Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sport 1
11:30 ó: Kézilabda, a 2013-as férfi vb sorsolása, Madrid
Sport Klub
18:15 ó: Kézilabda, Magyarország-Tunézia, férfi barátságos mérkõzés
Megjött a köv.hír is, a helyi hírlap alapján.
Pl. hogy M. Eszti lesz az edzõ az elsõ csapat mellett, ami a helyzetbõl adódott, így nincs benne semmi meglepõ.
Valamint lesznek felk. meccsek is, pl. Kohász-kupa, természetesen.
Remélem, hogy végre valóban sikerül új és komoly alapokra helyezni a kézilabdát Újvárosban, és a szurkolók is visszatérnek.
(Akiket biztosan nem érint túl jól a névadó szponzor távozása, bár lehet, hogy ott is az a helyzet, ami Gyõrben az Audival. Mellette vannak mások, akik biztosítják a hátteret. Az, hogy gördülékenyen folyik a csapat felkészülése a köv.szezonra, erre utalhat. Remélem, így is van. Nagyon szimpatikus közösség, szerintem.)
Nem lesz egyszerû hirtelen kialakítani egy megfelelõ profi stuktúrát, valamint ütõképes csapatot, csapatokat!, miközben eleve késésben vagyunk, a megváltozott helyzet miatt.
Ennek ellenére, remélem, átgondoltan teszi az új csapat vezetése azt, amit tenni kell.
Lesz munka bõven, remélem az eredménye sem marad el. <#wink>#wink> A szponzorszerzés és a szurkolókkal történõ kapcsolattartás nagyon remélem több szintet ugrik majd. Mondjuk az elõdök szintjérõl nem nehéz... <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Örülnék ha még láthatnám a pályán. Tegnap beszéltem vele, azt mondta, hogy egyelõre minden rendben és kedve is van hozzá. <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
"2012.07.11.
09:55
..."
Egyébként azt gondolom még hosszú ideig nyújtsák az a bizonyos tésztát...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1072088840&no=46163
Majd rákeresek a benti gépen
Nem tudom, mi lehet házigazdánkkal. Már én is jeleztem neki priviben.
Kellene csinálni valamit a fórum fejlécében Kulcsi "eltûnt" képével kapcsolatban...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Összességében a Veszprém kommunikációját jobban el tudom fogadni - illetve ez volt a saját interpretációm is, mielõtt hallottam róla -, hogy a katalánok így próbálják felsrófolni az árát. Ezzel együtt a 75 ezer euró a röpködõ összeghez mérten tényleg elég kevésnek tûnik, ráadásul korábban mintha Vujinért is egymilliót kért volna a Veszprém.
Talán már így is többet foglalkoztunk itt a témával, mint üdvös lett volna, de én most már örülnék, ha Nagy László hazajönne. Nem azért mert rajongok érte, hanem mert mindkét klub szempontjából ez lenne a legtisztább végeredmény a történtek után. Nem mellesleg ha a nagytudású sajtó szerint vele éremesélyes a válogatott, akkor nyilván behúzza vele a BL-t a Veszprém. Már látom a bulvárcímeket.
Ha tényleg csak ennyit ígértek érte az valóban nevetséges, mondjuk a Veszprém fizetését is sokallom, amennyiben igaz. Nagyon rendebe kellene már tenni a fizetéseket...
Hetest, ziccerek tömegét hagytunk ki. Hogy kicsit hazabeszéljek, Takács Fruzsi beállításával javult a helyzet, mert õ sokkal jobban mozgatta a társakat, mint az, aki a helyén játszott addig. Így Klivinyi emberfogása nem érzõdött annyira.
Mindenképpen dicséret és gratuláció a csapatnak. <#taps>#taps> Ha megnézzük, melyik nemzetek juniorjai végeztek mögöttünk, ez mindenképpen szép teljesítmény.
Megvan a bronzérem, szép volt lányok! <#taps>#taps>
Megint egy idegõrlõ mérkõzés, ráadásul hosszabbítással. Szerencsére a végjátékban ismét jól szerepeltek a lányok és behúzták a hosszabbítást.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A nõknél viszont jó eséllyel az élre törünk (ha ez csak jelképes eredmény is), a dánoknak egy különösen erõs szezonja fog kiesni, nekünk pedig egy nem túl acélos, szóval a papírforma eredmények szerintem elegek lehetnek ehhez.
A lányoknál maradtunk a 2. helyen így náluk minden változatlan.
DUNAFERR FOREVER!!!
Most már jó lenne megszerezni a bronzérmet. Remélem összekapja magát a csapat.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, mintha ez a csapat 2 nap alatt elfelejtett volna kézilabdázni.
Na de fiatalok, tanulni vannak ott.
Egyébként adnak minden meccset a neten, a mait itt lehetett nézni. A handball.hu-n ott a link, meccsek elõtt.
Popovics és Szavics abbahagyta, elhagyta a klubot K. Bulatovics, Dokics, Barjaktarovics, Radovics, Jovetics (ex Golubics) és Tacalie. Az érkezõk (Mendy, Jezics, Bralo, Trifunovics, Zsivkovics és Pavicsevics) messze nem ugyanaz a szint. Ráadásul Cvijicset mûtötték, majd csak a 2. csoportkörben játszhat.
Persze így is minden bizonnyal továbblépnek az elsõ BL körön valszeg a Viborggal együtt. Utána viszont már az elõdöntõt illetõen is komoly kétségeim vannak. Fiatal csapatot építenek, sztem a legjobb 8 lesz számukra a végállomás.
DUNAFERR FOREVER!!!
FRA-POL 25-24 (12-10)
A Horváth, Marton páros vezette a meccset, õk közelrõl látták õket <#wink>#wink> Elvileg a lengyelekkel egy kategória. Ha jól emlékszem játszottunk velük felkészülési meccset és simán nyertünk ellenük. De ez most egy elõdöntõ, tehát kicsit mások a körülmények.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat a csajoknak a 4-be jutáshoz! <#taps>#taps>
Nézõi idegeket borzoló meccs volt. Az elején gyalázatos játék és 3-8 a lengyeleknek. TO után visszajöttünk és 13-11 lett nekünk. Majd a félidõ vége megint olyan játék mint a meccs elején és 1 gólos hátrány a szünetre.
A 2. félidõben végig kiélezett csata folyt a pályán egészen a hajráig. 58:41-nél 27-27-es állásnál támadhattunk és idõt kértünk. Gólt szereztünk, majd jött egy kapusbravúr nálunk és utána szereztünk még 1 gólt, ezzel el is dõlt. A végén még a lengyelek támadtak 10 mp-et, de gólt nem tudtak szerezni.
Gyõzelem a végjátékban, ritka dolog ez nálunk, de annál szebb! <#vigyor>#vigyor> <#worship>#worship>
A játék hagyott kívánni valót maga után, de a lényeg a továbbjutás, jöhetnek a franciák.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt kell mondjam nagyjából egyetértek. Feci miatt is kellett így alakítani. Ami viszont meglepõ számomra, hogy nem csak 1 balszélsõ van benne. Ez nem jellemzõ rá... <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink> Persze még lehet változás benne az olimpia kezdetéig, de ez az alap.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért az öröm mellett én is kicsit aggódom, hogy a nem tervezett komolyabb sorozatra tényleg fel van-e készülve a klub... Nagyon remélem nem vállalták túl magukat. Igaz, ez már szerencsére nem az a klubvezetés és mielõtt elvállalták átgondolták a dolgot.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem egészen világos mindez, mivel eddig egyértelmûen NB I/B-re készült a csapat, de nekem van egy elképzelésem róla.
Váratlanul sokan jelentkeztek a második vonal bajnokságába. Olyan sokan, hogy az meghaladta volna a max.létszámot. Közben az elsõ osztályba csak 11 gárda. Gondolom, a Szövetségnél felajánlották a lehetõséget az új újvárosi vezetésnek, õk pedig azt elfogadták. Mivel az Akadémia csapata nem jogutódja a REK-nek, másképp ez nem volt lehetséges.
Természetesen ez csak egy tipp. Mindenesetre nem tûnik egyszerûnek a feladat: hirtelen felkészülni egy lényegesen húzósabb sorozatra. Ezt meg kell jegyeznem, még akkor is, ha természetesen örülök, hogy végül elsõ osztályban láthatjuk az új újvárosi csapatot is. <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
A sorsolásunk meg szerintem szuper. A selejtezõt simán nyerni kell. Ok, az utazás sokba fog kerülni, ez nem jó, de az ellenfeleket tekintve jól jártunk. Két kemény, de verhetõ ellenfél és egy topcsapat. A Larvik ellen le lehet mérni, mire vagyunk képesek. Bravúrral az elsõ hely sem lehetetlen, de a másodikat mindenképp meg kell szerezni.
Az elõdöntõ hatalmas tett lenne, de a sorsolástól, a formától és a csapat állapotától függõen ez sem elképzelhetetlen. Motoszkál bennem egy olyan gondolat, hogy de jó lenne megint kiverni a Viborgot, aztán elkapni a gyõrieket...
A lényeg: a legjobb 8-ba várom a csapatot.
Hajrá Fradi!
DUNAFERR FOREVER!!!