Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek 😊 (bár én gyõzelmet érzek, feketébe is öltöztem 😄)
hajrá csajok! 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Azt várom a csajoktól, hogy ne adják fel egyszer sem, ne adjuk olcsón a bõrünket és játsszunk egy jót. A vereségért nem haragudnék, a gyõzelem nagy bravúr lenne, de egy beszari játékért viszont nagyon morcos lennék.
DUNAFERR FOREVER!!!
Volt már szomszédos országban Európa-bajnok a magyar nõi csapat 😊 Bukarest.
Komoly lesz ez is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tényleg jó dolognak tartom. Szerintem nem vagyok egyedül.😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
a cunder.hu jóvoltából.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Pont ezt írom el, amikor kimondottan bosszant, hogy magukat okosnak, mûveltnek tartó emberkék rendre lespórolják az "n" betût, nem foglalkozva azzal, hogy mik is a szabályok, na és azzal, hogy úgy mást jelent a szó!)
A mai nap legfontosabb híre, szerintem, hogy ezzel a jó szerepléssel egybe a VB-re is kijutottunk. <#eljen>#eljen>
(trollfoci)
DUNAFERR FOREVER!!!
Fordulatos meccs volt. Az elején 10 perc alatt 8-3-ra elmentek a montenegróiak. Majd a spanyolok fordítottak 11-9-re és a félidõre 3 gólos lett az elõnyük. A szünet után 10 perc alatt 5 gólra növelték az elõnyt (20-15), majd onnan fordulat és 21-23 lett a montenegróiaknak újabb 10 perc alatt. A végén már tartották, sõt növelték is a különbséget és nyertek 4 góllal. A spanyolok az utolsó 20 percben szétestek és mindössze 3 gólra voltak képesek.
Ezzel eldõlt, hogy szombaton a norvégokkal játszunk az elõdöntõben. Akkor hát lássuk KEB meglepetését a honfitársainak...<#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, átfutva az írást, nem látom a bizonyítékait ennek a kijelentésnek. Attól, hogy kényszerbõl becserélte KEB Klivinyit, még nincs így...
Még akkor sem, hogy ez a csapat jelenleg - szerintem - erõn felül teljesít, ezen az EB-n. Félek tõle, hogy ez az eredmény megint arra lesz jó, hogy elhitesse velünk, mint a VB-bronz után is, hogy minden nagyon szép...😞
Tanulságos írás:
Triscsuk és Kicsi...
Eb-jegyinformáció!!!
A csütörtöki, Magyarország-Oroszország nõi Eb-középdöntõre még kaphatók a jegyek 8, 12, 22, 45 és 70 eurós áron, ezért a Magyar Kézilabda Szövetség minden szurkolót arra biztat, hogy biztassa a csapatot – Újvidéken erre az Eb-n utoljára van lehetõségünk, és a csapat még csoportelsõ is lehet egy újabb gyõzelemmel.
Jegyvásárlás a Spens Arenában:
Cím: Spens Hall, Sutjeska 2, Novi Sad
Telefon: +381 21 48 82 222
Internetes jegyvásárlás: http://www.ulaznice.co.rs/partners/ehfb2b.asp?NewAction=1&HitID=207715502-0001&LangID=1&EditionID=3&KeyID=%7B6323E7AF-B3E2-483C-BF9D-69780D988F5A%7D&ActionID=10&StepID=1&ConcertID=1932
Jegyinformáció a belgrádi négyes döntõre:
A Magyar Kézilabda Szövetség kérésére az Európa-bajnokság szervezõi a magyar szurkolók számára külön szektorokat tartanak fönn a szombati és vasárnapi belgrádi elõdöntõre és a helyosztóra. A jegyvásárlási lehetõségekrõl az MKSZ folyamatos tájékoztatást ad. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/12/12/ennek_a_kezivalogatottnak_van_jovokepe/
Spanyolország-Montenegro 16:15 (Sport1)
Szerbia-Franciaország 18:10 (Sport1)
Norvégia-Dánia 20:10 (Sport1)
Magyarország-Oroszország 20:15 (m2)
A jegyeink vasárnapra a neten lefoglalva, kifizetve, vasárnap reggel irány Belgrád <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
8 perce
Mese a húslevesrõl és a grízes tésztáról
Hol volt, hol nem volt, de leginkább Újvidéken, egy vírusos gyomorkórság kellõs közepén, amikor is Anita (Görbicz) két napi koplalás (egy kifli, egy banán) után egyszercsak éhesnek érezte magát.
Megtudta mindezt Pisti (Langauf), ennek a csodálotos csapatnak lehetetlent nem ismerõ technikai vezetõje (mindenese, lelke, mókamestere stb...) és már cselekedett is. Addig keresett, kutatott. mígnem talált egy magyar éttermet. Hipp-hopp ott termett, és nem sokkal késõbb már száguldott is vissza (ha nem is paripával, de hófehér rendõrautóval), no meg egy adag húslevessel és grízes tésztával.
Csoda-e, ha Anita ezek után szárnyalt a románok ellen?
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy a biró küldésnél lehetnének figyelemmel például a pánszláv érzelmekre is! Az orosz-spanyolon is nagyon az oroszok felé húzott a horvát birók szíve! Ahogy a cseheké is a horvátok és montenegróiak felé! Kissé sok a véletlenbõl!
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!
Mint hallom (<#kacsint>#kacsint>), a szurkolók táborát erõsíti több magyar edzõ, szakember is. Ez is jól esik a lelkemnek, szerintem a csapatnak is. <#eljen>#eljen>
A cunder.hu tudósítása
DUNAFERR FOREVER!!!
Tény, hogy vehetnék komolyan a durvaságot ebbõl a szempontból is, de ezt elsõsorban a bátrabb kizárásokkal és a durvább, többször jogosan büntetett csapat javára nem kompenzálással lehet elérni. Amíg ezek sincsenek meg, addig az eltiltásnak nincs jelentõsége, akkor sem, ha alapvetõen egyetértek.
Én abban bízom, hogy ezek után kipihent, éhes, MVP-szintet hozó Zsuzsi tér vissza a válogatottba.
Magyarország-Románia 2012.12.11.
Frissítve: 6 perce · Készült: Arena Spens, Novi Sad
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.569811909712080.148431.230888016937806&type=1