Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékstílus, amit képvisel, viszont nagyon nem szimpatikus. Azt meg végképp' nem értem, mivel érdemli ki a kiemelést, ilyen mértékig.
Azokkal a 2 kezes lökésekkel pl., ha felfigyelnek rá a bírók, egyértelmûen hátrányos helyzetbe hozza adott csapatát. Nézd meg nyugodtan a meccs felvételét.
(Nem csináltam statisztikát, de Hornyáknál jóval több szabálytalanságot nehéz lenne elkövetni...Ha nem is látványosat...)
(A fotón az ölelkezés látszik, igen. Na meg egy kényszeredett arckifejezés...)
Egyébként elismerem, kisebbségben vagyok. De attól még ez a véleményem.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
http://handball.vette.hu/pictures/ETO_Hypo_11132011/images/IMG_8978.JPG
A hiba viszont biztosan bennem van...
Érdekes üzenetet kaptam facebookon ma. Meg is lepõdtem. 😊 Fehérvári drukkertársak üzenték: "továbbjutottunk". Grat. nekik! <#taps>#taps> Mint ahogy minden magyar csapatnak, akinek ez végül sikerült. Mint olvasom, a végén a Vác is behúzta.
Az ETO, hátterének és játékoskeretének megfelelõen, hozta a kötelezõt, bár kicsit necces volt az eredmény egy ideig. Eléggé meghatározó lehetett az ellenfél esetében 2 kulcsjátékos kiesése. Azt gondolom, ha a brazilok tényleg megtanulnak kézilabdázni, márpedig NA ezért mindent el fog követni, még elég sok borsot fognak törni a többi európai élcsapat orra alá.
Mint olvasom, bõvült a kismamák klubja a román bajnoknál. <#eljen>#eljen> Paulához Stanca is csatlakozott. Ez az a helyzet, amikor még Stancának is tiszta szívbõl szorítunk. <#kacsint>#kacsint>
De ez már bajnoki volt...
Minden csak rajtunk múlik, úgy gondolom.
Na ez kicsit váratlan eredmény és nekünk nem igazán jó...
DUNAFERR FOREVER!!!
Volgográd-Buxtehuder 29-23 (13-11)
Valcea-Itxako 30-22 (11-13)
Thüringer-Byasen 28-28 (12-15)
Krim-Larvik 19-22 (11-11)
Podravka-Viborg 28-27 (13-14)
A Krim tartozik egy nagy köszönettel a Podravkának. A szünet után megfordították és eldöntötték a meccset, a végén a Viborg csak felzárkózott.
A csoportelsõk: Buducnost, Larvik, ETO, Valcea
A csoport másodikak: FCM, Krim, Metz, Itxako
A KEK-ben folytatják: Byasen, Viborg, Randers, Volgográd.
Nagyon nem lesz egyszerû a Fradinak a KEK-ben... Remélem kedden nem fog megismétlõdni a tavalyi nyolcaddöntõ sorsolás... <#ejnye1>#ejnye1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az hogy lehet hogy mecs után 5-10 percel Gini már linkeli a facebook-on ezt?
Pálinger Katalin also shared a link:.
http://handball.hu/index.php?function=hir&id=8512
handball.hu
Megosztás ·
A Fradi simán, kettõs gyõzelemmel ment tovább a KEK-ben.
Üsküdar-Alcoa FKC 31-27 (15-12)
Szerencsére a fehérváriaknak sem volt aggódni valójuk, õk is csatlakoztak a Fradihoz.
Vác-Minszk 24-23 (12-14)
A váciak is továbbléptek kettõs gyõzelemmel, bár a nálam vártnál kicsit nehezebben.
A KEK-ben a Fradi, a DVSC és az Alcoa, az EHF kupában pedig a Békéscsaba és a Vác várja a keddi sorsolást.
Szép volt lányok! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok az ETO-nak a gyõzelemhez és a csoport elsõséghez! <#taps>#taps>
Tulajdonképpen simán behúzták a gyõzelmet, ahogy várhattuk. A 2. félidõ elején volt egy gödör, de ne feledjük az elsõ 8 percbõl 6 percet emberhátrányban játszottak a gyõriek. Ekkor jött vissza a Hypo a meccsbe és lett szoros. De utána rögtön ismét elment a Gyõr és simán megnyerték a mérkõzést.
A középsõ védekezés sajnos elég halovány volt, ezért is tudott a Hypo ennyi gólt szerezni. Elöl még mindig sokszor jönnek az egyéni megoldások, a csapatjáték sokszor háttérbe szorul. Remélem tavaszra ez átbillen majd a helyzetkihasználás javulásával karöltve.
DUNAFERR FOREVER!!!
A franciák a szünet után állva hagyták a fáradó dánokat és megérdemelten nyerték a meccset. Freulund nagyon hiányzott a dánoktól. Így valszeg a Randers kerül majd a KEK-be a Fradihoz a Byasennel együtt. Mivel ahogy várható volt a Buducnost "lelazsálta" (20-34) a tegnapi meccset az FCM otthonában.
DUNAFERR FOREVER!!!
Érd-Békéscsaba 27-22 (14-12)
Minszk-Vác 32-35 (15-13)
Azt gondolom a váciak a holnapi meccset még biztosabban fogják nyerni és továbbjutnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha jól érzékelem, így utólag, volt közvetítés a meccsrõl...
Amúgy nyert az Érd 5-tel.
kedden megyünk és csütörtökig maradunk! (aha este lesz a meccs!)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Németh Attila írása a handball.hu-n
Nyugodjanak békében!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha kinn voltál a mai meccsen írjál róla, hogy ott a helyszínen milyennek láttad. Mikor indultok Berlinbe? Mert ha jól látom szerda este lesz a meccs.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Nem vagyunk egyformák és ez így van jól! <#hamm>#hamm>"
Veszprém-Siófok
Nõi NB I 8. forduló - Veszprém
2011.11.11. 19:00 Sportklub
Audi ETO-Hypo
Nõi BL csoportkör 6. forduló - Gyõr
2011.11.13. 17:05 DigiSport
FTC-Westfriesland
Nõi KEK 3. forduló - Budapest
2011.11.13. 17:45 Sport1
Férfi meccs:
Tatabánya-Gyöngyös
Férfi NB I 9. forduló - Tatabánya
2011.11.13. 16:00 Sportklub
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért azon nem csodálkozom, hogy a falábúak nem fogták meg, hölgyek szépek is, és játszani is tudnak...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
DUNAFERR FOREVER!!!

Ha jól láttam Viktor ott volt és fotózott. Remélem most már újra sokszor láthatjuk majd õt a kézipályákon. <#eljen>#eljen><#integet2>#integet2> A munkájához jó egészséget kívánok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mintha a dániai meccset láttam volna viszont. Gyenge védekezés hátul, sok elszórt labda és kihagyott helyzet elöl. Tompának és nem elég koncentráltnak tûntek a gyõriek. Sokkal lassabban és kevés ötlettel játszottak, alig mutatva figurákat elöl. Hátul is rengeteget hibáztak, mintha egyáltalán nem érezték volna egymást.
Ettõl függetlenül sztem vasárnap simán fognak nyerni és csoport elsõk lesznek.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi ennek ellenére hozta a papírformát, de a Gyõrnek ez nem sikerült.
Azt hiszem, gratulálni illik Németh Andrásnak, aki újra bizonyította, hogy az egyik legjobb magyar edzõ, valamint csapatának.
Az Eto abban bízhat, joggal, hogy 2x ilyen rosszul nem tudnak játszani. Úgy tûnt, nagyon biztosak voltak a gyõzelemben és valahogy nem tudtak felpörögni akkor sem, amikor ez már elúszni látszott.
A Loki szépen helytállt, a Fradi meg nem igazából széthajtva magát behúzta a meccset. Léránt Vivi nagyon élt a meccsen, õ vitte a hátán leginkább a csapatát. Meg talán Triffa a kapuban emelhetõ még ki.
A Fradinál Zizi belövöldözte a büntetõket, a többiek meg "lehozták kényelmesen" a meccset. Voltak akik többet tettek hozzá és voltak akik kevesebbet.
DUNAFERR FOREVER!!!
igen, a március 15-ben vannak a meccseik, bár idén még nem jutottam ki meccsükre 😊 de jó hogy mondod a közvetítést majd jól megnézem azt, vagy ha kijutok élõben a meccset! köszi 😉
Bár nem biztos, hogy jól értem mire utaltál. Mert az idézetet nem abból a hozzászólásból vetted, amire válaszoltál. De a kettõ együtt adott egy értelmet.
Jut eszembe: a veszprémi nõi csapat abba a csarnokba költözött, amelyikben a fiúk régebben játszották a BL meccseiket? Azért gondolom ezt, mert pénteken este lesz tv közvetítés a Sportklubon a Veszprém-Siófok meccsrõl és onnan ugye már közvetítettek régebben sokat.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ahogy te is 😉))
Köstner is megszólalt
Mint az esetek nagyobbik részében sztem most sem fogjuk megtudni a teljes igazságot, ahogy általában lenni szokott. Viszont lubickolhat a média, van mirõl csámcsogni pro és kontra...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha már Loki, akkor a holnapi tv-s menü, hogy mindenkinek legyen ideje felkészülni <#wink>#wink>
FTC-DVSC
Nõi NB I 8. forduló - Budapest
2011.11.09. 18:30 Sportklub
Hypo-Gyõri Audi ETO
Nõi BL 3. forduló - Südstadt
2011.11.09. 20:10 DigiSport
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze, azért is van a fórum, hogy a vélemények napvilágra kerülhessenek. Én már korábban leírtam az álláspontom, így most sem változtatok rajta. Egyelõre figyelek és próbálom követem a történéseket. Nem vagyunk egyformák és ez így van jól <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért eléggé más a felépítésük, mivel Gabi 6 cm-el alacsonyabb volt és sokkal erõsebb testalkatú anno. Meg lehet nézni a gyõri képeit. Semmilyen mozgáskoordinációs problémái nem voltak, amit Szimonettánál még javítani kell. Nem pár rossz meccse miatt lett eldobva, hanem egy személy miatt került ki évekre a válogatottból 26 évesen. De ez már egy régi történet, nem érdemes elõrángatni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont ha az adott posztban gondolkozunk, akkor más tényleg nem akad a talonban, csak Sopronyi, aki felé a védekezése miatt úgysem lenne meg a bizalom, és láthattuk az EB-n is, hogy olyan játékosok kellenek egy keretbe, akikkel a kapitány kezdeni is akar valamit. Persze úgyis nézhetjük, hogy jobbátlövõben megfordult jobbkezesekkel is tele van a keret, csak velük válogatott szinten eddig valahogy mégsem sikerült megoldani. Elsõ körben Kovacsics sem tûnik jó választásnak, de ha 90%-ban zavarónak használjuk, akkor azért kár Tápait vagy Bogdanovicsot behívni. A meccsek után okosabbak leszünk, ahogy Bøhn úr is 😊
egyébként meg azért van a fórum hogy a kézilabdáról beszélgessünk, úgyhogy nincs abban semmi szokatlan ha valaki leírja a véleményét a keretrõl 😊