Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon jó, nincs egy ember ennél a ki..szot, MTVA nál aki tud tárgyalni, akkor mondják ki, kedves sportbarátok: eszünk ágában sincs közvetíteni a bl döntõ, inkább elbasszuk más hülyeségekre a lóvét...
Ja ez túl egyenes lenne az pedig ebben az országban nem szokás, inkább megvárjuk, keressen meg az aki amúgy is nyerõ helyzetben van. "drága" MTVA fordítva tetszenek ülni a lovon<#boxer><#boxer><#violent><#violent>
[HUN]FaTaL
"Amennyiben a Digi Tv megkeresi az MTVA-t"

lol, nem is tudok ehhez többet hozzáfûzni

http://goo.gl/gd6Zi5

MTVA interjú

"Amennyiben a Digi Tv megkeresi az MTVA-t, természetesen felelõsséggel fogadjuk az ajánlatot. Nincs annál fontosabb, mint hogy Magyarországon, ahol annyira szeretik a sportot a nézõk, minél többen láthassák a kézilabda BL-mérkõzéseit. Szerintem kiválóan mûködne a kapcsolat."

tehát annyira akarják közvetíteni a Bl döntõt, hogy várják -érted, várják!- a Digi ajánlatát, wtf???, nem nekik kellene megkeresni a Digit hogy közvetíteni szeretnék õk is? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Én inkább azt mondanám igazán magyaros...
A mksz és tévék nem csinálnak semmit, mert azt a legkönnyebb, senkiházi banda...
kaloz174
Szép történet.<#levele>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Az EHF válaszlevele:

"Tisztelt Urak!

Azon levelükre hivatkozunk, mely a nõi kézilabda Bajnokok Ligájával és különösképpen a Gyõri Audi ETO KC soron következõ, döntõ mérkõzésével kapcsolatos. Tekintettel a döntõ közelségére, figyelmünket máris erre az ügyre fordítjuk.

Elõször is, egy nemzeti válogatott esete, amely egy egész ország teljes érdeklõdésére tart számot, illetve klubcsapatok alapvetõen jóval kisebbb érdeklõdést kiváltó mérkõzései nem hasonlíthatóak össze. Még korábban sem, amikor a Bajnokok Ligája mérkõzéseit egy nyilvános magyar csatorna sugározta, a nézettség nem volt összehasonlítható a magyar férfi válogatott aktuális mérkõzéseivel. Talán ez volt az egyik oka annak, hogy az MTV, néhány évvel ezelõtt, nem volt kellõen érdekelt a jogok megszerzésében, aminek eredményeként elfogadhatatlan ajánlatot tett, mind pénzügyi, sugárzási és produkciós minõségi garanciákkal kapcsolatos feltételek tekintetében.

Ekkor, az EHF Marketing GmbH-nak, amely az EHF-fel kötött megállapodás értelmében a jogtulajdonosa a Bajnokok Ligája jogainak, a Viasattal kellett partnerséget vállalnia. Késõbb, mielõtt az EHFM megállapodást kötött volna a DigiSporttal, még egyszer felvette a kapcsolatot az MTV-vel és az ajánlat ezúttal sem volt összhangban a piaci körülményekkel. Annak érdekében, hogy biztosítsuk a versenyhelyzetet (produkciós feltételek és a mérkõzések közvetítésének tekintetében) és hogy méltányos pénzösszeget kaphassunk, amely szintén az EHFM felelõsségéhez tartozik, a DigiSport szerzõdését megtárgyalta és elfogadta a Tanácsadó Testület.

E megegyezés értelmében, mind a nõi, mind a férfi Bajnokok Ligája televíziós jogait a DigiSport birtokolja a magyar piacon.

Mindazonban, az önök kezdeményezése alapján, amely teljesen megegyezik az EHF érdekeivel, hogy legyen elérhetõ minél több TV-nézõ, vagyis sportágunk rajongói, azt tanácsoltuk az EHFM-nek, hogy lépjen kapcsolatba a DigiSporttal annak érdekében, hogy keressen megoldást a nõi Bajnokok Ligája-mérkõzéssel kapcsolatban.

Az EHFM és a DigiSport közötti információcsere után úgy értesültünk, hogy a DigiSport kapcsolatba fog lépni lehetséges nyilvános csatornákkal az önök levele által javasolt megoldás érdekében. Mindazon által, hangsúlyoznunk kell, hogy az EHF a jelenlegi helyzetben törvényesen nem jogosult arra, hogy indokolatlanul befolyásolja a jelenlegi megegyezést.

A helyzet tisztázása után értesíteni fogjuk önöket.

Tisztelettel:

Európai Kézilabda Szövetség
Michael Wiederer
fõtitkár"

A válasz az lett, amire számítani lehetett. Tárgyaljanak a Digivel és egyezzenek meg, fizessenek érte. Õ a jogtulajdonos és az EHF nem kötelezheti õket semmire a jelenleg is élõ szerzõdés tekintetében. Persze a levélbõl kiderül, hogy az EHF-nél is ott van sejtett igen fontos szempont (ki is emeltem azt is). Ugye a mai világban a pénz beszél.

Viszont az kiderült, hogy anno kb. 1 éve (2011. február-március) az MTV is meg lett keresve, de akkor mintha nem lett volna ennyire fontos nekik a dolog... Így a Digi simán elvitte a jogot egészen 2015. májusáig.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Micsoda pangás volt itt a hétvégén...

Az ETO-nak gratulálok az MK gyõzelemhez! <#taps>

Ahogy elvárható volt simán hozták mindkét meccsüket. Az igazi erõpróbák majd ezután jönnek számukra.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Férfi kézilabda Eb: a horvátokkal és a szlovákokkal selejtezünk

"Az elõselejtezõk idõpontja: 2012. június 8-10. Az Európa-bajnokságra 2014. január 12-26. között kerül sor."

kaloz174
Bucira vertük...

Legalább õk ott lesznek! <#eljen><#taps>

[HUN]FaTaL
HBD Breki! 😊

Breki33
Köszönöm szépen :-)

Olvaslak ám mindig benneteket, csak magánjellegû dolgok hátráltattak
de remélem hamarosan megoldódik
Isthy
Csatlakozom! <#eljen><#integet2>

Az utolsó smiley gondolom bodzaszörpöt iszik <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sok szeretettel köszöntöm kedves házigazdánkat szülinapja alkalmából! <#eljen><#wave><#pias>

kaloz174

Isthy
Nem volt izgalom, azt mondanám elég langyos meccs volt.

Mindkét csapat sok hibával játszott, a színvonal nem verdeste az eget. Az ETO kényelmes tempóban kézilabdázott, nem szaggatták szét magukat. A hazaiak így is végig futottak az eredmény után. Az érdieknél Melit emelném ki, a vendégeknél Görbe és Kati dicsérhetõ leginkább.

Az ETO kényelmesen behúzta a meccset és várja a bajnoki döntõt. Ahol remélem két nk-i kupagyõztes csapat fog majd küzdeni egymással <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na, én errõl, sajnos lemaradtam.
1/2 5 tájban ránéztem mobilról, még nem volt fenn.
Így jártam. Gondolom, azért akkora izgalom nem volt. Az Eto behúzta a köv.kötelezõt.

Isthy
Én is épp most néztem rá és örömmel láttam. <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Már van. Idén már legalább 3-4 meccsrõl lemaradtam így, hogy túl késõn tették ki. Persze ebben én is hibás vagyok, hiszen lehet tudni, hogy honnan szoktak közvetíteni.
Isthy
Reméltem, hogy ma a Cunder közvetíti Érdrõl a bajnoki elõdöntõ 2. meccsét. Sajnos ennek egyelõre nyoma sincs az oldalukon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem is értem mi a bajod???<#mf1> Mennyivel egyszerûbb írni egy ilyen kérést, amin szerintem az EHF most is röhög, mint egyeztetni, és tárgyalni. Ja hogy akkor dolgozni kellene, az baj, mert ezek nem tudják mi az, hogy munka...<#boxer><#boxer>
kaloz174
Valóban jobb lett volna nem ilyen "esõ után köpönyeg" módon küzdeni.
A nézõszámok mutatják, hogy a sportágnak nagyon fontos lenne megjelennie országos lefedettségû csatornán.
Talán majd a köv.szezonban...("reményhal"<#nemtudom><#circling> történet)

Isthy
BL döntõ sztori

Tegnap mikor elolvastam egy ideig nem tudtam eldönteni sírjak vagy röhögjek rajta. Végül az utóbbi mellett döntöttem <#ravasz1><#vigyor>

A "csúcs" ez a mondat:

"Jelen levéllel a Magyar Kézilabda Szövetség és a BL-résztvevõ magyar klubok arra kérik az Európai Kézilabda Szövetséget: tegyen érdemi lépéseket annak érdekében, hogy a magyar érdekeltségû európai kupamérkõzéseket olyan televíziós csatorna sugározza Magyarországon, amely a tv-nézõk legszélesebb köre számára elérhetõ."

Komolyan mondom ez már tényleg röhej... Mégis mit gondolnak? Az EHF majd kötelezi a Digit akivel szerzõdése van? Vagy felmondja a szerzõdést? Siralmas...
Az ilyen PR megoldások helyett inkább dolgozni kellene az ügyön. Mondjuk leülni tárgyalni a Digivel és az MTVA-val és ott segíteni, hogy az m1 átvehesse a közvetítést. Persze pénzbe kerül, hiszen a Digi fizetett érte, nem fogja ingyen odaadni. Ez azonban úgy fest nem történt meg, mert szó nincs arról a közleményben, hogy egyeztettek volna velük és a "szemét" Digi semmire nem volt hajlandó. Ehelyett PR közlemény és pofakönyv profil... <#levele>

Ha jól emlékszem a Digi megvette a csomagban a többi nk-i kupadöntõ közvetítési jogát is. A Fradi KEK döntõjével mi van? Az nem érdekes? Vagy azzal kapcsolatban a csomagban nincs kizárólagos jog?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õ már sajnos egy ideje nagyon passzív, nem is látni errefelé... <#conf>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bár kicsit meglepõ az eredmény, mintha azt olvastam volna, hogy a csabaiaknál voltak hiányzók.
(Valamint az is lehet, hogy kedves házigazdánk is elfeledkezett a mérkõzésrõl...😊)

kaloz174
Tegnap egy egészen hosszú reagálást sikerült összehoznom a beszámolódra, viszont szépen elszállt, mire elküldtem volna. <#schmoll2><#vigyor2>

Most megpróbálom újra pár szóban felidézni.
Az elsõ és legfontosabb, hogy nagyon hálásan olvastam én is a meccsel kapcsolatos észrevételeidet. <#worship>
A Fradi azt hozta, amire számítottam, ez a csapat jelenleg egy szép kerek, pozitív történet, ami nagy dolog ebben a mai világban. Reményt és példát ad(hatna), hogy lehet ilyen nehéz környezetben is elõre lépni, jól szervezni egy kézicsapatot. <#eljen>
Gratulálok az újabb, biztos gyõzelemhez.
A siófoki csapattal kapcsolatban némi derûvel olvastam, hogy az állítólag (zuhanyhiradó) már anyai örömök elé nézõ Mörci 7 gólt vágott a meccsen...<#kacsint>Egyébként viszont elég értetlenül figyelem, hogy ez a csapat, a lendületes kezdés után, nemhogy még jobban összeérne, jobb formába kerülne, hanem már folyamatosan, hosszú hetek óta, elég halovány teljesítményt nyújt. Mondom ezt annak ellenére, hogy bekerültek a legjobb 4 közé. Ez egy szép eredmény, de jelenleg 2 dolgot érzékelek. Egyrészt mintha úgy lennének, hogy ezzel megelégedtek, másrészt már inkább az a téma a csapatnál, hogy ki hova igazol, kit vesz meg újfent a tulajdonos. (Úgy hallottam, hogy csatlakozzam én is a pletyikhez, hogy már biztos, hogy idetart Kiss Éva, valamint Glusica, viszont távozik Szepesi és Herr Orsi.)
Pedig, ha már ott vannak, illõ lenne legalább a bronzot megszerezni. (I.Vilinek ebben úgyis rutinja van.)
Szombaton az ETO lesz az ellenfél. Érdeklõdve várom, rám cáfolnak-e Bogdanovicsék...

Isthy
Szekszárd-Békéscsaba 24-22

Nocsak, úgy látszik a csabaiak nagyon leeresztettek. Ha ez így folytatódik simán a miénk lehet a 9. hely.

Ahogy látom "fúzió lázban" égnek a népek velünk kapcsolatban. Azért remélem nagy tétben nem fogadnak rá...<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

MK: Veszprém-Szeged 27-26 (16-18).Szikrázó mérkõzés volt. De ha az MKB nem szedi össze magát a bajnokságra, ráfizethet.
Isthy
Köszi! <#worship>

Sztem is megoldjátok a siófoki meccset is és lehet készülni a Viborg ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ó, én mindig kíváncsian olvasom a beszámolókat. Mindenesetre ha már itt vagyok, magam is szólanék a ma látottakról.

FTC-Rail Cargo Hungaria - Siófok KC-Galerius Fürdõ 37-27 (16-12)

Az alapszakaszbeli találkozó után nem volt kétségem afelõl, hogy sima lesz. Annak is indult, azért kezdtünk csak 3-0-val, mert ennél az állásnál Zivkovic hetest hibázott. 7-4-ig tartottuk ezt a különbséget (amúgy itt Szucsánszki hibázott hetest, de Zácsik büntetõjével csak meglett a 8. találatunk), aztán lett 10-4 és 11-5, efelé volt a vendégek idõkérése is. Fõleg Kocsicz és Szamoránsky vitte amúgy prímet, mellettük Szani lõtt még pár gólt, Tomori és Zizi irányzéka nem volt az igazi. A túloldalt hasonló színvonalra csak Szepesi képes. A félidõ végére már cserélgettünk is (Szarka már hamarabb le lett parancsolva), és a biztos elõny tudatában a Zácsik-Deáki páros nem bizonyult túl hatékonynak, emberhátrányban különösen nem. Tomori mégiscsak akkor vette le a melegítõjét, amikor Zizit kissé érthetetlenül kiállították, és szükség volt egy irányítóra. Amúgy a szerb lány csúnyán lenn maradt egy ütközés után, úgy beverte a fejét, hogy alig tudták eltámogatni a kispadig, sõt a térfélváltáshoz is Deka segítsége kellett neki (csodálom is, hogy nem vitték akkor egybõl kórházba, mindenesetre a meccs után már tudott egyedül közlekedni), szóval látszott, hogy túl sok pihenõ nem fog a lövõinknek jutni. Mindenesetre a 16-12-es félidei eredményt kényelmesen hoztuk.

A második játékrészt hasonlóképp kezdtük, mint az elsõt, csak ezúttal végre össze is jött a 4-0-s roham. Piros és Móni továbbra is zakatolt, Zsuzsi is beindult. Ezzel nagyjából el is dõlt. Imre Vilmos is forgatta csapatát: Kiss Olívia jó cserének is bizonyult, Varga Nikolett legalább betalált, ha már Bódinak ez nem jött össze (apropó, õ teljesen egészséges egyáltalán?), de a legeredményesebb, igaz, statikus tábori tarackot, Mörtelt is lecserélte a brazil légiósra. Herrnek még volt egy erõs periódusa, de az nem volt bölcs húzás, hogy Szádvárira kétszer is nagyon kijött, hiszen Orsi amúgy sem magas, Kriszta pedig eleve gyakrabban ejt, mint lõ. Ezt megtanulta ma Lajtos Nóra is, összességében Kriszta talán az idei legjobb teljesítményét tette le az asztalra (mellesleg a második félidõt is Adri kezdte).

Tanulság is van: ha megcsillantjuk a KEK-tempót, akkor hátul a Siófoknak nincs esélye kivédekezni támadásokat, elöl nincs esélye gólt lõni, és még leindítani is le tudjuk õket. Valahol rossz látni, hogy harmadik számú magyar csapat (mely elvben válogatott szintû játékosokat vonultat fel az elsõ sorában, és posztonként összevetve, annyival nem is gyengébbek). Persze egy orosz bajnoktól ez a minimum. Jellemzõ, hogy Bogdanovic annyira esélytelen volt, hogy csak hetesbõl talált be - ellenben a szabálytalankodás ment neki, már a 20. perc körül másodjára ülhetett le padra, a meccs hajrájáig pályára sem engedte utána az edzõje. Ez egyúttal jól mutatja, hogy a kiállítási arány egyáltalán nem véletlen, sõt sokat is engedtek, néhány pedig ítéletnél már gyanús volt, hogy a statisztikát is polírozzák (mondjuk Tomori hajrábeli elsõ büntetését nem tudom biztosan megítélni, a plusz két perc a szövegelésért viszont megkérdõjelezhetetlen volt, anélkül talán most is magyarázna a sporinak). Mörtelrõl már szóltam, bár jó játékos, sok gólt lõtt, mert õ volt a klasszikus nagy darab játékos, akinek lõnie kell, és amikor lazultunk védekezésben, vagy fejetlenség volt (vagy éppen passzívnál szabaddobás...) akkor ez mûködött. Csak azért vagyok ilyen szigorú, mert válogatott és BL-képesség szempontjából nézem az elõdöntõ játékosait, és így nem lehet elnézõ a mérce. Ugye reális esély van arra, hogy a Balaton-parti együttes is megméreti magát az elitsorozat selejtezõjében.

A saját játékosainkról pedig azért nehéz beszélni, mert a KEK-ben már eljutottunk oda, hogy egy ilyen meccs után nehéz kiemelkedõ teljesítményekrõl beszélni. Persze Piros és Móni remek volt. Elõbbire rá is fért támadásban egy erõs meccs, ha sok "könnyû" gólt is szerzett ezúttal - igencsak biztos kézzel; utóbbitól pedig az volt a legemlékezetesebb momentum, amikor egy kelleténél hosszabb labdát futtában szinte az alapvonalról lõtt be, persze ez a kapus nélkül nyilván nem megy. Szaninál is biztató, hogy egyre stabilabban hozza a jó formát, Zsuzsi pedig a mérkõzés elején hátul, késõbb pedig elöl is tudott vezér lenni. Összességében nagyon csúnya lenne Siófokon kikapni.
Isthy
Ottónak jó volt a helyszíni tudósítója <#ravasz1> Ahogy látom azért egy-két állást lespórolt, mert pl. a félidõk végén 5 percenként kapta õket <#wink><#vigyor>
Mi is nagy izgalommal követtük a mérkõzés alakulását a helyszínen és nagy örömmel ünnepeltük meg a végén a nagyon boldog csapatot <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igazán nagy örömmel olvastam a beszámolódat, valamint természetesen nagy izgalommal és aggódással figyeltem Tóth Ottó beírásait a handball.hu fórumán. <#eljen><#kacsint> Azt hiszem, ez érthetõ, ebben a mai helyzetben.
Mindig jó nyerni, de vannak helyzetek, pl. ez, amikor különösen jól esik a gyõzelem. <#eljen>
Nem mellesleg végre legyõztük ennek a szezonnak a mumusát. <#taps>

köszi!!

Isthy
Kiskunhalas-Dunaújváros 27-31 (13-17) <#eljen>

Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Mivel a múltkor Zónak is elnyerte tetszését a beszámoló, így most is írok egyet. <#wink>
A meccs elsõ gólját a hazaiak szerezték az elsõ támadásukból és ezzel egyúttal le is tudták a vezetést az egész meccsre <#ravasz1> 3-1-re fordítottunk és azután végig vezetve hoztuk le a mérkõzést. 10 perc után 6-3, majd 20 pec után 13-9 állt az eredményjelzõn a javunkra. A félidõ végére maradt a 4 gólos elõny (17-13). Mindez úgy, hogy 4 tiszta lerohanás ziccert "vertünk" a kapusba és Léránt Vivi 3 bõdületes kapufát lõtt. A védekezésünk sokkal jobb volt mint a múltkori halasi meccsen, Gabó elég jól "fékezte" Barna lendületét. Persze ehhez az elõnyhöz kellettek Vivi jó védései is a kapuban.
A szünet után 5 perc alatt 6 gólra nõtt az elõnyünk (20-14), de ekkor jött a megtorpanás. Kicsit tanácstalanná váltunk elöl és ebbõl jól kontrázott a Halas. Igaz, kaptunk 2 kiállítást egymás után, ami szintén közrejátszott abban, hogy 5 perc alatt feljöttek a hazaiak 20-18-ra. Szerencsére utána visszazökkent minden a "régi" kerékvágásba és kezdtük újra felépíteni a korábbi különbséget (22-19, majd az 50. percben 26-22). A záró 10 perc közepére sikerült még 1 gólt közé tenni (55. perc 28-23). A végjáték így már viszonylagos nyugalomban telt, õrizve a 4-5 gólos elõnyt. A végeredményt 10 mp-el a vége elõtt állították be a hazaiak (31-27). A szünet után gyengébb lett a védekezés, viszont Vivi "pótolta" a kapuban az õ hiányosságaikat. Õ volt ma a "nyerõ ember". Detti jól mozgatta a csapatot, bár a szünet után elfáradt és több hiba is csúszott a játékába. Igazából azt mondanám, hogy ezt a meccset a "CSAPAT" nyerte meg, mindenki hozzátette a magáét. Gulyás viszonylag jól forgatta a játékosokat, bár Vadász Ildi ma sem kapott szerepet.
A halasiaktól szokás szerint Barna emelhetõ ki leginkább. Viszont Valovics bátortalan játéka nagyon meglepõ volt számomra a múltkori meccs után.
Így kellett volna játszani az alapszakaszban is a halasiak ellen, akkor nem sikerült. Most szerencsére igen! Megmutatták a pályán, hogy õk miként gondolják a továbbiakat. Remélem az illetékesek is elgondolkodtak magukon...

Szép volt lányok és nagyasszonyok! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"27-31 a vége, szép volt Dunaújváros "

Köszönjük Tóth Ottónak!!!(is<#worship><#eljen>

Zizinek meg ez a harmadik nemzetközi kupadöntõje, az elsõ kettõt õ is behúzta, ahogy Piros is az elsõ 3-at. Ezt a szép sorozatot nem kellene megszakítani. 😊

Ma a bajnoki elõdöntõt elsõ meccsét rendezték, simán meg is nyertük:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Siófok KC 37-27 (16-12)

Hajrá Fradi!

Isthy
Nem vagy vele egyedül...

Teljes megújulás kellene, új csapatvezetéssel és résztvevõkkel. Amíg ez marad nem lesznek támogatók, ahogy eddig sem voltak. S nem véletlenül...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A "másik oldal" álláspontja.

Hogy stílszerû legyek, tapasztalataim alapján "tamáskodom".

Isthy
A hétvégi tv-s menü:

Pick Szeged - Balatonfüredi KSE
Férfi Magyar Kupa elõdöntõ - Budapest
2012.04.14. szombat 16:00 SportKlub

MKB Veszprém - Tatabánya Carbonex KC
Férfi Magyar Kupa elõdöntõ - Budapest
2012.04.14. szombat 18:00 SportKlub

Férfi Magyar Kupa bronzmeccs
2012.04.15. vasárnap 13:45 SportKlub

Férfi Magyar Kupa DÖNTÕ
2012.04.15. vasárnap 15:45 SportKlub

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az MKSZ oldalán 17 óra van írva kezdési idõpontként...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért vannak gyõri kapcsolataim is, hátha nekik sikerül <#wink>

Valamint biztos vagyok benne, hogy nem jönnek annyian Montenegróból, amennyit (D2-E1) félretettek nekik (sztem az kb. 4-500 jegy). Így a végén megint felszabadulhat kb. 2-300 vendégjegy, ahogyan a románok ellen is. Még lehet Veszprémben is árulják majd, ahogyan az elõdöntõ esetében is tették. Tehát a te helyzeted sem reménytelen ott helyben<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy, ahogy látom a vendég csapaton keresztül kell jegyet szerezni, úgy egyszerûbb lesz, micsoda mázlid hogy õk jutottak be 😄
BL döntõ jegyek

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Hétvégi program a Cunderen:

Szombat
2012-04-14
17:50
Alcoa FKC - Váci NKSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály Rájátszás 5-8.helyért

kaloz174
A legrosszabb ez a tehetetlen szomorúság.<#shakehead>
Miért van az, hogy szinte minden pozitívnak induló folyamat zsákutcába jut a Csapatnál?<#confused><#conf>

Isthy
Nõi kézilabda csapat Dunaújváros...???

Egy kis olvasnivaló annak akit érdekel. Ismét ott tartunk, ahol a "triumvirátus" után... Nem lepõdtem meg, hogy az önkormányzat nem akarja átvenni és kifizetni mások sarát...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megnéztem (fél szemmel), de az történt ami várható volt (41-24). Az ETO sokszor érdekes összeállításban szerepelt, Görbe 1 mp-et sem játszott és Lunde sem. KEB kísérletezgetett és az érdiek nem sok vizet tudtak zavarni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Véletlenek sorozata... <#wink>

Az szép párharc lesz az EHF-ben a két kispad között. Nem lesznek hangtalanok az edzõk (Tadicsi és Trefilov) <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mai programajánló a Cunder.HU-ról:

17:50 Gyõri Audi ETO KC - ÉTV Érdi VSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály Rájátszás - I.forduló

Mondjuk esélyek így vagy úgy, egyszerûen elképzelni sem tudom õszintén, hogy ne mi örülhessünk a végén. A szurkolói lélektan - szerencsére - már csak ilyen 😊

Amennyiben véletlenül Viborg felé járok, akkor sanszos, hogy megnézem a tett színhelyét, ennyi idõ után már illene. Ha véletlenül lesz akkor egy KEK-meccs is, annál jobb. Azt pedig az EHF-tõl tudjuk, hogyha kézilabdáról van szó, akkor a véletlenekkel számolni kell <#whatever> (Jut eszembe, az se semmi, hogy a Zalau az EHF-kupa döntõjében az idei ötödik párharcát is otthon fogja zárni.)
[HUN]FaTaL
Reméljük a megfelelõ módon fogja megünnepelni. 😊

Isthy
A BL döntõk idõpontjai az EHF oldala szerint:

2012. május 5. 17:15 - Veszprém
2012. május 13. 19:00 - Podgorica

Ez utóbbi nap Görbe 29. születésnapja <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi mindkettõtöknek! <#worship>

Minõ meglepetés, hogy az elsõ meccs lesz itthon...

Én is 50-50-re adom az esélyeket. A dánok a döntõkben nagyon oda szoktak figyelni, nem fognak úgy lazsálni, mint a németek ellen.

Nem kell nekünk társnak a Viborg, jól elvagyunk mi ott egyedüliként! <#ravasz1><#wink>

Akkor legyen meg az a harmadik siker, nem árt ott is az élen lenni (még ha társbérletben is). Pirosnak meg ez lesz zsinórban a harmadik KEK döntõje, az elõzõ kettõt behúzta. Folytassa! <#vigyor>

Nem mégy Viborgba? Azt olvasom, hogy a saját csarnokukban játszanak majd. Neked már vannak onnan szép emlékeid <#wink> Ráadásul az is második meccs volt, de még milyen! <#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!