61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• banok
    A Győr csoportja nagyon durva. A Bud edzője nyilatkozta, hogy már csak a Kiel meg a Barca hiányzik belőle...
  • primavis
    igen, de ha az ETO nyeri a csoportját, akkor gyengébb ellenfelet kap az elődöntőben!-:)
  • Isthy
    Az ETO így is megoldhatja a csoport elsőséget, sztem meg is fogja. A másik csoport 2 klasszissal gyengébb...
  • smith09 #54970
    Meg is kapták a LArvikot!:-)

Elég kemény csoport lett a Győrnek na.
    A másik picit könnyebb szerintem.
  • Isthy
    BL-ben:

1. csoport:
    Vardar Szkopje
    FC Midtjylland
    Thüringer HC
    IK Savehof

2. csoport:
    Győri Audi ETO KC
    Krim Ljubljana
    HK Larvik
    Buducnost Podgorica

Bejött a lehető legdurvább csoport a győrieknek, amit a #54960-ban vártam. A dánok meg simán bejuthatnak a gyenge másik csoportból az elődöntőbe.
  • Isthy
    Az egyik csapatunk (Érd) véletlenül kimaradt, a teljes lista:

KEK:
    ÉRD–Buxtehude (német)
    FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (HUN)–Tertnes Bergen (norvég)
    Fleury Loiret (francia)–VESZPRÉM BARABÁS DUNATAKARÉK KC
    EHF Kupa:
    FEHÉRVÁR KC–IPRESS CENTER-VÁC

A Fradi és az Érd meg kell hogy oldja (utóbbinak lesz komolyabb feladat), a veszprémieknek nehezebb dolga lesz.
    Az EHF párosítás pedig kétesélyes, egy magyar csapat biztosan lesz a 8 között.
  • Isthy
    Igen, kerülhet és nagy is az esély erre.
  • [HUN]FaTaL
    KEK
    A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
    FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (HUN)–Tertnes Bergen (norvég)
    Fleury Loiret (francia)–VESZPRÉM BARABÁS DUNATAKARÉK KC

EHF-KUPA
    A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
    FEHÉRVÁR KC–IPRESS CENTER-VÁC
  • Gabess8
    Itt valaki is komolyan gondolta azt, hogy egyenlő bíráskodás lesz?????, ugyan hagyjuk már a paraszt vakítást.
    Tényleg nagyot küzdött a fradi, de esélye sem volt ezen a meccsen, és szerintem nem itt dőlt el a továbbjutás.
    Semmi baj nem történ, dolgozni kell tovább, elvégre a másik magyar csapatnak is évek kellettek.
  • smith09 #54964
    Kérdés a szakavatottakhoz!

A győr a larvikkal kerülhet egy csoportba ?
  • ressy14
    Győr Aréna Látványtervek
  • Isthy
    Láttam én is délelőtt a videot, de nem volt időm már belinkelni. Szépen elmondja az okokat a tegnapi meccs illetve a BL szereplés kapcsán.
    Most lesz lehetőség összegyúrni a csapatot és megtalálni mindenkinek a helyét és a szerepét a csapatban.

Közben kiderült, hogy lesz kiemelés a két kisebb kupában, így pl. a Fradi és az Érd még nem kerülhet össze.

KEK:
    1. kalap:
    Hypo Niederösterreich (AUT)
    HC Podravka Vegeta (CRO)
    Team Tvis Holstebro (DEN)
    Fleury Loiret Handball (FRA)
    Metz Handball (FRA)
    Érd Handball Club (HUN)
    FTC-Rail Cargo Hungaria (HUN)
    Byasen Trondheim (NOR)
    2. kalap:
    HC Lokomotiva Zagreb (CRO)
    HC Odense (DEN)
    Viborg HK (DEN)
    Buxtehuder SV (GER)
    Veszprem Barabas Dunatakerek KC (HUN)
    Tertnes Bergen (NOR)
    Rostov-Don (RUS)
    Zvezda Zvenigorod (RUS)

Van egy pár ismerős csapat a Fradinak a 2. kalapban pl. Viborg, Rosztov, Zvezda és legutóbbról a Lokomotiva Zagreb az idei BL selejtezőből. Gondolom a Viborg és az oroszok repesnek az örömtől, hogy a Fradi idekerült a KEK-be

EHF kupa:
    1. kalap:
    Kobenhavn Handbold (DEN)
    Team Esbjerg (DEN)
    Elche CF Mustang (ESP)
    TSV Bayer 04 Leverkusen (GER)
    Ipress Center Vac (HUN)
    U Jolidon Cluj (ROU)
    Dinamo Volgograd (RUS)
    Lada (RUS)
    2. kalap:
    DHK Banik Most (CZE)
    Rocasa Ace Gran Canaria (ESP)
    Frisch Auf Göppingen (GER)
    Fehérvár KC (HUN)
    Astrakhanochka (RUS)
    IUVENTA Michalovce (SVK)
    Skuru IK (SWE)
    Cankaya Bel. Anka Spor (TUR)

A fehérváriaknak hirtelen nem is tudnék jó ellenfelet mondani, talán a spanyolok. A váciaknak nagyobb a választék, az oroszokon kívűl a többi elvileg jó lehet.
  • kaloz174
    Zsiga Gyula véleménye:
    a Fradi BL szerepléséről
    Valahol a vége felé mond olyat, amiben egyetértek vele. kb. azok a szavak hallatszanak el, hogy a "csapatépítés még mindig tart". Ezt gondolom én is, na meg azt az örök igazságot, hogy sok jó játékos még nem egy jó csapat...
    Van, hogy előbb, van, hogy később sikerül csapattá gyúrni az érkezőket. Innen már türelem kell az építkezéshez, szerintem a feltételek adottak, talán a beállós posztot látom jelenleg kritikusnak.
  • Isthy
    Kedden sorsolás a nk-i kupákban... Kialakulhat egy elég erős csoport is a BL-ben (ETO, Krim, Larvik, Bud) ami a másik négyest elég harmatossá tenné (Vardar, FCM, Thüringer, Savehof) ahonnan a dánok még akár elődöntőbe is kerülhetnének.
    A Fradi kiesésével az idei Final Fournak sztem meszeltek is...

A KEK sem lesz gyenge idén, lesznek ellenfelei a Fradinak többen is. Az EHF kupában is vannak erős vetélytársai a csapatainknak. Nem tudom lesz-e még kiemelés a 2 kisebb kupában, ha igen az előnyös lehet nekünk.
  • Isthy
    Celje - Veszprém 26-31 (14-15)

Grat a veszprémieknek a győzelemhez!
    Gyengébb első félidő után egy jobb másodikkal simán behúzták a meccset. Feljavult a védekezés és a kapusteljesítmény, így a hazaiak nem tudtak érdemben versenyben maradni.
  • Isthy
    Az nem semmi, hogy a hollandok továbbjutásra is álltak...
  • kaloz174
    A Fradi nagyot küzdött, ami az eredményből ugyan nem látszik.
    Igazatok van, a bírók valóban nem támogatták őket, viszont azt is meg kell mondani, hogy a Fradi nem találta meg a Bud védekezésének ellenszerét a második félidőben, szerintem. Mintha a horvát kapusra nem lettek volna felkészülve.
    Sajnos, a Fradi nem tudott megújulni, a cserék nem voltak elég hatékonyak, a védekezésben pedig nem voltak elég frissek. A beállós játék változatlanul krónikus pont, ennek okát nem is értem, így, messziről. (Sajnos, ez a válogatott szempontjából sem jó hír.)
    Az első félidő után pedig reménykedtem a csodában.
  • kaloz174
    A második félidőben olyan is volt, hogy a hollandok álltak továbbjutásra...
    Az Érd szerencséjére később kihagyták a helyzeteiket, +Oguntoye jól védett.
    Így sikerült az Érdnek fordítani.
  • Isthy
    Érd - Dalfsen 21-20 (9-9)

Grat az érdieknek a győzelemhez és a továbbjutáshoz!

Ahogy olvasom a játékuk elég gyenge volt, de most ez is belefért nekik.
  • smith09 #54954
    Mikor a Larvik ellen a nyári tornán nyert a fradi többen mondták hogy idén a bl-ben magyar döntő lehet, ill. hogy a bajnokságban is megszorítják a Győrt.

Azon a tornán a fradi kapusa szenzációsan védett, ma sajnos nem. Sajnálom hogy így alakult legalább egy kört mentek volna még...:(
  • Isthy
    Buducnost - FTC 29-21 (15-14)

Jó ideig helytállt a Fradi, de a végére felőrlődtek. Kapusteljesítmény kb. 20 percig volt, azután szinte semmi... Plusz lőttek 6-7 kapufát, így esélyük sem lehetett a végjátékban. A 2 román tevékenységéről mindent elmond a kiállítási arány, nagyon nem volt egyenlő a mérce a két oldalon. Sztem ilyen nem sűrűn van a Bud meccsein...
  • primavis
    a román birók kitúrják a fradit. várható volt! Egy kiállitás sincs a hazaiaknál, szemben a fradi által elszenvedetettekel....
  • kaloz174
    Várható volt...Vajon a nagybányaiak mennyire lesznek tényezők a köv. szezonban? Sikerült odavinni pár jó játékost, ahogy nézem.
  • Isthy
    Thüringer HC - Hypo Niederöstereich 34-25 (17-11)

A németeknek 4 gólos vagy annál nagyobb arányú győzelem kellett a továbbjutáshoz. Nagyot hajtottak érte és megérdemelten jutottak tovább.
    A Hypo ismét nagyon leszerepelt, csakúgy mint tavaly. Most sem tudtak továbbjutni, ugyanúgy egy nem valami acélos csoportból. Tavaly a Valcea mögött, idén az ETO mögött kellett volna megtenniük nem igazán nehéz ellenfelek ellen.
  • Isthy
    VOC Amsterdam - Vác 25-24 (9-16)

Grat a váciaknak a továbbjutáshoz!
  • Isthy
    Larvik - Vardar Skopje 29-31 (15-15)

Ezzel a macedónok lettek a csoport győztesei. A norvégoknál nagyon hiányzott Leganger a kapuból.
  • kaloz174
    Azért Paula sem volt rossz.

Minden győztes csapatnak gratulálok.
  • Isthy
    Győri Audi ETO - Baia Mare 28-26 (14-14)

Az ETO ma már 3 sztárjátékosát (Amorim, Löke, Lunde) nélkülözte, így is behúzta, igaz a vártnál szorosabban. Mondjuk ebben nagy szerepet játszott a kapufa is, amelyet 9x találtak el a győriek. Megvan nekik a 100 %-os csoport elsőség, várhatják a sorsolást.
  • Isthy
    Fehérvár KC - Fram Reykjavik 36-22 (14-11)

Lazább első félidő után, erősebb másodikkal ismét meglett a 14 gólos győzelem. Grat. a fehérváriaknak a 16 közé jutáshoz az EHF kupában!
  • Isthy
    Veszprém - Gorodnichanka 31-27 (15-12)

A 2 gólos hátrányát ledolgozta a csapat és továbbjutott a KEK-ben a 16 közé, jár a gratuláció nekik!
    Gyalázatosan gyenge első 10 perc (1-6) után a félidőre sikerült megfordítaniuk az eredményt. A szünet után hol kisebb hol nagyobb előnnyel végig a kezükben tartották a továbbjutást. Belefért a 6 kapufa és a gyengébb védekezés is.
  • Isthy
    Fram Reykjavik - Fehérvár KC 20-34 (10-18)

Nem volt nehéz dolga a fehérváriaknak, az izlandiak egy fiatal és lelkes csapat, de nem képvisel komolyabb játékerőt. A visszavágó csak formalitás lesz, ahogyan várható is volt.
  • Zóanagyvarázsló
    Köszönöm a jó kívánságokat, remélem, hogy hétfőn este diadalmas túráról tudok beszámolni :)
  • kaloz174
    Hazulról mi is megpróbálunk pozitív energiákat küldeni. Jó szurkolást! Mindent bele! Csapatnak és szurkolóknak egyaránt.
  • Isthy
    Jó utat, jó szurkolást és vigyázzatok magatokra! A hazatérés után természetesen némi élménybeszámolóra igényt tartunk
  • Isthy
    A hétvégi tv-s program (mivel sok van, így most kicsit szűkebbre veszem):

Fram - Fehérvár KC
    2013.11.15. 18:00 Sport1

Veszprém - Gorodnicsanka
    2013.11.16. 14:45 DigiSport2

Fehérvár KC - Fram
    2013.11.16. 15:00 Sport1

Győri Audi ETO - Baia Mare
    2013.11.16. 18:30 DigiSport1

Érd - Dalfsen
    2013.11.17. 17:30 SportKlub

Budcunost - FTC
    2013.11.17. 18:00 DigiSport1

Celje - MKB Veszprém
    2013.11.17. 20:00 DigiSport1

Van miből válogatni, nem lennék szomorú ha mindig így lenne Persze ez most csak azért van, mert nincs nk-i foci a hétvégén...

Ezeken túl lesznek még nem magyar érdekeltségű női BL meccsek is a DigiSport2-n szombaton (Krim-Leipzig 17:00) és vasárnap (Thüringer-Hypo 15:00) is.
  • kaloz174
    Kiss Szilárd Siófokon. Beszél a múltról és jelenlegi feladatairól.
    (Már októberi írás, de most találkoztam vele.)
  • Zóanagyvarázsló
    Holnap éjjel, szóval hosszú hétvége lesz :)
  • Isthy
    Döntetlenre kézilabdában nem lehet játszani, tehát mindkét csapatnak győzni kell Ők nem mondogatják, hanem biztosak benne és majd csinálják...
    Mikor indultok?
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt inkább a Buducnost háta táján kéne mondogatni, elvégre nekik muszáj győzniük, nem nekünk. Ráadásul nekik ellenünk kellene, nem irigylem hát őket :)
  • Breki33
    Nincs lehetetlen

http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/csapatsportok/noi-kezilabda/hirek/nincs-lehetetlen/20131114/c/5481