csak behúzták a meccset.
Viborg-Krim 28-28 (16-9)
Most vajon mi lesz a problémájuk a dánoknak? <#wink>#wink> Ezzel egyébként a Krim esélyei megnövekedtek a továbbjutásra. Szinte elég nekik otthon verni a Podravkát. Mert azt kétlem, hogy a Viborg Larvikban is nyerni tud, ha Kaproncán sikerülne is nekik. Ez esetben viszont ismét összejöhet a Fradi-Viborg párharc a KEK-ben. Remélem majd hasonló végkimenetellel <#wink>#wink>
Buxtehuder-Itxako 31-32 (14-14)
A spanyolok - talán kissé váratlanul - nagyon megszenvedtek Németországban. Ez is mutatja, hogy most a BL-ben mindenütt történhetnek váratlan dolgok.
Volgograd-Valcea 34-30 (16-15)
Ezt a meccset most láttam is. Az oroszok végig jobbak voltak, teljesen megérdemelten nyertek.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!