Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépen kérünk, a kedvünkért azért tedd fel azokat az alkotásokat.😊
(Igen, ami neked szomorúság, az nekünk öröm. Ez van, sajnos.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/01/12/megvan_a_norveg_titok_ezert_hagytak_le/
Detti kezén vmi kék rögzítõcsíkot láttam jobb oldalt.
A különbség fokozatosan nõtt rengeteg ziccert kihagytunk a Dunaújvárosi kapust naggyá tettük, szinte minden lövést megfogott a végén õt is éltették és õ lett külön kiemelve legjobbként.
Készítettem egy videót meg pár felvételt, de még nem volt kedvem elõszedni elég lehangolóan játszottunk ennél sokkal többet vártam.
20:30 Váci NKSE - DVSC-Fórum
NB I-es nõi kézilabda mérkõzés felvételrõl
Összefoglaló errõl a meccsrõl: Váci szemszögbõl
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO közepes játékkal, jó kapusteljesítménnyel biztosan nyerte a meccset. Az elején mindjárt elléptek 4-5 góllal és ez meg is határozta a továbbiakra a mérkõzés képét. Kati pazarul védett a kapuban mindjárt az elején és végig az elsõ félidõben. A Fradinál viszont nem volt kapusteljesítmény. Ennek ellenére a rossz kezdés után sikerült feljavulniuk és tartották a 4-6 gól hátrányt.
A szünet után növelte elõnyét az ETO 7-8 gólra. Lunde is jól védett, a becserélt Pasi sem tudott hozzátenni. Tovább nõtt a gyõri elõny és meglett a "rászámolás" is. A visszatérõ Abramovics teljesítménye feljavult és így nem nõtt tovább a különbség. Végül nem tudott 10 gólon belülre kerülni a Fradi.
Az ETO-ból a kapusok, Löke és Kovacsics emelhetõ ki, a Fradiból talán Zsivkovics és Zizi leginkább a szünet utáni teljesítményükkel. A Fradi kihagyott 5 db büntetõt, Kati 4-et (az összeset) védett az elsõ félidõben, Lunde egyet a szünet után.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szekszárd-Dunaújváros 23-31 (12-20)
Gratulálok a csapatnak a szekszárdi gyõzelemhez! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az eredménybõl úgy tûnik az elsõ félidõben jól ment elöl és hátul is a csapatnak. A szünet után már elöl nem ment annyira jól, szerencsére hátul maradt a jó teljesítmény. Kíváncsian várom a beszámolót!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nõi NB I
16:00 Vác-DVSC-Fórum 34-21 (19-10)
18:00 Kiskunhalas-ÉTV-Érd 25-27 (14-11)
18:00 Veszprém-Barabás-Alcoa 26-20 (13-11)
18:00 Siófok-Galerius Fürdõ-Budapest Bank-Békéscsaba 27-27 (14-10)
18:00 Szekszárd-Dunaújváros 23-31 (12-20)
18:15 FTC-Rail Cargo Hungaria-Gyõri Audi ETO 30-41 (15-20)
Várom a beszámolót, de az eredmény magáért beszél, gratulálok a csapatomnak! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A magam részérõl a Siófok meccsét láttam. Az elsõ félidõben végig vezetett a hazai csapat, lehet, hogy túl korán elhitték, hogy ma csak õk nyerhetnek.
A Csaba azonban nem adta fel, érvényesítették fizikai fölényüket és döntetlenre hozták a meccset.
Håvard Tvedten jelenleg a spanyol Valladolid klub játékosa. A norvég nemzeti válogatottba 2000-ben került, aminek tagjaként száznegyvenhárom meccsen négyszázharmincnégy gólhelyzetet váltott pontra.
A harmincnégy éves sportoló egy büntetõdobása nemrég került a videomegosztókra. A védõ számára eléggé megalázó, ahogyan elegáns mozdulattal egy klasszikus szívatást felhasználva pottyantja a hálóba a lasztit, de nézõi szempontból mindenképpen élvezetes.
Mikor Csabán voltam az Újváros meccsen, akkor láttam õt és feltûnt, hogy mennyire lefogyott. Kérdeztem is az ottaniakat, hogy mi lehet vele és mondták, hogy beteg.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nyugodjék békében! <#sir>#sir><#shakehead>#shakehead> Emlékét megõrizzük.
Holnap este 6-tól Szekszárd-Újváros meccs nálatok a sportcsarnokban! Természetesen várjuk a szokásosat <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A bírók is érdekesek voltak, amikor annyiszor visszafújták az indítási lehetõségeket. (Utálom, amikor vaskalaposságból azt a csapatot bûntetik, amelyik ellen egyébként is szabálytalanság történt...)
Én - a sok bokához és térdhez dobott passz mellett - azon akadtam ki leginkább, hogy lerohanásnál a labdát felhozó többször is belerohant a védõjébe 7-8 m-en ahelyett, hogy passzolt volna a mellette szabadon lévõ társnak. Ezt a 2. félidõben 10 perc alatt 4x eljátszották. 4 gól helyett 4 belemenés...
DUNAFERR FOREVER!!!
Bogi nagyon jól kezdett a szezon elején, felszabadulva a siófoki környezet okozta nyomás alól. Aztán valamiért visszaesett. (Lehet ennek egyik oka, hogy a csapat nem épít igazán a gyors indulásokra, jobb oldalon. Márpedig ez egyik erõssége neki, igaz, abban az idõben, amikor ment neki, még átlövés gólokra is futotta.)
Most úgy látom, kimozdult a gödörbõl. Jó lenne, ha ez a trend folytatódna, mivel õ is egy kétségtelenül tehetséges fiatal szélsõ.
Talán egy kicsit megelõlegezett a kiemelés, de nagyon szeretném, ha sikerülne megtalálnia azt a játékot, amivel szezon elején egészen jó teljesítményt nyújtott. Ezzel is javulnának esélyeink.
Azért én Bogi kiemelését túlzónak tartom. 50 percig nem volt jobb szélünk, ahogy írtam is. Az utolsó 10 percben voltak helyzetei, de azokból is hagyott ki többet is. Szepesi meg elég eredményes volt a védekezése mellett.
A Loki valóban dicséretet érdemel a fiataljai teljesítményéért. Remélem szombaton már nem lesznek ilyen eredményesek <#wink>#wink>
A váciaknak most idegenben vannak a meccseik és azt gondolom, hogy a játékukat kezdik megismerni az ellenfelek. Az õsszel szerintem is erõn felül teljesítettek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem, az említett 2 játékoson kívül még dicsérhetõ Gabó és Hosszú Bogi is.
Kiss Olci - nevezetesen az egyik siófoki, aki a 3 bajnokságban induló csapatban található - tényleg jó volt, ami azért is elismerésre méltó, mert többnyire csak csere, ha Ábrahám ott tud lenni. A Siófoknak nagyon sokat jelentett az is, hogy Bogdanovics vállalni tudta a játékot. Nélküle ez a csapat közel sem ugyanaz.
Tegnap az edzõt váltó Halas szerepelt Fehérváron, azt láttam a Cunderen. Mit mondjak, elég érdekesen alakult az eredmény, mert a meccs elsõ felében úgy tûnt, a Fehérvár gond nélkül behúzza a meccset az egyébként szívósan küdzõ halasiak ellen. Aztán valami történt, aminek hatására a vendégek majdnem megfordították a meccset. A végén azonban nem tudtak élni a lehetõségükkel, pedig emberelõnybe kerültek. A Fehérvár rövid idõ alatt dobott 4 gólt, így végül biztosan nyert, pedig nem úgy nézett ki ez még 2 perccel a meccs vége elõtt.
A Loki, annak ellenére, hogy egyértelmûen meggyengült, biztosan verte a Szekszárdot, hazai pályán. Elismerésre méltó teljesítmény a fiataloktól.
Meglepett a Vác viszonylag nagy arányú veresége Érden. Eddigi szereplésük alapján ezt nem vártam, bár valahogy eddig is úgy gondoltam, hogy erõn felül teljesítenek. (Ami feltétlenül becsülendõ, egyébként.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Nálunk Erdõsi és Jókai dicsérhetõ csak, a többiek sajnos nem igazán tudtak hozzátenni. A vendégeknél Herr Orsi vitte a prímet valamint Szepesi, Mörtel és a beállós Kiss Olívia (ha jól emlékszem a nevére) játszott jól. Ami viszont nekem nagyon szemet szúrt, az Bódi alibi játéka. Mintha nem is lett volna a pályán.
DUNAFERR FOREVER!!!
Aki látta igazán írhatna róla. Érdekelne, hogy ez miként történt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elsõ félidõben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Siófoknak. Annak ellenére, hogy borzalmas különbség volt a kapusteljesítmények között. Nálunk 2 védett labda volt, míg Herr Orsi 11-szer hárított. 18 perc után még 10-8-ra vezettünk is, de utána zsinórban kaptunk 5 gólt. Sajnos közben a 20. percben elvesztette a csapat a legjobbját (Erdõsi) akit orrba vágtak egy támadásnál. Nem is játszott már a félidõben, pedig addig 6-ot szerzett a 10 gólunkból. A félidõ vége elõtt 13-15-nél kapott a Siófok 2 ajándék gólt a sporiktól, tõlünk meg nevetséges módon elvettek egyet.
A szünet után sajnos bennragadtunk és a vendégek elléptek 14-20-ra. Ezután tartották az elõnyüket 5-6 gólon, de a vége felé feljöttünk 3 gólra (27-30). A végjátékban sikerült ismét ziccereket rontanunk így lett a végére 5 gól közte.
Az egész meccsen 7 védett lövésünk volt, míg a másik oldalon ugyanez az adat 23, így azt gondolom a kapusok közötti különbség komolyan meghatározta a vereségünket. Detti a 44. percben lõtte az elsõ akciógólját (addig 2 büntetõt értékesített) neki sem ment a játék. Eladott labdái és rossz lövései voltak és utána még egy büntetõt is sikerült mellé dobnia. Sajnos a csapatnak mintha nem is lett volna jobb szélsõje 50 percen keresztül. Az utolsó 10 percben azután sikerült onnan is helyzetbe kerülni, de sajnos a ziccerek felét ott is kihagytuk (2/4). A beállós játékunk is harmatgyenge volt az egész meccsen. Mindezek fényében még nem is tûnik olyan rossznak ez az 5 gólos vereség egy dobogóra aspiráló csapattól. Azt gondolom, hogy a védekezés ma még nem is volt annyira rossz, mint amilyen mostanában szokott lenni.
Összességében úgy érzem, hogy amíg nem erõsödik meg a csapat lövõkkel, komoly problémáink lesznek és nagy csatát kell majd vívnunk a kiesés elkerüléséért. Az elkövetkezõ idõszakban nagyon fontos meccsek jönnek sorban (Szekszárd, Loki, Békéscsaba) amiken sikerélményeket kell szereznünk, mert különben nagyon nagy bajba kerülhetünk. Lesz miért szurkolnunk.
Hajrá Újváros!
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért nekem eddig nem volt olyan nagy véleményem Herr Anitáról, de lehet, hogy én emlékszem rosszul. Kiderül. <#vigyor2>#vigyor2> (Lehet, azért, mert balkezes téren elég magas a léc. <#kacsint>#kacsint>)
Egyébként én eleve az elsõ 4-be vártam a Siófokot.
Azt gondolom, bár Imre Vili nagyon szépen beszélt volt csapatáról, ha lehetne a meccsen 4 pontot szerezni, biztosan megszavazna az Újvárosnak kettõt, azért, sérülések ide, betegség oda, jelenleg messzi a Siófok az esélyese a meccsnek.
Különösen, hogy a Loki úgy döntött, köti magát ahhoz, hogy a 2 fiatal ne mehessen el, így az Újváros sem erõsödhet Léránttal.
(Érdekes módon ugyanakkor Triffát még elengedték Szekszárdra. Pedig ott van 2 nagyon ügyes kapus.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi van, Siófokon ennyi a lóvé? Ha Anita felgyógyul és formába lendül, komoly erõsítés lesz a csapatnak. Azért így már nagyon komolyan elvárható a csapattól a 3-4. hely.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Max. lesz egy stream, ahol lehet látni, talán.
A Fradi weboldalán lehet majd nézni a Fradi-ETO meccset? Vagy ha tv adja akkor ott sem adhatják? Azért kérdezem mert lassan már sehol nem lehet a Sportklubot nézni...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!