Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Kedves Eta!

Szerintem lehet, a legutóbbi alkalommal technikai probléma lépett fel, azért maradt el - legjobb tudomásom szerint. De igérem, rákérdezek.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Kedves Gábor! Ha erre jársz, kérlek, tájékoztass bennünket, lehet-e mostanában Fradi meccset nézni neten? Különös tekintettel a Siófok elleni összecsapásra.

Köszi elõre is! <#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
<#worship>
Kérdés: a veszprémiek mennyire örültek a hírnek vajon?

Isthy
Férfi BL nyolcaddöntõ:

Ademar Leon-MKB Veszprém

Mit is írtam a Pick meccsrõl szóló bejegyzésem (#50842) végén? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A BL-nyolcaddöntõk párosításai:

Füchse Berlin – HSV Hamburg
Montpellier – Barcelona
Wisla Plock - THW Kiel
Kadetten Schaffhausen - Atletico Madrid
Ademar León - MKB Veszprém
Vive Kielce - Cimos Koper
Metlaurg Skopje - Croatia Zagreb
Savehof - Koppenhága

Játéknapok: március 14-18, március 21-25
Táncos ETO
Én balga.. Köszi! <#lookaround>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
A románok nem fognak kikapni otthon, így õk lesznek a 4. elõdöntõsek. Ha más nem a döntetlen meglesz nekik hazai csarnokban.

A Kiel meccse nem semmi volt, néztem az ehftv.com-on. Az utolsó 5 mp-ben egyenlítettek a dánok. De bármelyik csapat nyerhetett volna, végig szoros meccs volt, 1-2 gól volt az elõny ide vagy oda végig az egész meccsen.

Az Érd elég komoly lépést tett ezzel a gyõzelemmel a felsõház felé. 3 fordulóval a vége elõtt 3 illetve 4 pont az elõnyük a Vác valamint a Veszprém elõtt. Elég az utolsó fordulóban megverni hazai pályán a DVSC-t és megvan nekik a 4. hely. A Veszprém ellen egymás elleniben jobbak, tehát hiába szereznének 6 pontot a bakonyiak és érnék be pontszámban õket, az is kevés lenne. De remélem nem szereznek 6-ot, mert Újvárosban kapnak egy apró fricskát legalább 1 pont erejéig <#wink> A váciak pedig 4 pontnál nem szerezhetnek többet, mivel az ETO ellen esélytelenek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ademar Leon-Pick Szeged 31-25

Voltak pillanatok amikor felcsillant a remény a pontszerzésre, de megérdemelten nyertek a spanyolok. Sztem látjuk még a spanyolokat idén a BL-ben... <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Metz-Valcea 26-26. A második hely a valceai mérközésen fog eldõlni a Krimmel.
A dánok is döntetleneztek a Kiellel, 24-14-s ezzel aKiel az elsõ, a dánok a másodikok.
Az érdiek simán nyertek csabán.
Így igaz egyetlen pozitív dolog a két pont, de ugyebár ez a lényeg. Az igaz, hogy ritkán látom játszani a Ciudad-ot, ennél szarabbul nem tudom tudnak e...,szerencsére a Veszprém még ezzel a gyenge játékkal is hajszál nyerni tudott.
Az ETO-nak szerintem egy reménybeli - de papírforma szerinti - döntõben a Larvik kedvezõbb ellenfél lenne az Itxakónál, az utóbbiak játéka kevésbé fekszik nekik, és amúgy sem gyengébbek semmivel sem a norvégoknál. Más kérdés, hogy jelenleg inkább a Buducnost tûnik annak a csapatnak, amellyel számolni kell.
Isthy
A Larviknak nagy szerencséje volt az utolsó percben a sporikkal. Larsent simán ki kellett volna zavarni és 7-est adni a spanyoloknak 59:15-nél. Minden bizonnyal nem döntetlen lett volna a végeredmény.

Így azonban nagy eséllyel a Larvik is elõdöntõs és ha holnap a Valcea nyer meg is lesz a 4 továbbjutó.

DUNAFERR FOREVER!!!

Végeredmény: 19-19! Flúgos futam....
Itxako-larvik 12-6 I.félidõ.
Isthy
Gratulálok a Veszprémnek a gyõzelemhez és a csoport 2. helyhez! <#taps>

Azért azt gondolom köszönettel tartozunk a spanyoloknak is ezért eredményért...<#ravasz1> Ezzel a 2. hellyel akár még megnyílhat az út a legjobb 8 közé is, mert a várható csoport 3. helyezettek egyike sem legyõzhetetlen kategória. Persze ahhoz ennél több kell majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na ez nem volt mindennapi. 28-27 a Veszprémnek, miközben a lengyel-oroszon elhúzták ápolásokkal a meccset, hogy ismerjék ennek a végeredményét! nos ismerhetik!
meglepõen formán kivül már jó ideje a Sulici-Terzici-Alilovici trió, de Vujin is csak ma játszott elfogadhatóan. Jó, hogy Vilovszki nem fertõzõdött meg tõlük és a második félidõben õ mentette meg a meccset.
Köszi! Igen, az NSO-ra gondoltam.

Feltételezem, a sportnapilapra vagy annak online változatára gondolsz. Õk így szokták kiemelni az általuk jónak vélt teljesítményt nyújtó játékost.
Biztos láma kérdés, de mit jelent az, hogy a jegyzõkönyvben bizonyos játékososok neveit csupa nagybetûvel írják?

Isthy
Egyelõre nálam is õk tûnnek befutónak.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Szerintem a Larvik fog továbbjutni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Azért az Itxako-Larvik párharc még érdekes lesz. A másik ágon sztem a románok lesznek a másodikok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdekes, bár számunkra már szerencsére nincs jelentõsége. Pénteken remélem folytatjuk a mai napot és nyerünk majd Halason <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
FCM-ETO 24-29 (14-17)

Grat a gyõrieknek az elõdöntõbe jutáshoz! <#taps>

Szinte végig irányította a meccset az ETO, a dánoknak csak rövidke fellángolásaik voltak. A szünet után 10 perc alatt le is rendezték végleg a 2 pont sorsát (15-23) és utána már jöhettek a cserék sorban a pályára. Görbét és Lekicset lehetne kiemelni, de mindenki hozzátette a magáét és simán behúzták a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

a szekszárdi döntetlen sem rossz, nemde?
köszi! ergo meg van a két csoportgyõztes - jelek szerint - de a másodikok sem titkosak, bár a hétvégi meccsek még belekavarhatnak.
Isthy
Nyert a Buducnost 27-26-ra. Csak a vége lett szoros, simán vezetett végig a Buducnost kézben tartva a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaújváros-Vác 29-25 (13-13) <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Szép volt csajok! <#taps><#taps><#taps>

Végre bírtuk végig és meg is nyertük a meccset. A szünet után szép volt a fordítás 4 gólos hátrányból. Azután el is tudtunk kicsit szakadni és a végén sikerült megtartani az elõnyt. Detti nagyot játszott, de mindenki hozzátette a magáét. <#worship><#worship><#worship>

Csak így tovább!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ki tudja mi az eredmény a Krim-Bud közt?
Isthy
Majdnem elfelejtettem:

Breki!

Ma este 6-tól a sportcsarnokban Szekszárd-Kiskunhalas meccs!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A csapat klasszis szélsõ játékosa, aki már nagyon régen ott játszik. Tehát nem a jobbszélsõ <#ravasz1><#wink> Jokát csak a podgoricai ismeretség okán figyelem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Legyen úgy, mint a tavaly és akkor rendben lesz a dolog <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A hétvégi tv-s program:

FC Midtjylland (dán) - Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája, középdöntõ - Ikast
2012.02.24. péntek 18:30 DigiSport

MKB Veszprém KC - BM Atletico Madrid (spanyol)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport - Veszprém
2012.02.25. szombat 17:00 DigiSport

Siófok - Veszprém
Nõi NBI 19. forduló - Siófok
2012.02.25. szombat 18:00 Sportklub

Békéscsaba - Érd
Nõi NBI 19. forduló - Békéscsaba
2012.02.26. vasárnap 15:00 Sportklub

Reale Ademar Leon (spanyol) - Pick Szeged
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport - Leon
2012.02.26. vasárnap 18:00 DigiSport

FTC - Csurgó
Férfi NBI 19. forduló - Budapest
2012.02.26. vasárnap 20:00 Sportklub

A cunder.hu-n pedig:

Dunaújváros - Vác
Nõi NBI 19.forduló - Dunaújváros
2012.02.24. péntek 18:00

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Kati és ki a másik? 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Örülnék, ha ezzel egyet tudnék érteni, de sajnos nem megy. A Rosztov elleni produkcióra beválogatni valakit azért necces lenne, akkor is, ha különben nevetséges szokott lenni a védekezés elõtte, és nagyrészt ez húzza vissza. Az említettek közül csak Triffát nem láttam nála többször jól védeni idén, mert õt 2 vagy három meccsen láttam összesen. Ráadásul reálisan nézve élesben úgyis inkább a fiatalok kapnának lehetõséget a komolyabb jelöltek mögött, nem Pasi.

Azért viszont erõsen szorítok, hogy ezen csavarjon egyet a tavaszi teljesítményével, ami végül is félig-meddig tavaly is sikerült.
Ez a legjobb hír azóta, hogy tavaly hosszabbított nálunk, ráadásul most pontosan kétszer olyan jóra sikerült.
kaloz174
Végül is én úgy emklékszem, annakidején Mátéfi Eszti csapatát, vagy legalábbis a döntõ többségét, sem vitatta senki.
Valószínûleg nem is a személyi összetétel a nagyobb gond...
Személy szerint örülök Klivinyi Kinga keretbe kerülésének. Számomra nagyon szimpatikus mentalitású játékos. Emlékeztet engem valakire.😊 Bár sok hasonló fiatalunk lenne!

Isthy
Tomori 2 évet hosszabbított

Gábor!
Egy csöppnél több esze volt <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Na ezt nehéz vitatni, mindenki benne van aki számit, habár mondjuk Pastrovics is lehetne harmadik vagy negyedik ebben a keretben kapusként.
kaloz174
Nõi válogatott:
A legújabb keret

kaloz174
Na igen. Ez a változat nekem is eszembe jutott.😊)

kaloz174
természetesen: "Már"= Márk 😊
(ha esetleg nem lett volna egyértelmû😊)

Isthy
Most kicsit vicces leszek: a menedzsere már megegyezett, csak Buli még nem tud róla <#wink><#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naná, hogy láttam még tegnap reggel. Meg is emlékeztem róla még akkor a handball.hu-n egy hozzászólásban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én ismerem, szoktam is olvasni.

A szavazás az oldal látogatóinak véleményét tükrözi, akik nagyobbik része a Balkánról szavaz és csak ezért vezet a Buducnost. Lejjebb is vannak érdekességek, pl. az FCM esélyesebb mint az Itxako vagy a Larvik <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az eddigi hírekhez képest:
Buli nyilatkozata

Magam is biztosra vettem a hírt, mivel még Már is kész tényként közölte az aláírt szerzõdést.
Mindenesetre hétvégén rá fogok kérdezni, ha lesz alkalmam. A Veszprém Siófokon fog bajnokit játszani.

Én is ettõl tartok, gondolkoztam is, hogy "ha" szerepelhetne vastagon. Ettõl függetlenül szakmailag releváns ajánlatot fogadott el, ha nincs európai élcsapattól ajánlata (itthon az ETO-é mellett, egyedül a Fradié lehetett volna egyértelmûen a Podravka elé helyezhetõ). Aztán majd elfogy hamar Kaproncán is a pénz (megint), és jöhet haza, vagy vándorolhat tovább.

Jelen állás szerint örülhetnek Veszprémben, ha olyan szintû csapatuk lesz, mint tavaly volt.
kaloz174
Ezt láttad már? <#vigyor2>

kaloz174
Ismeritek eztaz oldalt?
Isthy, ajánlom figyelmedbe a heti szavazást! <#kacsint>
Bár az eredmény, szerintem, teljesen téves. A Gyõr ma egyértelmû esélyese a BL-sorozatnak.

kaloz174
Közben azt lehet valószínûsíteni, hogy az a kicsit kaján történet, miszerint a veszprémi névadó szponzornak már nem megy olyan jól, mivel már a helikopterétõl is meg kellett válnia, nem minden alap nélküli.
Bár ez még a szezon elõtt volt, aztán "bevásároltak". Tehát cáfolni látszottak a történtek a pletykákat. Aztán mégis történik, ami történik...
Nem jó ez. Labilis helyzetre utal, mindenképpen. <#confused>