Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg szimpatikus fickó, kíváncsian várom, mit alkot. Jó lenne majd a gyõriek edzõjétõl is olvasni valamit.

De addig visszatérve a KEK-re:

Érdemes meghallgatni. 😊

Hajrá Fradi!

Isthy
Erre gondoltam igazából én is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Orsi kettes védõként és irányítóként is használható volt, nem kérdés hogy kvalitásaiban messze más szint mint az utódja. Az elmúlt 2 évben a folyamatos sérülések miatt nagyon visszaesett a teljesítménye. Biztos vagyok benne - sõt tudok is róla - hogy mindent el fog követni azért, hogy ez a sérüléshullám befejezõdjön és ismét a régi fényében játszhasson új csapatában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt gondolom, hogy Martin - eddigi tevékenysége alapján - sokkal jobban fogja hasznosítani a csapata teljes állományát. Ennek alapján nem tartom annyira mérvadónak, hogy az érkezõk és a távozók minõségét ennyire kielemezve hasonlítsam a várható csapat és az idei kvalitásait.

Ha már az új edzõ nyilatkozatára utaltál, akkor itt egy másik érkezõ spanyol edzõé:

Ortega nyilatkozat

Két dolog tetszik benne:

"Amilyen gyorsan csak lehetséges, meg kell tanulnunk a nagyon nehéz magyar nyelvet. Ez alapvetõ fontosságú és elvárható egy olyan emberrel szemben, aki itt vállal munkát."

"Támadásban fegyelmezettebbnek kell lennünk, többet kell futnunk, több gólt kell lõnünk gyors indításból. A széleket hatékonyabban kell használnunk, mind felállt fal ellen, mind az indításoknál."

Nagyon remélem Martin is hasonló elveket vall, mert ez az õ munkájában is fontos elem lehetne, tekintve, hogy az ETO is gyalázatosan keveset használta a széleket.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Én azért szurkolok, hogy ne is derüljön ki, hogy az õ esetében mi történne...
(Eddig cca. 20 esetben nem volt másképp. Sajnos, nincs kétségem, hogy az õ esete sem lenne kivétel.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Nagyon szurkolok neki, hogy a véleményed cáfolatot kapjon az õ esetében.

Egyébként a handball.hu-n egyesek már siófokinak tituláltak. Nem vagyok oda a gondolattól... <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is megfordult a fejemben a gondolat a Siófokkal kapcsolatban. Õk is ugyanúgy megpróbálhatnák, mint a dánok. Kérdés van-e rá pénz és akarat. Most akár ki is derülhet, hogy a tulajdonos mennyire is elhivatott a csapat érdekében. Persze a dán "háttérmunka" jóval erõsebbnek bizonyult mostanában mindenki másénál, de legalább meg kellene próbálni és dolgozni az ügyön. Lehet a dánok tényleg nem állnak úgy anyagilag és nem fogják erõltetni annyira.

DUNAFERR FOREVER!!!

Pedig szerintem õ ideális csereember lehet egy ilyen szintû csapatba, mindhárom belsõ poszton játszott már eleget - ha igazán csak balátlövõként közelíti az ETO-szintet -, tud védekezni és hetest lõni (bár ez aligha volt fontos szempont 😊, és igencsak fiatal még. Persze Tomorival nagyságrendekkel jobban jártak volna rövid távon - ha tudják kezelni -, de más hasonló feladatokra alkalmas magyar játékost nehezen tudnék elõkaparni. Mármint ezen a szinten.

A Buducnostnak sem ültek nagyobb klasszisok a kispadján, mégis szükség volt rájuk. Dodó viszont pár éven belül az egyik legmeghatározóbb játékos lehet a magyar válogatottban, ha jól sáfárkodik õ is és Martin is az adottságaival.
kaloz174
Na igen. Vérten Orsit a sérülései nagyban akadályozták, hogy képességeinek - amik szerintem nagyságrendekkel Szepesi felett vannak - megfelelõen játszhasson (nem beszélve arról, hogy csapata nem tudta hasznosítani Görbével való, évek során kialakult, összeszokottságát).
Gros esetében nekem is az volt az érzésem, hogy KEB egyszerûen feladta, hogy rövid mûködési ideje alatt beépítse a csapatába és elképzeléseibe.
Rédei-Soós viszont nagyban köszönheti annak fejlõdését, hogy olyan edzõvel - NA - dolgozott eddig, aki híres arról, hogy játékosaiból kihozza a maximumot. Kérdés, ebben a helyzetben mire lesz képes?
Nem látom egyelõre Hornyák Dóra helyét...

Rédei-Soós ahhoz képest mindenképpen erõsítés, hogy Gros alig játszott (amúgy is sokkal "készebb" játékos, ha a lövõereje kisebb is), ahogy Szepesi is az ahhoz képest, hogy Vérten Orsi évek óta sérült vagy formán kívül van. A lényeg, hogy szerintem az új edzõ használni is fogja õket, és összerak egy csapatot az állományból. (Persze voltak idén zseniális meccsei a gyõri lányoknak szó se róla, nem fanyalgás a célom, de a norvég edzõ produkciója már menetközben sem tetszett.)

Herr Orsi megint más kérdés, szerintem a válogatott aktuális kapuspárosa egy fikarcnyival nem teljesített jobban a bajnokságban, mint Oguntoye vagy Szikora, sõt inkább rosszabbul. (Ez persze nem azt jelenti, hogy a válogatottban leváltanám õket, az más kávéház.) Kati után nagy az ûr egyelõre, de remélem, hogy a fiatalok jövõre még inkább elõre tudnak lépni - neki ezúton is gratulálok a fantasztikus pályafutásához és a szerdai Fradi-verõ teljesítményéhez!
kaloz174
Az ETO újoncai
Elsõ ránézésre nem jelentenek túl nagy erõsítést, ha megnézzük az ebben a szezonban hasonló poszton szerepelteket, velük szemben. Természetesen véleményem szerint.😊 (Sem Rédei-Soós, sem Szepesi nem jobb akár Gros-nál, akár Vérten Orsinál. Gin pedig egyszerûen más dimenzió, mint Herr Orsi, aki különben egy nagyon jó iparos. A Siófok sokat köszönhet neki a magyar bajnokságban.)
Érdeklõdve várom az új edzõ elsõ nyilatkozatait, véleményét, egyelõre...

kaloz174
Erõdi=Erdõsi

kaloz174
Akkor ez is megvolt. Sajnos, ez papírforma eredmény. Ráadásul az sem kedvezett, hogy voltak sérültjeink is, pl. Gera, ha jól olvastam.
Erõdi Ildinek nagyon szorítok. Sok negatív példával alátámasztva, ismered a véleményemet az igazolásáról.

Ami lemaradt: átfutottam a dán bajnokság kiírását, de nemzetközi kupákról egy betût nem tartalmaz. Fogalmam sincs, hogy hol rejtegetik ennek a titkát. Mindenesetre most legalább jó esély van arra, hogy precedensértékû esetet lássunk. (Az FCK helyzete más volt, más bajnoki és kvalifikációs kiírás mellett.)
Rafkósak ezek a dánok, nem lehet biztosan tudni, hogy õk hogyan értelmezik. Akár úgyis dönthetnek, hogy a Viborg ezüstérmével és alapszakaszgyõzelmével, az utóbbiban második TTH számára kaparta ki a gesztenyét. Ezzel együtt én is a borzérmes kedvezményezését tartom a valószínûbbnek, csak nem mernék rá mérget venni.

Emellett az FCM-nél anyagi gondok vannak, fontos emberek távoznak, tehát úgy gondolom, hogy összeszokott csapatként mi lennénk az esélyesek idegenben is, ahogy a TTH ellen is. Ellenben ez már a felkészülést is érinti, egy dániai selejtezõ például nem kizárt, hogy rövidebb alapozást indokolna, ami viszont késõbb üthetne vissza. Persze nem tudom, nem vagyok edzõ, csak hangosan gondolkoztam.

A Siófokot amúgy nem érdekli egy szabad (?) hely? 😊
Isthy
A Viborg elbukta a dán bajnoki döntõt. Ráadásul hazai pályán. Úgy fest a Fradi "hatása" nem múlt el náluk nyomtalanul <#ravasz1><#wink><#vigyor>
Miután idegenben nyertek a Randers ellen 1 góllal, tegnap este otthon simán kikaptak a visszavágón. A félidõben már 9 gól volt a hátrányuk, amibõl 5 gól a végére is megmaradt.
Így a Fradival együtt a BL selejtezõbe kerültek, nem a fõtáblára. Egymással nem játszhatnak selejtezõt, mert minden bizonnyal mindketten a selejtezõ elsõ kalapjába kerülnek majd. Az FCM (volt Ikast) lett a bronzérmes, kíváncsi vagyok rá "vesznek-e" maguknak BL selejtezõs jogot. Mert ha igen akkor a selejtezõben összekerülhetnek a Fradival és ráadásul minden bizonnyal õk rendezhetnének is. Azért ez elég komolyabb kihívás lenne a Fradinak mindjárt szeptemberben, amikor még nem szoktak "egyben" lenni. De remélem ez csak hipotézis marad... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a levél bizony csak egy "zombivakító" dolog volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Inkább nem kommentálom...

DUNAFERR FOREVER!!!

"Független magyar bíróság" Szerintem az a bizonyos levél is a médián keresztül a tûzoltásra kellet...
Vajon ilyenkor a vezéreink, merre...<#violent><#violent><#boxer>
Breki33
Isthy
MKB Veszprém - Pick Szeged 29-21 (17-14)

Gratulálok a veszprémieknek a 20. bajnoki címükhöz! <#taps>

Az elsõ félidõ utolsó 2 perce és a második félidõ elsõ 10 perce eldöntötte a mérkõzést. Ekkor Nándi mindent védett, elöl pedig eredményesek voltak a hazai támadók.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A hétvégi tv-s menü:

MKB Veszprém - Pick Szeged
Férfi bajnoki DÖNTÕ, 3. meccs - Veszprém
2012.05.19. szombat 12:45 RTL Klub

DUNAFERR FOREVER!!!

A KEK-ben idén folyamatosan javultunk. Õsszel a BL-ben várhatóan folytatódik a széria. Ha sikerélményeink is lesznek, az még inkább segíteni fogja a fejlõdést. Olyan hatalmas különbséget egyébként én eddig sem láttam az ETO javára. Fejben volt meg ez inkább, de ebben az évadban sokat tettek a lányok azért, hogy ez csökkenjen. Pálinger visszavonulása után már csak Lunde az, akivel mindenképp elõrébb vannak szerintem. Bár, szerdán Pasi is fantasztikusan védett, tehát jó esetben ez sem akkora elõny nekik.
Illetve a BL tapasztalat még az, amit ki kell emelni, az ETO javára. Rengeteget számít. De õsszel ezt is elkezdhetik ledolgozni a lányok.

Tudom, hogy még be sincs jelentve hivatalosan az összes igazolás és távozó, nyáron is bármi megtörténhet, satöbbi. De ez ugyanúgy igaz a gyõriekre is. Ha náluk is kiesik 1-2 meghatározó ember hosszú idõre, akkor õk is meg vannak lõve.
A bajnokságban a többi csapat úgy tûnik, nem erõsödik annyit, hogy nagyon tartani kelljen tõlük. A cserék és a fiatalok játszhatnak többet itthon, az elsõ sorból meg az, akit be kell építeni vagy más beépítéséhez kell, illetve ha formába kell hozni a visszatérõket/újakat.

Sérülést pedig nem csak a pályán lehet összeszedni. Gábor is tudja, szoros lesz a menetrend, biztos megtesz mindent, hogy jól gazdálkodjon a csapattal.

Lehet, hogy ez így le van egyszerûsítve, de mivel még hónapok vannak a következõ évadig, részletesebben nem igazán lehet belemenni egyelõre. Kérdés, Vérten betli lesz-e vagy Tomorihoz hasonlóan visszanyeri a formáját. Ha a spanyol jön, akkor használható lesz-e. Dajka mikor térhet vissza. Kik távoznak. A fiatalokra lehet-e majd õsszel még komolyabban számítani, és így tovább...

De annyit engedjetek meg, hogy az idei KEK menetelés során és a bajnoki döntõben bemutatott BL legjobb 8 szintû játék némi bizakodásra adjon okot. 😊 Zizi is mondta, még van bõven fejlõdési lehetõség ebben a csapatban, csak ugye ahhoz BL kell. Most az is megvan, a KEK címvédés és a szoros finálé miatt talán extra önbizalommal.

Aztán lehet, hogy az ETO többet javul a spanyol edzõvel, de az sem lehetetlen, hogy nem fejlõdik eleget, vagy konfliktus lesz, ki tudja...

Hajrá Fradi!

Isthy
Békéscsaba-Dunaújváros 32-27 (14-13)

Kár volt az utolsó 10 percért... 50 perc után még 23-22 volt az eredmény. A záró dekádban kaptunk 9 gólt, tehát szinte percenként. Leginkább az 51-55. perc között volt a gond, ahol 23-22-rõl 27-22 lett a hazaiaknak. Tulajdonképpen itt nyerték meg a meccset. Gondolom a mieink elfáradtak és szétesett az addig nem rossznak tûnõ védekezés.
Ahogy olvasom Ildi volt a legeredményesebb 10 góllal, remélem megbecsülik Siófokon, mert nagy tehetséget kapnak a csapatukba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A ti lányaitokat a komolyabb sérülések most elkerülték, míg az ETO-nál a bajnoki döntõkre két eléggé alapember (Hornyák és Vérten) kidõlt. Tehát õk nem teljes kerettel játszottak most. Reméljük jövõre egyik csapatnál sem lesz ilyen és akkor meglátjuk az erõviszonyokat. Azt viszont elfogadom, hogy el fogják hinni a lányaitok a gyõzelmi esélyt a mostaniak alapján. Remélem ugyanilyen jó meccsek lesznek jövõ májusban is mint most szerdán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
" Jövõre még jobbak leszünk, de hogy ez elég lesz-e hasonlóan szoros döntõhöz, az korántsem biztos."

Én is így gondolom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nagyon leegyszerûsíted. Sokan mondják, hogy õk gyengülnek, mi pedig majd erõsödünk, de ebbõl az elõzõ nem igaz. Jövõre nagyon jó edzõje lesz az ETO-nak, jobban összeállhat az idén még új csapat, és olyan nem világklasszis, de magyar szinten, így ellenünk is komolynak számító játékosok érkeznek hozzájuk.

Mi szerintem is fogunk erõsödni, elõrelépni, de azt is látni kell, hogy az ismert és valószínûsíthetõ érkezõk névre nagyon jól hangzanak, bízom bennük, de nem azonnali elõrelépést ígérõ egyik sem, sõt szinte lutri. Ráadásul nem ismerjük a jövõ évi végi menetrendet, ha kiesünk a KEK-be, és ott lesz még Magyar Kupa is, az nem lesz egyszerû, de más esetben a két BL-csoportkör is elég sérülésveszélyes lehet. Számtalan tényezõ van, ami miatt nem tudjuk, hogy milyen állapotban lesznek akkor a csapatok, idén mindenesetre mi mérföldekkel jobban játszottunk magunkhoz képest bajnoki döntõben, mint a Gyõr. Mondjuk éppen ebben vagyunk jobbak náluk: fontos meccseken hihetetlenül oda tudjuk tenni magunkat. Egyszóval borzasztó teoretikus most még ez az egész, ha egyvalami biztos is: nyilván én is úgy fogok megint kimenni ellenük, hogy nyerünk.
kaloz174
Konkoly visszatér
Érdekes, hogy "siekeredzõként" említik a cikkben...Minden relatív.😊

Na de vajon akkor ki lesz a Fehérvár edzõje?

Ha a sérülések elkerülik a lányokat, akkor szerintem jövõre is meglesz a szoros döntõ. A dánok elleni kupagyõzelem, elsõ magyar csapatként, és a szoros ETO elleni finálé után már mindenki el fogja hinni, hogy van esélyünk ellenük.

Az NS szerint Nerea Pena lehet a meglepetésigazolás jövõ héten. BL tapasztalat, a Gyõrt kiejtõ csapatból jön, VB bronz, ha teljesen felépül, akkor erõsítés lehet.

Hajrá Fradi!

hogy a nemzetközi vizeket illetõ visszásságokat

Természetesen kimaradt egy "ne is említsem".
Nagyon jó meccs volt ez a Fradi-ETO (jó-jó, a második félidõre már kevés volt a szufla a csapatokban, de szerintem messze a bajnokság legjobb meccse volt), bevallom, nem igazán szomorkodtam már a lefújáskor sem. Sõt a mutatott küzdelmet és fejlõdést látván inkább boldog. Jövõre még jobbak leszünk, de hogy ez elég lesz-e hasonlóan szoros döntõhöz, az korántsem biztos.

A sípos huligánok viszont sokat ártanak a sportágnak, azok meg fõleg, akik küldik õket. (És elsõsorban ezért muszáj velük foglalkozni, nem azért, hogy éppen ki a kedvezméynezett vagy a sújtott.) Rendben van, hogy magyarok nem értenek a játékvezetéshez, de miért kell a lehetõségekhez képest is idiótán küldeni õket? Gyengébb párosokat bevetni a legfontosabb meccseken, túlterhelni egy-egy párost, hogy a nemzetközi vizeket illetõ visszásságokat (tapasztalan páros a KEK-döntõn, "hottentotta" játékvezetõk a vb-ken, olyan nemzetiségû sípmesterekre bíznak meccseket, akiknek saját válogatottjuk érdekelt lehet egy bizonyos végeredményben stb.). Szóval elképesztõ! Ezzel együtt a végén a két kiállításból és két hetesbõl szerintem csak nekünk megadott idõntúli büntetõ nem volt jogos. Meggyõzõdésem szerint példás játékvezetés mellett behúztuk volna a meccset (arról már kevésbé vagyok meggyõzõdve, hogy ezen érdemes-e rágódni), de a vereség oka elsõsorban a sok második félidei hiba volt támadásban. Fárasztó szezon volt, de szinte tökéletes, fradistaként keserûségnek helye nincs.
kaloz174
Akkor nem lesz beszámoló és képek. Így jártunk, de ezt majd valahogy már elviseljük...<#nemtudom>

Isthy
Részemrõl nincs ilyen tapasztalat.

Sajnos nem tudok menni holnap Csabára...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Pihentetõnek egy ffi kézis hír:
Veszprémi változások

Remélem, "szakértõnk" olvassa és kommentálja. <#eljen><#kacsint>

kaloz174
Off!
Nem tudom, ti is tapasztaltátok-e, de nekem ez a fórum mostanában sokszor bosszantóan "elugrál" másik topicokba...
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb gond!.

Én már nem is írtam semmit a bíráskodásról. Ezek egyszerüen nem értik a kézilabdát! S az ETO-nak jobban feküdt a hozzáállásuk. Aki nem vesz észre többször sem pl. olyan lépéshibákat mint amilyeneket Amorim megcsinált, az minden csak nem kézilabda bíró, vagy nagyon nagy gazfickó!
Szerintem, semmi szükség sem volt egy harmadik meccsre, így is elégé ki vannak facsarva mindkét csapat játékosai s ebbõl csak sérülések következhetnek! Arra meg senkinek sincs szüksége.
Amúgy nem osztom Gin véleményét a NS-ban, hogy bizonyitották, hogy jobbak a Fradinál! most csak szerencsésebbek voltak, a két meccs tükrében!
A minimum egy tapasztalt bírópáros kellett volna, hogy legyen. Ugyanaz volt most, mint a lengyelekkel, csak akkor még kettõvel kevesebb meccs volt a lányokban...

Hajrá Fradi!

kaloz174
Valóban megérdemelne egy ilyen meccs egy pártatlan, színvonalas bíráskodást. Akár nk. bírókat is.

A viborgi döntõ elõtt nem hittem volna, hogy azt kívánom, bárcsak az a francia páros vezetett volna egy Fradi meccset...

Hajrá Fradi!

Isthy
<#ravasz1><#vigyor><#nyes>

Amikor megláttam õket, nekem is eszembe jutott ez a dolog. Már a szombati bronzmeccsnél is értetlenkedtem, hogy 1 nap múltán miért õk vezettek megint...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt gondolom a másik fél is felsorolna biztosan legalább ennyi hibát tõlük és õk is azt mondanák, hogy õket sújtották többször. Ez az érintett szurkolóknál teljesen érthetõ.
Tény, hogy sok fújásuk volt érthetetlen és mindkét oldalról.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mindenesetre szép volt a sorstól, hogy Ginnek megadta ezt a lehetõséget, egyben elvette tõle azt, hogy Gyõrben köszönjön el, minket pedig megfosztott attól, hogy még egy meccsen láthassuk õt védeni.
Ennek ellenére jó volt látni, hogy mégegyszer emlékezeteset alakított. <#worship>

kaloz174
Ezek a bírók vezettek, úgy emlékszem, pénteken Újvárosban is, aztán a siófoki meccsen is. Lehet, hogy csak õk vannak szolgálatban? <#vigyor2>

Amorim lépéseit sem fújták be, Löke színészkedéseit sem, a brazil a 3. kiállítását is legalább 2-3x simán megkaphatta volna, a végén pedig Löke tolta be Tomorit szabálytalanul, eleve azt kellett volna lefújni, nem véletlenül akadt ki az újabb szarvashibán Tomori.

Szégyen, hogy ilyen borzalmasan gyenge bírókat küldtek egy ilyen meccsre... Mindkét oldalra fújtak marhaságot, de minket sûrûbben sújtottak.

Hajrá Fradi!

Isthy
Sajnos részrehajló vagyok Katival, de asszem aki ismer az tudja miért <#wink> Az övét számoltam csak, Pasiét nem. Ahogy írtam is, én is nagyon régen láttam õt ilyen kiválóan védeni. Pechére a másik oldalon is volt egy ugyanolyan pazar teljesítmény.
A Fradinak is megvoltak a lehetõségei. 25-24-nél vagy 4x támadhattak a 2 gólos elõnyért... A legvégén 27-27-nél Szani a hatos vonalról szinte középrõl lõhetett teljesen zavartalanul ziccert, de Kati óriásit védett. Azért ha ez bemegy valszeg más a végjáték... Az ellentámadásnál Zsuzsi 4,5 m-en sáncolta asszem Görbe lövését, a büntetõt sztem ezért adták. A 2 percet meg reklamálásért. A végén pedig ismét Kati akadályozta meg õket a remény tovább életben tartására, amikor büntetõt védett.
Gyanítom a Fradi szurkolók nem dõlnek a kardjukba a visszavonulása miatt, rengetegszer védett ellenük kiválóan és okozott nekik kellemetlen élményeket <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem kis bírói segítséggel, de megérdemelte a Gyõr, túl sokat hibáztunk.

Viszont, az is igaz, hogy nagyon látszott, az újabb, hetedik elbukott kupadöntõ után muszáj volt az ETO-val megnyeretni a bajnokságot. Persze ha tudunk egy picit jobban koncentrálni, akkor a plusz 2 ember sem lett volna elég a gyõrieknek...

A következõ évadra viszont ez még nagyobb motivációt ad a Fradinak. Kétszer zsinórban BL-szintû mezõnyben elhódították a KEK-et, elsõ magyar csapatként megverték oda-vissza a többszörös BL gyõztes sztárokkal teletûzdelt dánokat. A bajnoki fináléban két szoros meccset játszottak, a Gyõr egyenrangú ellenfeleként.
A 2013-as döntõ hatalmas csata lesz!

Szép volt lányok, végig ott voltatok a nyakukon! És ti vagytok a kupagyõztesek, nem a gyõri sztárgárda! Illetve miénk a tiszteletbeli orosz bajnoki cím is! 😄

Hajrá Fradi!

Pasi statisztikáját nem tudod? Õ ma legalább olyan jó volt, mint Kati, le a kalappal elõtte, én még nem vagy legfeljebb nagyon ritkán láttam így védeni.

Hajrá Fradi!

Isthy
FTC-Gyõri Audi ETO 27-28 (16-17)

Gratulálok a gyõrieknek a bajnoki címhez! <#taps>

Kiváló meccs volt, méltó a bajnoki döntõhöz! Mindkét csapatnak jár a gratuláció ezért a mérkõzésért. A Fradi hatalmasat küzdött és harcolt, látszott, hogy nagyon akarnak nyerni. A végén egy kicsi hiányzott nekik a bravúrhoz.
Az ETO az elején elment 3-0-ra, de a Fradi gyorsan utolérte õket már 4-4-nél. Ettõl kezdve végig kiélezett csatát vívott a két csapat, 1-2 gólnál soha nem volt több egyikük elõnye sem.
A Fradinál Tomori és Piros emelhetõ ki és természetesen Pasi a kapuban. Rég láttam õt ilyen kiválóan védeni.
Az ETO-nál Löke elsõ félidei játéka emelhetõ ki leginkább illetve Amorim eredményessége. A kapuban pedig Kati pazar teljesítménnyel fejezte be a pályafutását (12/23=52%). Ha jól hallottam Vanyus Attila a végén azt mondta neki, hogy "ez méltó befejezés" volt. Sztem is! <#wink> Mindent megtett azért, hogy ha már elbúcsúztatták Gyõrben ne kelljen visszamennie még 1x, legyen helyes a dramaturgia.

Remélem jövõre is ilyen meccseket láthatunk majd a két csapattól! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

nem semmi volt az ETO-Fradi döntõ! De szerintem ennyi elég is volt ebbõl az idénybõl! Egy harmadik meccs már kínzás lett volna mindkét csapat számára!
Mivel az ETO-t nem látom erõsödni jövõre sem, viszont a Fradi megteheti, így még kisebb lesz a köztük levõ különbség! Jó lenne legalább még egy jó csapat a bajnokságba!
Isthy
Ha nem figyelek oda csinálok ilyeneket <#wink> De amikor kellene, akkor bezzeg... <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!