Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Köke interjú

Nocsak, már õ is emlegeti a BL elõdöntõt. Bár õ mindig kicsit elõrébb szerette gondolni a csapatot, mint Elek Gábor.

DUNAFERR FOREVER!!!

viszont az újdonság az, hogy lehet pihentetni, mivel Laluska pótolni tudja - ha más színten is - mind támadásban, mind védekezésben! Ez Vujin idejében nem volt! No meg Mocsai idejében....Tehát lehet Nagyot pihentetni is.
Természetesen a veszprémi kapusok összességében gyengébbek voltak, éppen azért is emeltem ki, hogy lám végül mégis a kevésbé erõs formájú kapus nyerte meg a meccset a csapatának, és nem a többet nyújtó a túloldalon. Tehát azt kívántam hangsúlyozni, hogy nem csupán a mérhetõ teljesítmény számít, hanem az is, hogy jókor kell jót nyújtani. Hányszor lehetett hallani magyar csapat kapcsán, hogy "jobbak voltunk, de pechünk volt, és kikaptunk". A szerencse is fontos tényezõ, de szerintem tegnap is látszott, hogy nem csupán errõl szólnak az efféle helyzetek. Ez a gyõzelema bravúr képességének kérdése, meglátjuk, hogy a Veszprém a továbbiakban is rendelkezik-e ezzel az erénnyel, mondjuk a Kiel ellen.

A Fradi KEK-sikerei is részben ennek volt köszönthetõk, tulajdonképpen Lénának az a bizonyos "legendássá" vált védése is szinte a semmibõl jött (Pasi számtanilag ahhoz a meneteléshez sokkal többet tett hozzá, Viborgban is kulcsember volt), és Szani ugye a többiek által kihagyott hetesek után vágta be azt a bizonyos heteset. De hát ezt már minden sportszeretõ tudja kívülrõl 😊, ahogy fentebbi általánosságokat is, de így már talán egyértelmûbb, hogy mire gondoltam. Mindenesetre éppen ezért is könnyû optimistának lenni a saját csapatunk kapcsán.
Isthy
Valszeg most is így lesz nekik, bajnoki szerdán és vasárnap BL meccs Dabason. Ugyanúgy ahogy nektek.
Van pár sérült és egyéb hiányzó (Larsen, Mörk, Johansen, Stange) a norvégoknál, akikkel sokkal erõsebbek lennének, ez némi esélyt adhat a Fradinak.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Komoly lenne két magyar csapattal a négy között. Aztán, ha az megvan, jöhet a Fradi - ETO döntõ 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
BL hétvége értékelés

Úgy fest kezdik pedzegetni a Fradi BL 4 közé jutását. Sztem legyen meg a 8 közé jutás az már szép eredmény lenne. Mondjuk erre a tegnapi után már elég komoly esély van, csak ne történjen semmi senkivel.
Vasárnap lesz egy komoly erõpróba egy BL elõdöntõre abszolút esélyes csapattal, ott választ kaphatunk pár dologra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor remélem a hiányérzeted csak vasárnapig tart majd, netán hasonló eredménnyel <#wink>

Tény, hogy a végén nagyon kellett Alilovics 3 bravúrja a fordításhoz, de összességében nagyon haloványak voltak a kapusaink. Az õ védései mellett pedig Nagy Laci volt a nyerõember a végjátékban. 21-24 után az utolsó 10 percben 5 gólt szerzett csapata 6 találatából. A spanyol lapok meg is emlékeznek róla, hogy ismét õ volt az Atletico végzete. Kiválóan játszott (a meccs legelején is õ cipelte a csapatát), klasszis teljesítményt nyújtott, el kell ismerni. Jamali kiváló játéka engem is meglepett, az elsõ 2 meccsen nem alkotott maradandót.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Bocs, tévedtem, szerdán játszottak a Tertnes ellen.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Na ezt hiányoltam eddig a nõi BL-bõl, végre egy jó meccs! Persze férfiaknál ez már harmadik forduló és csoportrangadó (bevallom, az olimpiai döntõ óta nem láttam férfi meccset, meg is lepõdtem, hogy ezt a Jamalit pályáéra engedik, és játszani is tud), de ha voltak is hibák, tetszett, és izgalmas is volt. Ráadásul a "szimpatikusabb" csapat nyert 😊

Külön tetszett, hogy hiába látszott elúszni a meccs, hiába nézett ki úgy, hogy a kapusok közötti különbség a döntõ, a végén Alilovic csak elõkapott pár igen komoly bravúrt, míg Dahl tehetetlen bizonyult Nagy nem akármilyen lövéseivel szemben, és máris mi örülhettünk a végén. Szép volt fiúk!
Isthy
Mindenre kapható vagyok megfelelõ díjazás fejében <#ravasz1><#vigyor>

Ahogy eddig mindig sikerült, nincs kétségem afelõl, hogy most is megtaláljuk majd egymást.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igazán nagy jelentõsége annak lesz, hogy miként tudjuk befejezni a támadásokat és tudunk-e visszazárkózni. Ha kevés lerohanásos gólt tudnak szerezni, akkor bármi megtörténhet, mert felállt fal ellen nem annyira acélosak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg az is, hogy nyertek Madridban 23 %-os kapusteljesítménnyel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Atletico Madrid-MKB Veszprém 26-27 (13-15)

Gratulálok, szép volt fiúk! <#taps>

A 2. félidõ közepén volt egy nagyon rossz 7-8 perc, amikor 1 gólos elõnybõl 3 gólos hátrány lett, de azon kívül jól megoldották a meccset. Ráadásul kapusteljesítmény nélkül... Talán volt egy kis szerencsénk is, hogy 8-8-nál az addig jól védõ Hombrados megsérült. Bár a csereként bejövõ Dahl is jól védett, sokkal jobban, mint a mi kapusaink.
Ha feljavul a hálóõreink teljesítménye, akkor csütörtökön este hazai pályán még a Kiel sem lehet reménytelen eset.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Szép volt!

megnyerte a Veszprém! Brávó fiuk!
SomogyiG
Nem szép dolog az irigység, de most van bennem bõven mindkettõtökre. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Az valahol sporttörténelem, hogy a Veszprém úgy vezet Madridban 2 góllal a szünetben, hogy 12%-os a kapusstatisztika.
Papíron õk az esélyesebbek, de hogy Dabason az õ sikerükre adnék-e alacsonyabb oddsot, abban már nem vagyok biztos. De ha tényleg jössz, akkor valóban csak a gólkülönbség a kérdés. A majdani bajnoki döntõre nem akarsz kinézni, ott is jó szolgálatot tehetnél <#zavart1>

Egyébként egészen véletlenül én is útba ejtem a következõ vasárnap Dabast, szóval ha igyekszünk, meg tudjuk egymást találni.
Azt nem tudtam, de némi túlzással a Tertnes ellen lehet játszaniuk akár edzés helyett is. Csak azért emeltem ki ezeket a furcsaságokat, mert azért fura skandináv csapatoktól olyat látni, hogy tesznek védekezésre.

A Larvik ellen nagyon komoly meccset várok, papíron õk az erõsebbek, de szinte minden benne lehet. Ha nem futunk vissza jól, és emellett nem jönnek össze a támadások, akkor kikaphatunk simán, de ha elöl-házul fegyelmezettek vagyunk, akkor sima gyõzelmet is el tudok képzelni. (Ezek nyilván minden meccsre ráhúzható általánosságok, de egy egy gyors indításokra építõ, felállt fallal viszont jól megállítható csapat ellen hatványozottan igaz.) Mindenesetre én bízom a csodálatos lányainkban, ahogy eddig is mindig, hiszen amikor valóban fontos, rendre a legszebb vágyálmaimat is túl szokták szárnyalni.
SomogyiG
Azért a Larvikkal csak óvatosan. Nem akarok hinni a szememnek, de nagyon úgy néz ki, mintha 12-én játszottak volna a Tertnessel, és másnap a Sävehoffal. Így pedig már másabb a leányzó fekvése, különösen az utolsó 15 percre értve.

Isthy
A Viborgban rengeteg a sérült, sokan hiányoznak a csapatból, nem csodálom, hogy képesek voltak a németektõl is kikapni. A Bud bezzeg tud még mindig védekezni, ott alig gyengültek, ellentétben a támadással. Mondjuk tegnap így is simán nyertek. A Larvik azért kemény dió lesz jövõ vasárnap, õk az esélyesek. Bár megyek a meccsre... <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem az újak közül biztató volt Rédei-Soós is, nyilván sose lesz belõle Bulatovic, de láttam benne potenciált, és bebizonyította azt is, hogy nem véletlenül lehetett a Hypóban is fennhagyni védekezni. A többiekrõl már nehezebb messzire vezetõ tanulságot levonni, de ez nem azt jelenti, hogy az elvárhatónál gyengébben muzsikáltak.
Isthy
Pick Szeged-Füchse Berlin 22-29 (14-14)

A Picknek volt esélye, de a második félidei támadójátékon elment a meglepetés lehetõsége. Mindent középen erõltettek, mintha a szélsõjáték nem is létezne. A németek pedig középen szépen levédekezték a beszûkült területet egy jó kapusteljesítménnyel kiegészülve.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindezzel persze nem azt kívántam mondani, hogy milyen jók a vagyunk az ellenfeleken pedig át kell nézni, de bárhová kapcsoltam, sok csalódást jelentõ teljesítményt láttam, a kivételek közé pedig elsõsorban hál'Istennek éppen a saját csapatom közé tartozik.

Amúgy az ETO hozott egy korrekt elsõ meccset, a védekezésük ígéretes, nekik eleve késõbbre kell a csúcsformát idõzíteni. (Persze a Larviknak is, de...)
Próbáltam félni ezektõl az oroszoktól, de gyengébbnek bizonyultak, mint a hiányzóik ellenére elõzetesen tûntek. Ezzel a játékkal az NB I-ben nem végeznének nemzetközi kupát érõ helyen, de talán a középház is nagy falat lenne. Persze mi kimondottan jók voltunk, le a kalappal, és nyilván az erõs demoralizáltuk õket, de sokat elmond az ellenfélrõl, hogy olyan játékosokat is sokat tudtunk játszani egy BL-meccsen, akiket bajnokin túl kockázatos.

Remélem, hogy egy hét múlva Larvikról is bebizonyítjuk, hogy nem is erõs csapat <#smile> A Sävehof elleni meccsük utolsó 15 percébõl mondjuk nem kívánok ítélni, mert az alapján csak nekik van félnivalójuk, de az nyilván nem jelent sokat. De a Viborg is mit csinált ma... A skandinávok ahogy vannak elfelejtettek védekezni! (A Viborgnak ez tavaly is gyenge pontja volt, de nem úgy néz ki, mintha elõreléptek volna.)
banok
Nagyon átgázolt a Fradi a ruszkikon. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Dinamo Volgograd-FTC 21-37 (9-23)

A Fradi az elsõ 10 percben lerendezte a mérkõzést, utána már csak a gyõzelem aránya volt kétséges. Simán belefért, hogy a szünet után minden fiatal is pályára léphetett és szokhatta a BL légkörét. Az elsõ félidõben Léna kiválóan védett és mindenki jól teljesített elöl és hátul is. Talán Szani nem érezte egyedül a játékot, pihent is a szünet után. Ami még látható volt, hogy Penát még nem igazán érzik a többiek illetve õ sem a csapattársak ritmusát. A fiatalok helytálltak és gólokat is szereztek, a többiek pedig tudtak pihenni ezalatt. Nagyon könnyed gyõzelmet aratott a csapat.
Az oroszok játékán a 3 hiányzó nagyon meglátszott. Nagyon gyenge produkciót adtak elõ elöl és hátul is. Khmyrova egyedül próbált valamit hozzátenni, a többieknek nem sok sikerélményük volt. A kapuban Szedojkinát nem tudták pótolni és az átlövéseknél is hiányzott a két nagy lövõjük Levina és Kocsetova személyében. Komoly ellenállást így nem tudtak kifejteni a Fradival szemben.

Gratulálok a Fradinak ehhez a szép és könnyed gyõzelemhez! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Parádézik a Fradi!

9-23 a félidõ 😄

Isthy
Buducnost-Zvezda 29-21 (15-9)

Azt gondoltam érdemes megnézni, mert egy érdekes, izgalmas és szoros meccs lesz. Nagyon nem volt az... A Bud már az elejétõl kezdve vezetett (5-2) és végig folyamatosan növelte az elõnyét. A szünetben 6 góllal vezettek, majd a félidõ közepén már 11 is volt közte. A végén a sok kiállítást kihasználva kicsit zárkóztak az oroszok, de csak kozmetikázni tudták az eredményt. A Bud védekezése elég jó volt és Woltering is hozta a tavalyi formáját, fõleg az elsõ félidõben. Az oroszok töménytelen hibát vétettek támadásban és ezt a hazaiak szépen kihasználva nagyon simán nyertek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyõri Audi ETO-Podravaka Koprivnica 24-19 (11-7)

Azt kell mondjam, hogy meglátszik Ambros Martin edzõsködése, ez tisztára Itxakos eredmény <#wink><#vigyor>

A védekezés összességében jó volt, a 19 kapott gól egy BL meccsen szép teljesítmény. Lunde is hozzátette a magáét a majdnem 50 %-os mutatójával. Viszont óriási a kontraszt a védelmet illetõen aközött amikor Tervel van J3-ban és amikor nem (Lekics). Ezt tökéletesen le lehetett követni mindkét félidõben. A félidõkben a 18. perc környékén jött be Tervel és azután alig kapott az ETO gólt. Konkrétan az elsõ félidõben egyet sem!!! és a másodikban pedig 4-et. Vele az ETO védelme kiválóan mûködik, a másik variáción még fejleszteni kell és nem keveset, de idõ még van rá bõven.
A támadójátékon látszik, hogy azt még jóval kevesebbet gyakorolták, ennek is tudható be a viszonylag kevesebb lõtt gól. Meg a 3 kihagyott büntetõ és az 5 kapufa is belejátszott ebbe. De ezen is van még idõ csiszolni a jövõ év elejére és lesz ez jobb is.

Elsõ meccsnek elfogadható volt, gratulálok a gyõzelemhez! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
<#eljen> Köszi!

banok
NÕI EHF BAJNOKOK LIGÁJA
17.15 Gyõri Audi ETO-Podravka Vegeta Koprivnica
tv: Digisport 1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about18.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
A hétvégén lesz mit nézni, fõleg vasárnap délután <#wink>

Gyõri Audi ETO - Podravka Koprivnica
Nõi BL csoportmérkõzés - Gyõr
2012.10.13. 17:15 DigiSport

Dinamo Volgorad - FTC
Nõi BL csoportmérkõzés - Volgograd
2012.10.14. 14:00 DigiSport

Pick Szeged - Füchse Berlin
Férfi BL csoportmérkõzés - Szeged
2012.10.14. 16:00 DigiSport

Atletico Madrid - MKB Veszprém
Férfi BL csoportmérkõzés - Madrid
2012.10.14. 18:00 DigiSport

Érd - Gorodnicsanka
Nõi EHF kupa 2. forduló - Budaörs
2012.10.14. 15:30 SportKlub

Az érdiek pénteken már eldöntötték a továbbjutást az elsõ meccsen, a visszavágó csak formalitás. Igazából lassan készülhetnek majd a Metz ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaújvárosi KKA - Budapest SE 31-24 (15-9)

Gratulálok, szép volt csajok! <#taps>

Úgy kellett már ez a gyõzelem, mint egy falat kenyér. Remélem oldotta is kicsit a görcsöt a játékosokban - fõleg a fiatalabbakban - és ez kihat majd a további meccseken mutatott teljesítményükre.
A meccs elején 5 és fél percig nem született gól, azután elkapta a fonalat a csapat Sanela brutális segítségével. Az elsõ negyedórában 7/8-as mutatóval védett, aminek köszönhetõen a csapat 8-1-es vezetésre tett szert. Szerencsére majdnem a meccs végéig kitolta ezt a kiváló formát, végül 19 védéssel zárt, köztük több büntetõ hárításával. A meccs képét meg is határozta ezzel, látható volt a csapaton is hogy mennyivel könnyebb így játszani. Bár még mindig volt sok eladott labda és egyéb hiba elöl, de ma ez belefért. Talán a védõfal munkája is javult egy kicsit a korábbiakhoz képest, bár a szünet után visszaesett. Na erre a Sanelára van nekünk nagy szükségünk, így tovább! <#eljen>
Bódi Berni volt a mai másik nyerõ játékos, sokat lendített az érkezése a csapaton. Majd ha össze is szokik a többiekkel, még nagyobb erõsségünkké válhat. Detti ma leginkább az osztogatással segített, az eredményessége ma nem volt az igazi. Dusi eredményesen játszott, sokkal kevesebb hibával mint legutóbb. Fruzsi bár több gólt szerzett, de sok labdát eladott Sánta Dórival együtt, nem érezték a falat. Fruzsi nem jó irányítóban, neki lõnie kell, az jobban megy neki. Dóri helyett sztem többet kellett volna játszatni Szimit, õ relatíve jobb volt abban a kevesebb idõben amit kapott. Berta Niki is jó volt a balszélen, a helyzeteit elég jól használta ki.
A meccset végig meghatározta a jó kezdésünk és végig simán vezetve be is gyûjtöttük a 2 pontot. A második félidõben egyszer 4 gólra felzárkóztak a vendégek, de gyorsan visszaállítottuk a 6-7 gólos elõnyt. A vége elõtt nem sokkal 9 góllal is vezettünk, de a legvégére 7 gól maradt belõle.

Megvan az elsõ gyõzelem, remélem ez majd ugyanolyan pozitívan hat majd a csapatra, mint a tavalyi békéscsabai elsõ sikerünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az olimpiai járadékos népi kezdeményezés finoman szólva is szánalmas. Én amúgy mindig elismertem Janics Natasát, bár kedvencem éppen sosem volt, szerencsére ebben a sportágban jelenleg még akkor is dúskálunk kedvencjelöltekben, ha felszínes módon csak olimpiai bajnokokban gondolkodnánk.

A döntés pedig az õ dolga, valahol megértem, de azért látszanak ennek hátterében a sorok mögött olyan dolgok, melyek nem emelik a nimbuszát a szememben. A szennysajtó és a szennyemberek mocskolódása persze más kérdés, de az már csak annyira általános Magyarországon (is), mint Pesten a büdös levegõ: fel sem kéne már tûnnie nekünk, mégis fuldoklunk tõle.
Isthy
Amire én utaltam az egy interjúban hangzott el anno a DigiSporton a Reggeli Startban egy illetékestõl. Mindenki láthatta és hallhatta, így felejtsük el a sajtó manipulációt azt illetõen.
Most legújabban meg már a szennymédia (Blikk) is belelendült teljes mellszélességgel...<#boxer><#violent>

De most már sztem inkább foglalkozzunk a kézilabdával, ma esti néznivaló:

Dunaújvárosi KKA - Budapest SE
Nõi NB I 5. forduló - Dunaújváros
2012.10.12. 18:00 Cunder.hu

Hajrá Újváros!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Turcsin-kupa
Vajon erre melyik sort viszi KEB? <#kacsint>
Jó, ez a humor volt, ha nem is túl eredeti.
(Ps:Turcsin sem akármilyen figura volt.<#circling>)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nyilván õ sem volt hibátlan a kommunikációban, az biztos. Viszont nem ítélném el, mert szerintem a sajtó valóban kiragadott dolgokkal manipulált.

A szegedi tájékoztató

Isthy
Ahogy olvasom, tegnap este mindkét nõi BL csapatunk fõpróbája viszonylag jól sikerült. Az elõadás is hasonló legyen! <#wink>
Kíváncsi leszek a Volgográd milyen összeállításban fog pályára lépni, valóban hiányzik-e majd a 3 játékos? Az õ fõpróbájuk tegnap elég rosszul sül el, kikaptak ott, ahol tavaly simán nyertek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó kérdés, reméljük kapunk rá visszajelzést.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A média élvezettel lubickol megint...<#violent>
Így döntött, megy a családdal. Sok örömet szerzett nekünk, amiért kapott is bõven nálunk minden téren nem kevés elismerést. Most a szerbek okosan megoldottá a "hazacsábítását". Legyen sikeres, persze ne a mi versenyzõink kárára. Megvannak azok akik helyettesíthetik, némelyek már jobbak is nála és ráadásul fiatalabbak.

PS.
Mondjuk nekem egyetlen dolog miatt van egy kis problémám. Mintegy 3 héttel korábban - szeptember legelején - amikor megkérdezték, azt mondta nem megy õ sehova. Ekkor kicsit meggondoltabban kellett volna nyilatkoznia és nem ezt mondani.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, ránk jellemzõ módon megint sikerül szélsõségesen reagálni erre a történetre.
Elképesztõ módon, visszamenõleges hatállyal! még törvényt is módosítanának egyesek az ügy miatt...
Én pedig arra emlékszem, milyen csodálatos gyõzelmeket szerzett ennek az országnak, (na és természetesen magának) Janics Natasa. Amiért is mindig hálás leszek neki és azt mondom: köszönöm. Nem szabadna törõdnie a sok csõlátású véleménnyel. A döntés, amit hozott, biztosan nem volt könnyû, sem egyszerû, viszont annak alapján, amit elmondott hozzá, megpróbálom megérteni, mivel nagy bajnok, tiszteletet érdemel. Legalábbis a részemrõl.
Azt kívánom neki, hogy éljen boldogul!
(Az egy másik dolog, hogy természetesen, ha ellenfél lesz, már nem neki szorítunk.)

Jut eszembe Veszprémi fórum társunk vajon merre van elveszve???
Janics Natasa

Köszönjük szépen, azt gondolom itt párunknak szép személyes emlékei is vannak. A magam részérõl az élet minden területén sok sikert kívánok neki!
Isthy
Mai nézhetõ mérkõzések:

Fehérvár KC - FTC
Nõi NB I. 5. forduló - Székesfehérvár
2012.10.10. 18:00 Cunder.hu

Tatabánya - FTC
Férfi NB I. 7. forduló - Tatabánya
2012.10.10. 18:30 SportKlub

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, megint ment a PR dolog lényegi haszon és eredmény nélkül...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Perez...lehet, hogy befejezi?
Sokat köszönhet neki a veszprémi ffi kézi, úgy gondolom.
Érdekes, különleges emberi sors az övé is.

Arra kellett a két torna, hogy elmondhassák, intéztek extra felkészülést válogatottnak, tehát dolgoznak valamit. Hogy ezt mennyire hiszi el a közönség, az más kérdés, a nagyját úgyis az EB-szereplés érdekli, és az ottani szereplés fényében fogja megítélni ezt a felkészülést is utólag. (Ami valahol jogos, de torzít is ugye, ezen a kontinensviadalon sok minden benne lesz a pakliban, negatív és pozitív véglet egyaránt.)
Isthy
Nagyon kellett a Picknek ez a gyõzelem a továbbjutási esélyek realizáláshoz. Ahogy olvasom a játék nem sokat javult a zágrábi meccs óta, viszont most a gyõzelem legalább megvan. Ez már fejlõdés, most már jöhet ugyanez a játék terén is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Engem nagyon nem érdekelt ez a torna, sok jelentõsége nem volt. Sztem KEB fejében már megvan az a keret amit õ akart. Sem a múltkori, sem a mostani torna nem hiszem hogy jelentõsen befolyásolta volna.

DUNAFERR FOREVER!!!