Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Nekem nem 'Hornyák Ági' "van a begyemben". Ezért nem is nevesítettem.
A játékstílus, amit képvisel, viszont nagyon nem szimpatikus. Azt meg végképp' nem értem, mivel érdemli ki a kiemelést, ilyen mértékig.
Azokkal a 2 kezes lökésekkel pl., ha felfigyelnek rá a bírók, egyértelmûen hátrányos helyzetbe hozza adott csapatát. Nézd meg nyugodtan a meccs felvételét.
(Nem csináltam statisztikát, de Hornyáknál jóval több szabálytalanságot nehéz lenne elkövetni...Ha nem is látványosat...)

(A fotón az ölelkezés látszik, igen. Na meg egy kényszeredett arckifejezés...)

Egyébként elismerem, kisebbségben vagyok. De attól még ez a véleményem.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

és az álszentje még ölelkezik is utána.. 😊

http://handball.vette.hu/pictures/ETO_Hypo_11132011/images/IMG_8978.JPG
😊 Neked nagyon a begyedben van Hornyák Ági. A sors iróniája, hogy pont Temes Berni szenvedett el egy ilyen szerencsétlen sérülést, akinek jóval több látványos durvasága van mint Hornyáknak.
kaloz174
Az ETO-meccs elején történt egy szabálytalanság. Válogatott kerettagunk követte el, érdekes módon az ellen a játékos ellen, aki nagyon jól fogta össze a az osztrák ellenfelet Bécsben. Már a 2. percben sikerült "eltakarítani". Most visszanéztem a meccs elsõ perceit. Már akkor folyamatosan kétkezes lökések sorozatát követte el ua. a kiválóság, nk. klasszis, jobbátlövõ, a fenti ütközésen kívül.
A hiba viszont biztosan bennem van...

kaloz174
A mai nap eseményeihez.
Érdekes üzenetet kaptam facebookon ma. Meg is lepõdtem. 😊 Fehérvári drukkertársak üzenték: "továbbjutottunk". Grat. nekik! <#taps> Mint ahogy minden magyar csapatnak, akinek ez végül sikerült. Mint olvasom, a végén a Vác is behúzta.
Az ETO, hátterének és játékoskeretének megfelelõen, hozta a kötelezõt, bár kicsit necces volt az eredmény egy ideig. Eléggé meghatározó lehetett az ellenfél esetében 2 kulcsjátékos kiesése. Azt gondolom, ha a brazilok tényleg megtanulnak kézilabdázni, márpedig NA ezért mindent el fog követni, még elég sok borsot fognak törni a többi európai élcsapat orra alá.

Mint olvasom, bõvült a kismamák klubja a román bajnoknál. <#eljen> Paulához Stanca is csatlakozott. Ez az a helyzet, amikor még Stancának is tiszta szívbõl szorítunk. <#kacsint>

kaloz174
Szekszárdon tényleg gond lehet? Mert kupameccsen mutatott teljesítmény esetében hajlamos voltam azt gondolni, hogy tudat alatt eleve esélytelennek ítélt találkozóra nem voltak képesek igazán felpörögni.
De ez már bajnoki volt...
Minden csak rajtunk múlik, úgy gondolom.

Isthy
Kiskunhalas-Szekszárd 26-20 (14-12) <#wow1>

Na ez kicsit váratlan eredmény és nekünk nem igazán jó...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai BL eredmények:

Volgográd-Buxtehuder 29-23 (13-11)
Valcea-Itxako 30-22 (11-13)
Thüringer-Byasen 28-28 (12-15)
Krim-Larvik 19-22 (11-11)
Podravka-Viborg 28-27 (13-14)

A Krim tartozik egy nagy köszönettel a Podravkának. A szünet után megfordították és eldöntötték a meccset, a végén a Viborg csak felzárkózott.

A csoportelsõk: Buducnost, Larvik, ETO, Valcea
A csoport másodikak: FCM, Krim, Metz, Itxako
A KEK-ben folytatják: Byasen, Viborg, Randers, Volgográd.

Nagyon nem lesz egyszerû a Fradinak a KEK-ben... Remélem kedden nem fog megismétlõdni a tavalyi nyolcaddöntõ sorsolás... <#ejnye1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Énis gratulálok <#taps><#finom>

Az hogy lehet hogy mecs után 5-10 percel Gini már linkeli a facebook-on ezt?

Pálinger Katalin also shared a link:.
http://handball.hu/index.php?function=hir&id=8512
handball.hu
Megosztás ·
Isthy
FTC-Westfriesland 38-21 (20-13)

A Fradi simán, kettõs gyõzelemmel ment tovább a KEK-ben.

Üsküdar-Alcoa FKC 31-27 (15-12)

Szerencsére a fehérváriaknak sem volt aggódni valójuk, õk is csatlakoztak a Fradihoz.

Vác-Minszk 24-23 (12-14)

A váciak is továbbléptek kettõs gyõzelemmel, bár a nálam vártnál kicsit nehezebben.

A KEK-ben a Fradi, a DVSC és az Alcoa, az EHF kupában pedig a Békéscsaba és a Vác várja a keddi sorsolást.

Szép volt lányok! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyõri Audi ETO-Hypo 37-29 (17-12)

Gratulálok az ETO-nak a gyõzelemhez és a csoport elsõséghez! <#taps>

Tulajdonképpen simán behúzták a gyõzelmet, ahogy várhattuk. A 2. félidõ elején volt egy gödör, de ne feledjük az elsõ 8 percbõl 6 percet emberhátrányban játszottak a gyõriek. Ekkor jött vissza a Hypo a meccsbe és lett szoros. De utána rögtön ismét elment a Gyõr és simán megnyerték a mérkõzést.
A középsõ védekezés sajnos elég halovány volt, ezért is tudott a Hypo ennyi gólt szerezni. Elöl még mindig sokszor jönnek az egyéni megoldások, a csapatjáték sokszor háttérbe szorul. Remélem tavaszra ez átbillen majd a helyzetkihasználás javulásával karöltve.

DUNAFERR FOREVER!!!

no Krim-Larvik 19-22, de Podravka-Viborg 28-27! S így a Larvik az elsõ s a Krim a második! Tehát meg van a 4 csoportgyõztes és a 4 második!
Isthy
Metz-Randers 25-20 (12-12)

A franciák a szünet után állva hagyták a fáradó dánokat és megérdemelten nyerték a meccset. Freulund nagyon hiányzott a dánoktól. Így valszeg a Randers kerül majd a KEK-be a Fradihoz a Byasennel együtt. Mivel ahogy várható volt a Buducnost "lelazsálta" (20-34) a tegnapi meccset az FCM otthonában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tegnap délután még semmi nem volt felírva a Cunderre.... Meg nyert a Vác is, miután a szünetben még a fehéroroszok vezettek.

Érd-Békéscsaba 27-22 (14-12)
Minszk-Vác 32-35 (15-13)

Azt gondolom a váciak a holnapi meccset még biztosabban fogják nyerni és továbbjutnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy csak én nem figyeltem eléggé??
Ha jól érzékelem, így utólag, volt közvetítés a meccsrõl...
Amúgy nyert az Érd 5-tel.

nem voltam kint sajnos 😞

kedden megyünk és csütörtökig maradunk! (aha este lesz a meccs!)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
November 11-én délután egy tragikus balesetben életét vesztette Bernd és Reiner Methe, a német bírópáros.

Németh Attila írása a handball.hu-n

Nyugodjanak békében!

Persze, hogy van, én kizárólag a magyar játékosokra gondoltam...<#boxer><#violent>
Isthy
Én végignéztem és igen érdekes meccs volt. Az elején vezetett a Siófok, majd fordított a Veszprém 10 perc után. Egészen a félidõ végéig õk vezettek 2-4 góllal. A szünet után is végig tartották az elõnyüket, ami volt 5 gól is. Azonban az utsó 10 percre elfáradtak és egyre többet hibáztak. Ezt ügyesen kihasználta a Siófok és miután fokozatosan felzárkóztak, megnyerték a meccset a záró 2 percben. Most fordítva játszódott le a váci meccsük, gratulálok nekik a gyõzelemhez! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Néztem is, hogy az mit akarna jelenteni...<#wink>

Ha kinn voltál a mai meccsen írjál róla, hogy ott a helyszínen milyennek láttad. Mikor indultok Berlinbe? Mert ha jól látom szerda este lesz a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
21 percet láttam a Veszprém-Siófok összecsapásból. Azt hiszem, ennek ellenére, a javát láttam. <#eljen> A Siófok, nagyon harcolva, nyert - 1 góllal. <#taps> Pedig sokáig vezetett 4-5 góllal a Veszprém.

Nagy piros pont a sokat szidott Digisportnak.
a szmájli találó lett, csak én nem ezt szúrtam be, hanem csak szimplán ezt: <#smile>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

csak idézni tudlak 😉

"Nem vagyunk egyformák és ez így van jól! <#hamm>"

Isthy
Inkább a hétvégi tv-s kézis program:

Veszprém-Siófok
Nõi NB I 8. forduló - Veszprém
2011.11.11. 19:00 Sportklub

Audi ETO-Hypo
Nõi BL csoportkör 6. forduló - Gyõr
2011.11.13. 17:05 DigiSport

FTC-Westfriesland
Nõi KEK 3. forduló - Budapest
2011.11.13. 17:45 Sport1

Férfi meccs:

Tatabánya-Gyöngyös
Férfi NB I 9. forduló - Tatabánya
2011.11.13. 16:00 Sportklub

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Engem azok sem érdekelnek igazán Barcelonástól mindenestõl...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A senkiházi falábúaknak meg 3 stadiont is építenek az adófizetõk pénzébõl 10 milliárdokért...<#violent> Persze tudjuk, hogy nagyvezírünk milyen...<#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

azért van aki nem falábú, csak azt csak TV-n keresztül nézhetjük leginkább 😉)

Csatlakozom!!!<#taps><#taps>

Azért azon nem csodálkozom, hogy a falábúak nem fogták meg, hölgyek szépek is, és játszani is tudnak...<#mf1><#mf1>
Isthy
Viktor a DigiSporton

<#eljen><#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
<#eljen><#kacsint>

kaloz174
A mai Fradi-Loki összecsapáson újra ott volt V-Man! <#eljen>

Isthy
Még egy fontos dolog a mai Fradi-Loki meccsrõl:
Ha jól láttam Viktor ott volt és fotózott. Remélem most már újra sokszor láthatjuk majd õt a kézipályákon. <#eljen><#integet2> A munkájához jó egészséget kívánok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hypo-ETO 29-27 (18-16)

Mintha a dániai meccset láttam volna viszont. Gyenge védekezés hátul, sok elszórt labda és kihagyott helyzet elöl. Tompának és nem elég koncentráltnak tûntek a gyõriek. Sokkal lassabban és kevés ötlettel játszottak, alig mutatva figurákat elöl. Hátul is rengeteget hibáztak, mintha egyáltalán nem érezték volna egymást.
Ettõl függetlenül sztem vasárnap simán fognak nyerni és csoport elsõk lesznek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ma 2 olyan meccset láthattunk, amelyiken az esélyesek mérsékelten szerepeltek.
A Fradi ennek ellenére hozta a papírformát, de a Gyõrnek ez nem sikerült.
Azt hiszem, gratulálni illik Németh Andrásnak, aki újra bizonyította, hogy az egyik legjobb magyar edzõ, valamint csapatának.
Az Eto abban bízhat, joggal, hogy 2x ilyen rosszul nem tudnak játszani. Úgy tûnt, nagyon biztosak voltak a gyõzelemben és valahogy nem tudtak felpörögni akkor sem, amikor ez már elúszni látszott.

Isthy
Fradi-Loki 32-27 (18-16)

A Loki szépen helytállt, a Fradi meg nem igazából széthajtva magát behúzta a meccset. Léránt Vivi nagyon élt a meccsen, õ vitte a hátán leginkább a csapatát. Meg talán Triffa a kapuban emelhetõ még ki.
A Fradinál Zizi belövöldözte a büntetõket, a többiek meg "lehozták kényelmesen" a meccset. Voltak akik többet tettek hozzá és voltak akik kevesebbet.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ha valakinek nincs sportklubja: Itt érdemes próbálkozni.

fiatalok (még ki nem próbáltak) behívása,ezt gondoltam mint koncepciót, ennél azért egyelõre nem lehet bõvebbre következtetni 😄 (pont ezért idéztem a másik hsz-bõl mert ott te is arról írtál! - ha jól értelmeztem 😊)

igen, a március 15-ben vannak a meccseik, bár idén még nem jutottam ki meccsükre 😊 de jó hogy mondod a közvetítést majd jól megnézem azt, vagy ha kijutok élõben a meccset! köszi 😉

😄 😄

Isthy
Dehogy! Talán épp ezért várok és figyelek <#wink>
Bár nem biztos, hogy jól értem mire utaltál. Mert az idézetet nem abból a hozzászólásból vetted, amire válaszoltál. De a kettõ együtt adott egy értelmet.
Jut eszembe: a veszprémi nõi csapat abba a csarnokba költözött, amelyikben a fiúk régebben játszották a BL meccseiket? Azért gondolom ezt, mert pénteken este lesz tv közvetítés a Sportklubon a Veszprém-Siófok meccsrõl és onnan ugye már közvetítettek régebben sokat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ááááá, ez nem jó <#ejnye1> Gabinak már volt mindenféle a haja. Eredetileg barna, de volt már vörös, szõke és fekete is. Most éppen ez utóbbi van porondon <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ja, és egyiknek barna, a másiknak szõke a haja 😄

"Arrafelé más megoldásokban is gondolkodnak a koncepciójuk mentén, mint nálunk."

ahogy te is 😉))

Isthy
Vagy mégsem derült ki?

Köstner is megszólalt

Mint az esetek nagyobbik részében sztem most sem fogjuk megtudni a teljes igazságot, ahogy általában lenni szokott. Viszont lubickolhat a média, van mirõl csámcsogni pro és kontra...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyjából kiderült, hogy mik voltak a problémák és miért akart távozni. A Loki mostani célkitûzése kb. reális is lehet az 5-8. hely kapcsán.
Ha már Loki, akkor a holnapi tv-s menü, hogy mindenkinek legyen ideje felkészülni <#wink>

FTC-DVSC
Nõi NB I 8. forduló - Budapest
2011.11.09. 18:30 Sportklub

Hypo-Gyõri Audi ETO
Nõi BL 3. forduló - Südstadt
2011.11.09. 20:10 DigiSport

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nocsak, te ismered a koncepcióját? <#wink>
Persze, azért is van a fórum, hogy a vélemények napvilágra kerülhessenek. Én már korábban leírtam az álláspontom, így most sem változtatok rajta. Egyelõre figyelek és próbálom követem a történéseket. Nem vagyunk egyformák és ez így van jól <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gabiban is ott volt az ígéret, Róth nem véletlenül vitte Gyõrbe Mohácsról. Támadásban voltak helyette sztárok, sokra is mentünk velük 2006 óta. De a történet úgy alakult, hogy nem õ volt a "sztár" sosem és nem is törekedett rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A norvég felnõtt válogatott keretébe is úgy kapott meghívót Kurtovics és Tea Mörk, hogy nem is nagyon játszottak a klubcsapatukban sem (Larvik). Csak a junior válogatott csapattagjai voltak, ugyanúgy mint Planéta. Tehát nem egyedi esetrõl van szó. Arrafelé más megoldásokban is gondolkodnak a koncepciójuk mentén, mint nálunk.
Azért eléggé más a felépítésük, mivel Gabi 6 cm-el alacsonyabb volt és sokkal erõsebb testalkatú anno. Meg lehet nézni a gyõri képeit. Semmilyen mozgáskoordinációs problémái nem voltak, amit Szimonettánál még javítani kell. Nem pár rossz meccse miatt lett eldobva, hanem egy személy miatt került ki évekre a válogatottból 26 évesen. De ez már egy régi történet, nem érdemes elõrángatni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Inkább általánosságban értettem, nem ellened, hanem a saját hozzáállásomat az ellenponttal megvilágítandó, hogy ha valakinek nem a szája íze szerint való a keret, akkor sokan már a szövetségi kapitány alkalmasságát vonja kétségbe. Én sem ezt a keretet állítottam volna össze, csak falnak éppen nem futok tõle, hanem inkább kíváncsi vagyok. Ettõl még nekem is szokásom leírni a véleményemet.

Viszont ha az adott posztban gondolkozunk, akkor más tényleg nem akad a talonban, csak Sopronyi, aki felé a védekezése miatt úgysem lenne meg a bizalom, és láthattuk az EB-n is, hogy olyan játékosok kellenek egy keretbe, akikkel a kapitány kezdeni is akar valamit. Persze úgyis nézhetjük, hogy jobbátlövõben megfordult jobbkezesekkel is tele van a keret, csak velük válogatott szinten eddig valahogy mégsem sikerült megoldani. Elsõ körben Kovacsics sem tûnik jó választásnak, de ha 90%-ban zavarónak használjuk, akkor azért kár Tápait vagy Bogdanovicsot behívni. A meccsek után okosabbak leszünk, ahogy Bøhn úr is 😊
én csak azért- ezek szerint- károgok mert 20. embernek lett volna olyan aki jobban megérdemelné, és simán beleillene a koncepcióba is 😊
egyébként meg azért van a fórum hogy a kézilabdáról beszélgessünk, úgyhogy nincs abban semmi szokatlan ha valaki leírja a véleményét a keretrõl 😊