Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reale Ademar Leon (spanyol) - MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája 1/8-döntõ, 1. meccs - Leon
2012.03.17. szombat 17:00 DigiSport
DUNAFERR FOREVER!!!
Alcoa-Érd 25-26 (11-13)
Szekszárd-FTC 28-37 (14-15)
DVSC-Siófok 31-26 (13-10) <#wow1>#wow1>
Dunaújváros-Veszprém 36-31 (16-13)
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Sajnos nem láttam, de remélem olvashatok majd a meccsrõl beszámolót is <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha esetleg érdekel, ma este 6-tól Szekszárd-Fradi a csarnokban!
A Cunderen pedig szintén este 6-tól:
Dunaújváros-Veszprém és Alcoa-Érd
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár Elek Gábor azt nyilatkozta, hogy vasárnap szeretnének játszani, mégis szombat lett belõle. A csarnok vasárnap valamiért nem áll rendelkezésre, gondolom ezért lesz mégis szombat. A szombati mérkõzés miatt a mi bajnoki meccsünket is áttették keddre, szerda helyett.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tudom, hogy volt, aki a mi csapatunknál is viszonylag gyorsan visszatért a pályára, de nem kell azt elsietni, én úgy gondolom, nõi szemmel.
Ez növeli a francia lehetõségeit.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A románoknál is hátrányból fog indulni a hazaiakkal szemben, de sokkal kisebb nevekkel kell versenyeznie, mint ha Gyõrbe jött volna. Sztem nagyobb esélyt látott Valceában (jogosan) és azért is döntött a románok mellett. Meg ott lesz Pineau is honfitársnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért érdekes döntés, hiszen jelenleg 5 kapus van a románoknál és õ már a hatodik (Paula, Sanela, Dinu, Tolnai és Smedescu). Bár Smedescu asszem kölcsönben van valahol. Dinu meg valszeg jövõre újranyugdíjazza magát sokadszor. De így is négyen maradnak, hacsak Sanela el nem igazol, amin nem csodálkoznék.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt pedig nem tudni, hogy a gyõri megkeresés tartalma mi volt, de a legtöbbek által a világ legjobbjának tartott kapus mögé, aki már két éve ott van, és aki miatt megítélésem szerint még Pálingert is az indokoltnál többet mellõzték (ha nem is a jövõ évi edzõ), teljesen érthetõ. Mint új kapus hátrányból indulna, ugye Haraldsen sem tudta tavaly azt a formát hozni átlagosan, mint korábban a Viborgban és a norvég válogatottban - vagy akár most tavasszal. (Továbbá nem tudjuk, hogy kerül-e fiatal kapus fel/vissza a nagy ETO-hoz, hogy a bajnokságban vagy akár olykor a BL-ben is továbbaprózni a hálóõrök közötti védési idõt. Nehéz is találgatni, amíg az új edzõ unkába sem állt.) Bolond lenne nem figyelembe venni, hogy olyan helyre menjen, ahol érzése szerint biztosan megkapja a kellõ játéklehetõséget.
Másrészt egy jó nagyot nyalt egybõl Dinunak.
Arról nem beszélve, hogy bármennyire szakmabeli, azért nehogymár elfogadjam a véleményét, mert ahhoz minimum idõutázónak kellett volna lennie, de még ebben a korban is vannak hasonló képességû hálóõrõk.😊
(szerény véleményem szerint + gyáva volt, nem vállalta a konkurenciát, azért nem jött Gyõrbe)
(Na, most jól megmondtam neki.😊))
DUNAFERR FOREVER!!!
De legalább Kökény Bea félelme nem vált valóra.
Viszont a BL-selejtezõbeli oroszországi helyszín kevéssé valószínû, csak akkor eshet meg, ha az eredeti rendezõ, ha a csoport harmadik kiemeltje - mondjuk a szinte a szomszédban székelõ Sävehof 😊 - lemondana róla.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért vigyázz ezzel a sztyeppei dologgal, mert a BL selejtezõben is lesz ám orosz csapat és lehet újra két oroszországi utazásotok <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy talán így próbálnak segíteni minket, hogy fokozatosan emelik feljebb a lécet, nehogy a döntõben lepõdjünk meg, ez esetben értékelem az EHF igyekezetét 😊 Jó gyakorlás ez a BL-re, és ez is van olyan fontos, mint az eredmény.
Leipzig-Viborg
Összejött az orosz trojka. Kár, hogy a visszavágó idegenben lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Orsi sérülés miatt kiesett, a helyére nem nevezett senkit KEB. Nem nagyon örülök neki, mert ha Melivel - ne legyen így - történik valami, akkor nem lesz szélsõnk. Vagyis Kovacsicsnak ugyanaz jut, mint az ETO-ban. Lehet már eleve számolt is ezzel KEB és azért nincs másik balszélsõ. Gondolom Szekeres védekezés csere miatt szerepel...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy én ezen miért nem lepõdtem meg...
Ahhoz képest, hogy mennyire tiltakozott még nem is olyan régen...
Lehet, hogy akkor tényleg nem szólt neki a menedzsere?😊
MKSZ oldala
(Az oldalon egyéb aktualitások, valamint új blogok is!)
Kedd
2012-03-13 17:50
Gyõri Audi ETO KC - Alcoa FKC
Péntek
2012-03-16 17:50
- Dunaújvárosi NKS - Veszprém Barabás KC
- Alcoa FKC - ÉTV Érdi VSE
Szombat
2012-03-17 17:50
Gyõri Audi ETO KC - Váci NKSE
"A sikeres pályázatokhoz tehát még meg kell szerezni a cégek támogatását, adópénzeit is.
- Ennek június 30. az utolsó határideje. Eddig legkésõbb meg kell szerezni, fel kell használni a cégektõl kapott támogatást, az elszámolásra még utána van egy hónap. Van még idõ, bár nyilván most már nehezebb, hisz a társasági adópénzek leginkább az év végén keletkeztek, s aki eddig nem gyûjtötte össze, annak küzdelmesebb lesz - mondta az MLSZ-vezetõ."
Feltételezem, hogy akkor kéziben is hasonló a terminus...
Amúgy néztem tegnap a Loki meccsét is, szépen odatették magukat a debreceni lányok, de azért kár az elsõ félidõért, talán lehetett volna 10 körüli eredmény, illetve a hajrá nem sokkal az utolsó 10 perc elõtt , mikor elfogytak, még belül is voltak rajta. A Viborgnak nem kellett megfeszülniük, de azért egyáltalán nem vették komolytalanul meccset, mondhatni õk is kiszolgálták a közönséget. Althaust régen láttam igazán jól játszani, de ezen a meccsen elég tekintélyt parancsoló teljesítményt nyújtott, akármennyire is lefutott meccs volt, ha ellenünk így játszik, akkor több mind veszélyes lehet. Gulldén is egyre jobb formában van, akárhogy is nézem, nekem továbbra is õ tûnik a leginkább játékmester irányítónak a Viborg keretében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bocs' tõle!
(Becs' szó, véletlen elírás volt. <#vigyor2>#vigyor2>)
A románok részérõl jól játszott, amikor éppen láttam: Manea, Manaragova, Jovanovic. A kapuban az elsõ félidõben Dino védett, szerintem jól, a másodikban Sanela. Tolnai is jelen volt, de nem kapott lehetõséget.
A hazai csapatban meglepõen sokat játszott Popovic. Egyébként mindkét edzõ sokat forgatta, tesztelte a játékosokat, csapatát. A végén kedélyes összeborulások voltak, érthetõen senkit nem érdekelt különösebben az eredmény.
Úgy látom, mindkét csapatnak vannak bõven tartalékai, van mire alapozni. (Feltûnt egy számomra ismeretlen arc, Gjeorgjijevska. Elég jó felépítésû játékosnak tûnik.)
Jól elvan a 2 csapat, erõsen edzõmeccs jellege van a találkozónak. (Én is csak fél szemmel figyelem, remélem, lesz, aki alaposabb beszámolót ad.)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A levelet megírta ez dicséretes. A PR dübörög ezerrel, de a lényeg az utolsó bekezdésben van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lejátsszák a meccset - mert le kell - de nem fogják erõltetni nagyon.
DUNAFERR FOREVER!!!
Podgorica-Valcea 19:00
Érdekes meccsnek ígérkezik. <#kacsint>#kacsint>
Akkor errõl ennyit, köszi az infót.
Különben az utánpótláson nem tudom, hogy miként ment az osztozás, de egy része beolvadt Kökény Beáék szárnyai alá, szóval a nõivel egy szakosztály alá tartoznak, és nekik a Népliget is az otthonuk.
A Digi BL-felvásárlása óta amúgy szinte teljesen leálltam klubszinten a férfi szakág követésével (az elsõ osztályban persze nyilván a Gyöngyössel szimpatizálok), legalábbis a tavalyi negyeddöntõk óta egy BL-meccset sem néztem. Az ETO-t is rendre felvételrõl látom, még szerencse, hogy a mi zvenyigorodi meccsünkrõl volt orosz stream.
A KEK döntõ párharcokat tekintve makulátlan a mérlegem, kettõbõl kettõ (2010: Buducnost és 2011: FTC). Ez valóban adhat okot némi halovány bizalomra... <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Az EHF kupa illetve BL-t illetõen sajnos nem ilyen jó... (BL-nél 1999: Dunaferr gyõzelem és 2009: ETO vereség illetve az EHF-ben 1998: Dunaferr és 2006: FTC gyõzelem valamint 2003: Dunaferr vereség).
Mondjuk összességében a Fradit illetõen kettõbõl kettõ <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!