Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ezzel az a gond, hogy ez elsõsorban az adott sportág(i sorozat) rentábilissé, jövedelmezõbbé tételérõl szól, tehát szükség lenne a négy csapatra. Fociban ugye megvan enélkül is, ráadásul ott nem vállalható be, hogy a csapatok két nap alatt két meccset játszanak. Viszont én elvárnám, hogy nem csupán a legjobb négynek csorogjon valami, mert ha természetes, hogy õk többet is kapnak, további kezdeményezés nélkül is elég szûk az élmezõny, más csapatoknak pedig szinte ráfizetés a siker is. (Mert a sápot persze beszedi az EHF.)
Mondjuk én akkor sem sírnék, ha a mostani módi maradna, csak tényleg jó lenne több pénz a sportágba, tisztességesebb visszaosztással.
Én meg olyasmi rendszert szeretnék kéziben is, mint fociban. A döntõ 1 meccs legyen, valahol független helyen.
http://goo.gl/gd6Zi5
A nõi Final Four egy érdekes dolog, el lehet játszani a gondolattal, már csak azért is, mert komoly értelme lenne Magyarországra hozni - ha nem is minden évben. Lenne rá érdeklõdés, van állandó elõdöntõs csapatunk, a legtöbb élcsapat valamelyik szomszédos vagy közeli országban trónol - bár a skandináv lobbinak aligha tetszene. Éppen csak az a kérdés, hogy hova. A Papp László Sportarénát nehéz igazi sportcsarnokként elképzelni, a Veszprém Aréna pedig kicsi.
"Emellett, noha ez nem feltétlenül a férfiak versenyrendszeréhez kapcsolódik, szorgalmaznám a nõi Bajnokok Ligájában is a négyes döntõ, azaz a Final Four bevezetését. Ez a magyar kézilabdának is fontos érdeke, hiszen a Gyõr már huzamosabb ideje kardoskodik a bevezetéséért. Azonban a nõi kézilabdában nem olyan elképesztõ mértékû a fejlõdés, mint a férfi vonalon, így a versenyeztetés is felvet problémákat. A nõi Final Four megrendezésénél mérlegelni kell az egyes országok topklubjainak anyagi lehetõségeit, a közönség érdeklõdését, valamint a média érdeklõdését."
"A nõi Final Four bevezetése elõtt remek tapasztalatokkal fog szolgálni az õsztõl létrejövõ férfi Európa Kupa, amely tulajdonképpen a KEK, és az EHF-kupa helyét veszi át. A BL-hez hasonlóan csoportkörrel indul ez a sorozat is, majd a végén egy négyes döntõ fogja zárni, de a helyszínt oly módon fogják kiválasztani, hogy a legjobb tizenhat közé bejutott csapatoknak felajánlja az EHF a rendezés jogát, és amelyik a licitet megnyeri, az rendezhet, egyúttal mentesül a nyolcad- és negyeddöntõ megvívásától, azaz automatikusan elõdöntõs lesz. Az új sorozat önmagában is érdekes lesz, egy ország ugyanis legfeljebb két csapatot indíthat, nem lesz tehát spanyol vagy német dominancia."
Ez ám a nem semmi, pénzért lehet elõdöntõt venni...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennyit errõl részemrõl is.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Újabb honosítás (Triscsuk)
Azt gondolom, elég régen él nálunk ahhoz, hogy ezt el lehessen fogadni.
Örülök, hogy ott lesz a válogatottban, vele együtt talán lesz valami esélye a csapatnak. A kimaradót valamennyire lehet sajnálni, de a csapat érdeke is, hogy a lehetõ legerõsebb összeállítással utazzanak ki.
Lentebb volt egy link a szekszárdiak helyzetérõl, elég szomorú, hogy így alakultak náluk a dolgok. 😞
Hajrá Fradi!
Kapusok: Fazekas Nándor (MKB Veszprém), Mikler Roland (Pick Szeged)
Jobbszélsõk: Gulyás Péter (MKB Veszprém), Harsányi Gergely (Tatabánya Carbonex)
Jobbátlövõk: Ancsin Gábor (Pick Szeged), Krivokapic Milorad (RK Cimos Koper, szlovén), Laluska Balázs (MKB Veszprém), Mocsai Tamás (SG Flensburg, német), Nagy László (Barcelona, spanyol)
Irányítók: Császár Gábor (MKB Veszprém), Lékai Máté (Pick Szeged)
Beállók: Schuch Timuzsin (MKB Veszprém), Szöllõsi Szabolcs (Csurgó), Zubai Szabolcs (Pick Szeged)
Balátlövõk: Katzirz Dávid (Csurgó), Pérez Carlos (MKB Veszprém), Putics Barna (VfL Gummersbach, német)
Balszélsõk: Iváncsik Gergõ (MKB Veszprém), Vadkerti Attila (Pick Szeged)
Az együttes edzésmunkáját segíti, de a hivatalos keretnek nem tagja Pallag Péter, a Csurgó kapusa.
Akkor mi a f...-ért..., sebaj a végén elérni nálam amit a Gyõrnek már sikerült. Azért én a többi játékost sajnálom.
Sztem akkor nem indulhatnak, mivel nem selejteztek, a rendezõ ország jogán lettek volna ott.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
csak vmiért változott a szitu
Hollandokra visszatérve ha nem rendezik akkor nemis indulnak?
Gondolom nem selejteztek
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagy László ma már együtt edz a magyar férfi kézilabda válogatottal
Mocsai vagy Krivokapics maradhat ki az olimpiai keretbõl így?
Különben az alábbi cikk még egészen érdekes volt (ezúton is köszönöm a linket, különben biztosan kimaradt volna), vagy csak én kerültem akaratlanul is annyira a témát, hogy katalán szurkolók véleménye üdítõ érdekességként hatott ebben a sok csontig lerágott huzavonával teli témában.
1. kalap
Norvégia
Svédország
Románia
Franciaország
2. kalap
Oroszország
Horvátország
Ukrajna
Hollandia
3. kalap
Németország
Dánia
Montenegró
Magyarország
4. kalap
Spanyolország
Szerbia
Macedónia
Csehország
Bízom benne, hogy a norvég-orosz-spanyol trojka helyett a román-ukrán-csehet kapjuk 😊
A sorsolást tekintve "temészetesen" semmi jóra nem számítok...
ps: Ginrõl jut eszembe: mi lehet Csucsuval, vajon?
Hollandia (rendezõ)
Norvégia (címvédõ)
Németország
Magyarország
Románia
Szerbia
Montenegró
Oroszország
Franciaország
Macedónia
Svédország
Csehország
Horvátország
Dánia
Ukrajna
Spanyolország
Szerdán rendezik a csoportok sorsolását. Érdeklõdve várom az EHF kalap besorolását. Mostanában rendszeresen sikerült meglepetéseket szerezniük a szurkolóknak. Nem kizárt, hogy most is így lesz...<#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezért aztán ez már csak gittrágás. Majd Mocsai eldönti, mi legyen. A felelõsség az övé, nekünk max. véleményünk lehet.
Mint ahogy sok esetben. Szurkolói sors...
Mi történik vajon?
Kedves házigazdánk! Hallottál valami bõvebbet ezekrõl a dolgokról?
https://www.facebook.com/questions/343936549011227/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
DUNAFERR FOREVER!!!
Gondoltam hátha valakit érdekel... (még én sem olvastam)
Mivel tétje nem volt a meccsnek, így a csapatok teher nélkül játszhattak és kísérletezhettek. Ebbõl a papírformának megfelelõen mi jöttünk ki jobban.
Tomi és Cifi jól játszott, Kiss É. jól védett, Görbe jól lõtte a büntetõket. Számomra egyre inkább úgy tûnik, hogy Cifra személyében meglesz Piros váltótársa a poszton a válogatottban.
Kati elköszönt... <#sir>#sir> Köszönünk mindent Gin! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország - Szlovénia
Férfi válogatott felkészülési mérkõzés - Balatonfüred
2012.06.02. szombat 16:30 SportKlub
Magyarország-Fehéroroszország
Nõi EB selejtezõ csoportmérkõzés - Dabas
2012.06.03. vasárnap 12:15 RTL Klub
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép emlékek a magyar nõi kézilabda, válogatott szinten is, dicsõséges korszakából - Boki kapcsán.
Dánia ellen kezdünk
DUNAFERR FOREVER!!!