Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spanyolország-Horvátország 22-23 (10-12)
Ezzel a spanyolok és a horvátok jutottak ki az olimpiára a csoportból.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, jó BL szezon várható, remélem nekünk is lesz örömünk benne <#wink>#wink>
Ha már itt tartunk, olvasom az index Fradi topikban a vélemény ütközéseket és azt kell mondjam, hogy igazából "Austin Powers" ma éjjeli véleménye áll a legközelebb az enyémhez. Mondjuk a "lány" felvételije a BL selejtezõ lesz, de azt meg fogja oldani. Az "egyetemen" október-novemberben eldõl, hogy mit is tud a csapat. Az én megítélésem Elek Gábor véleményéhez áll közel, inkább mint Kökéhez. A BL 8 eléréséhez komoly szerencse is kellhet - jó sorsolás, kedvezõ egyéb eredmények stb. - az adott csoport 3. helyére képes a csapat. Azért ez egy "más kávéház" mint a KEK... Más terheléssel és ellenfelekkel. Persze, ha Kökének lesz igaza, akkor sem leszek elkenõdve... <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként nem tudom, hogy a handball.hu-n is fellehetõ nézõszámok mennyire pontosak az olimpiai selejtezõket illetõen, de engem meglepett, hogy Spanyolországban a válogatott meccsekre ilyen sokan kimennek, amikor a kluboknál többnyire néhány nézõ lézeng. (Mondjuk elég a magyar focira gondolni 😊 A franciáknál szokás szerint kimondottan sokan vannak, de a dánok a nemzeti sportjukhoz mérten elég kevesen teszik tiszteletüket a Gigantiumban.
A vállogatotjuk viszont pár évig nem lesz komoly ellenfél.
Néztem a meccset, a románok borzalmasan gyengék voltak. A montenegróiak sok lerohanás gólt szereztek, a románok meg szenvedtek a felállt fal ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá Fradi!
Azt gondolom Mse nem bodogtalan... <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként a gyõriek edzõje is szimpatikus dolgokat mondott, biztosan jól járnak vele. Szerintem õ lehet ott az utóbbi évek legjobb igazolása, ha a játékosok partnerek lesznek.
Néztem pár videót Penáról, nagyon aranyos lány. 😊 Szerintem az eleinte még meglévõ nyelvi akadályok ellenére is gyorsan be fog illeszkedni.
Hajrá Fradi!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ambros Martin interjú
Azt gondolom a nyilatkozata szintén pozitív dolgokat vetít elõre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Péntek délután Kökény Beatrix ügyvezetõ és Nerea Pena aláírták a két évre szóló szerzõdést.
Az átlövõ oszlopos tagja volt a brazíliai világbajnokságon bronzérmet szerzett spanyol nemzeti csapatnak, a tavalyi BL-döntõs Itxakonak, illetve a 2010-es Európa-bajnokságon beválasztották a torna All Star-csapatába.
Kökény Beatrix elmondta, hogy a belsõ posztokon mindenképp terveztek erõsítést. "Nerea rutinos, BL-ben edzõdött játékos, aki biztosan hasznos tagja lesz a csapatunknak. Ráadásul fiatal is, így mindenképp beleillik az általunk elképzeltekbe. Bízom benne, hogy a szeptemberi selejtezõn már számolhatunk vele."
Hajrá Fradi!
A hazaiak végig vezetve, simán nyerték a meccset. Egyelõre nem tûnik úgy, hogy a románok ott lesznek az olimpián. Holnap Popovicsék ellen ez el is dõlhet.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, van benne kockázat ezzel a többszörös szakadással.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem nagyon tetszik ez az igazolás (szinte a körmömet lerágtam ma, hogy mikor jelentik be végre 😊, remélem, hogy bejön a kockázatvállalásunk.
Remélem októberre a BL csoportmeccsekre már tud érdemben segíteni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Spanyol játékos a Fradinál...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A vége izgalmas lett - pedig 5 perccel a vége elõtt 3 góllal mentek a hollandok - a horvátok támadtak az egyenlítésért emberelõnyben. De nem tudtak a szélrõl gólt dobni, a hollandok meg kijátszották a hátralévõ 12 mp-et. Ezzel a horvátok olimpiai reményei elszállni látszanak...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként kíváncsi vagyok, Jelena tényleg marad-e, állítólag õ is csak az újságban olvasta, hogy eligazolt...
Remélem, hamarosan hallunk valamit Pena vizsgálatának az eredményérõl.
Hajrá Fradi!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenesetre ezúton gratulálok az EHF-nek, ha már megvan a kiemelés, de egyelõre csak fû alatt osztják meg egyesekkel! Ezúttal sem okoztak csalódást.
"Nõi kézi: már a BL-selejtezõben összefuthat a Viborggal a Fradi"?
(Azóta már máshol is olvastam.)
Talán csak még nem született végleges döntés az ügyben.
Ha jól emlékszem ma Gyõrben is lesz valamiféle hasonló esemény.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már nem lehet panaszkodni, hogy a fõváros közömbös az egyesület irányában, úgy tûnik.
(Szubjektív dolog, de nekem vele együtt, vele kapcsolatban, mindig eszembe jut a legendás kapus, Rothermel Anna is.)
Szétszedni a Kovács-Janics duót
Megint egy olyan jó kis "magyaros" történet... Kell a hely a családtagnak...
Amúgy meg a mai napig nem vagyok képes felfogni, hogy nálunk miért kell mindig az olimpia elõtti utolsó pár hétben "összetákolni" a nõi négyest? Miért nem lehet már korábban kialakítani a csapatot és együtt gyakoroltatni õket? A németek teljesen máshogy csinálják, már most hétvégén Poznanban megvolt a négyesük és tönkreverték a mezõnyt. Nem véletlen, hogy az olimpiát szinte mindig õk nyerik négyesben. Mi meg mindig pofára esünk... Attól félek most is így lesz... <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!

Hajrá Fradi!
Pálinger Kati - Sportré: http://mno.hu/?block=mno_video_popup¶m=media_id=54469
Hajrá Fradi!
Hajrá Fradi!
Nagyon sajnálom. <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir> Rendkívül szimpatikus embert és szakvezetõt ismertem meg benne. Nem véletlenül tartja Kiss Szilárdot második apjának. (Egyébként valaha NA is volt edzõje.)
Sok sikert neki a továbbiakban is!
Természetesen tudtam minderrõl, a legautentikusabb forrásból, de így olvasni mégis rosszul esik.
Hajrá Fradi!
Ma olyan hírek röppentek fel, hogy hozná magával Tervelt. Mondjuk az ETO védekezését elnézve szükség lehet rá. Fõleg, ha azt a védekezést is akarja játszatni majd amit az Itxakonál kiválóan csinált.
DUNAFERR FOREVER!!!