61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• primavis
    Meg van az új edző: Dragan Djukici!
  • Gabess8
    Valami hasonlóra gondoltam, de azért ekkora KO-t, nem vártam. Lehet talán túl nagy volt a mellény! Mondjuk én az öltözőre kíváncsi lettem volna a meccs után, avagy ma...
  • Isthy
    A tegnapi produkciójuk a Tatabánya ellen történelmire sikeredett. Azért használtam a produkció szót, mert teljesítménynek nem nevezném. Van itt baj bőven a játékosokkal is, nem csak Vranjes volt mindennek az oka. Davis komoly feladat előtt áll, lesz mit csinálnia a kerettel, hogy tavaszra tudjanak valami érdemit letenni az asztalra.
  • Isthy
    Mondhatnánk "Ilyen ez a filmszakma" Bukarestben
    Sztem minden évben lehetne fogadásokat kötni arra, hogy az adott évadban hány edző fordul meg náluk. Az évi 2-3 szinte már természetes náluk, idén is teljesíthetik ezt a "normát"
  • primavis
    Most erősítették meg, hogy repült a svéd! Utód még nincs, a segédedző vezeti a csapatot a norvégok ellen.
  • Isthy
    Bő 2 órával a beírásom után el is kezdtek szállingózni róla a hírek és már röpködnek is a nevek azóta. Persze hivatalosan még semmi nincs megerősítve.
  • Isthy
    Hajdú 3 hónappal a vb előtt magára hagyta a csapatát, akik utána Vovával világbajnokok lettek. Most meg olyanokat hallani, hogy ismét ő lesz a juniorok szövetségi edzője. Mi van? Most akkor Jánosunk egészségügyileg hirtelen rendbe jött? Már újra való neki a poszt? Na ezt kötve hiszem... De ha ez így lesz, akkor mind a szövetség, mind Jolly Joker Jánosunk elmehet oda, ahová gondolom...
  • primavis

Még nem dőlt el, de érik.
  • Isthy
    A bajnokságban kikaptak a Valceatól, most meg a németektől a BL-ben. Lesz új edző?
  • primavis
    Mást játszottak mint egész évben eddig!
  • primavis
    Az első félideji felzárkózás Klivinyi hibáinak volt köszönhető. Nagyon nem ment neki a játék, de Hornyák sem csillogott. Átlövés alig volt a Fradi részéről.
  • primavis
    A másik németek (Bietingheim) viszont végig vezetve megverték a bukarestieket! (30-28 ) Ez a legkiegyenlítetebb csoport a négy közül!
  • Isthy
    Grat a Picknek!
    A szegediek majdnem másolták a Fradit. Az első félidőben 13-8-ról lett 15-14 a félidő végére. A másodikban meg 27-21-rúl lett 30-28 a végeredmény. Azért a szegedieknek nem volt annyira meredek a végjáték, mert a németek 2 gólnál közelebb sosem voltak.
  • Isthy
    A Fradi simán nyerhette volna a meccset a norvégok ellen, végül éppen hogy 1 gólos győzelem sikeredett. Mindkét félidőben volt egy komoly hullámvölgyük, emiatt lett ilyen szoros az eredmény. Az első félidőben a végjátékban, amikor 17-10 után zsinórban kaptak 4 gólt a szünetig. A másodikban pedig 23-19 után zsinórban 5 kapott gól és így nagyon kellett küzdeniük a végén a győzelemért. Két ilyen mélypont komolyabb csapat ellen végzetes következményekkel fog járni, ezeket valahogyan ki kell majd a jövőben küszöbölniük.
  • Gabess8
    A tegnap kezdet valóban bizakodásra ad okot, de azért az várjunk még...
  • Isthy
    Mindkettő legvégén egy-egy Mikler bravúr jelentette a győzelmet és a plusz 1-1 pontot.

Az EHF kupában a nőknél a siófokiak nagyon simán nyertek Vácott és mi is ugyanígy Svájcban. Elmondhatjuk, hogy mindkét párharcban eldőlt a továbbjutás. Azután meg a következő fordulóban majd játszhatnak egymással...
  • primavis
    Látszik a váltás, Vranjes után két győzelem idegenben, hajtás, jó védekezés. Ma a májusi FF győztes ellen!
  • Gabess8
    Az gondolom itt más sokan sokszor leírtunk, hogy az MKSZ nem biztos hogy tudja hogy mit csinál és mit akar....szerintem ez most is fenn áll.
  • Gabess8
    Megvolt a kötelező marketing duma, a többi majd eldől.
  • Isthy
    A férfi kapitány jelöltekről
  • Isthy
    Az új veszprémi edző

David Davis 1+1 évre. Esélyes, hogy visszatér a spanyolos játékmód.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.10.09. 18:50:35
  • primavis
    Kezd visszajönni a régi Veszprém! A NS idióta kommentelői persze megint nem látják a fától az erdőt! A végig hazai pályát fújó portugálok az utolsó másodpercekre is hozták magukat. Szerencsére a hetest kivédte Mikler! (29-28 Bresztben a Veszprémnek).
  • primavis
    A válogatottól is menesztették Vranjest!
  • Isthy
    A veszprémi vezérkarban komoly problémák vannak már egy ideje. HCS-t elküldték, azóta "egyesek játszótere" lett a klub, nem csoda hogy így állnak.
  • Isthy
    Még azt sem tudják pontosan milyen beavatkozás szükséges, így a rehab idejéről sem lehet fogalmunk.
  • Gabess8
    Én inkább arra lennénk kíváncsi hogy a veszprémi vezérkar tudja e hogy mit csinál az utóbbi időszakban...??? Nevezetesen mikor szakembert választanak és célokat fogalmaznak meg, avagy fordítva...
  • primavis
    Kérdés, hogy vissza tud -e térni a jövő év edlején? DE az ETO-nak gondolkodnia kell, hogy honnan szereznek egy másik balkezes átlövőt helyette.
  • primavis
    A Veszprém menesztette Vranjest! Kérdés, hogy mi lesz a válogatottal?
  • Isthy
    Nagyon durva ami vele történik, már 8 műtét a két térdén...
  • smith09 #60955
    Este olvastam, hogy Nora Mork térdét újra műteni kell, és nem térhet vissza.
    Sajnálom, nagyon mielőbbi jobbulást innen is !!
  • primavis
    DE az is lehet, hogy Vranjest nem bírják hazai élményeik alapján!
  • primavis
    Nem láttam a meccset, újabban megkimélem magam a Vranjes -féle kézilabdától! Miért akar olyant játszatni, amire a csapata nem képes?
    Ez a két német bíró határozottan nem kedveli a magyar csapatokat, láttam már máskor is őket bíráskodni.
  • Isthy
    Köszi!
    A tegnapi nem a mi napunk volt. Kikapott a női válogatott és a Veszprém is. Egyiket sem láttam, de ahogy olvasom Veszprémben a két német spori nem vált a hazaiak kedvencévé. Tényleg ennyire durva volt a Veszprém és ennyire kíméletes a Vardar, hogy 8-2-es kiállítási arány jött ki belőle?
  • primavis
    Gyenge első 20 perc után (vezettek pár góllal végig a hegyiek), utolsó 5 percre felébredt a csapat Birónak, Kazainak, Tóthnak és Orbánnak köszönhetően. Kiss, Lukács, Kovács és Kovacsics feltűnően gyenge teljesitménye után és átvette vezetést. A második félidőben bár az utolsó tíz percig szoros volt az eredmény, a vége megint a mieinknek jött ki jobban.Kovács némileg feljavult, a többiek változóan teljesítettek, bár Háfrának, Hornyáknak voltak jó megmozdulásai is.
    Az eddigi meccsekhez képest jóval gyorsabban ment a támadás a fal előtt is, ebből elég sok eladott labda is lett.
  • Isthy
    Csak az utolsó 2 percet láttam a 29-25-ös győzelemből. Aki látta a meccset írhatna róla pár sort.
  • Isthy
    A női válogatott felkészülési hét végén két meccs lesz Montenegróval. Az első ma 17:30-tól, a második holnap 15:30-tól. A mait az M4 adja élőben.
  • Isthy
    Nagyjából így van. Elvileg lehet sok magyarral is jó klubot csinálni, ezt a Fradi most nagyjából meg is valósítja. De valóban nincs több csapatra való nemzetközi szintet képviselő magyar játékosunk. Ez pozitív irányba változhat, elnézve az utánpótlás nyári szereplését. De ez még 6-8 év, mire megvalósulhat.
  • Isthy
    Akikre a jövőben figyelni érdemes

EHF válogatás, köztük több magyar tehetséggel.
  • Gabess8
    Egy dologban sajnos igaza van. Amennyiben az adott klubnál eldöntötték a tulajdonosok hogy top klubbot akarnak, tehát nyerni és nyeri, az magyar játékosokkal nem lehet jelenleg és szerintem még pár évig megcsinálni.
  • primavis
    Nesze semmi fogd meg jól! Nem sok fiatal magyar játékosról tudok, akinek bejött volna a külföldi légióskodás. Olyanról meg egyáltalán, aki ott nőtt volna fel nemzetközileg is elismert szintre és hasznára volt a válogatottnak is. . Aki a válogatottban jól teljesített, az itthon vált húzóemberré, persze ha megkapta hozzá a lehetőséget. Azt hogy a Siófokon is lesznek magyar játékosok, azt kétlem, mivel ki fog odamenni koptatni a kispadot válogatottként (ha meg nem az a szint, akkor oda sem veszik!). .