Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Sävehof-FTC 32-34
Hatalmas csatában, a svédek az elsõ félidõben végig vezettek!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
Csak Sanela kapott lehetõséget. Különösen az elsõ félidõben, amikor még a védekezés is jobb volt, többször bravúrral hárított. Nem éreztem úgy, hogy különösebben okolható lenne a méretes zakóért.
(Bár ebben azért voltak tõlem eltérõ vélemények is, ezt kell mondanom.)
Az azonban nem szerencsés, hogy a kapusedzõ sosem látja élesben a kapusok teljesítményét.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ez nem Szikora érdeme, hanem a mieink halovány lövõteljesítménye. Szikora jó kapus, de nem volt jobb, mint máskor.
Egyszerûen teljesen formán kívül támadtuk a kapuját többnyire. Dettit leszámítva.
(Sajnos, nem vagyok optimista. Különösen, ha a társakat látom...De igazából már az lenne az igazi, ami a Fradi ellen volt. Detti inkább tényleg irányított. Nem neki kellene már megszakadni.<#schmoll2>)

Isthy
Igen, elnézve az eredményességet, a fiatalok nem sokat tettek hozzá most. Ahogy olvasom Szikora rengeteget védett, gondolom elbizonytalanította õket. De látom Dusi se sok vizet zavart... A 19 gól nagyon halovány, csak Detti hozta magát szokás szerint. Kíváncsi vagyok meddig fogja még csinálni... A kapusaink milyenek voltak?

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon csalódott voltam a meccset követõen én is.
Ma már kicsit higgadtabban látom a dolgokat. A fiatal csapat, leginkább a fiatalabb korosztály, nem képes még mindig kiegyensúlyozott teljesítményre, olyanok, mint pl. Takács Fruzsi, Gera Szimi, nem bírják el igazán a nyomást, minden meccsen, sajnos.
A Fehérvár váltott, amikor átvettük a vezetést, erre pedig nem tudtunk megfelelõen reagálni. Csak néztük, hogy Siti Eszti vezérletével hogyan rombolják szét védekezésünket. A szélek pedig, különösen Bódi Berni, nem voltak játékban, ami megengedhetetlennek bizonyult.
Ráadásul Triscsuk hiánya egyáltalán nem érzõdött a Fehérvár játékán. Sikerült ehhez a helyzethez alkalmazkodni. Mint emlékezetes, õk is csúnyán kikaptak a Siófoktól, hazai pályán.
Talán nehezebb volt így védekezni ellenük, mintha ott lett volna Triscsuk.

Isthy
Tegnap a BL-ben:

Larvik - Dinamo Volgograd 40-25 (20-11)
Hypo - Buxtehuder 27-24 (14-11)

A norvégok úgy látom már az elsõ félidõben elrendezték a meccset. A Hypo meg nagy lépést tett a BL 8-ba jutás felé.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most még a csapat építése folyik elöl és hátul is, szép és látványos játékot ne várjunk. Legfeljebb rövid idõszakokra, amilyenek már voltak is. Hátul jobban áll a csapat, bár Tervel nélkül a védelem sem mûködik még rendesen. Elöl több a pótolni való, de tavaszig van még idejük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fehérvár KC - Dunaújvárosi KKA 29-19 (15-11)

Az elejét még láttam a cunderen és amikor el kellett mennem itthonról még 8-7-re mi vezettünk... Mi a francot csinált a csapat utána?? 10 gól közte a Fehérvártól úgy, hogy Triscsuk nem játszott... <#conf><#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Jaj te<#mf1><#nyes>
Mért nem ment politikusnak...
Drága "arany" lábú focistáink, látjátok???
Persze, sima volt mind a 4 megnyert meccs, de szépen és jól egy meccsen sem játszott végig a csapat. De ha az ilyen eredménycentrikus játékkal nyernek végre BL-t, akkor meg van bocsátva! -😊))
Isthy
Szani nélkül is megoldják. Jó lenne ha Nerea már tudna többet játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért ebben nem is rosszak... De a kézi számít és abban a Fradi bõven elõttük jár. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyõri Audi ETO - Krim Ljubljana 29-22 (16-9)

Grat a gyõrieknek a 8 közé jutáshoz! <#taps>

Az elsõ negyedórában nem mûködött az 5+1-es védekezés Szepesivel elöl, a szlovénok szépen átjátszották õket és még vezettek is 7-6-ra. Azután bejött Tervel és szokás szerint meghalt az ellenfél támadójátéka, jöttek a védések és a gyors gólok is. Ebben a negyedórában az ETO el is döntötte a meccset egy 10-2-es rohanással.
A szünet után még növelték az elõnyt 9 gólra, azután a záró negyedórában jött egy kis holtpont és visszajött a Krim 5 gólra (25-20). A végjátékban ismét az ETO akarata érvényesült és visszaállt a 8 gólos elõny (28-20) amibõl a végén 7 maradt.

Igazából az elsõ negyedóra után nem volt esélye a Krimnek, az ETO simán behúzta a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hajrá Csajok !

Breki33

Breki33
Breki33
Szép figura <#eljen><#wink><#papakacsint>
Isthy
Hogy mik nem történnek a pályán meccs közben Dániában? <#ravasz1><#vigyor>

Hiába, más világ... <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hétvégi néznivaló:

Gyõri Audi ETO - Krim Ljubljana
Nõi BL csoportmérkõzés - Gyõr
2012.11.03. 15:45 DigiSport1

Fehérvár KC - Dunaújvárosi KKA
Nõi NB I 8. forduló - Székesfehérvár
2012.11.03. 18:00 Cunder.hu

Savehof - FTC
Nõi BL csoportmérkõzés - Savehof
2012.11.04. 15:00 DigiSport1

Szlovákia - Magyarország
Férfi EB selejtezõ - Presov
2012.11.04. 17:00 Sport1

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Valóban, de az igazság kedvéért azt hozzá kell tenni, hogy ez a meccs a Fradi-csarnokban zajlott.<#wink>
(A MK "kedvenc" témám. Már szót is emeltem, "megfelelõ helyen" az érdekünkben.<#kacsint>)

Isthy
A Magyar Kupa 3. fordulójában: Tatai AC - Dunaújvárosi KKA

Ismét könnyebb feladat. Azután a 16 között meg szokás szerint jön majd az ETO...

Van egy slágermeccs is: Fehérvár KC - Váci NKSE

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
FTC - Kiskunhalas 37-26 (18-13)

Ami nekünk sikerült a múlt héten, az most a Halasnak nem <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lassan azért leesett a tantusz Szegeden...😞

kaloz174
A szomorú, hogy azt látom, szegedi oldalról még mindig nem értik, mi is a gond.<#shakehead>
Pedig nekik is jobb lenne, ha a meccsrõl beszélnének a szurkolók...Az már szinte szóba sem kerül, csak a 2 oldal beszél el egymás mellett, szokás szerint.<#conf>

Igen valószínû neked van igazad. Ha valaki akkor én tényleg nem szeretem Nagy Laci, de a Szeged részérõl egy bocsánat kérés illene, mert az nálam túlmegy a határon. Én egy komolyabb pénz büntetést adnék érte.
Drapit azt másként is meg lehetett volna oldani...
Igen, azt én is nagy problémának tartom, az alábbi hozzászólásomban a "csak" szerepelhetett volna idézõjelben is az egyértelmûség kedvéért.

Különben meg szerintem bántotta rendesen ez is az elnök úr szemét, elvégre veszprémi, illetve részese a játékos hazacsábításának. Hogy melyik zavarta mégis jobban a kettõ közül? Na, ennyire talán nem is érdekel Vetési úr lelkivilága.
kaloz174
Á..<#kacsint>Dehogy!<#vigyor2>
Csak kezdtem belekeveredni a programokba és az idõpontokba. Aztán megnéztem a különbözõ oldalakat, naptárakat, és gondoltam, a végeredményt megosztom, hátha valaki még hasonlóképpen van. <#nevetes1>
(Egyébként senki kenyerét nincs szándékom elvenni!! <#kacsint><#worship><#nevetes1>)

Isthy
Nicsak, valaki továbbfejlesztette a hagyományt <#wink> <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az az "áthallás" a nagy probléma...

De lehet az MKSZ-nek inkább a "Navracsics papucs" bántotta jobban a szemét...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nyilván papírforma volt, hogy lesz transzparens, ebben önmagában nincs is semmi különös - attól függetlenül, hogy egyéni vérmérsékletnek megfelelõen nyilván el lehet utasítani az efféle megnyilvánulásokat. A probléma a "lehetséges" áthallás a szõrnyû tragédiára. (Ha szándékos volt aljas, ha nem, akkor szerencsétlen húzás, akkor is, ha maga kifejezés azért igencsak bevett magyar nyelvben, és betiltani nyilván nem kéne. Nem tudom elképzelni, hogy ez Szegeden senkinek ne jutott volna eszébe. 100%-ig kizárt.) Részemrõl csak emiatt az utóbbi miatt látok benne problémát.

Hogy jól teszi-e az MKSZ, hogy vizsgálódik ez ügyben, az megint más kérdés, általában bármit is tesznek, abból nem sül ki semmi jó. És még csak cinikus sem vagyok.
kaloz174
Valóban érthetetlen. Semmi értelme nem volt. Nem is értem, miért nem volt pár józan szurkoló Szegeden...
Mit akartak ezzel elérni egyáltalán?
A párhuzam pedig?😞 Az különösen bántó. Na és nem Nagy Laci miatt.

passatgt

ez azért gusztustalan...

kaloz174
Na meg ami kimaradt😊

2012.11.03. 15:00 DIGI Sport1
Gyõri Audi ETO-Krim Ljubljana
Nõi BL, B-csoport, 4. forduló

2012.11.04. 15:00 DIGI Sport1
Sävehof-FTC Rail Cargo Hungaria
Nõi BL, C-csoport, 4. forduló

2012.11.04. 17:00 Sport1
Szlovákia-Magyarország
Férfi Eb-selejtezõ

kaloz174
Hevenyészett heti kézis mûsor:

Nõi NB I
FTC-K.HALAS
Okt.30.18:00
VESZPRÉM-GYÕR

Okt.31.18:00
Nõi NB I.
B.CSABA-BSE
Okt.31.18:00
Ffi Eb
HUN-LAT
Okt.31.18:45

Nõi NB I
DVSC-SIÓFOK
Nov.2. 18:00

2012. nov. 3.:
NBI nõi felnõtt - alapszakasz
Váci NKSE - Budapest Bank-Békéscsabai ENK SE 18:00
Budapest SE - ÉTV-Érdi VSE 18:00
Alcoa FKC - Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia 18:00

Isthy
Tudtam, hogy be fogod komolytalankodni ezt <#beka2>

Amikor mi játszottunk akkoriban még komoly volt. A Hypot meg akkor mi eltakarítottuk a lehetõségtõl is <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hé, mi nyertünk már Szuperkupát, méghozzá idén! Ráadásul ez nemhivatalos volt, nem volt rajta értékcsökkentõ EHF logó <#zavart1>Egyébként azt egyáltalán nem mondanám, hogy általánosságban a legtöbb kiírásban a legtöbb csapat komolyabban kezelte felkészülési tornánál ezeket a kupákat, a legjobb példa a lazázásra talán a Hypo és a Slagelse. Nem is véletlenül fújt ki a lelkesedés azóta.
Isthy
Krim Ljubljana - Gyõri Audi ETO 20-31 (9-12)

Gratulálok a gyõrieknek ehhez a magabiztos gyõzelemhez! <#taps>

Jól kezdte az ETO a meccset, 4-1-re majd 6-3-ra vezetett 10 perc után. Sajnos ezután jött egy nagyon rossz 10 perc elöl - sok kimaradt helyzettel - de szerencsére a védekezés jó volt, így nem lett nagy baj belõle. A félidõ végén sikerült újra 3 gólos elõnyt szerezni. A szünet után már a helyzetek is bementek elöl és fokozatosan elhúztak a gyõriek. Hátul Lunde vezérletével továbbra is jól mûködött a védelem, így nem volt szemernyi esélye sem a hazaiaknak.

Akkor most nézzük csak mi is a helyzet: az eddigi 3 forduló után - féltávnál - már csak 3 veretlen és 100 %-os csapat van és ebbõl kettõ bizony magyar <#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Én az oda-vissza vágós döntõt is baromságnak tartom. Gondolom anyagi okokból nem tartják független helyszínen az egymeccses döntõt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Meg ahogyan a férfiaknál már meg is tették. Már csak a nõknél van KEK és már utaltak rá az EHF-nél, hogy ez náluk is tervbe van véve.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
KEK sem sokáig lesz szerintem, összevonják majd az EHF kupával, ahogy fociban is tették.

Isthy
Arról nem én tehetek, de csak úgy teljes a kollekció. Anno meg kellett volna nyerni <#wink> A Viborg meg is tette, nekik a KEK hiányzik a négybõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Nehogymár olyan kupát hozz elõ, ami már nincs. 😄

Isthy
Az még kevés lesz, mert európai Szuper Kupát még nem nyert a Fradi <#ravasz1> Mi annak idején megnyertük és azt még komolyan is vették anno a csapatok és az EHF rendezte rendszeresen külön tornaként.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Nem maradtok, a Fradi behúzza a BL-t. 😄

Ha nem az idén, akkor jövõre 😄

Isthy
Nagyon remélem, hogy a csoport 4. helyén végeznek majd és nem a harmadikon. Mert ha a KEK-be kerülnek, képesek lesznek megnyeretni velük. Most nem lesz ott a Fradi, aki eltakarítsa õket. Maradjunk csak továbbra is mi az egyetlen csapat, aki már megnyert minden európai kupát <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Buxtehuder SV - Hypo 20-28 (8-11)
Thüringer HC - Buducnost 24-20 (10-10)
Viborg - Zvezda 27-28 (12-13)

A Bud vereségével és a Zvezda gyõzelmével kialakult az a szoros állás, amit vártunk a D csoportban. A Hypo halad a csoport második helye felé.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem semmi ez a Viborg! Az elmúlt két szezonban is a fontos pillanatokban hibázva zúgott ki a BL-bõl, majd mindkét szezonban elvesztette a KEK-beli egyetlen kiélezett párharcát - ellenünk. Ehhez jön a tavalyi dán bajnoki döntõ és ez a meccs. Mintha a Fradi és a Viborg közelmúltban mutatott produkciója cáfolata akarna lenni annak a közszájon forgó vélekedésnek, hogy mi milyen gyengék vagyunk fejben, bezzeg az északiak...
Igyekeztem, de remélem, hogy az utolsó másfél percben nem mutattak, mert akkor konkrétan azt hittem, hogy összeesem, így kívülrõl sem lehettem szívderítõ látvány. Szerencsére addigra már minden eldõlt 😊