61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #53211 mikor a polósaik nyertek, az is valami hasonló volt! -
primavis #53210 a második hosszabbitás kivételével érdekes módon szinte lemásolták azt ami a magyar-szerben történt! -
#53209 Mindkét csapatot utálom. Egyik oldalról utálom, hogy a bírók tolják őket (norvégok) és ideje volt már, hogy valaki megverje őket, a másik oldalról szégyen hogy evvel a ketrecharccal eb-t lehet nyerni. -
primavis #53208 elvezem a rengeteg randa norvégot!
Nem kedvelem a feketehegyieket, de ideje volt a nagyképű skandinávokat egy kicsit a helyükre tenni! -
primavis #53207 na megvan! mehetnek a vikingek halat zaválni! -
primavis #53206 ezek a birók nem akarnak más győztest látni mint norvégot! -
#53205 Szerintem nem szabadna ennek a montenegrói ketrecharcos válogatottnak eb-t nyerni, de a bírók most nagyon csúnyán belenyúltak a meccsbe... -
primavis #53204 de nehéz a norvégokat kihozni győztesnek! -
primavis #53203 no sikerült a vikingeknek versenyben maradniuk, némi birói hátszél révén is. Jöhet a hosszabbitás a döntőn is! -
#53202 "A világbajnokságot 2013. december 7-22 között rendezik meg. A tornán 31 csapat szerepel összesen"
Nem 32? -
#53201 Bár minket már nem érint közvetlenül:
VB-selejtezők menetrendje -
#53200 és jól is nyilatkozik
"Akár meddig tarthatott volna a hosszabbítás, akkor is megnyertük volna. Ránk ez a jellemző, és ez is lesz." -
#53199 Számomra a meccs embere Rédei-Soós volt. Nagyon bátran játszott, na és eredményesen. -
#53198 Kovacsicz Mónika: Nagyon jó érzés, nagyon örülök, hogy harmadik helyen zártuk ezt a tornát. Elmondhatatlanul büszke vagyok a csapatra!
Szamoránsky Piroska: 2006 óta vagyok válogatott, de még nem szereztem érmet. Mást már nem is kérek a Jézuskától, mert megvan a karácsonyi ajándékom. (Nevet.) Az egész felkészülést nagyon összerakták a válogatott szakemberei és a tornán nyújtott teljesítményünk is nagyon jól jött ki. Habár a klubcsapatokból fáradtan érkeztünk ide, mégis végig bírtuk. Megmutattuk, hogy újra számolni kell a magyar csapattal. Visszatértünk!
Szucsánszki Zita: Borzasztó jó érzés! A meccsen hibáztunk, kijavítottuk, hibáztunk, kijavítottuk és a végén Zsuzsi, Só és Móni megnyerték. Igazi csapat voltunk! Nem a Győrt, nem a Fradit, nem a többi klubcsapatot láthattuk az elmúlt két hétben, hanem a magyar válogatottat. Szeretjük egymást és mindenki nagyon sokat tett ezért a sikerért! Hogy mit csinálok az éremmel? Berakom a fa alá, de előtte még biztosan táncolunk vele egyet. (Nevet.)
Tomori Zsuzsanna: Szerintem ez a meccs jellemezte az elmúlt két hetet. Hullámzó volt a teljesítményünk az Eb-n, de a végére megint jó oldalunkat mutattuk meg. Volt bennünk annyi tartás, hogy egy ilyen szerb közönség előtt ezt a Szerbiát hosszabbításban meg tudtuk verni. Ha így haladunk, azt gondolom, ezzel a magyar kézilabda válogatottal számolnia kell mindenkinek a jövőben, de most egyelőre örülünk ennek a bronzéremnek.
Vérten Orsolya: Izgultatok? Nem kellett volna. (Nevet.) Nagyon örülök a sikernek. A lényeg, hogy győztünk. Fejben és szívben erősebbek voltunk, mint ők. Ez a csapat ma ismét megmutatta, hogy remek közösség. -
#53197 Karl Erik Böhn: - Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, az egész tornán, és a bronzmeccsen nyújtott teljesítményük miatt. Fantasztikus csatát nyertünk Szerbia ellen, az a csapat nyert, amelynek a kapusa előbb kapta el a fonalat a hosszabbításban. Tipikus bronzmeccs volt, sok góllal.
Görbicz Anita: - Két vereség után össze kellett magunkat kapni, sikerült. Mindig volt valaki, aki új lendületet adott a csapatnak. Sajnos, sokáig nem jól védekeztünk és a kapusok sem jeleskedtek, ám Kissn Éviek a hosszabbításban már remekül ment. Rédei-Soós Viki is parádés volt, őt mindenképpen ki kell emelnem!
Szekeres Klára: Élvezetes meccset játszottunk, sok góllal. Tudtuk, hogy extrát kell nyújtanunk, ha éremmel akarunk hazamenni. Köszönöm mindenkinek, aki tett a sikerért, csapattársaimnak, a stábnak, a szövetségnek, a támogatóknak!
Tomori Zsuzsanna: - Nagyon együtt volt a csapat, az sem zavart minket, hogy a szerbek a legvégén egyenlítettek. A hosszabbításban is volt olyan, aki képes volt gólt dobni közülünk. A végén a jobb csapatnak volt szerencséje.
Rédei-Soós Viktória: - Azt hiszem, ez volt életem mérkőzése. A norvégok elleni vereség ellenére is tudtuk, hogy erősek vagyunk. Megmutattuk, hogy a szerbek ellen saját közönségük előtt is tudunk nyerni.
-
#53196 Már nálam is a meccs elejétől. Csak előtte nem volt.
#53194: A magyar meccseket hdban néztem, ahhoz képest nem annyira :D -
#53195 Pedig van. Nálam legalábbis. -
#53194 De "legalább" jó minőségű.
Én itt nézem, mert bár van már hang, de rohadt sokat késik a másik :) -
#53193 A döntőnek a youtubeon csak nálam nincs hangja? -
-
primavis #53191 nem lett volna olya nagy gólarányú vereség úgy sem, ha nem tartalékolnak a lányok, látván, hogy aő pályán nem terem számukra babér!
ma túltudták tenni magukat a várható fehérorosz tévedéseken (nem érdekes, újabb szláv birópár? vajon aki küldi őket az nem tud vagy nem akar tudni a rokonságról?), mert nem sunyik voltak s elvárhatóak. S nem is volt belőlük túl sok, főleg az egyikük részéről, akivel KEB társalgott.... -
-
#53189 Nem mondtam, hogy a játékvezetők nem tévedtek a kárunkra. Azt azonban állítom változatlanul, hogy nem ők voltak az első számú oka a nagy gólarányú vereségnek.
Ennyi.
A lényeg, hogy valahol sikerült rendet tenni a fejekben, így aztán örülhetünk a bronzéremnek. -
#53188 Engem meglepett, hogy tegnap egyáltalán nem játszott, de így utólag nézve azt a meccset, nem is lett volna túl sok értelme, jobb volt így, hogy pihent és ma így játszott. -
#53187 Mindenképpen szép dolog, nagyszerű teljesítmény ez a bronz!
Gratulálok!
Tartottam a meccstől, mivel a szerbek voltak otthon. Szerencsére most egy elég elfogadható játékvezetést kaptunk, na és mi tudtunk több energiát mozgósítani, szerencsére, a mai napon. Itt azért tényleg számíthat, hogy most van 2 Európa élmezőnyébe tartozó klubcsapatunk, amelyeknek játékosai hasznosítani tudták azt a rutint, amit a kupaküzdelmekben szereztek.
Szép volt csajok! -
Zóanagyvarázsló #53186 Gratulálok a csapatnak, gyönyörű az eredmény! Meccs közben azért megőrültem, mert ezt a meccset nagyon csúnya lett volna elveszíteni, végig mi tartottuk meccsben a szerbeket - és persze időnként játékvezetők, de ma is magunknak kellett volna szemrehányást tenni, ha nem jön össze. -
Zóanagyvarázsló #53185 Szerintem RSV eddig sem volt rossz az EB-n, ha sok bizonytalan megmozdulás is jutott a góljaira, de tényleg ma tudott a legaggasztóbb pillanatokban rendre húzóemberré válni. -
#53184 Az külön dicsérendő,hogy a végén Görbicz nélkül is tudtunk nyerni,bár a hetes gólja nagyon kellett:)
Gratula csajok! -
#53183 Na ma volt.
KEB nagy taktikai zseni, ha direkt így találta ki, hogy RSV ma fog nagyot játszani, mindenesetre szép volt :) -
primavis #53182 Gratula lányok! nagy nyereség, hogy Rédei felnőtt a szerephez, mig Szekeres beért! Talán Kiss Éva is fejlődhet!
Az meg a csapatot igazolja, hogy miután tegnap eldőlt a meccs a 20 perc körül, tartalékoltak s az otthon játszó szerbeket is megtudták verni! -
primavis #53181 az utolsó öt percben viszont Kiss Éva teljesitett! -
#53180 SZÉP VOLT CSAJOK!!!! -
#53179 SZÉP VOLT CSAJOK!!!! -
#53178 huh flúgos futam
de MEGNYEEEEEEEERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜKKKKKKKKKKKKK -
#53177 A kapusteljesítményen fog elmenni :( -
#53176 Nagyon hiányzik Pálinger :( -
primavis #53175 ez a mai mérkőzés fő problémája számunkra! -
#53174 Valamelyik kapusunk feljavulhatna, mert kapusteljesítmény nélkül nem lehet meccset nyerni. -
#53173 HAJRÁ CSAJOK!!!! -
primavis #53172 pedig hát, az ördög a részletekben van elbújva....nyilván egy volt játékos játékosként viszonyul, egy néző meg nézőként. nekem szúrja a szemem, amikor észreveszem a kettős mérce alkalmazását a biróknál! mert azt tudomásul veszem, hogy a hibákat egyformán rosszul itélik meg, csak az egyik csapat többet hibázva veszít. nem OK, de ez van, a birók is emberből vannak.
De azt már, engedjen meg egyesek érzékeny lelkülete, nem fogadom el jószívvel és szóvá is teszem, amikor kilóg a lóláb a reverenda alól....