Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na minden jól alakult! Szerintem jó, ha nyer a montnegró mert akkor a románok és oroszok egy ponton maradnak!
köszi! remélem én is, hogy a második félidõben a románok szokás szerint leülnek....egy újabb döntetlenig.
A németek meg nagyon sokat hibáznak ma is.
A németek meg nagyon sokat hibáznak ma is.
Pedig jó lenne, ha a németek összekapnák magukat és nyernének. Nem szeretném csütörtökön azt mondani, hogy a Kiss Éva "alakítása" miatti horvátok elleni pontvesztés az elõdöntõnkbe került...
DUNAFERR FOREVER!!!
Itt nézheted, én is ezen nézem. Remélem döntetlen lesz vagy a románok nyernek. Ne legyen 4 pontos csapat abból a csoportból.
DUNAFERR FOREVER!!!
lehet nézni a neten valahol a román-montenegró meccset?
Magyarország-Spanyolország 32-31 (17-14) <#taps>#taps>
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#eljen>#eljen>
A szünet után jól kezdtünk és még növeltük is az elõnyt. A spanyolok végig futottak az eredmény után és igazából esélyük sem volt a gyõzelemre. 3,5 perccel a vége elõtt 4 volt közte és a végjátékban csak közelebb jönni tudtak a spanyolok.
Tomori ismét klasszis teljesítményt nyújtott, de mindenki hozzátette a magáét.
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#eljen>#eljen>
A szünet után jól kezdtünk és még növeltük is az elõnyt. A spanyolok végig futottak az eredmény után és igazából esélyük sem volt a gyõzelemre. 3,5 perccel a vége elõtt 4 volt közte és a végjátékban csak közelebb jönni tudtak a spanyolok.
Tomori ismét klasszis teljesítményt nyújtott, de mindenki hozzátette a magáét.
DUNAFERR FOREVER!!!
no ez nem volt semmi! 32-31! Gratula!
17-14 ide a félidõ
Kiválóan kezdtük a meccset elöl és hátul is. A félidõ közepétõl sajnos a védekezés visszaesett, Piros kihagyott 3 ziccert és kiegyenlítettek a spanyolok. Szerencsére a végjátékban ismét jobbak voltunk elöl és hátul is, így 3 gólos elõnnyel vonulhattunk a szünetre. Eddig nagyon szépen megoldottuk a spanyolok védekezése elleni játékot, nem szoktak õk 17 gólt kapni egy félidõ alatt.
Kiválóan kezdtük a meccset elöl és hátul is. A félidõ közepétõl sajnos a védekezés visszaesett, Piros kihagyott 3 ziccert és kiegyenlítettek a spanyolok. Szerencsére a végjátékban ismét jobbak voltunk elöl és hátul is, így 3 gólos elõnnyel vonulhattunk a szünetre. Eddig nagyon szépen megoldottuk a spanyolok védekezése elleni játékot, nem szoktak õk 17 gólt kapni egy félidõ alatt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze, nem is egyértelmû horvát diadalmenetet jósolok, csak úgy gondolom, hogy ha ez a faktor dönt, lélekben, fejben erõsebbek lehetnek a horvátok.
szurkolói helyzetkép Újvidékrõl, ultrasliberi: Botrányos szervezés Újvidéken - Sajnos a szervezõk alaposan alulmúlják a januárban saját maguk által magasra rakott mércét.
A mai tv-s menü:
Magyarország-Spanyolország 18:15 (m2)
Oroszország-Izland 18:05 (Sport2)
Horvátország-Németország 20:15 (Sport2)
Ahogy hétfõn elmélkedtem róla, úgy ma be is jött az amit sejtettem: megkaptuk mára a 2 szerb hölgyet, akik eddig nem nagyon voltak a barátaink sem Fradi, sem válogatott meccsen.
Magyarország-Spanyolország 18:15 (m2)
Oroszország-Izland 18:05 (Sport2)
Horvátország-Németország 20:15 (Sport2)
Ahogy hétfõn elmélkedtem róla, úgy ma be is jött az amit sejtettem: megkaptuk mára a 2 szerb hölgyet, akik eddig nem nagyon voltak a barátaink sem Fradi, sem válogatott meccsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mit tilos az Eb-re vinni?
A szerbiai Európa-bajnokság szervezõi felhívták valamennyi Újvidékre érkezõ magyar szurkoló figyelmét, hogy a csarnokba szigorúan tilos fémpénzt, öngyújtót, tollat, rúzst, szájfényt, kulcscsomót és minden nehezebb, eldobható tárgyat bevinni. A biztonsági õrök a bejáratnál elkobozzák a tiltott tárgyakat.
A szigorított beléptetést a szervezõk a januári, szintén szerbiai fér
fi Európa-bajnokságon történtekkel indokolják, amikor a szerb-horvát elõdöntõn szerb szurkolók fémpénzzel dobták szemen saját játékosukat, Zsarko Sesumot. A szigor azonban nem mindig indokolt, a magyar-horvát mérkõzés elõtt például a találkozóra tanulmányútra érkezõ magyar edzõcsoporttól vették el tollaikat, így a szakemberek nem tudtak jegyzetelni a csarnokban.
A szerbiai Európa-bajnokság szervezõi felhívták valamennyi Újvidékre érkezõ magyar szurkoló figyelmét, hogy a csarnokba szigorúan tilos fémpénzt, öngyújtót, tollat, rúzst, szájfényt, kulcscsomót és minden nehezebb, eldobható tárgyat bevinni. A biztonsági õrök a bejáratnál elkobozzák a tiltott tárgyakat.
A szigorított beléptetést a szervezõk a januári, szintén szerbiai fér
fi Európa-bajnokságon történtekkel indokolják, amikor a szerb-horvát elõdöntõn szerb szurkolók fémpénzzel dobták szemen saját játékosukat, Zsarko Sesumot. A szigor azonban nem mindig indokolt, a magyar-horvát mérkõzés elõtt például a találkozóra tanulmányútra érkezõ magyar edzõcsoporttól vették el tollaikat, így a szakemberek nem tudtak jegyzetelni a csarnokban.
Naja! Sztem Sullandot sokan szeretnék hasonlóan megszabadítani a ruhadarabjaitól <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
Ettõl függetlenül ez nagyon sportszerûtlen dolog. Persze Prokopétól még messze van, de akkor is.
Ettõl függetlenül ez nagyon sportszerûtlen dolog. Persze Prokopétól még messze van, de akkor is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért a horvátokon eddig nem volt teher az EB-n, most erre a németek elleni meccsre már lesz rajtuk is nyomás. Ezt se hagyd figyelmen kívül, meglátjuk, hogy ezzel mit kezdenek majd.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fejlõdtek kedd óta és lesz még legalább 4 meccsük, hogy elfogadhatóbb és összeszokottabb legyen a játékuk. A védekezés a szünet után már jó volt és elöl is voltak hosszabb lefolyású támadások amelyeknek végén szépen megtaláltuk a beállót és a szélsõt is. Jó útra kerültek, reméljük ezen is maradnak.
A klasszikus szerint is nem az elején kell jól játszani hanem a végén <#wink>#wink> Ez igaz egy meccsen belül is - ezt tegnap láthattuk - és egy tornán belül is. Egyetlen csapat sem érkezik úgy a felkészülésbõl, hogy rendben vannak. A múltban ezt már sokszor láthattuk az oroszoknál és a norvégoknál is.
A padról történõ támogatás meg Beától jött, ahogy ezt KEB beismerte. Na errõl lehetne egy szép kis esszét kerekíteni KEB-bel kapcsolatban, de most inkább kihagynám <#ravasz1>#ravasz1>
A klasszikus szerint is nem az elején kell jól játszani hanem a végén <#wink>#wink> Ez igaz egy meccsen belül is - ezt tegnap láthattuk - és egy tornán belül is. Egyetlen csapat sem érkezik úgy a felkészülésbõl, hogy rendben vannak. A múltban ezt már sokszor láthattuk az oroszoknál és a norvégoknál is.
A padról történõ támogatás meg Beától jött, ahogy ezt KEB beismerte. Na errõl lehetne egy szép kis esszét kerekíteni KEB-bel kapcsolatban, de most inkább kihagynám <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Örömteli a tegnapi siker, minden sokkal biztatóbb volt - fõleg ami a második félidõt illeti. Ettõl függetlenül az alább is említett ötletszerû támadásvezetések gondolata bennem is felmerült többször.
Izgalmas lesz a horvát-német meccs, de hiába tûnnek az utóbbiak egy kicsivel erõsebbnek, erõsen félek tõle, az fog dönteni, hogy fejben a horvátok tûnnek erõsebbnek, ennél az utóbbi években különösen rapszodikus germán válogatottnál. Nem is tudom, hogy a 2007-es vb bronzmeccse óta nyertek-e világversenyen komoly ki-ki meccset (ráadásul ott hátrányból kellett felállniuk). A világversenyes kikötéshez is csak azért ragaszkodtam, mert a selejtezõkön az utóbbi idõben rendre megverték egy bizonyos nagy kézilabdanemzet visszafogottan muzsikáló válogatottját.
Izgalmas lesz a horvát-német meccs, de hiába tûnnek az utóbbiak egy kicsivel erõsebbnek, erõsen félek tõle, az fog dönteni, hogy fejben a horvátok tûnnek erõsebbnek, ennél az utóbbi években különösen rapszodikus germán válogatottnál. Nem is tudom, hogy a 2007-es vb bronzmeccse óta nyertek-e világversenyen komoly ki-ki meccset (ráadásul ott hátrányból kellett felállniuk). A világversenyes kikötéshez is csak azért ragaszkodtam, mert a selejtezõkön az utóbbi idõben rendre megverték egy bizonyos nagy kézilabdanemzet visszafogottan muzsikáló válogatottját.
Én meg tudom érteni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A szerb kapitány elemében van a norvégok kárára 😊))
Részemrõl is gratuláció a csapatnak! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Eléggé riadtan gondoltam arra az elsõ percekben, hogy képesek leszünk esetleg még a továbbjutást is elbukni.<#whatever>#whatever>
Szerencsére most végre sikerült igazán csapatként játszani, és nem lett nagy akarásnak nyögés a vége. Hosszú idõ után elõször éreztem úgy, hogy a közös érdek végre a fejekben is felülírta az egyéb szempontokat...
A gyõzelemhez feltétlenül kellett, hogy a padról is megérkezzen a szükséges támogatás. Megmondom õszintén, ebben hittem a legkevésbé.
Hogy ünneprontó legyek kicsit azért: a válogatott játékát most is eléggé ötletszerûnek gondolom. Változatlanul azt gondolom, laikus szurkolóként, hogy alaposabb felkészülésre lenne szükség ahhoz a jelenlegi feltételek mellett, hogy ne csak véletlenszerûen sikerüljön megfelelõ eredményt elérni, elfogadható játékot nyújtani.
Eléggé riadtan gondoltam arra az elsõ percekben, hogy képesek leszünk esetleg még a továbbjutást is elbukni.<#whatever>#whatever>
Szerencsére most végre sikerült igazán csapatként játszani, és nem lett nagy akarásnak nyögés a vége. Hosszú idõ után elõször éreztem úgy, hogy a közös érdek végre a fejekben is felülírta az egyéb szempontokat...
A gyõzelemhez feltétlenül kellett, hogy a padról is megérkezzen a szükséges támogatás. Megmondom õszintén, ebben hittem a legkevésbé.
Hogy ünneprontó legyek kicsit azért: a válogatott játékát most is eléggé ötletszerûnek gondolom. Változatlanul azt gondolom, laikus szurkolóként, hogy alaposabb felkészülésre lenne szükség ahhoz a jelenlegi feltételek mellett, hogy ne csak véletlenszerûen sikerüljön megfelelõ eredményt elérni, elfogadható játékot nyújtani.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A délutániakat már beírtam lentebb, így csak egy maradt ki:
Románia-Izland 22-19 (15-13)
A románok eléggé megküzdöttek az északiakkal.
A másik ágon (A-😎 ma szünnap volt, õk holnap játsszák a 2. fordulót.
Románia-Izland 22-19 (15-13)
A románok eléggé megküzdöttek az északiakkal.
A másik ágon (A-😎 ma szünnap volt, õk holnap játsszák a 2. fordulót.
DUNAFERR FOREVER!!!
a többi eredményt betudná írni valaki? Köszi!
Na igen, volt némi esztétikai különbség a tegnapi Vetési-Mocsai pároshoz képest <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Engedtessék meg, hogy megemlítsem Pádár Ildi nagyon csinos volt ma a stúdióban <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Szamoránsky Piroska: - Szerencsére föl tudtunk állni a horvátok elleni vereséget követõen, a pozitívumokra koncentráltunk. Nem kezdtünk jól, a szünetben arról beszéltünk, hogy határozottabban, a lövõkhöz közelebb állva kell védekeznünk. Ez szünet után sikerült is, így már indításgólokat is tudtunk lõni. Nagyon boldogok vagyunk, reméljük, a mostani meccsel beindul a csapat szekere.

Magyarország-Németország 24-21 (11-14)
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Gyalázatosan kezdtünk, a németek sorra leindítottak minket (1-6). Megint vissza kellett kapaszkodnunk és sikerült harcosan játszva 10-11-re felzárkózni. Sajnos a félidõ vége a németeké lett.
A szünet után szerencsére mi kezdtünk majdnem úgy mint a németek a meccs elején (16-15). Ezután már végig mi vezettünk, a németeknek kellett folyamatosan egyenlíteni. A végjáték most nekünk sikerült jól és egy 3-0-ás etappal zártuk a meccset.
Már sokkal jobb volt a kapusteljesítményünk és a védekezésünk is a szünet után. Ma jobban forgatta a csapatot KEB, Buli jó cserének bizonyult, Piros is feljavult és Görbe is jól vitte a csapatot. Ma mindenki hozzátette a magáét és ez már valahol egy kicsit a csapat közös sikere. Megküzdöttek érte!
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Gyalázatosan kezdtünk, a németek sorra leindítottak minket (1-6). Megint vissza kellett kapaszkodnunk és sikerült harcosan játszva 10-11-re felzárkózni. Sajnos a félidõ vége a németeké lett.
A szünet után szerencsére mi kezdtünk majdnem úgy mint a németek a meccs elején (16-15). Ezután már végig mi vezettünk, a németeknek kellett folyamatosan egyenlíteni. A végjáték most nekünk sikerült jól és egy 3-0-ás etappal zártuk a meccset.
Már sokkal jobb volt a kapusteljesítményünk és a védekezésünk is a szünet után. Ma jobban forgatta a csapatot KEB, Buli jó cserének bizonyult, Piros is feljavult és Görbe is jól vitte a csapatot. Ma mindenki hozzátette a magáét és ez már valahol egy kicsit a csapat közös sikere. Megküzdöttek érte!
DUNAFERR FOREVER!!!
<#eljen>#eljen>végre
Spanyolország-Horvátország 25-21 (13-10)
A horvátok jól tartották magukat egészen a hajráig (21-20), de a vége a spanyoloké volt és behúzták a meccset. Ezzel õk már továbbjutottak, nekünk meg jöhet a németek elleni vizsga a túlélésért.
A horvátok jól tartották magukat egészen a hajráig (21-20), de a vége a spanyoloké volt és behúzták a meccset. Ezzel õk már továbbjutottak, nekünk meg jöhet a németek elleni vizsga a túlélésért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Oroszország-Montenegro 27-30 (14-20)
3-3 után elléptek 7-4-re a montenegróiak. Ezután tartották a 2-3 gólos elõnyt, majd a záró 5 percben lerohanásokkal 6 gólra növelték az elõnyüket. A szünet után tovább nõtt a különbség egészen 9 gólig (43. perc: 27-18). A záró negyedórában kapaszkodtak az oroszok és sikerült feljebb zárkózniuk, de igazából csak kozmetikázni tudtak az eredményen.
3-3 után elléptek 7-4-re a montenegróiak. Ezután tartották a 2-3 gólos elõnyt, majd a záró 5 percben lerohanásokkal 6 gólra növelték az elõnyüket. A szünet után tovább nõtt a különbség egészen 9 gólig (43. perc: 27-18). A záró negyedórában kapaszkodtak az oroszok és sikerült feljebb zárkózniuk, de igazából csak kozmetikázni tudtak az eredményen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Miért volt olyan is mikor elkészült??? Ennyi felkészüléssel nem is lehet, maximum kijön a lépés.
Nekem ez teljesen magyarázkodásnak tûnik, tény engedték a belül védekezést, de nem ezen múlt. Egyértelmûen megleptek bennünket szerintem, nem tudom, hogy a sporik máskor is így fújnak e vagy sem, ha igen készülni kellett volna belõlük, ha nem talán reagálni valahogy. Egyszer egy játékos nekem azt mondta, nem egészen ezekkel a szavakkal, hogy a sporikhoz alkalmazkodni tudni kell...
Maga a stream ment, de nem a meccs volt rajta, hanem egy szöveg hogy hamarosan nézhetõ mûsor következik, vagy valami hasonló. Gondolom otthonról is ugyan ez ment, de aztán nem biztos.
Kösz. Az m2 hivatalos stream itthon se megy vagy csak külföldön?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mai tv-s meccsek:
Spanyolország-Horvátország 18:15 (Sport2)
Izland-Románia 20:15 (Sport2)
Magyarország-Németország 20:15 (m2)
Remélem Zsuzsinak eszébe jut, hogy a 2 francia hölgynél nem szabad megjegyzéseket fûzni az ítéleteikhez. Úgy kell játszania, mint a KEK döntõn Viborgban és remélem a francia ikrek is úgy vezetnek majd. A németekbõl kinézem, hogy ezt tudva provokálni fogják majd.
Spanyolország-Horvátország 18:15 (Sport2)
Izland-Románia 20:15 (Sport2)
Magyarország-Németország 20:15 (m2)
Remélem Zsuzsinak eszébe jut, hogy a 2 francia hölgynél nem szabad megjegyzéseket fûzni az ítéleteikhez. Úgy kell játszania, mint a KEK döntõn Viborgban és remélem a francia ikrek is úgy vezetnek majd. A németekbõl kinézem, hogy ezt tudva provokálni fogják majd.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elsõ napon látottak alapján a horvátok tûnnek a leggyengébb ellenfélnek, számomra legalábbis. Valahogy nem nagyon tudok hinni abban, hogy nagyon jól felkészültünk, akár ellenük, akár az EB-re. Inkább éreztem egy "félkész" csapatnak a miénket. <#szomoru1>#szomoru1>
Valóban nagyot kell javulni, hogy sikerüljön innen továbbjutni. Vajon tudunk-e? Nem csak a pályán...
(Kiss Éva teljesítményéhez annyit tennék hozzá, hogy neki biztosan nem volt zavartalan a felkészülése, mivel nemrég betegséggel küszködött. Ezt követõen a Siófokban sem éreztem azt a magabiztosságot, amit tõle megszoktunk. Bár, sajnos, az egész védekezés gyenge lábakon állt, kapusoktól függetlenül is.)
Valóban nagyot kell javulni, hogy sikerüljön innen továbbjutni. Vajon tudunk-e? Nem csak a pályán...
(Kiss Éva teljesítményéhez annyit tennék hozzá, hogy neki biztosan nem volt zavartalan a felkészülése, mivel nemrég betegséggel küszködött. Ezt követõen a Siófokban sem éreztem azt a magabiztosságot, amit tõle megszoktunk. Bár, sajnos, az egész védekezés gyenge lábakon állt, kapusoktól függetlenül is.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Karl Erik Böhn: - Tudtuk, hogy a horvátoknak sok hiányzójuk van, ennek ellenére nagyon készültünk belõlük, és nagyon reméltük, hogy meg tudjuk õket verni. Sajnos nem sikerült, de ennek csak az egyik oka az, hogy mi nem játszottunk jól. A szokatlan bírói felfogás sem segített nekünk, sõt a játékvezetõk hagyták, hogy a horvátok folyamatosan négy-öt méteren védekezzenek, és helyenként a megengedettnél agresszívabbak is voltak. Mindent meg fogunk tenni, hogy a németek ellen kiköszörüljük a csorbát.
Nõi sportág, bármi megtörténhet egyik pillanatról a másikra <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdekes elképzelés, hogy miután harmatgyenge (se) volt a védekezésünk az elsõ félidõben, két hátul eredendõen gyengébb játékost is fennhagytunk a második elején,a két kettesben. Igaz, aztán próbáltunk Görbiczcel nyitottat védekezni, de annyira nem jött be az sem. A játékvezetés is érdekes volt, miután elhúztak náluk a horvátok, igyekeztek figyelni a statisztikát.
Nem érdemeltünk gyõzelmet, bár talán vereséget sem. Ha spanyolok nyernek holnap - meglepõ lenne, ha nem -, akkor 2 gólos gyõzelem a németek ellen már továbbjutást érne. Bízom benne, hogy mi javulunk, a németek pedig szokás szerint ellõtték már az elsõ meccsen a puskaporukat.
Nem érdemeltünk gyõzelmet, bár talán vereséget sem. Ha spanyolok nyernek holnap - meglepõ lenne, ha nem -, akkor 2 gólos gyõzelem a németek ellen már továbbjutást érne. Bízom benne, hogy mi javulunk, a németek pedig szokás szerint ellõtték már az elsõ meccsen a puskaporukat.