Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz nem érzem magam a témában elég tájékozottnak, egyébként, hogy a teljes mûködésérõl ítéletet mondjak. Az biztos, hogy a záró idõszak már nem volt pozitív, hogy diplomatikusan fogalmazzak.
A váltás megtörtént. Jöhetnek a pozitív változások...Kérdés: jönnek-e?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Eleve nem szeretem a legjobb-leggyengébb csoportmásodikra vagy -harmadikra építõ rendszereket, mert egy plusz külsõ tényezõ dolgot hoznak be. Itt viszont eleve torzítani fog, hogy lesz egy a csoportkörben sokkal kisebb tét nélkül játszó csapat, aki a fontos hazai meccsek miatt simán beáldozhat teljes meccseket is. Na most ezzel mindkét esetben döntõen befolyásolhatja a Final Four mezõnyét aszon túl is, hogy a pénzen vett rendezés egy ilyen kupánál gusztustalanul hangzik.
Új EHF kupa
Játékrend
Természetesen ez egyelõre a férfiakra vonatkozik. A lebonyolítási rendszerbõl látszik, hogy a FinalFour rendezõjének kiváltsága tényleg bekerült (pénzen vett elõdöntõ... <#nezze>#nezze><#violent>#violent>). Éppen emiatt a végjáték nagyon furcsára sikeredett. A csoport fázis végén a 4 csoportból érdekesen alakul a továbbjutás, mert így egy csapatot "kigolyóznak". Ugyanis az egyik csoportból csak a csoportelsõ fog továbbjutni, míg a másik 3-ból a második is. Vajon mi alapján döntik el, hogy melyik csoport lesz az? Finoman szólva is nagyon durva dolog ez...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok az önkéntes jelölése az EHF bizottságba az MKSZ jelölésével szemben aktuális-e még... <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
(egyébként Sinka idõszakához kötõdik az egyik legszebb korszaka a sportágnak, ezt is meg kell állapítani)
Jó program azoknak, akiket érdekel. Remélem, lesz majd közvetítés valamilyen formában róla.
Azzal is egyetértek, hogy a klubhoz kötõdõ, azért mindig teljes erõbedobással légiósokkal nincs probléma. Nekem máig a legnagyobb kedvenceim közt van Lulu és Hangya. Persze az sem ártott, hogy posztjukon a legjobbak voltak és jól beszéltek magyarul is. 😊
Hajrá Fradi!
OFF:
Megkaptam õket, de nem mertem még megnézni 😊 Igaz, már frissiben volt szerencsénk hozzájuk, az emlékek még kísértenek.
Amúgy nem tartom rossz védõjátékosnak (persze Tomori, Cifra és Hornyák egészen más szint), és kívánok neki minden jót, de hogy nem fogom sajnálni, ha a helyére klasszisokkal jobbat igazolnak támadásban, az biztos.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF:
Megkaptad már a hétvégi képeket Ildyéktõl? Van köztük pár igazi gyöngyszem <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Darleux ráadásul nagyon fiatal, a ti kapusaitok pedig már túl vannak a 30-on, lehetne vele hosszabb távon is számolni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bulatovic sérülése mennyire komoly, vajon?
Dokicról olvastam olyan feltételezést, hogy a Fehérvár! megkereste, mivel a Bud., számomra elég elképzelhetetlenül, lemondana róla.
Kész a gyöngyösi keret
Illetve majdnem, mert azóta (vissza)jött még egy játékos

Nálam amúgy légiósoknál három a határ, annál többnél már vakarnám a fejemet. Persze mindez helyzettõl is függ, egy csapathoz kötõdõ, benne X évet lehúzó légiósra (ilyen volt az állampolgárságig Triscsuk, de ez akár Djokic vagy Bradeanura is alkalmazható, szintén a múltból) máshogy néz az ember, mint egy frissen leigazolt, együttbandázó, nyelvileg "szakadár" különítményre. Ahogy attól is, hogy ténylegesen kit szorítanak ki. Nemzetközi kupát tervezõ csapatnak amúgy is hosszabb kispad kell, tehát plusz játékosok kellenek.
Egyébként Lacrabére még Pena elõtt sportszakmailag ideális (tökéletes?) igazolásnak hangzott volna hozzánk is, mint egy személyben balkezes lövõ, irányító, heteslövõ. Darleux pedig sajnos nagyon beférne hozzánk (szerintem sajnos az összes nemzetközi tapasztalattal rendelkezõ magyar kapusnál több van benne, emellett õk nem is feltétlen volt túl elérhetõek), de nem merek róla álmodni.
Darleux sztem a Viborgban fog kikötni, mert a "nagy csapat" jelzõ az õ európai értelmükben inkább rájuk illik (többszörös BL gyõztes és BL szereplõ). Még ha a Fradi most kétszer a KEK-ben el is páholta õket.
Azt is olvasni, hogy Bulatovics távoztával a Bud mégis vinné Jelenát a Fradiból.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként össze tudnád foglalni ezeket a tippeket? Én ma olvastam, hogy két francia jöhet még, 1 kapus a Fradiba (akit a Viborg is csábít állítólag, szóval...), 1 jobbátlövõ az Érdbe.
Hajrá Fradi!
Ha kész klasszisokat igazolnak a csapatok, ebben a mennyiségben, akkor mi lesz a magyar utánpótlással, a magyar válogatottal??
Vagy csak én aggódom túl a dolgot?<#szomoru1>#szomoru1>
Én többet vártam tõle.
Cunder.HU
Sajnos, a közvetítésben én nem láttam, pedig de szívesen néztem volna meg a kedves visszaemlékezést, valamint az egykori BEK-gyõzelmek fõszereplõit is, újra. <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Remélem az olimpiára azért szerzõdtetnek majd megfelelõ riportereket, mert ha ez így marad, akkor az gyalázatos "élmény" lesz. Mehetünk majd más csatornákra olimpiát nézni...
DUNAFERR FOREVER!!!
A Sport 2 fogja adni, 19:00-kor kezdõdik majd a mûsor.
http://goo.gl/gd6Zi5
Szép gyõzelem volt (ha néhány momentumtól eltekintve nem is szép játék), és lehet puffogtatni a közhelyeket, hogy nem futott le még a párharc, és 5-6 gólt a mai kézilabdában percek alatt le lehet dolgozni, de innen bizony nagyon csúnya lenne elszúrni. Ettõl a norvég válogatottól 1-2 gólnál többel nem lenne szabad kikapni, de akár nyerhetünk kint is - a mainál jobb játékkal.
M1 kommentátor tényleg borzalmas volt, de a Sport Klubé viszont teljesen jó, õ legalább átélte a meccset
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!