Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy küzdött a csapat, az csoda volt. Méltó hozzáállás. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország-Ausztrália 43-13 (20-6)
Ma este lesz az elsõ igazi erõfelmérõ a horvátok ellen 21:15-tõl (Sport1 élõ).
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jól adja vissza a hangulatot a cikk. <#eljen>#eljen>
A játék talán nem volt olyan magas színvonalú, részünkrõl, mint a Siófok ellen (talán az Érd jobban is védekezett), de a küzdõszellem újra példás volt.
Kétségtelen: nagy dolog nyerni egy világversenyen. Ez azonban egy kategória a szememben ezzel.
Gyurta Dani Hamarban
Aki átvette, az Dale Oen testvére volt, de a szülei már korábban (elsõként) láthatták az érmet.
Szép volt Dani! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai fordulóban a csabaiak debreceni gyõzelme nem igazán jött jól nekünk... A Fradi és az ETO simán nyert, Veszprémben otthon maradt a 2 pont. Holnap nagyon nehéz meccsünk lesz, sajnos nélkülem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép bemutatkozó gyõzelem a fiúktól <#eljen>#eljen>
Magabiztos gyõzelem, végig kézben tartva a meccset. A szünet után volt egy hullámvölgy, de abból is sikerült szépen visszajönni. Mikler pazarul védett (52 %), elöl pedig Csaszi és Harsányi vezetésével eredményesen játszottunk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Idézet a Sportklub mai(!) felvezetõ beszélgetésébõl, a szpíker részérõl...
Ez aztán a felkészülés!!<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Remélem, mûködik majd. <#kacsint>#kacsint>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Veszprém KC - Siófok KC
Nõi NB I 13. forduló
2013.01.12. 16:15 SportKlub
Magyarország - Egyiptom
Férfi VB csoportmérkõzés
2013.01.12. 17:30 Sport1 (a meccs 19:00-tól kezdõdik, elõtte felvezetés lesz)
DUNAFERR FOREVER!!!
Csaszi nyilatkozata:
"Nyáron lejár a szerzõdésem Veszprémben, a klubban szerették volna, ha maradok, hiszen a világ legjobb csapata formálódik az MKB-nál. Ha valaki Veszprémbõl igazol el, nem sok csapat jöhet szóba, úgy gondolom azonban, a Paris St. Germain együttese ezek közé tartozik. Számomra mindig fontos volt a tanulás, a fejlõdés. Az életemben most döntést kellett hoznom, amit nem anyagi megfontolásból, de meghoztam. 28 éves vagyok, és úgy érzem, nyitott egy újabb kalandra, kihívásra. Jelenlegi klubomban azonban nagy feladatok várnak ránk nyárig, szeretném a legjobb tudásomat adni a szezon végéig is. Szombaton számunkra is elkezdõdik a világbajnokság, jelenleg ez a legfontosabb, éppen ezért a válogatottra koncentrálok, így a torna végéig nem szeretnék mással foglalkozni."
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet, hogy naiv vagyok. Mindenesetre sajnálom. Ez van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csaszi mégis megy íme 😞
Sok sikert neki, sajnálom.
Tetszik, hogy jól beszél és fogalmaz, tud nyilatkozni. Nem nyökög, ööö-zik és hasonlók. Mihamarabbi gyógyulást neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Férfi VB elõtt - Kovács Péter interjú
A negyeddöntõt én is elérhetõ célnak tartom.
DUNAFERR FOREVER!!!
KEB
A cunder.hu (Fekete Anikó) beszélgetése a szöv.kapitánnyal.
Bakó Botond érkezik. Érdekes váltás. (Valamiért eddig nem nagyon töltötte ki az idejét sehol sem.)
Ma volt meló este, így nem láttam semmit a mai fordulóból.
DUNAFERR FOREVER!!!
A magam részérõl megnéztem a Gyõr-Újváros elsõ félidejét, amikor a vendégcsapat szépen tartotta magát, ha kicsit bátrabban játszanak a csajok és jobban hisznek magukban, akkor akár a vezetést is átvehették volna az elsõ félidõ közepén. A BL-re készülõ hazaiak azzal tiszteltek meg bennünket, hogy több klasszisuk is játszott ebben az idõszakban. Ennek ellenére egészen elfogadhatóan alakult az eredmény, Detti szépen megszórta magát és Lunde kapuját.<#eljen>#eljen> Remélem, a második félidõben inkább pihenõsre vették a figurát, és inkább a fiatalabb korosztály kapott lehetõséget, mert lesz még egy feladatunk, hazai pályán, ezen a héten, az Érd ellen. Az eredmény (34-22 (19-14)) alapján akár így is lehetett.<#kacsint>#kacsint>
Vasárnapi ellenfelünk kiütötte a Lokit, ez elég meglepõ, miután az elõzõ meccsen kikaptak a Fehérvár ellen, hazai pályán: ÉTV-ÉRD-DVSC-FÓRUM 36-16 (15-7)
Az egyik meglepõ eredmény a BSE pontszerzése a Veszprém ellen. 23-23 (11-12). A másik, talán kisebb, meglepetés a B.csaba veresége a Fehérvár ellen. (24-25 (16-12))
Mint írtam, a Siófok-Halas összecsapásnak láttam a második félidejét. A szünetben is már a hazaiak álltak jobban, igaz, csak 1 gól volt az elõnyük. A második félidõ alapján arra gondoltam: kipukkadt a halasi lufi? Rá sem lehetett ismerni a vendégekre. Határozatlan támadójáték, gyenge védekezés, ennek megfelelõen közepes kapusteljesítmény jellemezte játékukat. Ezzel szemben a Siófok, megérezve, hogy esélyük van, megtáltosodott. Bátran játszottak, nagy akarattal. Bogdanovic nem mutatta, hogy sérült lenne. Pályára lépett Léránt Vivien is, aki nagyon hasznosan játszott, ezzel bõvítve a hazai csapat repertoárját. (32-29 (14-13)) Az elõzetesek alapján igen, de a mutatott játék alapján egyáltalán nem volt meglepõ a Siófok gyõzelme? A meccs utáni beszélgetésekbõl kiderült, hogy a Halasnak azért volt annyi magyarázata a gyengébb teljesítményre, hogy többen voltak betegek a csapatból a héten, így pl. Barna Éva is, aki messzi elmaradt eddig mutatott teljesítményétõl.
A következõ fordulókban fog eldõlni, hogy ez csak egy kisiklás volt-e a meglepetés csapattól, vagy õket is elkezdte nyomni esélyesség terhe...Már mindenki várja tõlük a jó eredményeket, nyilván õk is önmaguktól...
A Vác végül nem tudta meglepni a Fradit, bár a -2 gól szintén elég érdekes eredmény az egyik nk. kupacsapatunk ellen. (25-27 (11-14))
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Én hosszú távon mûködõ klubmodellben gondolkodom, olyan klubban, amely értéket teremt, saját utánpótlással bír, ahol nem kell politikusokhoz dörgölõzni és hozzánk csapódott kalandorokkal dolgozni."
Sajnos ez az ami nem annyira egyszerû ma nálunk...
" A Nemzeti Kézilabda Akadémia is jó elképzelés, de sok buktatót látok benne. Olyan szûk az utánpótlás elitje, hogy a kluboknak nem lesz érdekük elengedni a legjobbakat. Hiszen az a tizenéves, aki már most a felnõttek között játszik, miért választaná ezt?"
Ebben bizony sok igazság van, ahogy mi is értekeztünk itt is errõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig a hazaiak sem játszottak jól, meg lehetett volna lepni õket. De kapus nélkül ezt a játékot nem lehet normális eredménnyel játszani... Nagyon gyengén állunk ezen a poszton és ez sajnos komoly hátrány nekünk. Elöl meg nagyon hiányzott a koncentráció a befejezéseknél. Úgy láttam a fizikai kondícióval nincs baj, nem fáradtunk el a végére. De fejben volt gond rendesen. Ahogy hallottam sokat dolgozott a csapat a kondin, lehet túl sokat is és most ez ütközött ki mentálisan... De ezen lehet javítani, viszont a kapuban tényleg elég reménytelennek tûnik a helyzet. Pedig ha itt nem lesz javulás akkor a kiesés szélén fogunk egyensúlyozni végig.
DUNAFERR FOREVER!!!
A hazai csapatban, hogy úgy mondjam, benne maradt az ütés, amit éppen Újvárosban szenvedtek el.
Annak ellenére, hogy az elején elmentek talán 4 góllal is, nagyon nyögve nyelõsen tudták csak hozni a meccset a szerény képességû ellenféllel szemben. Ehhez feltétlenül kellettek a végén Kiss Éva bravúrjai is.
Kiss Szilárd nem engedhette meg magának, hogy a sérülten pályára lépõ Bogdanovic Annát pihentesse. A végén azért, amikor már biztosnak tûnt a gyõzelem, pályára küldte a szintén sérülés miatt sokat kihagyó Léránt Vivient.
A gyõzelem nem forgott veszélyben a hazaiak számára, a mutatott játék azonban elég gyengécske volt, amit elsõsorban pár jó egyéni teljesítménynek köszönhettek leginkább. (Erdõsi Ildi, Bogdanovic, Kiss Éva, Németh Csilla, pl.) A BSE heteseket hibázott, a végén számolatlanul hagyta ki a ziccereket.
Végül is a Siófok a kötelezõ gyõzelmet begyûjtötte.
Bár igazából a Halast tartottam esélyesnek, ennek ellenére sokkal szorosabb meccsre, fõleg jobb játékra számítottam. Ez így csalódás. <#shakehead>#shakehead>
Olyan erõs jelenleg a mezõny, hogy csak akkor van esélyünk jobb helyezésre, ha mi is tudunk pontokat szerezni jobbnak tartott gárdáktól, de erre így kevés esélyt látok.
A kapusgond pedig egyszerûen krónikus. Nem csak a kapusok teljesítménye, hanem a kapusok felkészítése sem látszik számomra elfogadhatónak.
Ez a meccs akkor megint lerántott bennünket a földre. <#szomoru1>#szomoru1>
Mondom, nem a vereség, hanem a mutatott teljesítmény az, ami elszomorít.
Ez nem a mi napunk volt, pedig a halasiak sem alkottak nagyot, lehetett volna keresnivalónk.
A meccs elején fej-fej mellett haladtak a csapatok (15. perc: 7-6), azután a félidõ második fele borzalmasra sikeredett. Sorra hagytuk ki a ziccereket a hazaiak pedig belõtték a helyzeteiket és a 25. percre 13-7 lett az eredmény. A záró 5 percben mindkét oldalon esett még 3-3 gól. Sajnos a kapusaink teljesítménye kritikán aluli volt, összesen 2 védést tudtak összehozni a félidõben és nem a rossz védekezés miatt. A félidõ legvégén a halasiak utolsó gólja volt a "korona", kb. olyan volt mint Kiss Éváé az EB-n csak átlövés után "sikeredett" összehozni... Persze elöl sem volt sokkal jobb a helyzet, 6 tiszta ziccert hagytunk ki a szünetig. Ebbõl 5-öt a 15-25. perc között, amivel tulajdonképpen el is dõlt a meccs. Egyedül Fruzsi volt dicsérhetõ a csapatból, aki 4 gólt szerzett a félidõig.
A szünet után sajnos nem változott a helyzet, a hazaiak még tovább növelték az elõnyt 7-8 gólra, amit a lefújásig meg is tartottak. Sajnos elöl megint hagytuk ki sorra a ziccereket, hátul pedig a kapusaink teljesítménye sem változott. A legvégén Kyrának volt 3 védése, de ez már nem jelentett sokat. Fruzsi "jegelését" és Sánta Dóri erõltetését abszolút nem értettem a szünet után... Dóri sorra rossz megoldásokat választott, de csak jó 15 perc után jöhetett vissza Fruzsi, aki az elsõ játékrészben a legjobbunk volt. Lõtt is még vagy 3 szép gólt, meg adott vagy 3 gólpasszt. Sajnos rajta kívül mindenki sokat rontott illetve Bódit megint nem játszattuk eleget, alig jutott el hozzá labda. Ez borzasztó luxus... Miközben balszélrõl legalább 6 helyzetet rontottunk el. Plusz 2 vonalra lépéssel megtoldva... De középrõl is sokat hibáztunk a vonalról (fölé és mellé is lõttünk ziccert).
Kapusaink összesen 6 védést tudtak összehozni a meccsen, elöl meg kihagytunk 12 ziccert, így nem is lehetett esélyünk. Pedig amúgy a védekezésünk nem volt rossz, de sajnos ma legalább 6-7 egészen borzasztó "levente" gólt is kaptunk átlövésekbõl.
A két spori megfújta a hazai pályát, néha egészen elképesztõ dolgokkal fûszerezve a ténykedésüket, de nem rajtuk múlott a vereség.
DUNAFERR FOREVER!!!