Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elsõ 2/3-ad még rendben volt, de 20 perc után (8-8) rengeteg hibát követtünk el elöl és hátul is. Elöl lassúak és dinamikátlanok vagyunk még emberelõnyben is. Hátul egyenlõ létszámnál jobbak vagyunk mint elõnyben. Azért az egészen durva, hogy a 3 emberelõnyünkben 4 gólt kaptunk... Miközben elöl csak 2-t sikerült lõni. Ez az utolsó 10 perc nagyon gyenge volt...
Kapjátok össze magatokat fiúk!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!
Azok közé tartoztam, akinek fogalma sem volt Risztov Éva esélyeirõl, de valamiért voltam olyan szerencsés, hogy úszásának utolsó 15 percét láthattam, természetesen szájtátva néztem a meglepetéstõl és szorítottam érte.
Nagyon boldog voltam, hogy láthattam ezt a gyõzelmet, mert én is emlékszem, hogy eddig pályafutása nem volt egyszerû, nem volt túl sikeres.
Gratulálok! <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Hétéves korom óta azért küzdök, hogy olimpiai bajnok legyek. Ez az egész úgy kezdõdött, hogy 1991-ben Hódmezõvásárhelyre érkezett Egerszegi Krisztina. Valahogy odakeveredtem hozzá, megfogtam a kezét, és mindenhova követtem. De a polgármesteri hivatalba már nem mehettem vele, akkor elkezdtem sírni, õ leguggolt hozzám, és azt mondta, ne sírjál, küldök majd ajándékot. Aztán a családdal mentünk haza, pityeregve megkérdeztem anyut, hogy tényleg küld-e csomagot. Édesanyám akkor annyit tudott reagálni, Egerszegi egy hatalmas ember, biztos nagyon sok dolga van. Aztán egy hónapra rá jött haza édesapám, és azt mondta csomagot kaptam Egerszegi Krisztinától. Volt benne egy plüssállat, egy fürdõruha meg egy levél. Gyorsan felkaptam a fürdõruhát, odaálltam anyukámék elé, és azt mondtam: én olimpiai bajnok leszek! Ez a találkozás, illetve a csomag meghatározta a további életemet. Olyannyira, hogy ha nehezebb napjaim vannak, akkor ez jut eszembe, és arra gondolok, hogy én ígéretet tettem"
Ezt az ígéretét most az édesanyja szeme láttára váltotta ma be. <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!

Nem árt ha a kapuban valaki olyan lesz, aki várhatóan sokat hozzá tud majd tenni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagy szükség van rá, mindenképpen, na meg még 1-2 "ütõsebb" mezõnyjátékos sem ártana...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Majd meglátjuk, hogy némi vérfissítés után hol a helyünk, de én a pólósaink sikeréért nem adnám oda a mai kézicsodát, akármennyire becsülöm a sok élményt szerzõ Kemény-csapatot, a délidei siker most fontosabb volt.
Bár Puticsot tekintve egyetértek a korábban elhangzottal (azt elszámítva, hogy én nem mertem volna eldönteni, hogy õ jobb választás-e Nagy Kornélnál), de a kockáztatás bejött, a sors ezúttal igazolta Mocsait ebben a kérdésben. Ahogy végsõ soron a bulvármédiát is igazolta ("Nagy Lászlóval éremesélyesek vagyunk"), de ez már inkább annak a bizonyos a vak tyúknak esete (mármint nem a szappanoperahõs világklasszisunk 11 méteres átlövéseire célzok).
Putics Barna: - Nem akarom elhinni, hogy innen vissza tudtunk jönni, és nyertünk. A hosszabbításra is maradt erõ, és éppen az utolsó ötperces ráadásban tudtunk még frissebbek lenni az izlandiaknál. Óriási öröm, hogy ezt megérhettem úgy, hogy az olimpiára menet közben neveztek be. Egy gyõzelemre vagyunk az éremtõl...
Lékai Máté: - Az volt az alap, hogy Nándi megfogja a hetest. Ha az gól, nincs mirõl beszélni. Megbeszéltük, hogy én elöl maradok. Nándi védett, Iváncsik Gergõhöz került a labda, õ nekem passzolt. Egy izlandit még be kellett csapnom, mert azt láttam, arra készül, hogy a szélrõl fogok lõni. Én inkább egy testcsellel bevágtam középre, és onnan lõhettem. Azt még elmondhatom, hogy nagyon csúszott a labda, hiszen a kapusunk izzadt ruhájáról került hozzánk. Már csak arra kellett figyelnem, hogy ne hibázzak, és szerencsére ez sikerült.
- támadásban hiányzott a spontaneitás, a ziccerek kihasználása;
- védekezésben a elkéstek a blokkok s innen a sok távolról kapott gól.
Ez minden meccsen kijött, talán az amerikaiak kivételével, akik elfelejtetek távolról lõni.
Vége egy korszaknak, a csapat felét meg kell újitani s lehet elõrõl kezdenei a menetelést! Szép volt fiúk amit eddig csináltatok!
Nagyon sok örömet, szép pillanatot köszönhetünk nekik, remélem, eljut hozzájuk az is, hogy ezért mennyire hálásak vagyunk. <#worship>#worship>
Sajnos, valószínûleg náluk is megújulásra van szükség, bár ezt inkább csak gondolom, mert annyira nem vagyok a sportág ismerõje.
OFF:
Azt azért nem gondoltam volna - bár illúzióim nem voltak a címvédést illetõen - hogy a férfi vízilabda válogatottunk lesz a leggyengébben szereplõ csapatunk. Éremre számítottam tõlük, de sajnos még ez sem jött össze...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem pedig pár napja többször eszembe jutott az az "epés" észrevétel, ennek kapcsán, hogy talán nem a felkészülési meccseken kellett volna jól játszani...<#kacsint>#kacsint> Szerencsés fordulat, hogy ez mára idejét múlt érzésnek bizonyult!<#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet Nagy Laci tudott valamit?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bravó Srácok!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
GRATULÁLOK A CSAPATNAK!😊
Minden kritikámat visszaszívtam.😊) Kiérdemelték.😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.