Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Bár ennyire nem láthattam, földi halandóként, a színfalak mögé, hasonló érzéseim voltak, annakidején nekem is.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Akkor "hajrá csajok!" <#eljen>#eljen>
Valóban nehéz megmondani, hogy mire lesz képes ez a csapat, a szintén nehezen megítélhetõ, átalakuló mezõnyben - ilyen felkészülés után.
Reméljük a legjobbakat.
Ebbõl kiderül, hogy a francia ikerpár valszeg fog nekünk meccset vezetni. Remélem ugyanúgy, ahogy a KEK döntõn Viborgban. A két lett, akik Dabason a Larvikot megmentették, szerencsére a másik ágra került. Viszont a két szerb hölgy, akik nem a mi barátaink, a mi águnkon van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy olvasom sajnos elég sokan megint nagy elvárást fogalmaznak meg a csapattal szemben. Azután meg majd elmondják õket mindennek, ha nem úgy alakul...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennek ellenére nagyon fontos a csapatok játékban tartása, így csak helyeselni tudom ezeket a találkozókat.<#eljen>#eljen>
Egyébként úgy látom, hogy a Halas elleni kupameccsre 22-én du. 5-kor kerül sor. Bár nem az ETO-t kaptuk még ebben a körben, de hagyományosan nem könnyû ellenfél jön megint.<#schmoll2>#schmoll2>
(Mint tudjuk, sajnos, 2 játékosunk édesapja eltávozott közülünk. Nyugodjék békében.<#sir>#sir>
Szomorúan olvastam beírásokban, hogy Paula édesapja szintén elment. Neki is együttérzésem, a távolból is. <#shakehead>#shakehead>)
Dunaújvárosi KKA-Fehérvár KC 27-22 (13-8)
Szép volt csajok! <#taps>#taps> Ezzel majd kiegyeznék a bajnokin is <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A gyõzelem sikerült ezért jár a gratuláció! <#eljen>#eljen>
Az elsõ félidõ nagyon rendben volt, de sajnos a szünet után a végjátékra felzárkóztak a horvátok és végül 3 gólon belülre kerültek. Nagy kár, mert így az egymás elleni összevetés - ha szükség lesz rá - már nekik lesz kedvezõ. Hihetetlen számomra, hogy a szegediek mennyire nem játsszák meg a szélsõiket...
Celje-MKB Veszprém 19-24 (9-11)
Grat a veszprémieknek! <#taps>#taps>
Ez egy nagyon fontos lépés volt a csoportgyõzelem felé vezetõ úton. Az eleje még döcögött, de 10 perc után összekapták magukat és megfordították az állást a szünetre. A 2. félidõben nem volt igazán veszélyben a gyõzelmük, végig vezetve szépen lehozták a meccset.
A két dán spori nem volt a barátunk, különösen az elsõ félidõben. Sokat megtehettek a hazaiak ezen a mérkõzésen...
DUNAFERR FOREVER!!!
Két gyõzelem mellett mindössze a korosztályos világbajnok Dániától szenvedett egy gólos vereséget a magyar nõi juniorválogatott Lengyelországban, így Hajdu János együttese a vb-bronzérmes Norvégiát megelõzve a második helyen végzett. A viadal legjobb játékosának a váci Ivanics Dórát választották.
Nõi U18-as felkészülési torna, Lengyelország, Szczyrk:
Eredmények:
Lengyelország-Dánia 23-32
Magyarország-Norvégia 28-27
Magyarország-Dánia 25-26
Lengyelország-Norvégia 28-34
Dánia-Norvégia 33-26
Lengyelország-Magyarország 22-30
A torna végeredménye:
1. Dánia 6 p, 2. Magyarország 4 p, 3. Norvégia 2 p, 4. Lengyelország 0 p (23-32)
Pick Szeged - HC Croatia Osiguranje Zagreb (horvát)
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport - Szeged
2012.12.01. szombat 17:15 DigiSport1
Celje Pivovarna Lasko (szlovén) - MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport - Celje
2012.12.01. szombat 19:00 DigiSport1
Egy kis plusz "csemege" annak, akit érdekel:
THW Kiel (német) - Atletico Madrid (spanyol)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport - Kiel
2012.12.02. vasárnap 17:15 DigiSport2
DUNAFERR FOREVER!!!
17 órától a Pick-Szeged a Zagreb ellen vív sorsdöntõ csatát (gyõzelem esetén elõz, és a 4. helyre jön fel a Skaliczki-csapat),
a Veszprém pedig 19 órakor Celjében lép pályára, ahol a százszázalékos mérleg, és a csoportelsõség a tét.
Mindkét találkozót élõben közvetíti a Digisport1!
DUNAFERR FOREVER!!!
Amennyiben a magyarok továbbjutnak a csoportból, akkor dönthetnek Cifra benevezésérõl.
http://goo.gl/gd6Zi5
A végén fel vannak sorolva azok az országok, ahol licensz korlátozás van és Magyarország nincs köztük. Ez az ami itt számít, nálunk lehet nézni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elnökség hivatalos elvárása az 1-6. hely megszerzése illetve a 8 közé jutás. Mondhatnánk a szokásos, de azért sztem ezt elérni elég kemény menet lesz... Nagyon kíváncsian várom ezt az EB-t.
Jó lenne, ha a két sérültünk teljesen rendbe jönne, akkor talán lesz rá nagyobb esély.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyar kupa sorsolás, Év legjobbja...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Semmit nem láttam tornából, így nem tudok véleményt írni. Remélem a csapatnak és a szakmai stábnak sikeresen szolgálta a felkészülését az EB-re.
DUNAFERR FOREVER!!!
HOLLANDIA-MAGYARORSZÁG 22-29 - végeredmény
Tornagyõztes a magyar válogatott!!!
Szerintem 9,30, magyar idõ szerint, a döntõ idõpontja.
Ezt ebbõl gondolom:
"25.11.2012 - четвертий ігровий день
10:30 Фінал Голландія - Угорщина"
Valamint a másik oldalon megjelenõ "videó" jelzésbõl:
Majd meglátjuk. Vagy nem, de az biztos. <#kacsint>#kacsint>
Amikor bekapcsolódtam, éppen az ukránok vezettek, aztán sikerült fordítani. Ahogy kivettem, a sorcserés megoldást választotta ma a szakvezetés. Igazából túl sok izgalom nem volt, az ukránok nagy ellenállást nem tanúsítottak. Aki kimondottan tetszett, az Klivinyi Kinga volt. Õt megint úgy láttam játszani, ahogy tehetsége alapján elvárom tõle. A szélekre megint nem ment elég labda, talán a jobbszél kicsivel több figyelmet kapott a társaktól. Szerintem ma Vincze Meli sem volt rossz, különösen az elõzményekhez képest.
A szakvezetõk remélhetõleg többet láttak ebbõl a meccsbõl, számomra a Pannon kupák "hangulatát" idézte...Mondjuk elsõ meccs volt a sorozatban.
Sanela pénzébõl tudnánk akár két játékost is szerezni, mert nem kevés pénzért volt itt. Persze nem könnyû dolog ez ebben az idõszakban, de dolgozni kell a legjobb megoldáson.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az eredmény sima gyõzelmet mutat. Aki látta, írna a részletekrõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
"Szükség is van a fiatalokra, fõleg miután Zácsik Szandra kiesett. Mikor térhet vissza a sérült játékos?
Szerintem legközelebb jövõ szeptemberben fog játszani.
Hogyan tudják pótolni?
Nem fogjuk tudni pótolni. Nem lehet.
Egy téli igazolással sem?
Nem igazolunk a helyére senkit."
Ezzel asszem végleg lezárt minden pletykát.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, sokszor az volt a véleményem még nekem is, aki szinte mindig a kapusok pártján áll, hogy inkább védene valamelyik junior kapus, de Kiss Szilárd idejében Pisák Reni is meghálálta a bizalmat...
Igazolni kellene, ahogy Isthy írja, viszont nem könnyû dolog ez akkor, amikor szezon közben vagyunk, valamint nagyon fontos megtalálni az ár-érték arányt.
Az, hogy miért történt így, nem tudom megfejteni. (Bár, mint megírtam máshol, pl. nem tartom szerencsésnek, hogy a kapusedzõ nincs ott a meccseken.) Mert ennyi idõ alatt, azzal a tehetséggel és rutinnal, ami neki volt, véleményem szerint formába kellett volna lendülnie, még akkor is, ha voltak esetleg hátráltató körülmények.
Szerintem egyébként voltak még jó periódusai, pl. mindjárt a Kohász kupán, a Siófok ellen. Fehérváron is, az elsõ félidõben. Nem értem, ebbõl miért nem tudott építkezni.
Mindenesetre szorítok neki, mert egyébként egy nagyon szimpatikus ember, hogy legalább hazai környezetben magára találjon.
Örülök, természetesen, az újabb igazolásnak. Szerintem Rádl Timi a Fehérvárban méltatlanul kevés lehetõséget kapott, talán ez is a váltás oka. (Inkább ezt tartom valószínûnek, másokkal szemben.)
Egyetértek azzal amit mondott, mind az elmúlt meccsek, mind a tavaszi esélyek tekintetében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos Sanela a Fradi meccs kivételével nem sokat tett hozzá, jogos a döntés. Timi remélem gyorsan beilleszkedik a csapatba, szükség lesz rá. A felszabaduló fizetésbõl remélem telik egy kapusra és egy lövõre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elgondolkodtató cikk, és nem mondom, hogy mindenben egyet értek. Szerintem nem lehet kis pénzbõl jó csapatot csinálni (persze min a mérték, nálam 1 millió euró már az), és az is látszik, hogy sztár csapatot sem érdemes itthon csinálni, úgy sem nyer semmit (Gyõr, Veszprém).
Szerintem azt az utat kellene követni amit a Fradi is csinál, egy két sztárral szívvel összerakni egy csapatot. Persze ehhez olyan tulajdonosi háttér szükséges amelyik nem lenyúlja a pénzt, illetve nem csak tisztításra használja a lóvét, (fradi foci bl fõtábla, Dunaferr...)
De szerintem az sem valós, hogy egy 1-3 millió eurót egy közepesen jól menõ cég rá tud áldozni a sportra. Kevés ilyen cég van szerintem.