Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Köszönöm nektek Dunaújváros szurkolóként is, hogy még mindig mi vagyunk az egyetlen csapat a világon, amelyik minden jelentõs európai kupát megnyert már (BL, KEK, EHF és Szuper Kupa). A Viborgnak továbbra is hiányzik ehhez a KEK, hála nektek! <#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

a dánok nagyon jól fújtak!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát ez az, ezért a kérdõjel, azt viszont remélem látják a gyõri vezetõk is, hogy hiába világklasszis elsõ sor, kell a második sor is, és egy edzõ aki meri használni õket!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

én azt már meg sem bírtam nézni 😞

Isthy
Én leginkább a visszaerõsödõ Larviktól tartok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Több csapat is jól erõsített, de ha az ETO nem gyengül, akkor az új edzõvel megint jó esélyük lesz.

Hajrá Fradi!

Viborg verés felvételrõl: http://www.ehftv.com/ec/cwc/women/2011-12/video/002399

Hajrá Fradi!

Isthy
Ki tudja mi lesz jövõre...

DUNAFERR FOREVER!!!

A bírók fair körülményeket teremtettek a két döntõben, sajnos az ETO nem élt a lehetõséggel. Nem követtem teljes odafigyeléssel a meccset, de többen is írták már, hogy valamennyire még a gyõrieknek fújtak.

Hajrá Fradi!

Isthy
Ahogy állt ott a kijáróban az eredményhirdetés elõtt kisírt szemmel... <#szomoru2><#shakehead><#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a két trófea talán közelebb áll a szívéhez, magyar csapattal érte el, és fõszereplõként.

Hajrá Fradi!

Isthy
Sajnos a hibák megbosszulták magukat. Pedig a bírók sztem ezen a meccsen is jól tették a feladatukat. Róluk sem volt jó véleményem, de most nem rajtuk múlott...

DUNAFERR FOREVER!!!

az nem gyenge, de Kovacsicz eredménysora sem 😊

Isthy
Zizinek milyen ismerõs lehetett ez a kupa <#ravasz1> Hát még Pirosnak, aki sztem lehet már meg is unta <#wink><#vigyor> Azért nem semmi, igazi klasszikus mesterhármas a KEK-ben <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ne foglalkozz velük - olvastam a dolgot - annyit sem érnek, hogy karaktert pazarolj rájuk... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg kell mondjam, hogy sztem is nagyon jól fújták a meccset, számomra is nagyon kellemes meglepetést okozva. Jár nekik is az elismerés <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most akkor jöjjön egy klasszikus: az egyik szemem sír, a másik meg nevet.

Gratulálok a Fradinak a kettõs gyõzelemmel!!! elért címvédéshez! <#taps>

Izgalmas végjátékban ismét felülkerekedtek a Viborgon. Nagyon féltettem õket a végjátéktól, de most a végén a fáradtság nem gyõzte le õket. Illetve a cserék jókor és többször is érdemben hozzátettek a végjátékban és ezzel hozzájárultak ehhez a csodás eredményhez. Elek cseréi bejöttek Szádvári és Deáki esetében, neki is jár a gratuláció, ahogy a csapata minden tagjának. <#worship>

Látod Zó, én szuper kabala vagyok <#ravasz1><#wink><#vigyor> Remélem kapunk majd tõled egy kimerítõ beszámolót a meccsrõl, a túráról és az ünneplésrõl.

Sajnos az ETO megint elbukott egy hajszállal a célvonal elõtt... <#szomoru2><#shakehead>

Azt gondolom egyrészt az itthoni meccs végjátékán ment el, másrészt pedig a mai meccsen a rengeteg kihasználatlan emberelõnyön. De még így is megvolt az esély, sajnos megint volt 1-2 buta hiba a végén, ami a BL serlegbe került. Nagyon sajnálom elsõsorban Orsi és Kati miatt... Remélem Orsinak még megadatik a nemzetközi kupagyõzelem. Sajnos Katinak már nem lesz rá lehetõsége... <#sir><#sir> Nagyon igazságtalanul bánt vele az élet a sportpályafutásában a nagy gyõzelmek tekintetében. Nem sikerült nyernie egyetlen nemzetközi kupát sem és válogatott szinten is csak egy EB cím jutott neki, szinte számolatlanul elveszített klub és válogatott döntõ mellett...

DUNAFERR FOREVER!!!

na, nem úgy lett ahogy vártam 😞
se a Bud nem javult, se az ETO, sõt inkább visszaesett a gyõriek játéka, és még így is csak hajszálon múlt. :S
Sajnálom Katit, de Görbét is, a posztjukon top3-ban vannak, de hiába, ha a csapatuk nincs ott, egyénileg nem nyerhetnek BL-t, kellene hozzá a többi játékos, és az edzõ is, ezek ma hiányoztak 😞
Hornyákot ma nagy dicséret illeti, sérülten is hõsiesen küzdött.

mit lehet mondani, jövõre? 😞

bocs, de igen.
lerúgtak meg ütöttek pár biztonsági õrt, ez tisztán látszott a közvetítésben, és a fáklya sem zárt csarnokba való, foci stadionban is csak felügyelettel, szerintem.

de ennek nincs köze a gyõzelemhez, ez már elég régóta fennálló probléma, sajnos.

kaloz174
Pedig Gin megtette a magáét, még utoljára.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Bosszantó, de várható volt! Ennyi hibát, amennyit az ETO a két meccsen elkövetett, pl.amilyent most is Lekic a legfontosabb pillanatban, nem lehet büntetlenül megtenni! Sajnos, ez van.
ressy14
Kár volt az utolsó 2 percért...

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Lekic... Borzalmasan játszott az egész meccsen, hogy lehet eladni ilyenkor egy labdát... Hihetetlen...

http://goo.gl/gd6Zi5

na most mondok egy imát a gyõri csajokért is

<#taps>

Hajrá Fradi!

Bizony, pedig azt hiszem, mindenki joggal tartott tõlük. De soha rosszabb bíráskodást! 😊

A szurkolókat meg szerintem nem kellene így fikázni...

Hajrá Fradi!

Fantasztikusak ezek a lányok! Gratulálok az egész csapatnak!

A szurkolókat szerintem meg lehet érteni, és nem balhéztak, csak ünnepeltek, legalább ez pozitív. De tényleg nem kellett volna bemenni a pályára.

Mindegy, egy a lényeg: KUPAGYÕZTES! \o/

Most pedig hajrá ETO!

Hajrá Fradi!

kaloz174
Igen, így van. Kellemes csalódást okoztak.

jól fújtak, tõlük meglepõen! 😊

Gratulálok a Fradi csapatának, hihetetlen nagyot játszottak!
(szurkolói viselkedés viszont sokat levon az élménybõl, minek kell ezt mindig... :S na mindegy a csapat nem tehet a szurkolóiról, és nem válogathatja meg azokat.)

akkor jöhet a következõ, hajrá! -bár én ugye csak álcából szurkolok az ETOnak, egyesek szerint 😄 😄

S ne felejtsük el, hogy a Bonaventura nõvérek "gentlemenek" voltak! Tartottam tõlük, de szerencsére korrektek voltak.
Breki33
Szép volt csajok Hajrá Fradi <#taps><#pias>

Izgalmasabb nehezen lehetett volna
kaloz174
Hatalmas gratuláció a Fradinak! <#eljen><#worship>Óriásit játszottak!

De a Fradi nemcsak a kupát nyerte meg, de a pályán is nyert! Gratula lányok, fantasztikus volt!
[HUN]FaTaL
Szép volt csajok!!! Sajnos csak az utolsó 3 percet láttam, de meg fogom nézni utólag a meccset! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
A Fradinak valamivel kisebb, a magyar bajnoknak valamivel több esélyt adok. (40-60; 50-50 %)

kaloz174
Akkor elkezdõdött a kupamenetelés.
Hajrá magyarok!😊

Isthy
A 28. perc elején a lendületbõl labdát felhozó és felugorva kapura törõ játékost 7-8 m-en egy oldalról alkarral nyakra mért ütéssel fogadta. Akkorát esett szegény, hogy alig bírt felkelni. Biztos voltam benne, hogy egybõl kizárják, így is történt, teljesen jogosan.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

Gratulálok a Siófoknak a bronzéremhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gondolom, Siófokon még mindig tart az ünneplés a csapatnál, mert már a csarnokban nagyon nagy lendülettel kezdek bele. Volt pezsgõlocsolás, meg minden.
Szezon elején 4-be vártam a siófoki csapatot. Ez bejött.

A meccsrõl:
Ezt az összecsapást az Érd már hazai pályán vesztette el, szerintem, mert a Siófok, azt követõen, hogy szinte megalázóan kikapott az elsõ meccsen, dicséretesen felállt és gyõzött idegenben, egy tul.képpen már nyeregben lévõ ellenfél ellen.
A szervezõk nem bíztak semmit a véletlenre, a nézõtéren csattogók várták a drukkereket, becsületükre legyen mondva, a sok idegen arc, aki eddig nem sokat tudott a kézilabdáról, most lelkesen szurkolt. Az érdieket nem akármilyen hangulat fogadta.
Ez a meccs, szemben az elõzõ siófokival, sokkal szorosabban indult, de elég sokáig kevés gól és döntetlen körüli állás volt jellemzõ. (Talán a 15. percben is 6-6 volt, ha jól emlékszem.) Mindkét csapat nagyon feszült volt, ennek megfelelõen elég sok technikai hiba és érdi oldalról több kihagyott hetes jellemezte a találkozót.
A kapusok között, egyébként egész meccsen, jelentõs volt a különbség, Herr Orsi sokkal koncentráltabb volt.
Ami a taktikát illeti, meglepett, hogy Edina egy kevésbé hatékonynak tûnõ és bizonyuló felállást erõltetett, még akkor is, amikor már hosszú perceken keresztül nyilvánvalóvá vált, hogy azzal nem jut elõnyhöz a vendégcsapat. Ennek lényeg, hogy Kovács Anna szélen játszott, Pádár Margó volt a j2. Az egyetlen igazán jó teljesítmény nyújtó érdi Bognár Bogi volt. A többieknek nem ment igazán. A siófokiakon viszont most tényleg látszott az elszántság, akarat. Mentek elõre következetesen, aminek meg is lett az eredménye, mert szinte mindig õk vezettek, igaz, nem sokkal. A második félidõben Edina végre egy olyan csapatot szerepeltetett, ami elsõ ránézésre hatékonyabbnak tûnt, vagyis Kovács Anna visszakerült lövõbe, szélre pedig bement Tamás Kriszta. Ennek ellenére nem sikerült egyenlíteni, pedig közel voltak sokszor hozzá. Még azt a lélektani elõnyt sem tudták kihasználni, hogy Szepesi megsérült és a helyére ideiglenesen Németh Csilla állt be. Szepesi késõbb visszatért, nem úgy, mint Vukcevic, illetve Wolf, mindkettõjüknek a bokájával támadt gondja. Jobbulást nekik.

Azt gondolom, a 3 meccs alapján a jobb csapat nyerte a bronzérmet. Bár mindkét oldalon elég kevés játékos lépett pályára, de ezen a meccsen azt éreztem, a Siófok jelenleg jobb játékosállománnyal rendelkezik, mert bizony Tóth Timi már nem a régi, Szekeres Klára pedig ebben a párharcban nem tudta õt eredményesen segíteni, Mörci pedig viszont jól lövöldözött ma. (A kapusokról már szóltam.) A Siófok ráadásul, szerintem, jobban is gazdálkodott a padon ülõkkel.
Bár a színvonal nem verdeste az eget, nagy küzdelemben dõlt el az érem sorsa, így a nézõk jól szórakoztak.

kaloz174
Ebbe a meccsbe én is bele-belenéztem, az utolsó 15 percet láttam végig. Tényleg nagy derbi volt.
(Furcsállottam, hogy Nagy Lacit nem látom sehol. Aztán a végén mondták, hogy pirossal végleg kiszórták. Nem tudom, mit csinált.)

Isthy
Barcelona-Atletico Madrid 29-30 (13-18)

Nem piskóta meccs volt...

A szünet után a Barca 10 perc alatt csinált egy 6-0-ás szériát és átvették a vezetést 19-18-ra. Majd fordulat és egy 4-0-al már 20-23-ra újra az Atleticonál volt az elõny. Ez kitartott 24-27-ig, de a Barca 27-27-nél utolérte õket. A vendégeknek fontos volt, hogy legalább 2 góllal nyerjenek, mert otthon õk is kettõvel kaptak ki õsszel. Meg is szerezték újra a 2 gólos elõnyt. 28-30-nál támadott a Barca, 50 mp volt hátra és lehozták a kapust, hogy emberelõnyben támadhassanak. A vége elõtt 11 mp-el pont a megkülönböztetett mezes játékos lõtt gólt és a vendégek azonnal idõt kértek. Volt 9 mp hátra és most õk hozták le a kapust. Azonban a lövésük 3 mp-el a vége elõtt a kapufát találta el, így 1 góllal nyertek a madridiak.
Mindkét csapatnak most ugyanannyi pontja van a bajnokságban, egymás ellenivel a Barca most jobb 1 góllal és ez számít majd a végén azonos pontszámnál. Azért kellett volna a 2 gól a madridiaknak, mert akkor egymás elleniben egálba kerülnek és ez esetben az összesített gólkülönbség számítana, ami nekik több mint 20 góllal jobb.
Még két forduló van hátra és mindkét csapat még játszik a Leónnal egy várhatóan nagyon kemény meccset. A Barca van kicsit hátrányban mert õk idegenben játszanak Leónban, míg az Atletico otthon fogadja az Ademart. Komoly izgalmakkal teli végjáték várható a bajnoki címért.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy látom a Siófok behúzta otthon a meccset és ezzel megvan nekik a bronzérem. Remélem kapunk majd beszámolót a meccsrõl <#wink>
Veszprémben és Békéscsabán igazolódott a papírforma, viszont Vácott meglepõen simán nyert az Alcoa...

A félidõben:

Barcelona-Atletico Madrid 13-18

Nem semmi meccs, amit egyelõre a vendégcsapat ural az eddig veretlen hazaiak ellen. 4-2-re vezettek már a madridiak az elején és utána növelték az elõnyt 4-5 gólra. A Barca egyszer visszajött 3 gólra, de tovább nem tudtak zárkózni. A végjátékban újra 5 gólos lett a vendégek elõnye. Lacinkat a 28. percben azonnali pirossal kizárták a játékból egy tényleg elég csúnya szabálytalanság miatt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Veled sem tudok vitatkozni... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

én sem 😊
remélem lesz egy olyan videó is, ami a válogatottbeli szereplését, az újvárosi meccseit, és úgy együtt az egész pályafutását bemutatja, bár fáj a zágrábi döntõre gondolni, de amit ott is produkált és az azt megelõzõ meccseken az felejthetetlen, vagy a romániai eb-n, szóval megérdemelne egy ilyen videót, és igen megérdemelne egy szövetség által megszervezett búcsút, de nem csak egy virágcsokrosat, hanem valami komolyabbat!

de muszáj egy Bl serlegnek örülõs "snitt" is bele, szóval azt még vasárnap hozzá kell tenni! 😊)
hajrá Kati!!

Isthy
A hétvégi tv-s menü:

Pick Szeged - MKB Veszprém KC
Férfi bajnoki döntõ, 2. meccs - Szeged
2012.05.13. vasárnap 12:00 RTL Klub

Viborg HK (dán) - FTC Rail Cargo Hungaria
Nõi KEK DÖNTÕ, 2. meccs - Viborg
2012.05.13. vasárnap 16:40 DigiSport

Buducnost (montenegrói) - Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája DÖNTÕ, 2. meccs - Podgorica
2012.05.13. vasárnap 19:00 DigiSport

Ha esetleg valaki kíváncsi a férfi kézilabda "El Classico"-ra, akkor:

Barcelona - Atletico Madrid
Asobal 28. forduló - Barcelona
2012.05.12. szombat 20:15 Sport2

Erõs kézis vasárnap lesz, van miért szurkolnunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ilyen képem nekem is van a telefonomon, nem lehetett kihagyni <#wink>

Remélem Békéscsabán még utoljára így együtt ismét megmutatják. Talán még eljutnom is sikerül majd oda...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nehéz errõl a meccsrõl érzelmek nélkül beszélni. Az biztos, hogy ez a csapat megmutatta, sokat fejlõdött a szezonban, jó játékkal, méltó módon búcsúztak.
A kép arról az együttesrõl, amelyik végül befejezi a 2011/12-es bajnoki szezont:

Isthy
Dunaújváros-Kiskunhalas 42-32 (17-12)

Gratulálok a csapatnak ehhez a szép gyõzelemhez! <#taps>

Csak az elsõ 10 percben tudta tartani magát a Halas 5-5-ig. Azután a félidõ közepére 4 gólos elõnyt sikerült szerzeni (9-5). Jött is az idõkérés a vendégeknél, de nem lett eredménye, mert tovább nõtt az elõnyünk. Fokozatosan elhúztunk 14-8-ra, majd 16-9-re. Vivi jól védett a kapuban, Ildi sorra lõtte a lerohanás gólokat, az ekkor még mûködõ védelem segítségével. A félidõ végén sikerült 5 gólra visszajönnie a vendégeknek.
A szünet után még folyamatosan próbálta a Halas szûkíteni a hátrányát, de ez nem sikerült nekik, a különbség fokozatosan nõtt a két csapat között. A védekezésre kevés figyelmet fordítottak a csapatok, potyogtak a gólok mindkét oldalon. Elõbb sikerült 8 gólra növelni az elõnyt, majd az 52. percben a közönség rászámolt a vendégekre. A végjátékban maradt végig a 10 gól körüli elõny.
Az elsõ 10 perc után elléptünk és a csapat végig kezében tartotta a meccset. Azt kell mondjam mindenki hozzátette a magáét, ez egy igazi csapatmunka volt. A végén szinte mindenki pályára léphetett és gólt szerezhetett. Sajnálom Vadász Ildit, hogy neki nem sikerült, megérdemelte volna.

A csapat méltó módon, becsülettel küzdve és játszva köszönt el a közönségétõl az utolsó hazai NB I-es meccsén. Remélem egy kis szünet után újra láthatjuk majd õket a legmagasabb osztályban.

Szép volt lányok, nagyasszonyok! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is gratulálok Katinak a pályafutásához, hiányérzetem csak abban van, hogy jobban védekezõ válogatottat - és gyakran klubcsapatokat - érdemelt volna, akkor nem csak nálunk kezelnék a valós értékén (Leganger vagy Lunde szintjén). Ezen kívül kívánom Neki, hogy vasárnap újfent hõssé válhasson, és kapjon idén még egy lehetõséget, a gyõri közönség elõtt tétmeccsen való búcsúzására! 😊