Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még néhány:
http://onlinetv.gportal.hu/
https://www.facebook.com/hajraveszprem/app_208195102528120
http://www.sportlemon.tv/v-4/0/56/v-405741.html
http://www.lshunter.tv/handball-live-streaming-video.html

Hajrá Fradi!

banok
NÕI KÉZILABDA KEK
DÖNTÕ, 1. MÉRKÕZÉS

18.30 FTC-Viborg
tv: Digisport hu, Digisport 3 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=286&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

pedig a szegediek külföldi bírót akartak hozatni... akkor lehet 20 is lett volna közte 😄

és hála a szegedieknek most a Veszprémnek ki KELL kapnia Szegeden ahhoz, hogy hazai pályán, saját szurkolói elõtt ünnepelhessen bajnoki címet...
naccerû!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
MKB Veszprém - Pick Szeged 33-22 (18-12)

Az elsõ pár perc után a hazaiak elhúztak és a szünetre már komolyabb elõnyre tettek szert. A szünet után tovább növelték az elõnyt és nagyon simán behúzták a meccset. Többen is jól játszottak a mezõnyben a hazaiaknál és a kapuban Alilovics is parádézott. A Picknél talán csak Vadkerti és Prodanovics játszott megfelelõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Tályokék megint bizonyították, hogy hogyan nem kell egy meccset vezetni! nem szabad csak azért segíteni egy csapatot mert hátrányban van. Szerencsére nem durvult el a meccs, de nem sok hiányzott hozzá, mivel mindent megengedtek a szegedi védõknek, míg túl szigorúak voltak a veszprémiekkel. Sajnos, ezért nincsenek játékvezetõink a világversenyeken.
Isthy
Ámen! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha észrevetted én sem azon elmélkedtem, hogy 2 vagy 5 gól az elõny. Továbbra is azt mondom, hogy a mai védekezésnél sokkal több kell majd kinn a BL gyõzelemhez. Képesnek tartom rá õket, remélem õk is elhiszik magukról és a pályára is teszik majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom te eldöntötted, hogy a Bud nem javul így a mostani is elég lesz <#wink> Ez az amiben nem értünk egyet, de nem is baj. Mint mondtam, legyen neked igazad.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ott a pont a végén, jöjjön be az a nõi megérzés!!!!!!!!!!!!!
csak balhé ne legyen, és a játékvezetõk se féljenek a szurkeszek dühétõl, és fújjanak normálisan! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

semmi érdekes nincs benne, egyszerûen jobbnak ítélem meg a Gyõrt, és nem aggódom hogy nincs 4-5-8 gólos elõny -bár mint a ffi BL-ben láttuk, néha a 11 sem elég 😊
azt láttam Görbén tegnap, olyan nincs hogy õ ezt a Bl címet ne nyerje meg, és én hiszek benne és a csapatában is hogy most meglesz.

javuljon mindenki és nyerjen BL a Gyõr!
részemrõl lezárva, ezt érzem és kész! 😊

Hú MSE ez érdekesre sikerült hozzászólás... Én is azt mondom legyen neked igazad, de én sem érzem ennyire biztosra a kupát. Mi van akkor ha javul a Bud, én már voltam olyan bl döntõn ahol idegenbe nyert a csapat itthon pedig esélyük sem volt...
Szerintem ha tud igenis kell javulnia a Gyõrnek, lepjük meg õket kint.
hehe, az elején a Bud szurkolók sokkal hangosabbak voltak, eszembe jutott hogy biztos ez a Digi bosszúja a gyõri levélaláírók miatt, és csak a vendég szurkeszekhez raktak a zajmikforont 😊 (de a balhé után már sok szurkolás nem jött arról az oldalról sem 😊)

2009-ben sem volt hatalmas a szurkolás, de ennél jobb volt. (mondjuk akkor sok veszprémi b közepes besegített)
pedig a veszprémi szurkolókat mindig leszólják a dudák, meg hasonlók miatt, de klasszisokkal jobb hangulat szokott lenni a mi meccseinken.

megírtam a választ, de elszállt, és nincs kedvem újragépelni.😛
így csak annyit, nem írtam,de nem is kell az ETOnak többet mutatnia, hiszen nyertek, ha hozzák ezt a szintet, Bud meg nem javul, megint nyernek! 😊
de aggódjunk, ha az jobban esik, legyen 😄

hajrá Veszprém, hajrá Fradi!

Isthy
Na majd a Moracsában lesz látványelem... Már hallottam, hogy különleges koreográfiával és egyéb dolgokkal készülnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mint olvasom, ha lehet hinni a helyi szócsöveknek, fizetés-megvonás lesz a történet vége.
Nem egyszerû hely ez a siófoki csapat, az biztos.
(Nem véletlenül ilyen nagy a fluktuáció...)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Sajnos nem tudok egyetérteni veled. Kicsit egyoldalúan feltételezel dolgokat. A Bud nem fog többet tudni az ETO viszont igen. Hmmm...

A másik oldalon is csak Popovics volt klasszis - ráadásul õ egyedül kettõvel szemben - és volt komoly visszahúzó erõ (Bulatovics). Aki ráadásul náluk sokkal jobban meghatározó, mint nálunk Lekics. A Budnál is volt aki még jöhetett volna, többen is, akik ugyanúgy segíthettek volna mint Misi vagy netán Orbán. Nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy Bulatovics a visszavágón is ilyen gyenge lesz és Woltering se lesz jobb, meg mások sem. Van még tartalék mindkét csapatban és senki sem tudhatja elõre mi lesz jövõ vasárnap. Minden meccs más és fordulhatnak az egyéni teljesítmények mindkét oldalon.
Veled ellentétben én nagyon féltem a csapatot... Remélem nekem kell majd mea culpát mondani jövõ vasárnap este. Már csak leginkább Kati és Orsi miatt is...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Inkább én is a Te véleményeddel értek egyet. Nagyon kevés játékos játszott mindkét oldalon egyenletesen olyan szinten, amit egy ilyen meccsen várna az ember.
De nyilván a 2 gól és a gyõzelem megvan az ETO-nak. Ezzel gazdálkodhat.
(A szurkolás számomra nem jött át, a közvetítésen keresztül. Ennek nem tudom az okát pontosan. Vártam volna valami látványelemet is a gyõri drukkerektõl.)

Isthy
Gyõri Audi ETO - Buducnost Podgorica 29-27 (13-12)

Sajnos komoly problémák voltak a védekezéssel, ez vezetett leginkább ehhez a szûk elõnyhöz. Miközben Lunde-Haraldsen nagyot alkotott a kapuban, sikerült kapni 27 gólt... <#shakehead>
Nagyon jó meccs volt, méltó a BL döntõhöz. Láttunk két extraklasszis játékost (Görbe és Bojana) a pályán, akik nagyot alkottak, méltót egy ilyen meccshez. A szurkolók is kitettek magukért. A vendégszurkolók viselkedése viszont gyalázatos volt.
Sajnos hullámzó volt az ETO játéka, volt egészen kiváló és elég gyenge periódus is a meccsen. Vegyes érzéseim vannak az 5 gól elõny helyett "csak" 2 gól tekintetében. Lehet az 5 gól sem lett volna elég, de remélem a 2 is elég lehet. Ha belegondolunk, hogy a Bud 5 db 7 m-est kihagyott a meccsen és Bulatovics totál betlije mellett is ez lett az eredmény...
Görbe és Lunde vitte a hátán a csapatot és elöl viszonylag jól ment a játék. Sajnos hátul kevésbé... Még szerencse, hogy Lunde rengeteget korrigálta a társak hibáit. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha nem így teljesít. Nagyon össze kell kapni a védekezést a visszavágóra, mert ez így kevés lesz.
A másik oldalon sem tomboltak a kiváló teljesítmények. Popovics szinte egyedül cipelte a csapatát, talán még Dokics és Woltering tett hozzá valamennyit.

Nagyon nehéz lesz a visszavágó, nem férnek bele a gyengébb teljesítmények, mindenkinek nagyon oda kell tennie magát. Akkor 13 év után újra lesz magyar BL gyõztes csapat. Ja és KEB sem ártana, ha képes lenne kicsit jobban gazdálkodni a játékosaival...

DUNAFERR FOREVER!!!

nem igen értem a hõbörgést a különbözõ oldalakon! A Moracskaban vagy kijön a lépés az ETO-nak s akkor elég ez a két gól is, vagy nem s akkor nem lenne elég az öt sem!
Amúgy nem ártana annyi hazai pályát kapniuk a montenegróiaknak, mint itthon kapott az ETO! Görbicz fellökése ziccerben s más hasonlók nem éppen errõl tanúskodtak!
remek meccs volt! 😊 nem érzem hogy a Bud a visszavágón többet fog tudni -max. bírói segédlettel. Élmény volt nézni ahogy Katrine leradírozta Katarinat 😄 és Görbe - Popovic párharc sem volt semmi! 😊
Kint max. a szurkolóktól kell tartani, szerintem. (én legalábbis optimista vagyok, végig uralta a Gyõr a játékot, a meccs képe alapján 5-6 góllal jobbak voltak ma a gyõriek, úgy hogy csak Görbe és Haraldsen volt extra, viszont Lekic húzta vissza õket rendesen, Kovacsics jöhetett volna, de tudjuk KEB nem szeret cserélni 😊)

remélem a drága jó vendég drukkerek -akik elmehetnek ... hogy a Himnuszt nem bírták meghallgatni- nagyon nem tették tönkre a csarnokunkat!

banok
És itt szeretném leírni, hogy a holnapi Fradi-Viborghoz is lesz román Digisport Sopcast stream - legrosszabb esetre.

banok
Kösz, megtörtént

[HUN]FaTaL
Köszi, nem tudtam, hogy kézi streameket is linkeltek a fórumon. Focihoz szoktam rendszeresen használni. 😊

Fordítsd meg a csapatokat, a Gyõr játszik itthon 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
Én itt gyûjtöm a streameket a mai meccshez meg majd a holnapihoz is.

[HUN]FaTaL
Köszi, az alsóra van regem. 😊

Isthy
Köszi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezen az oldalon várhatóan lesz több stream is a döntõkrõl. A mai BL döntõrõl is már most írnak két streamet.

Illetve itt is adni fogják mindkét meccset. Ezen nézni csak akkor tudod ha van regisztrációd.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Voltam bizony! Hogyne mentem volna, amikor a "bronzcsata" zajlott. <#kacsint>
Aztán, sajnos, nem jutottam ide.

Már egész tavaszi szezonban volt egy olyan érzésem, hogy a siófoki szakvezetés nem tudta konzerválni azt a formát, amit a szezonkezdés után mutatott a csapatuk.
Ez a meccs nekem különösen errõl árulkodott. Taktikailag ráadásul biztosan az érdi edzõ nyerte a csatát. Bár adtam esélyt az érdi gyõzelemre, de ilyen verésre, siófoki részrõl, nem számítottam.
Az elsõ félidõben is a vendégek tûntek frissebbnek, koncentráltabbnak, végig vezettek 1-2 góllal. A második félidõben a Siófok az elején megpróbálta magát felküzdeni, pl. Mörci végre elkezdett úgy játszani, mint legjobb napjaiban, de ez nem tartott sokáig, mivel már a 16. percben kialakult a 7 gólos különbség. Többen, siófoki oldalon a kulcsjátékosok közül, árnyékuk voltak önmaguknak. (Volt, aki szerint már a köv.szezon járt az eszükben.) Közben pedig az érdiek közül nagyon jól küzdött szinte mindenki, kapusaik jól fogtak, gratuláltam is Rácz Mariannak.
Ráadásul a gyenge teljesítmények ellenére Imre Vili kevés változtatást hajtott végre csapatán, így a megújulás sem történhetett meg. Maradt a vereség, ami azt mutatja, hogy bizony lehetnek gondok egy ilyen helyzetben lévõ csapatnál is...(Nem irigyeltem õket meccs után, ismerve az elmúlt évek történetét.)

[HUN]FaTaL
Szerintetek lesz stream a nemzetközi döntõkhöz? Sajnos a kábel tv bekrepált az utcán és nem tudom kihívni a szerelõket, mert nincs rá idõm most. 😞

Isthy
Ha esetleg valaki nem tudná, a hétvégi tv-s menü:

Gyõri Audi ETO KC - Buducnost (montenegrói)
Nõi Bajnokok Ligája DÖNTÕ, 1. meccs - Veszprém
2012.05.05. szombat 17:15 DigiSport

MKB Veszprém KC - Pick Szeged
Férfi bajnoki döntõ, 1. meccs - Veszprém
2012.05.06. vasárnap 12:00 RTL Klub

FTC Rail Cargo Hungaria - Viborg HK (dán)
Nõi KEK DÖNTÕ, 1. meccs - Dabas
2012.05.06. vasárnap 18:30 DigiSport

Nem rossz felhozatal <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A bajnoki bronzcsata nyitómeccsén:

Siófok-Érd 23-30 (10-12)

Azért ez sztem meglepetés így elsõ olvasatra. Kíváncsi vagyok egy beszámolóra a meccsrõl <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Digi közleménye

Akkor megvan a másik oldal véleménye is, persze más színezetben. Ki-ki eldöntheti, hogy szerinte melyik áll közelebb a valósághoz. Sztem egyik sem láttatja a teljes képet, de én ez utóbbit közelebbinek érzem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az MTVA közleménye

Van benne pár "gyöngyszem", idézném õket:

"Az MTVA a megszokott piaci árnál magasabb ajánlatot tett, ám a közvetítési jogokkal rendelkezõ számára az MTVA által ajánlott összeg háromszorosa lett volna elfogadható."

Vajon honnan vették ezt a "megszokott piaci ár" dolgot? Ki állapította ezt meg és fõleg honnan, mi alapján???? Esetleg közölnék velünk ezt is? Mert ilyen szerintem eddig nem volt, amit alapul vehettek volna....

"Ezt az ajánlatot az adófizetõ állampolgárok pénzébõl fenntartott közszolgálati média (MTVA) irreálisan magasnak tartja, és nem tudja elfogadni."

Na ez a csúcs, az adófizetõ állampolgárok idecitálása... Lehetne mondani pár dolgot, hogy mire és hogyan költi az MTVA az õ pénzüket...

Remélem megszólal a másik oldal is, kicsit árnyalni a képet. Persze a fórumokon megy ám a köpködés, annak ellenére, hogy fogalmuk sincs semmi tényszerû adatról a dolgot illetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egye fene! Bár jobban örültem volna ha nem ebben tévedek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez bizony tévedés.😊 Pontot nyertünk tegnap a Csaba ellen.😊
Igen, a Halas gyakorlatilag egalizálta a hazai pályán elvesztett 2 pontot.
Nem lehet mondani, hogy unalmas lenne az alsóházi rájátszás. Már nyugodtan lehet mondani, hogy ebben a bajnokságban nincs az a jelentõs különbség a csapatok között, mint ami szinte eddig mindig jellemzõ volt. (Nyugodtan idevehetjük a középházat is, gondolva az alapszakasz beli eredményekre.)

Isthy
Sajnos tegnap megint pontot vesztettünk otthon a Békéscsaba ellen (35-35)... Ahogy látom a védekezésünk megint hozta a szintet... Remélem kapunk majd beszámolót róla <#wink> Még szerencse, hogy a Halas nyert Szekszárdon, így jobbak maradtak az esélyeink.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Beköszönt a "Kánaán" Veszprémben? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Legalább fogynak a szennylapok...
pfff :S

Isthy
Az NL teleregény újabb fejezete

A média csak úgy lubickol...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

Vasárnap majd koccintunk rá <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm! <#worship>

Nem késõn, 8 napon belül még belefér <#wink> Igen, elég volt, még ha szûkösen is <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy!

Így utólag, tán nem késõn,de, Jó egésséget, és BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!

Ui: remélem a pálinka is elég volt!!!

Üdv Mindenkinek!

Isten éltessen minden érintettet!
Isthy
Köszönöm! <#worship>

Anyudnak Boldog Születésnapot!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A média szappanopera folytatódik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Utólagosan énis csatlakozom.

Anyu szülinapja pedig ma van így a te egészségedre is fogunk inni ! <#pias><#eljen>

kaloz174
Nem tudom, van-e ennek történetnek még újabb fordulatra lehetõsége, de ez sem keveseket lep meg, gondolom:
Nagy Laci Veszprémben, a hír alapján...