Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Az utolsó válasza különösen biztató lehet azon Fradi szurkolók számára, akik közül már többen aggódtak a játékosok hosszabbításai miatt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lunde esetében a focista új pasija miatt nagyobb az esélye a maradásnak. Löke viszont elég kétséges eset... Egyrészt már nincs KEB mint itt tartó tényezõ, másrészt a gyereke õsszel megy iskolába és sztem nagyobb a valószínûsége, hogy inkább norvég iskolában akarja taníttatni. Meg a gyerek apja is Norvégiában van ha jól tudom. Nem lepõdnék meg, ha õ nem hosszabbítana hanem menne vissza a Larvikba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Isthy
Azért én nem varrnám az egészet az Audi nyakába... Sokkal több tényezõ játszik ebben szerepet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ezek sajnos valóban egymásra épülõ okok, ezt az okozatot is vonva maguk után.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nicsak, ismerõsök a nézõtéren <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
KEB tervei

Az a 2 hetes norvégiai felkészülés érdekes elem. Kérdés, hogy az idény végén mennyire lehet eredményes.

DUNAFERR FOREVER!!!

"Ráadásul el sem jutnak saját csapatuk élvonalába...Ez ugyan az õ gondjuk, de a magyar válogatott megfelelõ utánpótlása mégsem."

Nem is fognak, míg nem változik Gyõrben egy két dolog. Nem tudom Gyõrben hány nagyobb illetve közepes cég van, de egy biztos ott a jelenleg szerintem telj hatalommal rendelkezõ, gyakorlatilag idehaza azt csináló Audi amit csak akar. Hiszen a kormány bizalmát is élvezi...,
Az Audit pedig csak egy dolog érdekli, sztárokat a csapatban, hogy nyerjék már meg végre a Bl-t, kitudja mikor sikerül nekik, ha..., pedig itthon van egy másik remek példa is.
kaloz174
Nem is kell visszakérdezned, mert ezek egymásra épülõ okok, sajnos. Valóban mindkettõ igaz. Ezzel együtt nem kellene idõ elõtt kikészíteni a fiatal tehetségeket, mint ami már évek óta tapasztalható egyébként etos vonalon.
Ráadásul el sem jutnak saját csapatuk élvonalába...Ez ugyan az õ gondjuk, de a magyar válogatott megfelelõ utánpótlása mégsem.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Én pedig szintén laikusként, már vissza is kérdezek. A túlzott terheléstõl is lehet, de nem lehet, hogy a fiatal sortolók nem megfelelõ fizikai felkészítésével van a probléma..., mert elnézve egy két mai fiatalt, hát eléggé hiányzik az a bizonyos tesi óra. Persze a mostani minden napi óra is sok.
Én például emlékszem arra mit mondott nekünk a tesi tanár: mi még nem tudjuk milyen fontos a rendszeres testmozgás...
Illetve szerintem még felmerülhet a megfelelõ étkezés is. Az biztos, sokat durvult a sport, és erre nem biztos, hogy a fiatal generáció fel van készítve.
kaloz174
Klivinyi Kinga sérülése
Mielõbbi gyógyulást neki!

kaloz174
Miközben ezeket átgondoltam, késõn vettem észre, hogy nem jól írtam Tóth Harsányi Bori nevét. (Elnézést érte.)
Természetesen kicsit keresgéltem a neten, vele (is) kapcsolatban. Találtam is egy érdekes oldalt, a kézitörténelembõl:
Régen történt...

kaloz174
"veszprémi" hírek
Mint olvasható, egy hozzáfûzött megjegyzésbõl, nem egyértelmûen sikertörténet ez a helyiek szempontjából. (Szerintem egyáltalán nem az, de érdekelne pl. Tóth-Harsányi Bori véleménye.)
Ha a magyar kézilabda utánpótlását nézem, már akkor sem vagyok túlzottan boldog, ha igazak a hírek a fiatal játékosok sorozatos sérülésérõl. Csak felvetném laikusként, hogy nem lehet, hogy ennek oka a túlzott terhelés? (Amirõl több éven keresztül szintén hírek érkeztek, Gyõrbõl, sajnos, számos példával illusztrálva.)
Hol vannak már az akkor hatalmas ígéretként kezelt, szinte megváltóként várt fiatalok? (A többség vagy abbahagyta, vagy továbbállt, jó esetben másik elsõ osztályú csapatba, van, aki mûtétek után. Viszont vannak bõven légiósok...)

kaloz174
Kovacsicz Móni
Tisztelem a kitartásáért, céltudatosságáért, példa lehet minden fiatal sportoló szemében.

Isthy
Szerencsére a lányok nem voltak olyan visszafogottak, mint az én jóslatom <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Békés, boldog új esztendõt kívánok mindenkinek!

kaloz174
Nagyon örült mindenki a gyõzelemnek, ez nagyon fontos volt most, több szempontból.
Viszont nem voltál jó jós. <#nevetes1><#vigyor2><#vigyor2>
Majdnem 10 lett az a +<#eljen>2!
(Igazából a +2-t is elfogadtam volna látatlanba, meccs elõtt.😊)

SomogyiG
Sikerekben és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kivánok!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Köszi viszont kívánom neked Nektek

RIA RIA HUNGARIAAAAAAAAAAAAA

BUÉK!

Breki33

A veszprémi összecsapáson 6 góllal bizonyult jobbnak a nemzeti válogatottunk a szerb csapatnál.
A végeredmény: Magyarország - Szerbia 37-31 (17-18)
A srácok ezzel letudták az idei évet!! Sok szerencsét kívánunk nekik, a 2013-as esztendõhöz!! Köszönjük a rengeteg csodálatos élményt, mérkõzést, gólt és megható pillanatot!! Sosem felejtjük el ezt az évet!!! Elvégre kétszer legyõztük a Franciákat, és még Izlandot is sikerült elkapni!! Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET SRÁCOK!!!
2013-BAN IS VELETEK VAGYUNK!!!
HAJRÁ!!! —
Isthy
Minden fórumtársamnak jó bulizást és - kézi sikerekben is gazdag - Boldog Új Évet Kívánok!!! <#integet2><#pias>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaújvárosi KKA-Siófok KC 37-29 (21-15)

Szép volt csajok! <#taps>

Végre egy olyan meccs, amelyik után elégedettek lehetünk a csapattal. Már az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és 3-1-re, 7-4-re majd 10-5-re vezettünk. Bár voltak kisebb megingásaink a félidõ közepén és közelebb jött a Siófok 2 gólra, de a végjáték ismét jól sikerült és 6 gólos elõnnyel mehettünk a szünetre. Detti vitte a csapatot de többen is eredményesek voltak és Pisák Reninek is volt 3-4 védése.
A szünet után beragadtunk kicsit és 2,5 perc alatt kaptunk 3 gólt, közelebb jöttek a vendégek. Szerencsére ezután újra sikerült visszaállítani a 6 gólos különbséget és folyamatosan növelni is a félidõ második felére. Meglett a közte 10 gól is mindenki nagy örömére. Ebben oroszlánrészt vállalt a kapuba csereként beálló 19 éves Csapó Kyra, aki szebbnél szebb védéseket mutatott be sorozatban. Ha jól számoltam 7 védése volt a 8 kapott gólja mellett (46.6 %) miután beállt. A végjátékban kicsit csökkent az elõny, de ezt igazából senki nem bánta.
Végre volt egy kicsit jobb védekezés és jó kapusteljesítmény is, mindjárt meg is lett az eredménye. Mindenki hozzátette a magáét elöl és hátul is, sikerült a széleket is bevonni eredményesen a játékba. A meccs után tudtam pár szót váltani Bokival, neki is tetszett <#wink>

Csak így tovább! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a képes-videós tudósítást! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem a toborzó eredményesnek bizonyul majd a jövõ szempontjából is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Breki33

Breki33
Nõi kézilabda Magyar Kupa, nyolcaddöntõ. Szekszárdi Fekete Gólyák KC–Gyõri Audi ETO KC 20–40 (9–20).
A cikk a hirdetés után folytatódik

A Gyõr jutott be a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé.

kaloz174
Kézilabda-közvetítések a TV-ben

2012.12.29. 11:40 RTL Klub
Magyarország-Románia
Férfi felkészülési mérkõzés

2012.12.30. 12:10 RTL Klub
Magyarország-Szerbia
Férfi felkészülési mérkõzés

2012.12.30. 18:00 SportKlub
FTC Rail Cargo Hungaria-ÉTV Érdi VSE
Nõi NB I, 10. forduló

Net:
cunder.hu
2012-12-30 15:50
Fehérvár KC - Gyõri Audi ETO KC
Nemzeti Bajnokság I.osztály 10.forduló

Ha minden igaz, a siófoki bajnokik is láthatók lesznek élõben rövidesen.

kaloz174
Helyes! <#kacsint>

Szavazást (handball-planetcom) nyertek a magyar szurkolók: Tomori Zsuzsa végzett az elsõ helyen. Ehhez gratulálok.
Érdekes módon õ is eltöltött fiatal reménységként egy idõt Dunaújvárosban, ahol ma sikeres toborzót tartott az Akadémia. <#eljen>

Breki33
indulok kupamecsre hamarosan jön ide a Gyõr állítólag telt ház várható <#eljen><#pias><#taps>
kaloz174
még nem végleges, de...

kaloz174
Csaszi távozik Veszprémbõl?
Ha a hírnek hinni lehet, Csaszi eligazolt a PSG-be. <#confused><#felkialtas>

Breki33
Énis csatlakoznék utólag

Boldog Névnapot Isten éltessen !

Isthy
Köszönöm!

Ahogy olvastam, az MK meccsen a 7-es lövõ formánk az õszt idézte...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mocsainál már szinte megszokhattuk, hogy képes egyetlen szélsõt vinni világversenyre. Mondjuk eddig általában a másik szél volt az. Elvileg még lehet nevezni 2 plusz játékost a keretbe. IT (ideiglenesen?) lemondta a válogatottságot, Gulyás formája meg elég halovány volt egész õsszel. Jobb lenne ha IT mégis bekerülne a csapatba, mondjuk Krivo helyett.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mindenkinek köszi szépen a karácsonyi köszöntõt!
Remélem és kívánom, hogy mindenkinek jól telik, teljes az ünnep.<#wink>

kaloz174
Köszi szépen a karácsonyi jókívánságot! Viszont kívánom!

Valamint ezúton kívánok nagyon boldog névnapot! <#kacsint>

"Természete az már az emberfiának,
Minden jót kívánni felebarátjának;
Vagy ha nem is mindég - egyszer esztendõben,
Ha érzelme nem fér a teli bendõben."

Breki33
[HUN]FaTaL
Boldog karácsonyt minden kézi rajongónak, topiclakónak és betévedõnek 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
Breki33
Boldog Karácsonyt minden kézi barátnak és az itteni csapatnak !

Isthy
Minden kedves fórumtársamnak Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Csak szerintem kevés, hogy Harsányi az egyedüli jobbszélsõ? Biztos, hogy jobb jobbátlövõt szélsõként játszatni, ha azzal az eggyel valami történik?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
December 27-én Veszprémben megkezdi világbajnoki felkészülését a magyar férfi kézilabda-válogatott.

A válogatott a spanyolországi világbajnokság január 12-i rajtja elõtt öt mérkõzésen gyakorol. A Mocsai-együttes Romániával és Szerbiával találkozik Magyarországon, majd Brnóban Csehországgal és Lengyelországgal méri össze az erejét, végül Szlovákiával csap össze a csehországi Hodoninban.

A MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT BÕ KERETE Kapusok: LISZKAI Szilveszter (Bacau, román), MIKLER Roland (Pick Szeged), TATAI Péter (Pick Szeged)
Jobbszélsõ: HARSÁNYI Gergely (Grundfos Tatabánya)
Jobbátlövõk: ANCSIN Gábor (Pick Szeged), KRIVOKAPICS Milorad (Cimos Koper, szlovén), MOCSAI Tamás (Hannover Burgdorf, német), NAGY László (MKB Veszprém)
Irányítók: CSÁSZÁR Gábor (MKB Veszprém), LÉKAI Máté (Celje, szlovén),
Beállók: SCHUCH Timuzsin (MKB Veszprém), SZÖLLÕSI Szabolcs (Csurgó), ZUBAI Szabolcs (Pick Szeged)
Balátlövõk: GREBENÁR Gábor (Csurgó), NAGY Kornél (Dunkerque, francia), PUTICS Barna (VfL Gummersbach, német)
Balszélsõk: IVÁNCSIK Gergõ (MKB Veszprém), VADKERTI Attila (Pick Szeged)
Szövetségi kapitány: MOCSAI LAJOS
Isthy
Sajnos ezen már nem is csodálkozunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A cím alapján gyanítom sokan elsõre más személyre asszociáltak. Nem vitatkozom, bizony komoly szerepet vállalt a sikeres EB szereplésben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már megint elszaladt a ló szokás szerint a médiában... Persze van jövõképe a válogatottnak, de ahhoz ezután mindenkinek megfelelõen kell dolgoznia a saját portáján. Én inkább a hazai EB és Rió konstellációjában gondolkodnék.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos mivel messze vagyok otthonról így esélytelen a részvételem. Majd gondolom írsz róla a szokott helyen <#wink>
Hajrá csajok!

DUNAFERR FOREVER!!!