Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó 8 perc kivételével végig uraltuk a meccset, a végén sikerült kicsit közelebb jönniük a hazaiaknak. Sajnos nem tudtam a helyszínen szurkolni, mert az össze-vissza variált időpontok után pont azt sikerült kitalálniuk, amelyik egyedül nem volt jó többünknek sem. De a csajok nélkülünk is összehozták a bravúr győzelmet.
Az ETO az újabb sérülés ellenére is megoldotta a Bud elleni meccset, szinte a zsebükben a FF jegy. A Fradi meccset nem láttam, sajnos az esélyeik még inkább csökkentek a hazai 2 gólos vereség után.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.04.08. 11:07:25
DUNAFERR FOREVER!!!
Most néztem hogy a Siófok otthon kikapott a Dunaújvárostól. gratula!
Mondjuk a mai napig nem értem hogy a "csibész " vállalkozónak miért is kell ennyi pénzt bele tennie rgy kézilabda csapatba. na mindegy vannak elképzeléseim erről a siófoki dologról.
Olvastam a neten hogy a volt fradi elnököt a - berkit - is meghívta az elnök a tegnapi meccsre. madarat tolláról.. 😄
Győr hozza a hazait szerintem, kérdés hogy mennyivel.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok hogy addig hány kalap pénzt és milyen áron költenek el a csapat formálására.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Remélem a final four ban a fradi és a győr játszik majd még egy meccset!😊
Gyakorlatilag az első meccsek alapján egy csapatnak sem volt esélye.
Jó, hogy az egyébként igen sportszerű mérkőzésen (minimális kiállitási számmal) senki sem sérült le.
Ettől függetlenül a Siófok hajt, a Fradi meg dekoncentrált.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
40 percig úgy tűnt a győriek viszonylag simán behúzzák, de a második félidő közepén a Fradi visszajött a meccsbe és fej-fej mellett haladtak a végéig. Az utolsó percben a Fradi megkapta a lehetőséget. Sőt, kétszer is, mert Grimsbo védése után a kipattanó hozzájuk került és újra támadhattak a győzelemért. Egyiket sem tudták kihasználni, így jöhettek a büntetők, amiben azután alulmaradtak.
A riporter meg nem tud számolni, mert a győriek 5 db 7 m-est hagytak ki: Groot kettőt, Görbicz kettőt és Bódi egyet.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Danyi-Zovko páros lett és sztem ezzel az 1 évvel az általam gyanított átmeneti megoldás látszik igaznak.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Danyi Gábor lesz jövőre az ETO edzője, azt írja az újság.
Ott van a csapat körül régóta, ismeri jól a játékosait, a nyáron érkezőkkel kapcsolatban nyilván őt is megkérdezték.
Kívül állóként nem tűnik rossz ötletnek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szombati női meccsekről lemaradok de a vasárnapiakat remélem látom , főleg ha adja a tv. :-)
"Megválasztotta a Győri Audi ETO KC elnöksége a klub új vezetőedzőjét a 2018/19-es szezonra. A közvéleményt március 28-án tájékoztatja az egyesület."
Ezek szerint átmeneti megoldás született?
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.03.26. 21:31:32
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Állítólag a mai elnökségi ülésen eldől, hogy ki lesz az ETO edzője nyártól, 3 jelöltre szűkült a kör.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Veszprém 7 gólos veresége szerintem sok, ki kell szurkolni a továbbjutást, de az nem lesz könnyű. Ennyit számítana Nagy Laci hiánya?
Olvastam hogy a Győrben játszó norvég Oftedal is megsérült. Ilyet még kitalálni se lehet, hogy a szezon legfontosabb meccsei előtt ennyi játékos sérült meg ugyanazon időben.
Klasszikus légióspályaív nem sok van, mint mondjuk Nagy Lacié volt, főleg ahhoz képest, hogy mennyi jó játékosunk volt, de nem mindenki alulteljesíteni ment ki.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ügyesek voltak a fiatalok, különösen Háfra. Tóth Gabi viszont még sehol sincs egykori önmagához, mégis sok lehetőséget kapott, szemben Kovács Annával, akit ezért felesleges behívni.
Győzelmünkhöz szerintem kellettek az ikrek is, akik a végén következetesen befújták a támadó szabálytalanságot - a visszajátszás alapján jogosan.
Nyilván van ahol a TAO-t arra is fordítják amire papíron is szánták, csak ebből kevés van. Egyébként nem csak a nagy klubok használják arra...
De ha jók lennének a magyar játékosok, és itthon nem kellenek, mert a külföldiek játszanak helyettük, akkor miért nem veszik meg őket más európai ország csapatai ?
Ahol én lakom az egy kisváros, igaz hogy más sportág - foci - , és elmondhatom, azt hogy ha nem lenne a tao, akkor utánpótlás nevelés sehol sem tartana, még ott se ahol most tart.
Az hogy ezt nagy klubok arra használják, hogy pénzt vegyenek ki belőle, azt sajnálom.
Mai tv-s pr:
Sport 2
15.45 női Eb-selejtező, Hollandia-Magyarország, Eindhoven
Sport 1
16.30 Kézilabda, férfi Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, Skjern-Telekom Veszprém
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2018.03.25. 13:18:49
Persze, mindez csak mellékes körülmény. Már a mai világban. Mint ahogy mindaz, amit az illető elkövetett, előzőleg. Nyilván az első mondatodban van a lényeg.
Akit érdekel a cirkusz, 29-én csarnokavató.
De azzal nagy mértékben nem értek egyet hogy a TAO tök jó dolog, mára szerintem kiderült, többet árt mint használ. Pici rálátásom van Kecskemétre, ott sem véletlen az a szponzor aki (mellette szól hogy legalább a sportot szereti) és az az elnök aki...