Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korosztályos találkozóból nagy keveset láttam, a díjazottakkal pedig magam eleve csak a felnõttben vagy korosztályos világversenyen találkoztam, mindenesetre Klivinyi vagy Kurucz már most jó játékosnak számít felnõttben is, Tóth pedig legendásan tehetséges minden szakember szerint. Amorim mellett szerintem mást nem is nagyon lett volna értelme bedobni a saját kategóriájában, esetleg Triscsukot. Herr Orsi díját számomra csak az keseríti, hogy elnézve a KEB-féle válogaott fellépéseket, látszik, hogy kapus poszton gyengültünk: jó kapusaink vannak, de világklasszis nélkül maradtunk (ha Kati norvégnak születik, alighanem õt emlegetnék mindenhol a legnagyobb sztárkapusként Haraldsen helyett). Egyedül Pérez gyõzelmét furcsállom, de kevés meccset láttam az erõsebbik nemtõl, szóval még csak alternatív jelöltem sem volna, de például Mikler és Sulc tényleg szinte mindig meggyõzõ teljesítményt nyújtott, ha láttam õket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma befejezõdnek a csoportmeccsek, sok jó meccs várható. Francia-román, dán-svéd, norvég-montenegrói. Lesz mibõl csemegézni, remélem tényleg jó mérkõzések lesznek.
DUNAFERR FOREVER!!!
A másik csoportban papírforma eredmények születtek, így az elsõ 2 hely sorsa már eldõlt. Pénteken a hollandok és a koreaiak eldöntik egymás között a csoport 3. helyének sorsát.
Ma két jó meccs várható, a svéd-horvát és a brazil-román. Remélem azok is lesznek és érdemes lesz megnézni õket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Még a másik ág is (C-D) beleszól. Csak egy dologra hívnám fel a figyelmedet: a spanyolok még ha ki is esnének, a csoportbeli szereplésük miatt szinte biztos, hogy õk lennének a 9. helyezettek (nem játszanak meccseket a 9-16. helyért). Mivel a brazilok szinte biztosan benne lesznek a 8-ban így tolódik lefelé az európai helyek sorsa. Mivel a spanyolok kerülnek így a 8. európai helyre ezzel mi már buktunk is. De még ezen kívül is tényezõ lehet Angola és Korea szereplése is, mint európán kívüli csapaté. Mert az õ esetleges 8-ba jutásukkal még lejjebb tolódik a dolog és már a 10. hely is számítana. Meg a C-D ágon a horvátok szereplése sem mindegy, mivel õk voltak elõttünk a 9. helyen az EB-n. Sõt, még a svédeken is sok múlik. Tehát nagyon sok szereplõs még ez a dolog, ezért nem foglalkozom vele már napok óta, csak szurkolok a jó meccsekért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elvileg a Ciudad elleni meccsre szeretnénk majd menni február végén. Tartok egy közvélemény kutatást az ügyben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Isthy, akartok jönni valamelyik BL csoportmeccsre? csak mert jegymesteren tegnap óta lehet venni jegyet😊 nem olcsók, de szerintem hamar elfogynak 😊
http://www.jegymester.hu/hun/Event/11000253/MKB-Veszprem-KC---BM-Atletico-Madrid
http://www.jegymester.hu/hun/Event/11000255/MKB-Veszprem-KC---KS-Vive-Kielce
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ha izland vagy németország kerül a 4-re az A-ban , akkor két mumus kiesik, a spanyolok sem kapnak könnyû ellenfelet és õk is kieshetnek. Ámen....
Én errõl nem nagyon tudok véleményt írni, mert sok meccset láttam, de a ti véleményetek érdekelne...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A franciáktól, románoktól, horvátoktól mindig kitelik egy-egy ilyen produkció! S még mi vagyunk elégedetlenek a mieinkkel!
Az angola- német csak holnap jön, elõtte a németeknek izland ellen kellene bizonyitaniuk (22,15-kor). De az angola-norvég se igérkezik rossznak!
Az elsõ félidõben a brazilok nem találták a francia támadások ellenszerét, elöl pedig nem voltak elég kreatívak, túl statikusnak tûntek a francia védelem lábmunkájához. A gallok uralták a meccset és szinte minden sikerült nekik. A szünet után pedig minden az ellenkezõjére fordult
A 2. félidõre a brazilok védekezést váltottak 5+1-re, elöl Nascimentóval, amivel nem tudtak mit kezdeni a franciák. Ráadásul Duda is szinte csak védekezett a szünet után, minden energiáját erre felhasználva. Nagy lábmunkával kiválóan összeállt a brazil védekezés. A nagyságrendekkel jobb védekezés mögött a beálló Masson értelemszerûen sokkal jobban fogott. Elöl is váltott a dán edzõ, egy sokkal mozgékonyabb csapat játszott, nagyobb dinamikával, akik fel tudták törni a franciák védekezését. Azért érdekes, hogy a francia edzõ és csapata érdemben nem tudott lépni sem elöl sem hátul a brazilok változtatásaira. Próbálkoztak, de nem vezetett eredményre egyik sem. Most a braziloknak sikerült minden és végül õk nyerték a meccset. Tény, hogy kaptak némi hazai pályát is, de ezzel számolni kell végig a vb-n.
A kínaiak majdnem megtréfálták a németeket. Ma az angolaiak ellen kiderül, hogy milyen is ez a német csapat. Olyan amit a norvégok ellen mutattak vagy olyan amit tegnap a kínaiak ellen. Két véglet, meglátjuk melyik áll közelebb az igazsághoz. A montenegróiak megint úgy játszottak, mint Izland ellen, de most a rengeteg hibájuk és pontatlanságuk nem okozta a vereségüket. Az angolaiak "szelekótya" játéka segített nekik.
A románok is gyengén muzsikálnak eddig, most már pontot is veszítettek emiatt a japánok ellen. Egyelõre a franciák és a brazilok erõsebbnek tûnnek náluk a csoportban.
A dán-horvát meccs is érdekesen alakult az elsõ félidõben. A szünet után azután a dánok uralták a mérkõzést és megérdemelten nyertek. Sajnos a meccs élvezhetõségét Ágai "szereplése" komolyan lefelé húzta. Borzalom volt hallgatni amit összehordott...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenesetre én már direkt nem számolgatok, nem idegesítem magam a nyolcaddöntõkig. Az még rendben van, hogy egy általunk megtisztelt világversenyen szurkolok amúgy semlegesen meccsen a kedvezõ végeredményért (francia-svéd meccs, ugye), de hogy itt egy komplett, kétséges valószínûségû menetrendnek kelljen úgymond alárendelni a sportélményt, amikor az egyenes kieséses fázisban is lehet még kellemes vagy kellemetlen meglepetés, ahhoz már nem fûlik a fogam.
DUNAFERR FOREVER!!!
hajrá kézisek!!
http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas/
Sztem nem fáradtak el Popovicsék, csak ellazsálták a végét, mert már a kezükben érezték a meccset. A következõ 2 meccsükön pihenhetnek kicsit többet a kezdõk és sztem fognak is. Ráadásul most 1 nap szünet is lesz nekik, ugyanúgy ahogy a norvégok elleni meccs elõtt is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A montenegróiaknál viszont mintha azt éreztem volna, hogy fejben vagy fizikailag elfáradtak a végére. Mondjuk ha most még nem is, de hosszú távon az éremesélyeiknek ez lehet az elrontója, kevés alkalma lesz pihenni a kulcsjátékosoknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Pick is szépen küzdött, de másodszor már nem sikerült a nagy bravúr.
Ma ugyan kikaptak a németek a végét "ellazázó" montenegróiaktól, de sajnos így is valszeg õk lesznek a csoportelsõk. Sajnos tegnap az izlandiak - pontokat elvéve Montenegrótól - megásták az olimpiai selejtezõs álmaink sírját. Bizony már nem elõször okozzák a vesztünket, emlékezzünk csak bizonyos Arnardsson és Vidarsson urakra 8 évvel ezelõttrõl...
DUNAFERR FOREVER!!!
Anõi VB-n a Montenegró megverte a németeket s ebbõl is látszik, hogy nem a németek nyerték meg a tegnapi meccset, hanem a norvégok vesztették el!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A németek mára nagyon felszívták magukat, a norvégok - önmagukhoz képest - csalódást okoztak.
A románok alig bírtak Tunéziával, csak 30-28-ra tudtak nyerni, úgy hogy az afrikaiak többet vezettek a második félidõben.
Azután az izlandiak legyõzték Montenegrót 22-21-re. Na ez egy komoly pofon volt nekik és sajnos nekünk is rossz eredmény. Most meg a németek verték 31-28-ra a norvégokat újabb nekünk kellemetlen meglepetésként. Amúgy megérdemelten nyertek a németek, ezt az egy meccset láttam eddig. Még az kell, hogy este a spanyolok is simán verjék a hollandokat és akkor teljes lesz a fekete leves számunkra...
DUNAFERR FOREVER!!!
(Vajon hogy' kerültek Sz.battára Böbe és Boki?)
Sajnos egyre több csapatnál olvasni fizetés elmaradásokról... <#shakehead>#shakehead> Miközben a senkiházi falábúakba öntik a milliárdokat <#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy a korábban itt írt dolgokra rákérdeztem és sajnos igazak a hírek a játékosok több hónapja nem kapnak rendes fizetést állítólag a szponzorok nem fizetnek. Azt is rebesgetik, hogy a polgármester aki menõ vállalkozó venné át a klubot, de ezt csak pletykaszinten mondták nekem.