Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no de a az utolsó percbeli egyenlités sem volt semmi! Fazekas védése+ Lékai gólja.
Isthy
HUN-ISL 27-27

Majdnem sikerült elrontani az utolsó 6 percben, amit 54 percen keresztül felépítettünk... Brutálisan nehéz lesz ez a hosszabbítás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
aztakva honnan hoztuk vissza
Isthy
Sajnos nem fogadták meg a fiúk és 4-1-re hozták az izlandiak az elsõ 4 percet...

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Így van 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Csak a szünet után nehogy bealudjanak a fiúk. Nem szabad kihagyni, végig figyelni és tolni kell.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Zseniális játék eddig 😊

Isthy
16-12 ide a szünetben <#eljen>

Kiváló kezdés után egy kis megtorpanás a rossz visszarendezõdés miatt is. Azután a végén egy szép végjáték. Szerencsére a ziccereket elég jól belõjük eddig és ez látszik is az eredményen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ebbõl a szempontból van némi igazságod, nekem is kezd már unalmas lenni a norvégok állandó sikere. De én egyszerûen nem tudok a franciákkal együtt érezni és sajnálni õket. Ez van...

Mindkét elõdöntõ érdekesnek ígérkezik a múlt miatt is. Anno 4 éve a norvégokat a koreaiak ellen "becsalták" a döntõbe és ennek mi ittuk meg a levét a bronzmeccsen <#violent>
A 2011-es vb-n pedig a spanyol-montenegrói nyolcaddöntõ meccsen a spanyol kapus (Navarro) kivédte a montenegróiak szemét, komolyan padlóra küldve õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Úgy gondolom, sosem fogok velük szemben szimpátiát érezni...Ha még oly' sportszerûtlennek is tûnik.
(Ezért is pikáns a legújabb gyõri igazolás, a szememben.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Én viszont egy kicsit igen (bár csak most olvasom az eredményt, mert kisebb technikai problémáim voltak a streammel, így inkább atlétikát néztem), mert úgy érzem, hogy ezzel megnyerték a norvégok az aranyat, csak egy 100%-hoz közeli francia vagy spanyol válogatott lett volna képes megállítani õket. Viszont az utóbbiak esetében nem érzem azt, hogy ezen a tornán ki tudnák hozni magukból.

Pedig már nagyon unom, hogy a norvégok egyszerû, de magas szinten kivitelezett játékával hosszú éveken át lehet uralkodni. Most például a legjobb négyhez bõ negyedóra jó játék elég volt nekik.
kaloz174
Sajnos, esélytelennek érzem. Mocsai már elérte, amit eltervezett, az ellenfél pedig jó csapat hírében áll.

Isthy
Nem vagyok elkeseredve miatta... Remélem holnap is lesz egy hasonló meglepetés, ahol az egyik csoport negyedik helyezett kiveri a másik csoport gyõztesét <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai nõi negyeddöntõk:

Norvégia-Brazília 21-19
Spanyolország-Horvátország 25-22
Korea-Oroszország 24-23
Montenegro-Franciaország 23-22

Azért az nagyon durva, hogy mindkét csoportgyõztes kiesett...<#wow1> Bár a norvégok gyõzelme nem meglepetés, de a franciák kiesése már vaskosan az. Néztem a meccset és nem hittem el, hogy a montenegrói kapusteljesítmény a szünet után jobb volt mint a francia. Sonjának óriási köszönettel tartozik a csapata. Meg Popovicsnak, aki 6 mp-el a vége elõtt visszaszerzett vetõdve egy eladott labdát és estében csodás passzt adott, amibõl idõn túli 7 m-es lett. Amit Bulatovics belõtt és a franciák kiestek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na és, bár nem láttam, csak most olvasom: "idõntúli hetessel kiestek a franciák"...

Breki33
kicsit emlékeztet egy dán mecsre
Isthy
A norvégok az utolsó 20 percben tudták azt játszani amit szoktak és ez elég is volt nekik a gyõzelemhez. Jó kapusteljesítmény és védekezés, majd lerohanás gólok, a szokásos recept. A fáradó brazilok nem tudták megállítani õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A címvédõ Norvégia jutott elsõként a legjobb négy közé a londoni olimpia nõi kézilabdatornáján, miután a sírból hozta vissza a Brazília elleni meccset. Thorir Hergeirsson együttese a második félidõ elején hatgólos hátrányban is volt, innen kezdte meg a felzárkózást, amiben nagy szerepe volt a kiválóan védõ Kari Aalvik Grimsbönek is. Az 53. percben vette át a vezetést a norvég csapat és a hajrában már nem is engedte ki a kezébõl a találkozót.
Isthy
A holnapi ebéd ezek szerint nem lesz izgalommentes... <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a férfi olimpiai torna negyeddöntõinek idõbeosztását. Ez alapján a magyar válogatott augusztus 8-án szerdán magyar idõ szerint 12 órakor játszik az elõdöntõért Izland ellen.
A férfi negyeddöntõk menetrendje, augusztus 8. (magyar idõ szerint):
12:00 IZLAND-MAGYARORSZÁG (1. negyeddöntõ)
15:30 SPANYOLORSZÁG-FRANCIAORSZÁG (2. negyeddöntõ)
19:00 SVÉDORSZÁG-DÁNIA (3. negyeddöntõ)
22:30 HORVÁTORSZÁG-TUNÉZIA (4. negyeddöntõ)
Breki33
[HUN]FaTaL
Remélem végre elverjük õket! 😊

Engem szószerint idegesit ahogy a legtöbbször játszik a csapat, alig bírom nézni s ha van más, akkor elkapcsolok! Nem kívánok tõlük emberfelettit, de a gyerekes hibákat nehezen viselem el. A nõi csapatoknál nem probléma, mert mindegyik csapat, még az északiak is képesek ilyenre,de a férfiaknál....S ez nem forma kérdése, hanem egyszerûen a figyelmetlenségé és a fegyelmezetlenségé
Az izlandiak ellen ezeket a hibákat muszáj kiküszöbölni s akkor lehet sanszunk.
Isthy
A 2. félidõ ért valamit, az elsõt inkább hagyjuk. Az olyan volt mint az utóbbi meccsek "teljesítménye"...

A fiúk ezzel hozták az általam elvártat, a többi már plusz lesz. Mondjuk az izlandiak a mumusaink. Az utóbbi idõben látványosan nem megy ellenük. Ha mindenki odateszi magát - nem úgy, mint eddig - akkor lesz halovány esélyünk ezen változtatni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látszik ilyen jól fizet a szemét(feldolgozás) <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kezd a pénz egyre nagyobb szerepet játszani nõi kézilabdában is...
Jelenleg az ETO ennek haszonélvezõje.
Ilyenkor van olyan gondolatom, hogy kellene egy másik bajnokság: elit liga, elit helyzetben lévõ kluboknak...Mert lassan már edzõmeccsként sem lesz értelme számukra egy-egy magyar bajnokinak.

kaloz174
Gratulálok én is a továbbjutáshoz. Úgy érzem, morálisan ez most nagyon fontos volt, az eddigi meccsek után. (Amiket azért nehéz feledni.) <#eljen>
Valamint be kell látnom, ma Mocsai nagyot húzott Mocsaival ("Tamás fiam"😊), pedig tartottam ettõl.
Sokat számított, hogy a védekezés és a kapusteljesítmény feljavult a második félidõre.

Van 2 jegyem a 14:30-asra (helyi londoni ido). Remelem a magyar csapat akkor jatszik es nem kell csere-berelnem.
Tervel az ETO-nál egy évre!
Isthy
Majd valószínûleg csak ma késõn este lesz meg a besorolás. A szóba jöhetõ idõpontok:

Augusztus 8.
12:00 negyeddöntõ
15:30 negyeddöntõ
19:00 negyeddöntõ
22:30 negyeddöntõ

DUNAFERR FOREVER!!!

Valaki meg tudna mondani, hol lehet adni-venni-cserelni jegyeket egy internetes forumon magyarok kozott?
Breki33
Fazekas Nándor: - Iszonyatosan elfáradtunk, hiszen mindent egy lapra tettünk föl a szerbek elleni találkozón. Nemcsak játékban léptünk elõre, hanem küzdeni tudást tekintve is, ebben az elõzõ meccseken bizony visszaestünk, de ma tûzben égtünk. Sajnos a kapuban csak Dél-Korea ellen teljesítettünk jól, egészen pontosan Mikler Roli, nagyon örülök, hogy ma jobban ment a védés, hiszen a jó kapusteljesítmény mindennek az alapja, ebbõl lehet kontragólokat lõni, és ma ez sikerült is. Izland ellen még nehezebb meccsre számítunk, de van egy pihenõnapunk, föl kell készülnünk a negyeddöntõre!
kiváncsi vagyok kik vezetik az izlandiak elleni mérkõzést.....
Azt mar lehet tudni, hogy hany orakor kezdodik szerdan a mi negyeddontonk?
Isthy
Pedig a fiúknál egyszerû: a mai meccsen látható volt a ténykedésükön, hogy júniusban mi vertük ki a norvég férfi válogatottat vb selejtezõn.

DUNAFERR FOREVER!!!

A fennlévõ sem tudja, miért "szeretnek" ennyire minket a norvég bírók! akár a lányoknál, askár a fiuknál vezetnek, mindig az ellenfél pályáján játszanak!
[HUN]FaTaL
Nem semmi meccs volt, gratula a fiúknak!!

Breki33
MAGYARORSZÁG-SZERBIA 26-23 (9-11)
London, Copper Box, játékvezetõk: Abrahamsen, Kristiansen (norvégok).
MAGYARORSZÁG: Fazekas (36/13 – 36 %), Mikler (kapusok), Császár 7 (1), Harsányi 5, Ilyés 1, Iváncsik G., Laluska, Lékai 1, Mocsai T. 9, Nagy L. 2, Putics, Schuch 1, Vadkerti, Zubai. Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos.
SZERBIA: Stanics (34/12 – 35 %), Marjanac (4/0 – 0 %) (kapusok), Beljanszki, Csutura, Ilics 5 (2), Manojlovics, Nikcsevics 4, Prodanovics 5, Rnics, Sesum 3, Sztankovics 3, Toskics, Vucskovics, Vujin 3. Szövetségi kapitány: Veszelin Vukovics.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2.
Breki33

Breki33

Breki33
huh Mocsai mint két isten :-)

Nemsemmi volt ez a második félidõ
Isthy
Magyarország-Szerbia 26-23 (9-11)

Grat a fiúknak a 2. félidõhöz és a továbbjutáshoz! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez lett:

11:00 Brazília (A1)-Norvégia (B4)
14:30 Spanyolország (B3)-Horvátország (A2)
18:00 Oroszország (A3)-Dél-Korea (B2)
21:30 Franciaország (B1)- Montenegró (A4)

Remélem jó kis meccsek lesznek, 1-2-t meg is nézek majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Nõi olimpiai torna, a negyeddöntõk (augusztus 7.) párosítása:
Brazília (A1)-Norvégia (B4)
Horvátország (A2)-Spanyolország (B3)
Dél-Korea (B2)-Oroszország (A3)
Franciaország (B1)- Montenegró (A4)

A mérkõzések kezdési idõpontjai: 11:00, 14:30, 18:00, 21:30 – a pontos mérkõzésbeosztást késõbb közli a londoni olimpia szervezõbizottsága."

Isthy
Gondoltam, hogy a norvégok most nem akarnak az oroszokkal játszani...

DUNAFERR FOREVER!!!

Volt, megfelel a norvégeknek a brazilok elleni negyeddöntõ!
Isthy
Vajon ma lesz taktikázás a nõknél, mondjuk a spanyol-norvég meccsen? Kíváncsi vagyok lesz-e meglepõ eredmény.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez a CSAPAT valahogy nagyon messze van a januáritól... Meglátjuk hétfõn mit mutatnak a sorsdöntõ meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egészen addig volt esélyünk, amíg valamiért le nem ültette Mocsai Nagy Lacit, véleményem szerint. Laluskát pedig eleve nem is kellett volna kezdõnek beállítani. Õt kellett volna egyedül cserélni abban a helyzetben. Nagy Laci lehozatalával kiesett a ritmusból a csapat, el is mentek a spanyolok. Ettõl kezdve már csak futottunk az eredmény után.
Ráadásul aztán a kapuscsere sem jött be.

Látva a szerbek mai játékát, nem vagyok optimista a továbbiakat illetõen sem.

Isthy
Magyarország-Spanyolország 22-33 (13-16)

Az elsõ 25 percben volt esélyünk, azután a spanyolok szépen folyamatosan felõröltek minket és sajnos elég csúnya vége lett...

DUNAFERR FOREVER!!!