Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A mi csoportunk:
Magyar-Spanyol-Holland-Horvát
A D csoport:
Norvég-Román-Német-Cseh
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.06.12. 12:26:14
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha valaki azt mondja nekem a meccs előtt, hogy 5-el nyerünk a szlovénoknál kinevettem volna. Ez egy nagyon szép győzelem volt. Átvészeltük a rengeteg kiállítást, védekezésben és a kapuban is sokkal jobbak voltunk. Leginkább ennek köszönhető ez a szép eredmény. Vujovics szerencsére többet foglalkozott a bírókkal a meccs záró 10 percében, mint a csapatával (pedig 12 perccel a vége előtt a kiállítási arány 11-6 volt a mi kárunkra, megkapták a szlovénok az előnyöket, de nem tudtak élni vele). Ebben az időszakban sikerült is egy 5-0-ás szériát csinálni a mivel eldöntöttük a meccset. A legvégén az az egy szlovén gól csak egy szépségtapasz volt, remélem nem lesz majd jelentősége.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy beszámoló
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért ha a szivünkre tesszük a kezünket akkor el kell ismerni, a hollandok reálisan jobbak mint mi, főleg egy tornát tekintve.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ott is olyan szabályokkal számolják ki helyezéseket aminek a realitáshoz sok köze nincs.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.06.07. 10:35:14
DUNAFERR FOREVER!!!
Abban biztos vagyok, hogy a bajnoki cím nem lesz kitűzött cél.
"Most sem szeretnék itt szájkaratézni, egyértelmű célunk, hogy a Bajnokok Ligáját érő helyezést megszerezzünk, az előző években inkább óvatos voltam, de most én is azt gondolom, hogy reális a veszély.”
Úgy látom senkinek nem tűnt fel ez a mondat. A 2018/19-es idényben a BL-t érő helyezés az a bajnoki cím (ez tehát az egyértelmű cél???). Ugyanis 2019/20-tól már csak egy csapatot indíthat minden ország a BL-ben. Lehet majd szabad kártyát kérni egy másik csapatnak is, amiről majd az EHF dönt, hogy mely csapatok kaphatják.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet reális a veszély, de azt gondolom a Fradi megoldja az ezüstérmet. Nálam még mindig ők az esélyesebek rá, mint a Siófok és főleg az Érd.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az első kalapba kerültünk, megkaptuk a hollandok helyét. Viszont velük biztosan egy csoportban (C jelű négyes) leszünk és ráadásul a norvégok ágán (C-D ág).
DUNAFERR FOREVER!!!
Elvileg a második kalapba kerülünk, de így is lehet egészen brutális csoportunk (pl. norvég, magyar, orosz és lengyel).
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok kit kapunk majd a sorsoláson.
Elvileg ez jó pozíció. Meglátjuk, mit jelent valójában. Azt pedig majd később, mire jut a gárda Rasmussen módszereivel. Néha nehéz érteni őt, de tény, ő van több infó birtokában...Reméljük, eredményes lesz.
Kiváncsi vagyok a sorsolásra így, hogy csoportelsők lettünk!
DUNAFERR FOREVER!!!
A fradiban talán van is ilyen, de őket odaigazolni szerintem nehéz lenne. V Kristiansenre most lehetőség, megkellett ragadni, jövőben ők nagyon jók lesznek Hansennel együtt szerintem.
Az audi se azért adja nekik a pénzt, hogy évek múlva csak csak történik valami, hanem hogy minden évben az ő lofójuk szereplen a final four ban és talán ez érthető is.
Ez egy nagyon szép eredmény az idény eseményeinek tükrében, ezzel a kerettel. Felülmúlták az előzetes várakozásaimat, nagyon örülök, hogy így történt.
A győrieknek jár a gratuláció a bajnoki címhez, az eszement versenyfutásból a legvégén ők jöttek ki jobban.
DUNAFERR FOREVER!!!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekünk sikerült a minimális célkitűzést megvalósítani Vácott, hogy a 4. helyet megszerezhessük (bár a meccsen szinte végig mi vezzettünk, de sajnos a végére a fáradtság a kevés csere miatt kiütközött a játékunkon, így a győzelem nem sikerült). Szerdán ezt hazai pályán érvényesíteni is kell és akkor elégedettek lehetünk az idei idénnyel.
DUNAFERR FOREVER!!!
A bajnoki döntő 4 félidejéből 3-ban sokkal jobbak voltak, így megérdemelt a sikerük. Abban az egyben azonban majdnem elrontották az egészet, de végül 1 gólt sikerült megőrizniük.
A veszprémiek játéka az egész idényben nem volt olyan amit a szurkolók elvárhattak, ennek meg is lett az "eredménye" a bajnokságban és a BL-ben is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkor nagyon optimista voltál, mert ilyen év után én nem nagyon számítottam BL győzelemre. Már az elődöntő is kisebb bravúrnak számított nálam, de talán az még várható volt. De a 2 nap alatti második meccs, ilyen csonka kerettel és fáradtan, sztem nagyon nagy bravúr volt.
Amit korábban írtam az szó szerint értendő, hiszen sem a férfiaknál, sem a nőknél nem volt még címvédés mióta Final Four van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a BL-győzelemhez, kicsit biztosabb sikerre számítottam.
Cvijicssel kapcsolatban meg messze a legkomolyabban rá figyelő páros az ikrek, most sem értékelték az alakításait. Rengeteget fújtak ellene és jogosan, semmilyen más bírópáros nincs amelyik ennek a mondjuk legalább a felét befújja ellene.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ilyen év után, 3 sérültjük nélkül, 2 nap alatt 2 kemény meccset játszva, végül hosszabbításban nyerni, nem semmi! <#eljen>#eljen>
A jó első negyedóra után jött egy rossz második, közte 11 perces gólcsenddel, így nem sikerült előnnyel menni a szünet re. Ráadásul egyből egy 7 perces gólcsend megint a 2. félidő elején, nem ígért sokat a halovány támadójáték. Szerencsére utána sikerült javítani elöl, így jött az egyenlítés és a szoros meccs egészen a végéig. Hatalmasat küzdöttek a játékosok a mezőnyben, nagy gratula nekik. Mert azért ismerjük el, a kapuból nem sok segítséget kaptak a 2. játékrészben. Grisbo védett egy büntetőt, azon kívül nem találkozott a labdával a 30 perc során. A másik oldalon Leynaud végig bőven 40 % felett védett a meccsen, így komoly bravúr volt döntetlenre menteni a meccset a csapatnak. Már a 2. félidő közepén kapus tkellett volna cserélni, ha másért nem, hogy Grimsbo pihenjen és utána lehet jobban jött volna vissza. Mi már itt követltük a képernyő előtt, hogy cseréljen már Martin. Görbe is elfáradt a szünet után, sorban kaptuk róla a gólokat, Joka szépen kihasználta a hibáit. Oftedal nagyon nem találta magát, mindezen problémák ellenére sikerült hosszabbításra menteni a mérkőzést. A hosszabbításban Amorim brutális parádét mutatott be, Bódi is hozzátett és a végén a legalább az utolsó 5 percre becserélt Kiss Éva is bizonyította, hogy helye lett volna a pályán már korábban is. A legvégén ő tette fel a pontot az i-re egy komoly ziccervédéssel.
Mondhatjuk, a történelem ismételte önmagát, tavaly szinte ugyanez volt. 26-20-as győzelem az elődöntőben, majd hosszabbításos győzelem a Vardar ellen a döntőben. Azonban az idei sokkal nagyobb eredmény, hiszen rengeteg problémát hozó év végén sikerült nyerniük.
Még egyszer, hatalmas gratuláció nekik a BL győzelemhez, ezzel történelmet írtak. Mert ne feledjük, a Final Fourok történetében ez volt az első címvédés.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratula a Győrnek s örülök hogy nem látjuk többet ezt a Vardart! Kiváncsi vagyok, hogy a fél csapat mit művel majd Bukarestben?
Második félidő utolsó 3 percétől néztem, de a pulzusom egyből felment. Mit játszottak, hihetetlen. Amorim a végén. huh
Grat az ETO nak ! 😊 <#worship>#worship>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
DUNAFERR FOREVER!!!