61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#53812 Így már rendben -
Á...csak eltévesztettem. Term. a srácok meccseire gondoltam. -
#53810 -
#53809 Gratulálok én is. Ahogy elnéztem ezt a meccset is, eszméletlen energiákat kell mozgósítani egy-egy jó eredményhez. Szinte gladiátorokra van szükség. Természetesen némi gömbérzékkel. -
#53808 Köszi!
Mindkettőt elolvastam és egyetértek a leírtakkal. Különösen tetszett Tomi cikkének legvégén a 3 felkiáltójeles mondat. -
#53807 Azok a döntőkben voltak, nem elődöntőben -
primavis #53806 én meg arra, hogy már két többször veszitett úgy, hogy simán nyerte az elsőt s leblokkolt a második meccsen. ergo, a fene tudja, mi a jobb számukra! -
#53805 Én emlékszem a tavalyi elődöntős párharcra, amikor jól jött, hogy itthon volt a visszavágó. Az első meccsen a 2. félidőben volt egy negyedórás rövidzárlat és a románok akkor nagyon megfordították a meccset 4 gólos hátrányból. Szerencsére a végére sikerült visszajönni az ETO-nak 4 gólra (31-35). Azután itthon sikerült 8 góllal simán nyerni és simán továbbjutni. -
primavis #53804 nem szeretem amikor ennyire magabiztosak! nem játszik jól a valcea, de azért nem kellene már kedvezni is nekik! Az ETO az első meccset szokta jobban megnyerni és a másodikat szokta elrontani. -
#53803 Igen, ez így van, le is írtam korábban.
Viszont ez a mérkőzés csere dolog nem semmi az ETO vezetés részéről...
Az elődöntőt még simán játszhatnák a Magvassyban is, de nekik már most is Veszprém kell. Még annak árán is, hogy megcserélik a pályaválasztói jogot és az első meccset játsszák le hazai pályán, mert a 13-i hétvégén a Veszprém Aréna foglalt. -
primavis #53802 Most azon sírnak a románok, hogy a Zvezda megverte a fradit! mert akkor a 3 8 pontos közt az egymás elleni eredmények alapján elsők lettek volna! Ma délutánig köszönték az oroszoknak hogy nyertek! A fagyi visszanyalt!-:) -
primavis #53801 na éppen azt olvasom, hogy szidja a románok többsége a birókat, hogy elcsalták a meccsüket! Akkor mit mondjanak a szlovénok? -:))) -
#53800 Én is párhuzamosan néztem a 2 meccset (tv-n illetve számítógépen) és figyeltem, hogy hasonlóan alakult az eredmény fordított előjellel. Mondjuk a románok felzárkózásában és fordításában 11-15-ről szerepe volt a két sporinak is.
Ezzel kialakultak az elődöntők: ETO-Valcea és Krim-Larvik.
-
primavis #53799 kisértetiesen egyformán alakult a két meccsen az eredmény, csak a vége lett ellenkező! -
primavis #53798 bocsi, 23-20 -
primavis #53797 bocsi, 23-20 -
primavis #53796 na vége van a valceai mecsnek is (párhuzamosan néztem a leonival), félidőben még vezetett a Krim de a végén játszottak a tűzzel: 23-10 a Valcea javára, de maradtak másodikok. Már előre sirnak az ETO miatt! -:))) -
#53795 Ademar Leon - MKB Veszprém 20-23 (8-11)
A győzelemhez gratulálok a veszprémieknek!
Sajnos a támadójáték nagyon gyengére sikeredett ma és ezért végig nagyon szoros meccs volt. A védekezés és a kapusteljesítmény nagyjából rendben volt. A visszavágón sztem meglesz a közte 10 gól. -
#53794 Mondjuk azért itt is elmondom, hogy nyilván nagyban befolyásolta az eseményeket, hogy Detti betegen játszott. (Más kérdés, hogy végre meg kellene érteni, hogy nem csak tőle várjuk a megoldásokat. Mert egyébként volt már ilyen. Akkor meg is mutatta a csapat, hogy képes erre.) -
#53793 Ennek ellenére ajánlom figyelmedbe a csapatoldalon és a szokott helyen megjelent beszámolókat...
Mert azért tanulságok vannak. -
#53792 Szerencsére sehova nem számított nekünk ez a meccs. Persze ettől még játszhattunk volna jobban, de ez most így sikerült.
Remélem a tv-s meccsen a másik arcunkat mutatjuk majd. -
#53791 Én is csak gratulálni tudok, nagy játék volt! -
#53790 Én is csak gratulálni tudok a szegedieknek, különösen Mikler Rolinak és Vadkerti Attilának, akik hatalmasat játszottak ma, szerintem.
-
#53789 Pick Szeged - Vive Targi Kielce 26-25 (15-14)
Gratulálok a szegedieknek a győzelemhez!
Sajnos az utolsó 5 percben teljesen leállt a támadójáték, pedig lehetett volna 3-4 gól is közte. Bár ez így is egy szép bravúr, hiszen Sulc nem sokat tudott hozzátenni, meg is sérült és Ancsin is elég visszafogottan játszott. Szerencsére a szélsők és a beállók valamint Mikler nagyot játszottak. -
#53788 Végül is gond nélkül megérkeztek a csapatok.
Arról viszont nem volt szó, hogy a tél visszatértével téli álmot is aludjanak...
Mindegy, a végén, sajnos, teljes siófoki siker született. Kiss Szilárdnak csak gratulálni lehet, hogy milyen jól felkészítette csapatát a felpörögni nem képes Kohász ellen. Különösen azok a játékosok maradtak megint adósak a bizonyítással, akiknek teljesítménye máskor is hullámzó szokott lenni.
Kár érte, mert vártam, hogy a csapat jutalomjátékot mutat be, bizonyítva önmagának és mindenki másnak, akik jelen voltak.
Ennek ellenére nem cseréltem volna az azon az estén győztes csapattal. -
#53787 28-16-ra nyert végül a Larvik egy sehová sem számító meccsen. A norvégok lőttek vagy 6 db kínai figurás gólt.
Holnap eldől, hogy milyen párosításban játsszák az elődöntőket. A románoknak 4 góllal kell nyerniük a csoport megnyeréséhez úgy, hogy nem kapnak 23 gólnál többet. Ha többet kapnak akkor minimum 5 gólos győzelem kell nekik. -
#53786 Érdekesen kezdődött a Larvik-Buducnost meccs... A hazaiak 16 perc után 10-0-ra vezettek. Azután kicsit felébredtek a montenegróiak és a félidő 13-5 lett. -
Gabess8 #53785 Így igaz emelt fővel búcsúztak a BL további küzdelmeitől. Az eredmény még hízelgő is, mert úgy hallottam nem volt egyszerű kijutni a helyszínre... -
#53784 Győri Audi ETO - Randers 32-24 (15-12)
Grat az ETO-nak a győzelemhez!
A sok felállást kipróbáló, néha nem teljesen koncentrált ETO simán nyerte a meccset és maradt 100 %-os a BL-ben. -
primavis #53783 Én is gratulálok, és amondó vagyok, hogy ennyire megfogyatkozott csapattal, nem hiányzott nekik még két mérközés az ETO-val, hiszen a kupában és rájátszásban még úgyis találkoznak elégszer. -
#53782 Zvezda - FTC 30-27 (12-16)
Az első 7-8 perc után szépen játszott a Fradi a szünetig Tomori és Léna vezetésével. A szünet után sajnos gyenge játék elöl és hátul is, az oroszok éltek a lehetőséggel és megfordították a meccset.
A Fradi ezzel elbúcsúzott a továbbiaktól, de a BL-ben idén nyújtott teljesítményükhöz jár a gratuláció nekik. -
#53781 Issy Paris - Váci NKSE 27-23 (14-12)
Tápai megbetegedése már sok volt a váciaknak Mayer sérülése mellé... Klivinyi, Szádvári és Juhász Edina mellé ma nem tudtak felnőni a többiek és ez a búcsút jelentette a KEK-től. -
#53780 Valamint, ha az időjárási helyzet is engedi, lesz egy bajnoki is. Amit a siófoki csapatoldal, az ígéret szerint, felvételről még aznap este lead...
Íme, ha valakit érdekel.:)
Az a kellemes helyzet adódott számunkra, hogy ez a meccs nekünk már egy jutalomjáték, max. egy lehetőség, hogy esélyt adjunk arra, hogy előrébb végezzünk, mint a 8. hely. Nem sokan hitték volna, nem sokan adtak erre esélyt szezon elején. -
Gabess8 #53779 Janics Natasa
"Újra be kell állnia a sor végére, bizonyítania kell, a tehetsége megvan, hogy helyet szerezzen magának a válogatottban. Ha újra kerettag lesz, onnan el lehet kezdeni beszélni arról, hogy a szövetség mit finanszíroz a felkészüléséből." -
#53778 Hétvégi menü:
Issy Paris Hand (francia) - Váci NKSE
Női KEK negyeddöntő, visszavágó - Párizs
2013.03.15. péntek 19:30 (sajnos erről mégsem lesz tv közvetítés)
Zvezda Zvenigorod (orosz) - FTC Rail Cargo Hungaria
Női Bajnokok Ligája, II-es középdöntő - Zvenigorod
2013.03.16. szombat 14:00 DigiSport1
Győri Audi ETO KC - Randers HK (dán)
Női Bajnokok Ligája, I-es középdöntő - Győr
2013.03.16. szombat 16:00 DigiSport1
Pick Szeged - KS Vive Targi Kielce (lengyel)
Férfi Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. meccs - Szeged
2013.03.17. vasárnap 15:00 DigiSport1
Reale Ademar Leon (spanyol) - MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. meccs - Leon
2013.03.17. vasárnap 17:00 DigiSport1
-
#53777 Az oroszok jól játszottak elöl, jól lőttek kintről és a beállót is jól foglalkoztatták. Szépen szétszedték a németek védelmét. Jó csapat ez az orosz, 2 éve ott voltak a Final Fourban, tavaly meg egy erős csoportban a sok döntetlenjük miatt nem jutottak tovább. Abban a csoportban tavaly ezek a csapatok szerepeltek: Atletico Madrid, MKB Veszprém, Füchse Berlin, Targi Kielce és mögöttük lett 5. ez a csapat. A 10 meccsükből 4x játszottak döntetlent tavaly az említett csoportban. Idén is ugyanígy 4x sikerült döntetlenre végezniük a 10 meccsükből és ezért lettek csak harmadikak. Nekem már feltűnt ez a "képességük" és idén fogadtam is őket döntetlenre, nem is csalódtam bennük, szépen hoztak a kasszába Ebből tudom majd finanszírozni a várható veszprémi utakat. -
Gabess8 #53776 De diplomatikusan fogalmaztál, úgy látszik mostanában nem víz szintesek a pályák... Az Oroszok egyébként ennyire jók, vagy egy jó napot fogtak ki? -
Gabess8 #53775 Oszt ugyan mit érnél el vele, nem hallod, hogy sírnak lassan zsebkendőt kellene küldeni nekik, főleg a CIB-nek OFF -
#53774 Nálam tavasszal Veszprémbe más meccsek vannak tervezve. Így sem lesz olcsó mulatság, sajnos nem szakadt rám egyik bank sem... -
#53773 Csehovszki Medvegyi - THW Kiel 37-35 (19-17)
Jó kis meccs volt, látványos támadójátékkal és kevés védekezéssel. A kapusok sem tudtak hozzátenni egyik oldalon sem. Nagy volt a rohanás a pályán, nagyon gyorsan támadott mindkét csapat.
Igazság szerint ha a közel-keleti sporik nem ennyire barátai a németeknek, akkor komolyabb vereség (4-5 gólos) is lehetett volna belőle. 50 mp-el a vége előtt 37-34-nél az oroszok így is támadtak a 4 gólos győzelemért, de nem sikerült gólt lőniük (mondjuk 20 mp után "valamiért" passzív lett), a németek pedig az ellentámadásból még lőttek egy gólt.