Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20130104-a-norvegok-elvinnek-a-gyor-ket-keziset.html
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az a 2 hetes norvégiai felkészülés érdekes elem. Kérdés, hogy az idény végén mennyire lehet eredményes.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem is fognak, míg nem változik Gyõrben egy két dolog. Nem tudom Gyõrben hány nagyobb illetve közepes cég van, de egy biztos ott a jelenleg szerintem telj hatalommal rendelkezõ, gyakorlatilag idehaza azt csináló Audi amit csak akar. Hiszen a kormány bizalmát is élvezi...,
Az Audit pedig csak egy dolog érdekli, sztárokat a csapatban, hogy nyerjék már meg végre a Bl-t, kitudja mikor sikerül nekik, ha..., pedig itthon van egy másik remek példa is.
Ráadásul el sem jutnak saját csapatuk élvonalába...Ez ugyan az õ gondjuk, de a magyar válogatott megfelelõ utánpótlása mégsem.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Én például emlékszem arra mit mondott nekünk a tesi tanár: mi még nem tudjuk milyen fontos a rendszeres testmozgás...
Illetve szerintem még felmerülhet a megfelelõ étkezés is. Az biztos, sokat durvult a sport, és erre nem biztos, hogy a fiatal generáció fel van készítve.
Mielõbbi gyógyulást neki!
Természetesen kicsit keresgéltem a neten, vele (is) kapcsolatban. Találtam is egy érdekes oldalt, a kézitörténelembõl:
Régen történt...
Mint olvasható, egy hozzáfûzött megjegyzésbõl, nem egyértelmûen sikertörténet ez a helyiek szempontjából. (Szerintem egyáltalán nem az, de érdekelne pl. Tóth-Harsányi Bori véleménye.)
Ha a magyar kézilabda utánpótlását nézem, már akkor sem vagyok túlzottan boldog, ha igazak a hírek a fiatal játékosok sorozatos sérülésérõl. Csak felvetném laikusként, hogy nem lehet, hogy ennek oka a túlzott terhelés? (Amirõl több éven keresztül szintén hírek érkeztek, Gyõrbõl, sajnos, számos példával illusztrálva.)
Hol vannak már az akkor hatalmas ígéretként kezelt, szinte megváltóként várt fiatalok? (A többség vagy abbahagyta, vagy továbbállt, jó esetben másik elsõ osztályú csapatba, van, aki mûtétek után. Viszont vannak bõven légiósok...)
Tisztelem a kitartásáért, céltudatosságáért, példa lehet minden fiatal sportoló szemében.
DUNAFERR FOREVER!!!

Viszont nem voltál jó jós. <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Majdnem 10 lett az a +<#eljen>#eljen>2!
(Igazából a +2-t is elfogadtam volna látatlanba, meccs elõtt.😊)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A veszprémi összecsapáson 6 góllal bizonyult jobbnak a nemzeti válogatottunk a szerb csapatnál.
A végeredmény: Magyarország - Szerbia 37-31 (17-18)
A srácok ezzel letudták az idei évet!! Sok szerencsét kívánunk nekik, a 2013-as esztendõhöz!! Köszönjük a rengeteg csodálatos élményt, mérkõzést, gólt és megható pillanatot!! Sosem felejtjük el ezt az évet!!! Elvégre kétszer legyõztük a Franciákat, és még Izlandot is sikerült elkapni!! Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET SRÁCOK!!!
2013-BAN IS VELETEK VAGYUNK!!!
HAJRÁ!!! —

DUNAFERR FOREVER!!!
Szép volt csajok! <#taps>#taps>
Végre egy olyan meccs, amelyik után elégedettek lehetünk a csapattal. Már az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és 3-1-re, 7-4-re majd 10-5-re vezettünk. Bár voltak kisebb megingásaink a félidõ közepén és közelebb jött a Siófok 2 gólra, de a végjáték ismét jól sikerült és 6 gólos elõnnyel mehettünk a szünetre. Detti vitte a csapatot de többen is eredményesek voltak és Pisák Reninek is volt 3-4 védése.
A szünet után beragadtunk kicsit és 2,5 perc alatt kaptunk 3 gólt, közelebb jöttek a vendégek. Szerencsére ezután újra sikerült visszaállítani a 6 gólos különbséget és folyamatosan növelni is a félidõ második felére. Meglett a közte 10 gól is mindenki nagy örömére. Ebben oroszlánrészt vállalt a kapuba csereként beálló 19 éves Csapó Kyra, aki szebbnél szebb védéseket mutatott be sorozatban. Ha jól számoltam 7 védése volt a 8 kapott gólja mellett (46.6 %) miután beállt. A végjátékban kicsit csökkent az elõny, de ezt igazából senki nem bánta.
Végre volt egy kicsit jobb védekezés és jó kapusteljesítmény is, mindjárt meg is lett az eredménye. Mindenki hozzátette a magáét elöl és hátul is, sikerült a széleket is bevonni eredményesen a játékba. A meccs után tudtam pár szót váltani Bokival, neki is tetszett <#wink>#wink>
Csak így tovább! <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
A cikk a hirdetés után folytatódik
A Gyõr jutott be a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé.

2012.12.29. 11:40 RTL Klub
Magyarország-Románia
Férfi felkészülési mérkõzés
2012.12.30. 12:10 RTL Klub
Magyarország-Szerbia
Férfi felkészülési mérkõzés
2012.12.30. 18:00 SportKlub
FTC Rail Cargo Hungaria-ÉTV Érdi VSE
Nõi NB I, 10. forduló
Net:
cunder.hu
2012-12-30 15:50
Fehérvár KC - Gyõri Audi ETO KC
Nemzeti Bajnokság I.osztály 10.forduló
Ha minden igaz, a siófoki bajnokik is láthatók lesznek élõben rövidesen.
Szavazást (handball-planetcom) nyertek a magyar szurkolók: Tomori Zsuzsa végzett az elsõ helyen. Ehhez gratulálok.
Érdekes módon õ is eltöltött fiatal reménységként egy idõt Dunaújvárosban, ahol ma sikeres toborzót tartott az Akadémia. <#eljen>#eljen>
Ha a hírnek hinni lehet, Csaszi eligazolt a PSG-be. <#confused>#confused><#felkialtas>#felkialtas>
Ahogy olvastam, az MK meccsen a 7-es lövõ formánk az õszt idézte...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem és kívánom, hogy mindenkinek jól telik, teljes az ünnep.<#wink>#wink>
Valamint ezúton kívánok nagyon boldog névnapot! <#kacsint>#kacsint>
"Természete az már az emberfiának,
Minden jót kívánni felebarátjának;
Vagy ha nem is mindég - egyszer esztendõben,
Ha érzelme nem fér a teli bendõben."
http://sport365.hu/kezilabda,europai-kezilabda,arulobol-hos-eb-bronz-orosz-bajnok-lett-a-fradi-a-magyar-kezilabda-2012-ben,43896
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A válogatott a spanyolországi világbajnokság január 12-i rajtja elõtt öt mérkõzésen gyakorol. A Mocsai-együttes Romániával és Szerbiával találkozik Magyarországon, majd Brnóban Csehországgal és Lengyelországgal méri össze az erejét, végül Szlovákiával csap össze a csehországi Hodoninban.
A MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT BÕ KERETE Kapusok: LISZKAI Szilveszter (Bacau, román), MIKLER Roland (Pick Szeged), TATAI Péter (Pick Szeged)
Jobbszélsõ: HARSÁNYI Gergely (Grundfos Tatabánya)
Jobbátlövõk: ANCSIN Gábor (Pick Szeged), KRIVOKAPICS Milorad (Cimos Koper, szlovén), MOCSAI Tamás (Hannover Burgdorf, német), NAGY László (MKB Veszprém)
Irányítók: CSÁSZÁR Gábor (MKB Veszprém), LÉKAI Máté (Celje, szlovén),
Beállók: SCHUCH Timuzsin (MKB Veszprém), SZÖLLÕSI Szabolcs (Csurgó), ZUBAI Szabolcs (Pick Szeged)
Balátlövõk: GREBENÁR Gábor (Csurgó), NAGY Kornél (Dunkerque, francia), PUTICS Barna (VfL Gummersbach, német)
Balszélsõk: IVÁNCSIK Gergõ (MKB Veszprém), VADKERTI Attila (Pick Szeged)
Szövetségi kapitány: MOCSAI LAJOS
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!