Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Bodzaszörpöt mégsem akartam ajánlani, így inkább egy kis szexárdi vörösre esett a választásom. <#nevetes1>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Köszönöm! <#worship>

Az idõjárásra való tekintettel a bõ 1 óra múlva induló kerti partyn most minden bizonnyal nem ilyen "védõital" fog fogyni <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ámen! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem az elõdöntõnél megint nem jutnak messzebb. A Krim sem fog elõrébb lépni, marad nekik a BL 8 mint végsõ állomás. Azért remélem abban a 8 csapatban lesz egy "újonc" is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megint lesznek "ezren" de eredmény nélkül...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az aktuális kézis eseményekrõl ti most éppen többet tudtok, viszont van itt egy másik dolog a mai nevezetes napon:
Isthy! Szülinapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánok! <#eljen><#kacsint><#pias>

Ilyen mosolygósnak szeretném látni az idei meccsek alatt-után is. 😊

Hajrá Fradi!

Ráadásul ha Neagu is a sérülése elõtti formájában tér vissza, akkor tényleg határ a csillagos ég. Persze õk tudják, hogy kell elrontani. A jövõ évi BL roppant érdekes lesz (mondjuk a másik nagy bevásárlótól,a Krimtõl nem várok csodát, legfeljebb megküzdhet a Larvikkal és a Viborggal az elõdöntõért, de nem tennék rájuk sok pénzt), bár hazudnék, ha azt állítanám, hogy engem leginkább a Valcea hoz lázba 😊
Köszönöm. Mondjuk gyanús, hogy fehérvári helyszínhez múltkor már mindhárom lehetõséget próbáltam, de nem vagyok benne biztos.
A Valcea megszerezte Barbosat-is! Kiváncsi vagyok milyen lesz a csapat a pályán, mert a keret félelmetes.
Isthy
Eldõlt, hogy a férfiaknál sem lesz címvédés a BL-ben. A dánok kiverték a férfi kéziseket is már a mai negyeddöntõben. Úgy fest ez nem a barcelonaiak hete, a foci után bukás a kéziben is címvédõként...

Barcelona-FC Kobenhavn 36-33 (17-17)

Jó kis meccs volt, érdemes volt megnézni. A dánok hazai pályán 29-23-ra nyerték az elsõ meccset, így 6 gólos elõnnyel érkeztek. Az elején 6-6-ig együtt mentek a csapatok, majd a Barca ellépett 9-6-ra a félidõ közepére. A dánok azonban gyorsan "kapcsoltak" és egyenlítettek 9-9-re. A szünetig azután maradt a kiegyenlített játék és a félidõre eldõlt, hogy a hazaiaknak 7 góllal kell majd nyerni a sok dán gól miatt (17-17). A szünet után azonban még tovább romlott a katalánok helyzete, mert egészen a 47. percig a dánok vezettek 1-2 góllal. Az 50. percben vette át a vezetést a Barcelona 28-27-re. A dánok kicsit leültek és sikerült növelni az elõnyt 4 gólra a hazaiaknak (53. perc: 31-27). Ekkor csillant fel elõször egy kis remény az esetleges továbbjutásukra. A dánok azonban ismét idõben "ébredtek" és ennél tovább a Barca nem jutott. Végig maradt a 3-4 gól a két csapat között és végül 3 góllal nyert a vendéglátó. A dánok továbbjutottak a Final Fourba, a címvédõ - soraiban a friss spanyol állampolgár kapitányával - pedig búcsúzott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A BL döntõ hazai meccsét a német Fleisch, Rieber páros vezeti. A podgoricai visszavágóról azonban még semmi nincs az EHF oldalán. Pedig már az összes nk-i kupadöntõ minden delegáltja és játékvezetõje megtalálható rajta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam sincs Sportklub és bizony az idõpontokból tényleg az következik, hogy õk adják. Sajnos a netes közvetítések minõsége elég gyenge, tv-re kötve a laptopot még kirívóbb a dolog.
Esetleg az MKSZ nem tiltakozna, hogy a Sportklubnak nincs elég lefedettsége és így nem látja az ország a bajnoki döntõket? <#ravasz1>

Ha már az MKSZ szóba került, ez sem akármi:

"Vetési Iván hangsúlyozta a júniusi EHF-tisztújítás jelölési folyamata során kialakult helyzetet:
- Jelöltjeinkkel új típusú kapcsolatot alakítunk ki, hiszen õk a magyar kézilabda küldöttei, beszámolási, egyben kétoldalú információs kötelezettségekkel. Mindennek nem csak megválasztásukkor kell eleget tenniük, hanem késõbb, sportdiplomáciai munkájuk során folyamatosan. Sajnálom, hogy ezekhez az elvekhez Sinka László nem igazodott, és egyéni akciójával szembement az elnökség döntésével. Talán ismert, hogy Sinka László önmagát jelölte az EHF Végrehajtó Bizottsági tagságára, amit az egyébként jelentõs mértékben kicserélõdõ testület támogatott is. Így tiszteletbeli elnökünk az MKSZ hivatalos tagjelöltjének helyzetét jelentõsen megnehezítette, hiszen egy ország csak egy fõvel képviseltetheti magát a Végrehajtó Bizottságban. Nem ezt vártam az MKSZ tiszteletbeli elnökétõl, hanem inkább azt, hogy személyes érdekeit a sportág megválasztott elnökségének megfontolt, világos és átlátható döntése mögé tudja helyezni."

No comment...

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
Akkor ezeket Windows Media Playerrel is le lehet játszani.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Félig-meddig egyetértett az MKSZ:

A nõi NB I bajnoki döntõinek idõpontjai:
1. mérkõzés: 2012. május 9., 18:00, Gyõr: Gyõri Audi ETO KC-FTC Rail Cargo Hungaria
2. mérkõzés: 2012. május 16., 18:00, Budapest: FTC Rail Cargo Hungaria-Gyõri Audi ETO KC
3. mérkõzés (ha szükséges): 2012. május 19., 18:00, Gyõr: Gyõri Audi ETO KC-FTC Rail Cargo Hungaria

Tehát az elsõ meccset egyik csapat sem veszi majd komolyan, a másodikon pedig az is döntõ lehet, ki hogy végzett a kupadöntõjében.
És ugyebár a SportKlub fogja így közvetíteni, nézhetem ezt is a neten...

Az Újvárosnak kívánom, hogy rendezõdjön náluk minden! 2007-ben milyen parázs meccseket játszottunk még...
De azért a Szekszárd sem rossz csapat, begyûjtöttek már néhány skalpot ebben az évadban.

Hajrá Fradi!

Isthy
Természetesen a média szappanopera folytatódik, minden napra újabb "szenzációval"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos tegnap ismét kikaptunk (29-32) otthon a Szekszárdtól, csakúgy, mint az alapszakaszban. Ezek után remélem idegenben is lemásoljuk majd az alapszakasz meccs végkimenetelét. <#ravasz1><#wink>
Ahogy hallottam a csapat nem tudta függetleníteni magát a klub egyre rosszabb helyzetétõl, hiányzott a koncentráció is. Remélem megoldódik a csapat helyzete és a "régi idõk maradványa" végleg eltûnik mindenestõl. Lehet majd újrakezdeni és lépegetni lassan felfelé, lehetõséget nyújtva helyben a majdan az akadémiáról kikerülõknek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat a Fradinak a kettõs gyõzelemhez!

Ez így van rendben, most már lehet a Viborgra készülni teljes intenzitással. Persze lehet az MKSZ majd másként gondolja és nem lesz képes a bajnoki döntõt a nk-i kupadöntõk utánra tenni. Pedig lenne idõ rá, mert a május 14-27. idõszak szabadnak látszik. A válogatott 30-án játszik az azeriekkel, az összetartás pedig gyanítom 28-án kezdõdik. De mint tudjuk ez az MKSZ is olyan amilyen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Siófok - FTC 30:33 Kettõs gyõzelemmel bejutottunk a döntõbe!

A Digis ügy tényleg érdekes... Azért kapnak egy piros pontot, mert megemlítették a Fradi döntõjét. De ettõl függetlenül továbbra sem tetszik, hogy náluk van a jog, bízok benne, hogy más átveszi, vagy teljesen vagy megosztva.

Hajrá Fradi!

Itt egy pár link:
mms://media.hunnet.hu/FKC
mms://media.hunnet.hu/Alcoa
mms://media.hunnet.hu/Fehervar
mms://media.hunnet.hu/dunaujvaros
mms://media.hunnet.hu:8888/vac

Ilyesmik vannak a lejátszóm memóriájában.

Hajrá Fradi!

Na ná, itt minden fordítva mûködik, gondolom az összes szennycsatorna ide értve az MTVA is, fillérekért szeretné közvetíteni, nem pedig piaci áron, közben pedig a focit kivéve, nagy ívben baszik az egészre.
A múltkor szó volt róla, hogy VLC Playerrel - és gondolom, más lejátszóval is - szélesvásznúsítható a Cunder. Ennek a mikéntje érdekelne, amikor legutóbb próbálkoztam, nem igazán találtam hozzá megfelelõ címet, pedig próbálkoztam találomra is a hazai csapat nevével.
Isthy
A másik veszprémi férfi kézilabdával is kapcsolatos aktuális hírt szándékosan nem linkeltem be. Nem akartam szeméttel bemocskolni a fórumunkat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Veszprémi hírek???

Már szinte hiányzott, hogy mikor veszik megint elõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A DigSport közleménye

Az van benne ami várható volt. Persze érdekességeket is olvashatunk pl. MKSZ "nyomás gyakorlása" és természetesen nem maradt ki a Fradi megemlítése sem.
Tehát a Digi ajánlatot kért 3 csatornától, õ egyelõre teljesítette az elvárásokat. Sõt, sztem nem neki kellett volna megkeresni õket, hanem fordítva. De ugye ez Magyarország, ahol a vakbeledet a mûtét során a hátsó feleden keresztül veszik ki...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#ravasz1><#vigyor>

Azért remélem ezzel az illetékesek is tisztában vannak. <#nyes>

Most néztem a Digi mûsorát az oldalukon és az látható, hogy mind a BL, mind a KEK döntõ hazai meccsét õk közvetítik. A kérdés most már az, hogy az MTV fizet-e az átvételért vagy nem. Mondjuk a BL döntõ szombaton még beleférne az m1-es mûsorfolyamukba, de a vasárnapi KEK döntõ már zûrösebb. Pl. a Híradót is késõbbre kellene csúsztatni. Vagy az m2-n adnák le a vasárnapi meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Áá, nem hiszem, hogy nélküled megtartanák! 😊
Isthy
A jegy még nincs a kezemben, de azt mondták szombaton megkapom. Tehát azért még nem 100 % a dabasi találkozásunk. A dvd-t majd megírom és viszem magammal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most vált teljesen hivatalossá a tegnapi infóm <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Zajlik az élet, Veszprémben is:
Lemondott Mocsai

A DVD-t bizony megköszönném. A következõ, Dabast illetõ kérdésemet pedig már meg is spóroltad nekem <#smile>
Isthy
Ahhoz a meccshez élõben a helyszínen együtt volt szerencsénk <#wink> Látszol is a felvételen a kapu felett a táborunkban <#vigyor>

Nálam szokták adni a dvd lejátszómon saját dvd lemezrõl <#ravasz1><#vigyor2> Annyi a probléma, hogy csak az elsõ félidõ közepétõl van meg a meccs, de a lényeg nem hiányzik. Még a meccs utáni interjú is rajta van. Ha gondolod írok neked egy másolatot és Dabasra elviszem jövõ vasárnap.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezek szerint jó volt a "fülesem" <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

"Mit mondjak, nem örülök neki, hogy a próféta szólt belõlem..."
Pedig már megszoktuk!<#mf1>
Te ezt hamarabb kellett volna írnod, há látod, ma már minden szép és jó...
OFF
Elsõ ránézésre lehet azt mondani, hogy így megmenekül egy fellegvár, nem lesz jogilag felemás helyzet, tehát mindenki jól jár. Jobban belegondolva viszont sanszos, hogy csak a név és a helyszín lesz más, tehát nem a helyzet által felvetett ,a kézilabdát tekintve lényegi problémák szûntek meg, hanem a támadhatósága vált nehezebbé.

Azt, hogy ez így jobb lesz-e, majd az dönti el, hogy Veszprémben magukénak fogják-e érezni a csapatot, valamint hogy az ottani utánpótláshelyzetre milyen hatást gyakorol. Ha ezekre pozitív válasz születik a gyakorlatban, akkor örülhetünk ennek a fejleménynek, a lehetõségekhez képest talán így lesz a legjobb.. Mert arra eddig is mérget vehettünk, hogy vagy egy túlzottan vízfejû és ártalmas akadémiával, vagy a kis ETO-val számolni kell jövõre. Az idõ fogja ezt is eldönteni.
Na, ahhoz a meccset én csak egyszer volt szerencsém, méghozzá a nagyérdemû Egri Viktor értõ kommentálása nélkül (bár ha jól értem, ilyen verzió nála nem is létezik). Ha esetleg tudsz segíteni itt vagy privátban, hogy manapság hol szokták adni, szívesen megnézném újra <#wink>

A francia ikerpár viborgi bevetését épp tegnap szúrtam ki, kezdte furdalni az oldalamat, hogy mire számíthatunk kint. Én azért a dánok helyében még továbbra is rettegnék 😊
kaloz174

kaloz174
Így van, de azt a csapatot õk építették, szemben azzal, ami lesz.

Isthy
Hétfõn egyik szurkolótársamnak arról beszéltem, hogy sztem esélyes az egyik döntõnkre a francia nõi ikerpár ténykedése. A KEK-et tartottam valószínûbbnek, mert sztem BL döntõt még nem bíznak nõkre. Ezt tegnap a handball.hu-n le is írtam egy hozzászólásban.

Az elõbb ránéztem az EHF oldalára és mit látok? A KEK döntõ visszavágójának a játékvezetõi: Charlotte Bonaventura (FRA), Julie Bonaventura (FRA)
Mit mondjak, nem örülök neki, hogy a próféta szólt belõlem... Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha az itthoni meccset meg a két szerb nõre (Marics, Masics) bízták volna. Szerencsére ezt legalább megúsztuk, két lengyel hölgy fog fújni a dabasi meccsen.

Azt gondolom a viborgi visszavágó ezzel a két nõvel még nehezebbé vált...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem alapvetõen gyõri csapat lesz, gyõri financiális háttérrel. Talán a junior és ifi csapat lesz inkább veszprémi kötõdésû. Mind játékosokban, mind financiálisan.

Más, de szintén Veszprém:

Azt hallottam Mocsai hivatalosan is elköszön az MKB-tól és a válogatottra koncentrál majd. Meg gondolom az akadémiára.

DUNAFERR FOREVER!!!

ahogy a mostani csapatukat megnézzük, azért túl sok veszprémi nem volt az elsõ sorukban!
kaloz174
Meglátjuk, hogy fog ez mûködni, de nem tudom, hogy tudnék-e azonosulni vele, ha veszprémi drukker lennék.
Kérdés, mennyi veszprémi fog lehetõséget kapni az ETO fiataljai mellett.
(valahogy azt gondolom, azért ez nem az igazi megoldás, de õk tudják)

Nos megoldódni látszik, egy csapásra két legyet alapon, a veszprémi és a gyõri II.csapat ügye! Így a Veszprém az ETO fiók-csapata lesz, de a fiatalok lesz hol játszanak és az ellenfelek sem elégedetlenkedhetnek.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-gyori-segitseggel-marad-a-veszprem-az-nb-i-ben-2127403
Isthy
Ma délután hazaérve kicsit "hangoltam" jövõ vasárnapra. Megnéztem egy 2005. márciusában Vibrogban lejátszott meccset. Anno akkor még az m1 közvetített és EV már akkor is elõadta ezt a borzalmas stílusát. Bár akkor még nekünk szurkolt.
Jó volt újra látni Jurack, Skov és Norgaard döbbent arcát. Most is ezt kívánom nekik május 2. hétvégéjére. A csarnok és a magyar ellenfél ismét adott. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nekem is ez volt az elsõ gondolatom, de jelen esetben egy olyan levél kapcsán született ez a válasz, mely szerint a Digi meg fogja keresni az MTVA-t, tehát a nyelvi logikát követve nincs ebben kivetnivaló.

Én sem rajongom a mostani MTVA-ért, a sportközvetítéseket is érheti kritika, de azt nem lehet mondani, hogy ne igyekeznének felvenni a kapcsolatot a kereskedelmi adókkal, a Sport TV és a SportKlub viszonylatában ez jól látszik,a Digitõl viszont az összefoglalókhoz sem tudtak szerezni képanyagot. Tavaly nyáron-õsszel az MKSZ közvetítésével eleve többször próbált tárgyalni az MTVA a Digivel, és az utóbbi mereven elutasító volt (hogy milyen ajánlatot kaptak, az persze más kérdés). Ez adja az eredeti - helyenként valóban szerencsétlen, önmagában nézve pedig pláne az - levélnek az értelmét: az EHF felõl egy kis muníciót szerezni a tárgyalásokhoz. Úgy érzem, az európai szövetségtõl ezúttal korrekt válasz érkezett (és jogosan oda is csípett a köztévének, ahol azt kellett), az eredményt majd meglátjuk - a tévében, csak az kérdés, hogy melyik adón.

Jó kérdés, hogy a KEK-döntõ miért maradt ki a levélbõl, hiszen egy csomagban szerepel a BL-lel, magas nézettség lenne elérhetõ, ráadásul egy egykori és - talán kijelenthetõ - leendõ BL-csapat lesz a magyar résztvevõ. Sõt, ez igaz az ellenfélre is: ebben a kupában is álomdöntõ lesz, tehát a mi érdekeltségünkkel egy másik színvonalas döntõben csak jobban artikulálható az ügy. Nem tudom, hogy meg sem kerestek minket, vagy valamiért nem írtuk alá, de az elõbbi esetben ez kissé fura, akkor is, ha a BL az BL.
Csatlakozom, ráadásul ezúttal gáláztak is. Ez nyilván semleges nézõként legalább annyira jó, mint rossz, de azért inkább mutassanak jó formát a BL-döntõ elõtt, mint szenvedõs 10 gólos gyõzelmet. Attól a realitás nem lenne más.

Kívülrõl nézve amúgy is jó eredmények születtek, a kézilabdának csak használhat, hogy egy keleti csapat jutott be a döntõbe, alighanem Csabán jól jönnek az érvek a csapat mellett.
Isthy
Az NSO hozta a színvonalát... Nem ártott volna legalább a sorozat nevét tudni... Ami egyébként WRHL (Woman Regional Handall League) nem pedig Balkán Liga.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bud. hírek <#kacsint>

Isthy
Hehe! Már a "közleménynél" is leírtam, hogy sírjak vagy röhögjek? Most is ugyanez a véleményem <#wink>

Egyébként meg mi a problémád? Csak követik "nagyvezírük" taktikáját. Õ is az íróasztalánál várta az IMF-et a pénzzel, amire "elvileg" neki lenne szüksége. Õk szintén várják a Digit a közvetítéssel, amire "elvileg" nekik lenne szükségük. Tehát nincs ebben semmi különös <#ravasz1><#vigyor>
Elnézést, hogy idecitáltam a politikát, de ez annyira adta magát, hogy nem lehetett kihagyni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!