Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar idõ szerint szombat délben lesz.
[HUN]FaTaL
Értem, köszi. 😊

Hány órakor lesz? Remélem nem egyidõben a gyõri meccsel. Vagy vasárnap lesz?

http://goo.gl/gd6Zi5

digisport plusz közvetíti elvileg, csak még nincs benne a mûsorban!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
FTC-Dunaújváros 43-32 (21-15)

Ennek alapján elmondható, hogy mi kaptuk a legtöbb gólt a bajnokságban... Van javítani való a védekezésen... Mondjuk az meg egy másik érdekesség, hogy az ETO és Fradi után mi vagyunk a 3. legtöbb gólt szerzett csapat. Ha vicces akarok lenni, azt mondanám, hogy minden szempontból gólképesek vagyunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Srácok! Jól látom, hogy semelyik adó nem közvetíti a Fradi KEK meccsének a visszavágóját? Ez valami vicc?

Isthy
Gábor!
Nem lesz közvetítés a mai meccsrõl a Fradi oldalon?

DUNAFERR FOREVER!!!

lehet a veszprémi jegyeket vitték tovább Bp-re 😊 és ott már csak 8ezer 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Szerintem meg a Gyõriek hozzá nem értõ ritkán látható töketlenkedése illetve nem kellett volna bent maradni az öltözõben... az, hogy megfújják a hazai pályát elvileg természetesen.
Azt szerintem is hagyjuk amit amit Szabó és Egri mûvel mert az szarabb mint a második félidõ elejei játék.
Ahhoz, hogy ne az említett országból jöjjenek sporik, kellene egy kis sport diplomácia is ami nálunk...
Isthy
Az durva lenne, ha Veszprémben most is 10-ért adnák. Meg aki anno megvette 10 ezerért annak most kellemes gondolatai támadhatnak, látván a mostani 8 ezres árat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Gundi nem rossz, de néha nekem õ is "túl sok". Marosit, Skalát szívesen hallgatom, fõleg Marosit õ nem köntörfalaz sosem 😊

veszprémi aréna pénztárában is lehet jegyet venni, oda is 300 jegyet írtak, igaz ott 10ezres jegyárral. kicsit reálisabban kellett volna jegyárakat megállapítani 😊

Isthy
Ahogy olvasom az ETO oldalán még mindig van több mint 300 jegy szombatra, de már "csak" 8000 Ft az ára. Lehet a neten foglalni illetve Pesten is venni egy kijelölt Adidas boltban.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Míg élek, nem felejtem el, amikor Róth sorban pacsizott a kispadon ülõkkel a Népligetben, kb. 5 perccel a meccs vége elõtt...
Érdekes, hogy ezt milyen könnyen átörökítették, pedig csak Görbicz és Vérten van meg abból a csapatból, ha jól emléxem.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Most olvasom, hogy a fiúk hétvégi olimpiai selejtezõs meccsein az m1 kommentátora Gundi lesz. A stúdióban pedig Marosi és Skala lesz a szakértõ. Végre lesz normális környezet a közvetítéshez. <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

amikor EV és SZE a félidõben annak örült, hogy látszik a 2. félidõre visszatérõ ETOs lányokon hogy úgy érzik megnyerték a meccset és mosolyognak, örülnek, na akkor éreztem hogy baj lesz... nem is tudom hány komoly csatát buktak már el ezen, hogy elhitték megvan :S

szerintem pozitív hogy nem lett nagyobb vereség, az itthoni meccsre meg rendet kell rakni a fejekben, mert az egyértelmûen látszik, hogy melyik a jobb csapat, csak ugye úgy is kellene játszani.

a Fradinak gratulálok, azt a meccset sajnos nem láttam 😞

bocs, Edina véleményét nem szeretném kommentálni, de azt tudom, hogy ha az õ csapatának fújtak volna így akkor õrjöngött volna a pálya szélén. A Gyõr támadójátékát alaposan megfogták, az fix , már az elsõ félidõben is, a másodikban meg pláne. Persze, nem rajtuk múlt, de a gödörbe õk vitték bele a Gyõrt a második félidõ elején.Jórészt olyan labdákból indultak sorba a román ellentámadások, amelyeket elõzõleg illet volna faultként befújni!
Ezt a bíráskodást tekintem ügyesen pártosnak!
Isthy
Francia bírópáros lesz, de nem a két fogalmatlan liba... A sporik megfújták a hazai pályát a románoknak, de leginkább nem azon múlott.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy én vezettelek félre, de természetesen Veszprémben lesz az a visszavágó. <#vigyor2>
Na de nem is ez a lényeg. Nem tudom, kik fognak vezetni, de meglepõdnék, ha a Gyõr ellen fújnának. Sz.Edina szerint egyébként tapasztalt, jó bírók fújtak ma...
Nem gondolom, hogy a mai meccs a bírókon múlott. Inkább talán az elsõ félidõ túlzottan megnyugtatta az ETO-t...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nem lesz könnyû, de nem fognak 31 gól sem lõni Gyõrben a románok. S persze, nem ártana normális játékvezetõket kapni s nem egy kézilabdában nevenincs országból. Elegem van a lett, litván, izraeli s más ilyen birókból. Pedig lehetnének albánok, bolgárok, görögök, britek, belgák is, ugyebár az EHF szerint.
Isthy
Néztem is, hogy mi van, mert így elég fura lett a hozzászólásom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az egész meccsen nem szakadt meg a Viborg, játszottak egyet, hogy otthon simán eldönthessék.
Ha elkövetik, akkor azt otthon teszik megint és ez sokba került tavaly is nekik <#wink> Ezért úgy gondolom még egyszer nem fogják ezt csinálni, tanulnak a tavalyi hibájukból. Bár ne lenne igazam... <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valcea-ETO 35-31 (13-17)

Az elsõ félidõ elsõ 10 percében kiegyensúlyozott volt a játék, azután az ETO folyamatosan felülkerekedett és simán uralta a meccset a szünetig. A 4 gólos elõny teljesen reálisnak volt mondható.
A szünet után sajnos elkezdõdött az eszetlen, könnyelmû játék elöl, amibõl sorban leindítottak a románok. Lendületet kapva egyenlítettek, majd át is vették a vezetést. Gyalázatos elsõ 12 percet produkált az ETO. A félidõ közepére 7 gólos lett a román elõny. Szerencsére a kapuscsere bejött és Kati hozzá tudott tenni a kapuban. Így a meccs végére sikerült feljebb zárkózni és 4 gólos lett a vereség. A sok idegenben lõtt gól elõny lehet, sztem itthon ez ledolgozható és meglesz a döntõ. Mondjuk az ilyet, mint amit a szünet után csináltak, mellõzni kell ezután.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Ez a négy gól rengeteg sajnos. 😞

kaloz174
Gondolom, nem vagyok egyedül, aki az elsõ félidõ után némi hiányérzettel, enyhébb csalódással vette tudomásul az ETO eredményét. <#nemtudom>
Mindenesetre az esély megmaradt, de nem lesz könnyû meccs Gyõrben sem.
Nem tudom, a Valcea sérültjei milyen állapotban vannak. Mert ugyan így is nagyon ütõs kerettel rendelkeznek, de a siófoki tornán úgy láttam, Jovanovic nagyon gólerõs csapattag, így õ pl. mindenképpen sokat jelentene, mint ahogy nyilván ma hiányzott is, a románok gyõzelme ellenére.
A Gyõrnek azonban világválogatottja van, így joggal bízhatnak magukban.
Izgalmas visszavágó elé nézünk, mert a románok nyilván mindent megpróbálnak majd azért, hogy sikerüljön a végsõ gyõzelem, így a továbbjutás, na és nyilván a magyar bajnok is ezt fogja tenni.

31-35, sajnos. A II. félidõ eleji kihagyás megbosszúlta magát.
[HUN]FaTaL
Na véletlen szerkesztettem a másik hsz-t, de igazából erre lett volna válasz 😊

Sajnos elég felületesen kerestem streamet, így csak késõn találtam (szeretnék hasonló színvonalú magyar streameket), pontosabban mire megnéztem a tegnapi meccs ismétlését. Az utolsó negyedóra alapján tényleg nem tûnt úgy, hogy a Viborg megszakadt volna, de a német csapatok ellen könnyû szenvedõsebb, leülõsebb játékot produkálni.

A Viborg mondjuk jellemzõen a második meccsen szokta valódi tudását nyújtani, így nekem sincs kétségem afelõl, hogy õk jutnak a döntõbe. Remélem, nem tanultak, és ha összejön a most papírformának tûnõ párosítás, akkor ellenünk is újra elkövetik a gyengébb elsõ meccses hibát
Persze, én is csak úgy értettem, hogy egy meccsen bármely BL-4-es csapattal tudnánk tartani 40 percig. Pontosabban ilyen 40 percig - mert megszeppent oroszoktól függetlenül is nagyon jók voltunk. De ez már ellenféltõl is függ, kinek milyen stílus ízlik. BL-elõdöntõbe eljutni és ott 2x60 percen át komolyabb fáradtság és hullámvölgy nélkül szerepelni túlmutat minden realitáson, mint a tegnapi elsõ félidõ 😊

Azt hiszem, hogy jövõre egy BL-8 nagy eredmény lenne mindenképp, bár hogy akkor mi lesz valójában a realitás, azt most még nagyon korai megmondani, de az elõdöntõ semmiképp. Mondjuk - nem tudom ki hogy van vele -, én nem kizárólag a papírforma sikereknek tudok örülni 😊
Isthy
A dánok elég kényelmesen játszottak ma és Schülke igen jól védett, ezért lehetett ez az eredmény. A visszavágón a Viborg simán be fogja húzni a továbbjutást.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Nem láttam csak az utolsó 20 percet, de szerintem is simán továbbjut a Viborg.

Na de hajrá Gyõr! 😊

Isthy
Úgy látom ez a felvétel bejárja ma az összes létezõ kézis fórumot <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ki más lenne? Legalább 5x mutattak és az egyik idõkérés után éppen szurkolás közben, nem éppen visszafogott állapotban <#wink><#vigyor>

A BL elõdöntõ azért talán túlzás, ott már nem esnek így össze az ellenfelek némi nyomástól. De a BL 8 szintre jó volt ez a teljesítmény. Persze a BL-ben kicsit más a terhelés, 6 meccs 6 hétvége alatt, plusz a bajnokság. Az a jelenlegi keretnek sok lenne. Reméljük lesz erõsítés a mostani kerethez, nem ártana 2-3 érkezõ. Akkor egy jó BL szereplésben lehetne reménykedni.

Grat. a szurkoláshoz, jól szóltatok! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Leipzig-Viborg 14-15 (félidõ)

A dánok kezdtek jobban (2-5) és a félidõ közepéig tartották is az elõnyüket (6-9). Majd nagyon feljöttek a németek és a 22. percben már náluk volt az elõny (12-11). Az utolsó percekben végig maradt a döntetlen körüli eredmény, a dánok vezetõ gólja 3 mp-el a vége elõtt esett.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Görbe kosara😊
mondjuk engem nem lepett meg😊

kaloz174
Elek Gábor és a gének...<#eljen><#worship>
(Ok, csak kicsit nosztalgiáztam és elérzékenyültem.😊 Volt egyszer egy világbajnok csapat...)

Ajjaj, ha ez még mindig én vagyok, akkor nem biztos, hogy vissza merem nézni fél 3-kor a meccset 😊

Fantasztikus élmény volt, de mivel sok itt a tapasztalt szurkoló, ez aligha szorul további magyarázatra. A félidõben azt mondtam, hogy 10 gól elõnyt megtartani fantasztikus volna, de tévedtem, a 8 gólos is az. Várható volt, hogy csökkenni fog az elõny, így kijár a dicséret azért is, hogy igazi gyõztes típusú csapat benyomását keltve ismét mi jöttünk ki jól a végjátékból. Tomori gólja pedig a végén... hát, az én látószögembõl a termetes vendégjátékosoktól szó szerint nem látszódott a kapuból semmi, szóval az bizony kész csoda volt. Mondjuk Zsuzsi védekezése is az volt az elsõ játékrészben, talán még egy fénykorában lévõ Spiridontól is extrateljesítmény lett volna az, amit akkor mutatott.

Jók az esélyeink a visszavágóra, nem is csak az elõny miatt, hanem mert ebben a sorozatban fokozatosan elõrelépve - ha lehet ilyet mondani egy KEK-menetelés kapcsán - nagyon komoly BL-csapattá váltunk. Meggyõzõdésem, hogy a dabasi elsõ 40 perc egy BL-elõdöntõben sem számítana éppen gyenge produkciónak - persze egy Buducnost nem csinálta volna magát össze a szurkolóktól, az biztos 😊 Részemrõl köszönöm az eddigi sorsolást, ha a klubnak és a legbevállalósabb szurkolóknak cseppet drágára is sikerült. Tegnap nagyon megnyomtuk az elejét, és én ezt nagyon üdvözlöm, mert jól volt látni olyan játékot, amely ellen a világ bármely alakulatának nagyon fel kéne kötnie a gatyáját. Nagyon remélem, hogy pár potenciális szponzor is látta, hogy milyen lehetõségek vannak ebben a csodálatos csapatban.
kaloz174
Gratulálok a Fradinak! Öröm volt látni a bátor, görcsölés nélküli játékot! Hatalmas támogatást jelenthetett a szurkolótábor is.
Elismerésem Elek Gábornak a formaidõzítésért, valamint a kidolgozott és megvalósított taktikáért. Úgy tûnik, ehhez jól társult a mentális felkészítés is. <#taps><#worship>
Saját kezükben van a sorsuk,úgy gondolom.

Isthy
Egyik fórumtársunk pedig a mai meccs alatt médiasztárrá érett <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Aki figyeli a Fradi meccseit és a lehetõségeiket, annak ez nem volt váratlan. A lényeg, hogy sikerült 8 gólos elõnyt szerezni, amit a meccs elõtt látatlanban aláírtam volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
FTC-Dinamo Volgograd 34-26 (20-8)

Grat. a Fradinak ehhez a szép gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps>

Várható volt, hogy el fognak fáradni, ez 40 perc után meg is történt. Ez megmutatkozott a kisebb dinamikájú játékban és a sok kihagyott ziccerben. Az oroszok tudtak lerohanás gólokat lõni és ezzel visszahozták a reményt maguknak. Sajnos ismét megmutatkozott a kevés minõségi csere lehetõsége a Fradinál, így tudtak az oroszok felzárkózni. Ami talán hiányzott most a még nagyobb sikerhez, az Zizi kapura veszélyessége. Sajnos a betegség meglátszott a játéka dinamikáján. Remélhetõleg a visszavágóra teljesen rendben lesz és ezzel meglesz a továbbjutáshoz szükséges plusz nála.
Tomorit, Zácsikot és Abramovicsot emelném ki, de a többiek is hozzátették a magukét.

Szép voltlányok! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

34-26!
banok
A végére azért följönnek a ruszkik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Óriásiak a lányok!

Egy 40-16-ot elfogadnék a végére 😄

Isthy
FTC-Volgograd 20-8 (félidõ)

Ez valami elképesztõ, amit a Fradi a szünetig játszott. Kiváló kapusteljesítmény és a mezõnyben is mindenki jól játszik az elejétõl a félidõig.
Persze nem lesz ez végig így, de ebbõl már lehet építkezni a 2. félidõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

20-8 az elsõ félidõben!
[HUN]FaTaL
Hajrá Fradi!!

Isthy
Zó a tv sztár!!! <#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Larvik-Buducnost 20-22 (12-12)

A szünet után maradt a szoros eredmény (40. p: 15-15). A félidõ közepére 2 góllal elhúzott a Buducnost (16-18) de a norvégok az 53. percre utolérték õket (19-19). A végjátékban a hazaiak többet hibáztak és ezzel elvesztették a mérkõzést. Pedig az utolsó 2 percet emberelõnyben játszhatták 20-21-rõl indulva. A kapusok jól védtek a 2. félidõben mindkét oldalon, ennek is köszönhetõ a kevés gól.

A Bud nagy lépést tett a döntõbe jutás felé, de a Larvik idegenben is nagyon jó, sztem még nincs lefutva semmi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Larvik-Buducnost 12-12 (félidõ)

Jól kezdett a Bud, gyengén a Larvik (1-6, 4-8). Leganger nem találkozott a labdával, Woltering meg jól védett. Azután kaptak 3 kiállítást a montenegróiak (kettõt egymás után, így majd 4 percig voltak hátrányban) és ezt kihasználva kiegyenlítettek a norvégok (9-9). Ebben szerepet játszott az is, hogy Leganger elkezdett védeni, Woltering pedig visszaesett. A záró percekben felváltva estek a gólok, 11-10-nél vezetett elõször a Larvik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért mindenképpen nagy kár.<#shakehead>
Mielõbbi gyógyulást!