61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#53452 Pontosan olyan eredmények születtek, amiket vártam
Grat a csajoknak a győzelemhez! A lényeg a 2 pont, ami már zsebben. De azért érdeklődve várom a részleteket. -
#53451 Mai bajnoki eredmények:
BUDAPEST SE-DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ 26-28 (12-17)
VESZPRÉM BARABÁS-DUNA TAKARÉK-DVSC-FÓRUM 30-22 (17-14)
ÉTV-ÉRD-SIÓFOK-GALÉRIUS FÜRDŐ 36-21 (16-11)
A Kohász látszólag szoros meccset játszott a BSE-vel. Ez azonban - szubjektív véleményem szerint - úgy jött össze, hogy eszméletlen ellenszélben kezdtünk játszani attól fogva, hogy kiderült, ezen a napon az újvárosi lányok lényegesen jobbak, mint ellenfelük.
Ez van, a részletekről majd később, a lényeg a 2 pont.:) -
#53450 Hétvégi programajánló:
Pick Szeged - FTC
Férfi NB I - Szeged
2012.02.02. 13:15 RTL Klub
Podravka Koprivnica - Váci NKSE
Női KEK - Kapronca
2012.02.02. 14:15 DigiSport2
Győri Audi ETO - Buducnost Podgorica
Női BL - Győr
2012.02.02. 16:00 DigiSport1
Érdi VSE - Siófok KC
Női NB I - Érd
2012.02.02. 18:00 Cunder.hu
Oltchim Valcea - FTC
Női BL - Valcea
2012.02.03. 18:00 DigiSport1
Mindenkinek jó szurkolást! -
#53449 Reméljük egy kellemes bajnoki zárás után -
#53448 Ezt a megjegyzést nem kell ám komolyan venni, csak egy kis gonoszkodás volt... -
#53447 Ha lehet hinni egy fórumbeírásnak, egy utánpótlás program miatt kellett ezt a változtatást végrehajtani. Ha így van, akkor azt el lehet fogadni.
Mindegy, ez van, aki nem érdekelt a kupában, előbb mehet nyaralni.:) -
#53446 Az MK négyesdöntőt a szezon legvégére rakták április eleje helyett, akár levezetés is lehet az idény után Bár asszem a válogatottnak még utána lesz programja, KEB anno valami júniusi norvég túráról beszélt. -
#53445 Változások a tavaszi menetrendben:
Programváltozás -
#53444 Az inkább csoda lenne... Persze a labda gömbölyű és senki sem verhetetlen, még hazai csarnokban sem
A BL főpróbák jól sikerültek mindkét csapatnak tegnap és ma:
Békéscsaba - Győri Audi ETO 18-35 (10-20)
FTC - Fehérvár KC 39-24 (20-13) -
#53443 Szép lassan jöjjön vissza fokozatos terheléssel, azután majd meglátjuk hogyan bírja a válla. Előbb inkább többet edzésen, a meccsterhelés veszélyesebb, az ráér. -
#53442 Azért ez jóval "karcsúbb", mint az általam hivatkozott -
Grenzjager #53441 csodás lenne a győzelem :)
Jó lenne majd elégedetlen román arcokat látni - Elek Gábor - hatharom.hu -
#53440 Akkor már hivatalos:
Mörci Budaörsön -
Gabess8 #53439 Ezek szerint jó áll a felépülésben, bizony sokat számít az a szerződés a felépülésben is..., azért azzal a BL elődöntővel csak óvatosan, bár szerintem már egy két labda érintés is sokat számítana. -
#53438 Köszi!:) Itt is van róla infó!
Reméljük a legjobbakat! -
primavis #53437 viszont Tomori megúszta az eltiltást és játszhat a Valcea ellen! -
#53436 Ha már Fradi, akkor ennek kapcsán most olvastam, hogy Neagu újabb sérülést szedett össze... Ezúttal térdszalag és várhatóan 6 hónap kihagyás. Nem mondhatjuk, hogy szerencsés játékos lenne, sérülések tarkítják rendesen a pályafutását. -
#53435 Ebben a cikkben kapsz némi választ a kérdésedre. -
#53434 Fradi-hírek
3 év, az nem kevés a mai világban, úgy gondolom. (Bár nem ismerem a feltételeket.)
Vajon Zácsik Szandra hol tart a gyógyulásban, különös tekintettel a közeledő BL-meccsekre? -
primavis #53433 Sose volt rájuk jellemző a sportszerűség! -
#53432 Tegnap a debreceni női bajnokin: DVSC - BSE 24-24 (14-13)
A táblázatot elnézve ez igen kedvező eredmény nekünk. Viszont ezzel a fővárosiak önbizalma tovább nőtt a fehérváriak elleni siker után. Szombaton így két felszálló ágban lévő, önbizalomban megerősödött csapat fog találkozni Budapesten. Borzasztóan fontos meccs lesz ez a csapatnak, meg kellene szerezni a 2 pontot idegenben. Mert ez esetben biztonságosabb távolságra kerülhetnénk a vetélytársainktól és kicsit nyugodtabban folytathatnánk a tavaszi idényt. A Békéscsaba minden bizonnyal nem fog nyerni az ETO ellen, a Loki sem Veszprémben és a Siófok sem igazán esélyes Érden. Mindent bele kell adni és küzdeni, ahogyan az utóbbi meccseken. -
#53431 A dán kapitány nem jelent meg a meccs utáni sajtótájékoztatón... Az egyik dán portál megtalálta, akiknek ezt nyilatkozta:
"Vártam egy órát a mérkőzés után, ezalatt megpróbáltam kideríteni, mikor lesz a sajtótájékoztató. De hatvan perc alatt semmit sem tudtam meg, ezért a csapatorvossal visszatértem a szállodába. Mennem kellett, két napja aludni se tudtam, rosszul éreztem magam"
Khmmm... Azért elég furcsának tartom, hogy 1 óra alatt nem sikerült kideríteniük, hogy hol és mikor lesz a sajtótájékoztató... -
#53430 Gratulálok a spanyoloknak a világbajnoki címhez!
Szarrá alázták a nagyarcú dánokat, feltörölték velük a padlót. Nem szomorkodtam én sem ezen, rájuk fért már egy ekkora verés, hogy kicsit visszavegyenek. -
primavis #53429 35-19 spanyol siker! Óriási volt látni lemosni a beképzelt dánokat és még akkora élvezet az edzőjük képét látni! Gratula spanyolok! -
#53428 streamek meg itt: -
#53427 FÉRFI KÉZILABDA-VB, DÖNTŐ
17.15 Spanyolország-Dánia
tv: Sport1 hu, Sport1 de, HRT2, RTS2 -
Gabess8 #53426 Jé kimondta, hogy hibásak vagyunk!!!!!!!!! tehát személy szerint Ő is, szerintem eléggé. Egyébként szerintem az edzésmódszer sem jó elment az idő fölötte....
Tényleg vannak fiatal jó képességű szakembereink akik nyitottak a változtatásra Mocsaival ellentétben...? -
#53425 Lehet ebben a kabala dologban van valami...
Gratulálok a csapatnak!
Kíváncsian várom a beszámolót, mert ahogy olvasom ismét hatalmasat küzdöttek a csajok. -
#53424 Mocsai az utánpótlásról
Talán nem kellett volna elbánni a legjobb férfi utánpótlás nevelő klubbal a Dunaferrel... De ugye más klub(ok) sokkal fontosabb(ak) volt(ak), ahol az utánpótlás nevelésre tettek nagy ívben... Tessék, itt az eredménye
Ez pedig maga a csúcs az interjúban:
"A magyar kézilabda felelőssége, hogy nem nevelődött ki egy újabb garnitúra, és a szaksajtóé is, hogy nem hívta fel a figyelmet erre a veszélyre." -
Zóanagyvarázsló #53423 Nem arra gondoltam, hogy mázlisták voltunk, hanem arra, hogy amennyiben a párhuzamos csoportban van egy vagy több "nagy", akibe sikerül belenyúlnunk, az mindent felülírhat (nem esélytelenséget értek ezalatt). A következő vb-nek szólt ez, hogy peches esetben az olimpián és a két legutóbbi vb-n látott teljesítmény is "elég" lehet a nyolcon kívül maradásra. Nyilván legnagyobb valószínűség szerint hasonló játékerejű csapatokkal találkozunk a 16 között. De messze még a következő vb.
Amúgy én is 5-8. helyre vártam és tettem csapatot, ez nem kérdés. -
Gabess8 #53422 Én meg tegnap láttam egy riportot (szerintem ismétlés) ahol értékelte a vb és a lehetőségeket. Az nem volt benne érdekes, hogy a szokásos dumáját vette elő, beszélt a semmiről vagy 10 percet. -
#53421 Én egyáltalán nem csodálkozom rajtuk. Lekics nem ott játszott ahol addig és a szerb válogatottban, ez meg is látszott a produkcióján. Amennyit kapott, azért meg is értem az ETO vezetőit, hogy nem akarták ugyanígy folytatni, a kevesebbért meg Lekics sem egy számára nem megfelelő poszton.
Joka pedig a szakmai szempontok ellen, több mást vett figyelembe. Ahová minden bizonnyal megy, ott valszeg többet fog keresni és szinte otthon lesz (a szomszédban), ugyanolyan mentalitású környezetben mint a hazájában. Ráadásul Győrben elveszti az eddigi közegét, mert Gros már elment és ő biztosan tudta azt is, hogy Lekics is elmegy. Ők hárman együtt nagy barátnők voltak, sülve-főve együtt mindenütt, erről a neten sok video és kép is tanúskodik. Egyedül maradt volna egy idegen országban...
Az utódokra van rengeteg tipp, de sztem 2-3 héten belül kiderül az ő személyük is.
PS: ma vendégség lesz nálam, így kimarad a ma esti meccs Újvárosban. Legutóbb ez jó kabalának bizonyult, jó lenne, ha most is... -
#53420 Én olvastam róla több cikkben is, hogy fiatalítani akarunk és kísérletezgetünk majd a vb-n (Mocsai szavai szerint), mert ez most sehova sem kvalifikál. Más fórumokon meg is mosolyogtuk ezt, elnézve a keretet. Ebből a csapatból a fiatalítást igazából Ancsin és Szőllősi képviselheti. Ehhez képest kaptak ám szerepet tényleg rendesen... -
#53419 Azért ennél rosszabb sorsolás már nem nagyon lehetett volna, max. még egyetlen eset a nyolcaddöntőt illetően, ha a francia csoport lett volna a párhuzamos. Jobb sorsolás meg legalább 7-8 variáció volt még talonban. Tehát esetleges rosszabb sorsolást sztem most inkább ne emlegess.
Egyelőre ez a realitás a csapatnak az elmúlt 3 világverseny alapján és ez nem rossz -
#53418 Mondjuk az érintettek sorolnak párat...
Vajon kik lehetnek az utódok?
-
#53417 Győri hírek
Kicsit csodálkozom. Vajon mi áll a háttérben? -
#53416 Ez pedig egy kis okoskodás...Kicsit leegyszerűsíti a dolgokat, azt gondolom. -
#53415 Egy elemzés féle a válogatott teljesítményéről és egyebekről
Bár ebben az írásban benne van, azért én elég keveset hallottam, olvastam az átalakulásról, a fiatalok beépítéséről, mint mezei szurkoló, a VB előtt. -
Zóanagyvarázsló #53414 Ez így van, de ebben az is benne van, hogy a nyolc közé sincs váltott jegyünk. A vb-n háromszor játszottunk esélyesebb csapat ellen, azokat buktuk, háromszor gyengébb ellen, azokat nyertük, plusz még hoztunk egy 50-50%-osat. Rosszabb sorsolással a legjobb nyolc is meredek lett volna, taktikázással pedig akár ott lehetnénk most Szlovénia helyett, de az sem lett volna könnyű.
Egyelőre az a jó, hogy "ott vagyunk", így van alkalmunk tanulni ahhoz, hogy időről-időre még előremutatóbb eredményeket érjünk el. -
primavis #53413 Láttam a meccseik jórészét,semmi különlegeset nem mutattak. Klein, Rogisch meg a többi régi kifele megy, a helyettük jövők meg középszerüek. Harcolnak, hajtanak, de ennyi, még ha ez most pl. a franciák ellen elég is volt. Szerintem ezt a francia csapatot mi is megvertük volna.