61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Na ez az amit szinte sosem lehet tudni náluk.
  • Isthy
    A másik meg 24-23, ma nem vagy kibékülve a számokkal
    A franciáknál ez már szinte természetes több sportágban is, ők "európai Afrika válogatott". Én sem bánom a kiesésüket.
    Nemsokára kezdődik a norvég-spanyol, ahonnan az ellenfelünket várjuk.
  • primavis
    Papíron, de valójában?
  • primavis
    bocsi, 36-22 (16-11)
  • primavis
    A lányok bár rengeteget hibáztak mégis imán verték az osztrákokat +6-22), de a holland-francián sikerült kiszurkolni az előbbiek győzelmét egy utolsó másodpercekben értékesített büntetővel (34-23). Az mégiscsak szégyenletes, hogy egy európai csapatban egy fehér játékos se legyen a pályán! A keretben is vagy csak három.
  • banok
    Kurva erős lesz a Bukarest.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-gyoriek-es-exgyoriek-uraljak-a-nyari-atigazolasi-piacot-2652831
  • Isthy
    Természetesen szerdán 14 órától és az holnap lesz
  • Isthy
    Az eredeti 6 csapatból 3 lemondta mindenféle okokra hivatkozva, így sajnos maradt ez a verzió. Remélem a pénteki meccsre el tudok majd jutni.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.08.14. 10:30:17
  • Isthy
    Igen, ma 14 órától játszunk velük. Olyan hírek vannak, hogy Kácsor kiutazik a csapathoz a továbbiakra.
  • kaloz174
    Camila nagyon fog hiányozni...
    A Kohász kupa meg nagyon csonka lesz. Nem tudom, mindez miért történt így.
  • primavis
    Teljesítve lett minden kívánságod. Elsők lettünk, jöhetnek a sógorok lányai! Ma kénytelen voltam ellenük drukkolni, mert bár a lengyel lányok gyengécskék, de otthon lévén, soha sem leányálom házigazdával egyenes kiesésben játszani! Így utánuk várhatjuk a norvégokat s a mi águnkon lesznek kb. még a németek és a dél-koreaiak. A másikon, az oroszok, románok, franciák és a dánok.
  • Isthy
    Sajnos férfi vonalon az ifi eb-n sem sikerült a továbbjutás, a 9-16. helyért játszik a csapat.
  • Isthy
    Mi meg balátlövő nélkül maradtunk Monori visszatéréséig, ami min. 2 hónap még. Sztem Micike ebben az idényben már nem fog tudni érdemben segíteni, ugye ő nem egy pillekönnyű játékos, sztem nem 6 hónap lesz a gyógyulása hanem inkább 7-8 is lehet. Ezalatt le is megy az egész idény. Jelen helyzetben a célokat visszább kell vennünk, a 7-8. hely lehet az elérhető.
  • kaloz174
    Fura Zovkot Eto-mezben látni. Remélem, kipihente magát. Sok sikert a BL-ben!
  • Isthy
    Azóta még két papírforma győzelem a csajoktól Chile és Horvátország ellen. Holnap Egyiptom következik nekik a csoportban és majd utoljára a dánok elleni csoport rangadó.
  • Isthy
    Az ifik is elkezdték a vb-t egy 5 gólos (29-24) győzelemmel a svédek ellen. Kácsor és Afentaler nem játszanak, ők ugye már a junioroknál voltak.
  • Isthy
    Golovin interjú

Érdemes elolvasni. Amikor anno nálunk játszott láttam is élőben.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.08.07. 21:08:17
  • Gabess8
    Persze nyilván ettől az orgánumtól kb ez reális. Mondjuk én annyiban egyet értek, hogy túl sok a pénz avagy lehetne optimálisabban is felhasználni...
  • Isthy
    A kicsik címet védtek, a felnőtt csapat is összességében jól szerepelt (2 győzelem és 1 vereség). Azért a vereségben az is közrejátszott, hogy aznap délelőtt kemény erőnléti edzés volt.
  • Isthy
    Én is olvastam, ahol megjelent és aki írta annak alapján nagyjából erre számítottam. Persze az utánpótlás "hőbörgése" közben valahogy az igencsak aktuális kézis csajok vb aranyáról megfeledkezett. A serdülő eb aranyról szintén. Persze ezek nem illettek a "megrendelt képbe".
  • Gabess8
    Így teszik tönkre a látvány sportot
  • primavis
    Broch felfüggesztette a sportolást. Kiváncsi vagyok visszatér e tavaszra?
  • Isthy
    Nagyon remélem, hogy Micike megússza ezt a mait kisebb problémával.
  • kaloz174
    Vajon a Kohász hogy "nyaral" Dániában?
  • Isthy
    Igen, jól írta. Ez a 11. hely volt az utolsó amely még kvalifikált a jövő évi U21-es VB-re.
  • kaloz174
    Láttam az utolsó 20 percet. Jól hajráztak. Nem vagyok képben, de azt írta valaki, ez vb-t ér. Lehet tovább építkezni.
  • Isthy
    Kicsit vissza a csajokhoz, a vb 30 legyszebb magyar gólja.

21-30.

11-20.

1-10.

Jó az intro amit csináltak hozzá
    Az 5. legszebb találat után (Háfra a montengeróiak ellen talpról) Golovin "vadnyugati mozdulata" nagyon ott van
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.07.28. 20:35:36
  • Isthy
    Az U20-as fiúk ma legyőzték a dánokat és a 11. helyet szerezték meg az EB-n.
  • Isthy
    Sajnos az U20-as fiúk nagyon messze vannak a lányoktól. Az EB-n a csoportban utolsók lettek és a 9-16. helyért játszhatnak mától. Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy a fiúknál az élvonál és köztünk komoly szakadék van már jó ideje az utánpótlás korosztályokban. Sajnos fizikailag is le vagyunk maradva ebben a korosztályban (U20), pedig pont a férfiaknál már eleve nagyobb a fizikai kontraszt a 19-20 évesek és a felnőttek között.
  • Isthy
    Szabályváltozások és értelmező pontosítások

Nem árt ismerni őket, ha a lelátón "hőbörgünk"
  • Isthy
    Elitprogram

Ez vajon megint kinek az agyszüleménye? Vagy az a cél, hogy a fiatalokat és az őket játszató csapatokat tönkretegyük?
    A fiatal játékos nem fog tudni beilleszkedni a csapatába, hiszen nem velük edz, gyakorol, nem ismeri a figurákat, amiket játszanak. Kirángatják a klubból, nem fog felkészülni a meccsekre a többi tapasztalt játékossal és senki sem meri majd 5 percnél hosszabban pályára küldeni. Arról nem is beszélve, hogy hétközi bajnoki fordulók is vannak (kedd-csütörtök). Az eszem megáll...
    Ezzel szinte elzavarjuk őket külföldre, mert ott majd játéklehetőséghez juthatnak, mivel onnan nem rángatják el őket állandóan.
  • Isthy
    Látod mik derülnek ki itt a fórumon?
  • Isthy
    Golovin interjú

Érdemes elolvasni mindenkinek, mert sok jó dolog van benne.

Ezt a részt kiemelem, mert annyira jellemző (az utolsó mondat pedig remélem egy önmagát beteljesítő jóslattá válik majd):

"Amikor bejutottunk az elődöntőbe némileg megkönnyebbültem, mert a minimális célunkat elértük, ugyanakkor azt is tudtam, ha innen nem nyerjük meg a vb-t, akkor rengeteg kritikát fogunk kapni. Hiába minden szeretet és támogatás, egy ezüstérem után biztos, hogy nem úsztuk volna meg kretén kommentárok nélkül, a kötekedni vágyó, negatív emberek hangja lett volna az erősebb. Ezt pedig húszévesen nem biztos, hogy sikerült volna megfelelően kezelni, feldolgozni. Egy ilyen élmény pedig könnyen köthet béklyót a játékosok kezére, lábára a későbbiekben is. Viszont abszolút sikerélmény, sikersztori lett a vége. Mertünk és át is tudtunk lépni az árnyékunkon. És talán ez az, ami leginkább megkülönbözteti majd ezt a generációt a korábbiaktól."
  • Gabess8
    No comment sportdiplomácia, ezek szerint az EFH nél nem érek a négy nő csapat, elég maximálisan a 3
  • Gabess8
    Valahogy nekem ez a junior vb eléggé kimarad, a döntő jó részét láttam és hatalmas gratuláció az egész stábnak!

" a kiváló alapra sikerül eredményesen építkezni, hosszabb távon is."
    hát így legyen, ismerve a hazai viszonyokat én ezzel kicsit szkeptikus vagyok, ne legyen igazam!
  • kaloz174
    EHF-kupa sorsolás
  • kaloz174
    Micsoda titkos recept! Ki hitte volna?
    Na de bárhogy is, nagy gratuláció a junioroknak! Ez valóban egy csapat most, remélem, a kiváló alapra sikerül eredményesen építkezni, hosszabb távon is.
    Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2018.07.17. 22:46:06
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, ez a beugrás jól sikerült, de kitúrni azért nem akarlak :)

A lényeg: a jó csapatoknak szerencséjük, a legjobbaknak kabalájuk van
  • Isthy
    Zó!
    Jó helyettesítő kabala voltál ismét, nem vagy reménytelen ezen a poszton
  • Isthy
    Ma is bebizonyosodott, hogy a második félidőben kurva jók vagyunk, legyen bárki az ellenfél

Gyönyörű volt lányok!