Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ez a meccs az elsõ 20 perc gyalázatosan gyenge támadójátékán ment el...

A szünet után nagyot játszott a csapat és visszakapaszkodott, de a végén egy szélrõl lõtt gól megpecsételte a sorsunkat. Nagyot küzdöttek a fiúk és minden dicséretet megérdemelnek a 2. félidei játékért.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na de mit csináltunk az elsõ félidõben, különösen az elején?? Ilyen gyáva játékkal magunkat jelöltük ki vesztesnek. Hogy ezért mennyire kár volt, azt a második félidõ mutatta meg. <#schmoll2><#falbav>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Az addig rendben van, hogy felépítjük a stratégiánkat, de a meccs közben rugalmasan reagálni is kell az elõkerülõ dolgokra. Remélem ebben is tud majd alkotni Mocsai, mert ez nem szokott az erõssége lenni.
A dánok nagyon gyorsan játszanak elõrefelé és a fal elõtt is, jók a szélsõik is a lövõikkel együtt. Landin is nagyon jó kapus, méretes feladat elõtt állunk, jó lenne felnõni hozzá és egy jó meccset játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az IHF a tv társaságokkal egyeztetve szinte mindig módosít az eredeti kiíráshoz képest.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Breki33
Breki33
Mocsai Lajos, szövetségi kapitány:
"Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy ismét ott vagyunk a világ legjobb nyolc csapata között. A lengyelek támadójátékát, és a nagy lövõerejû játékosait sikerült nagyon jól semlegesítenünk. Emiatt a lengyelek beállója kicsit több teret kapott, de ellene is igyekeztünk koncentráltan védekezni. A szervezett védekezésünknek és Mikler kiváló teljesítményének köszönhetjük, hogy sikerült legyõzni a lengyeleket. Sokat cseréltünk, forgattuk a játékosokat és így mindig maradt erõnk. Labdákat tudtunk szerezni és gyors gólokat is lõttünk, a második félidõben kimondottan jól ment a játék a csapatnak. A kitûzött célt elértük, mostantól Dánia ellen készülünk. A dán válogatott a világbajnokság egyik esélyese, de nem félünk senkitõl, és soha egy meccset sem adunk fel."
[HUN]FaTaL
Na, eddig 18.15-re volt kiírva, ez az idõpont jobban tetszik 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
Negyedöntõ: párosítás és idõpontok

Kialakult a spanyolországi világbajnokság legjobb nyolc csapatának párosítása, miután hétfõn este véget értek a nyolcaddöntõk.
2013.01.23.

18:15 Oroszország-Szlovénia (Negyeddöntõ 4.)
19:00 Spanyolország-Németország (Negyeddöntõ 3.)
20:45 Dánia-Magyarország (Negyeddöntõ 1.)
21:30 Horvátország-Franciaország (Negyeddöntõ 2.)

kaloz174
Tóth Timea befejezte
Pedig az újvárosi meccsen még láttam bemelegíteni.

Isthy
Azért õk már egy jóval magasabb szint. A célkitûzés teljesítve és igazából reálisan a fiúk valóban valahol az 5-8. hely között vannak jelenleg. Meg kell próbálni a bravúrt, mert ugye a labda gömbölyû <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Óriásit játszott a CSAPAT. 😊 Igazából mindent leírtatok már 😊

Jó lenne elcsípni a dánokat, utána úgy gondolom reális esélyünk lehet(ne) egy bronzéremre.

Szép volt fiuk! S tényleg ma jók voltak a cserék, fõleg a Szöllõsi beállitása, de Putics és Mocsai is jól teljesitett támadásban.Iváncsik meg
a legjobb meccsét játszotta. Császár külön dicséretet érdemel. Miklerrõl már nem is szólva, bár az elsõ félidõben volt pár ügyetlenkedése. No de Szmall mit mondjon akkor....
Isthy
Csatlakozom hozzád, a "Mester" is kivette a részét a szép gyõzelembõl, ma tényleg mert cserélni és jól is alkalmazta a cseréket.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok a válogatottnak!😊 A mai gyõzelem igazi csapatmunka volt. <#taps><#eljen> Többször kritikus vagyok Mocsaival szemben, ma azonban kimondottan jól meccselt, azt gondolom. <#worship> (Megmondom õszintén, én lehoztam volna Mikler Rolit a félidõben. Milyen jó, hogy maradhatott.<#eljen>)
Szép volt fiúk!

Isthy
Szép volt fiúk! <#taps>

A védekezés mindkét félidõben jó volt és Mikler a szünet után még jobban védett. A támadás az elsõ félidõben még nem volt jó, a szünet után azonban ez is feljavult. Mertünk végre indítani, jöttek is a könnyû gólok. A beállós játékunk is eredményessé vált Szõllõsi beállásával. Igazából mindenki hozzátette a magáét, a csapat együtt nyerte meg ilyen biztosan ezt a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Remek...

Azért HAJRÁ MAGYAROK!!!

Jó volt a himnusz... Köszönjük szervezõk... >.>

Isthy
A brazilok majdnem meglepetést okoztak az elég visszafogottan játszó oroszok ellen.

Ma este nagyon nehéz meccs lesz a lengyelek ellen, fõleg ha Csaszi nem tud játszani. A média már megint hozza a formáját, mintha mi lennénk az esélyesek és már a dánok elleni meccsrõl elmélkedik... Pedig sztem a mai meccsen 50-50 % az esély a továbbjutásra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Franciaország-Izland 30-28 (15-14)
Dánia-Tunézia 30-23 (16-11)
Németország-Macedónia 28-23 (13-9)
Oroszország-Brazília 27-26 (14-14)

A nyolcaddöntõ hétfõi programja:
Spanyolország-Szerbia 19.00
Egyiptom-Szlovénia 19.00
Horvátország-Fehéroroszország 21.30
MAGYARORSZÁG-Lengyelország 21.30
kaloz174
Titkon én is reménykedtem ebben.<#kacsint>

Isthy
Csabára mi nyerni járunk mostanában <#wink>
A tavalyi idényben is nyertünk náluk és utána kezdett szépen szerepelni a csapat tavasszal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A fiúk tegnap hozták a kötelezõt Algéria ellen, így jöhetnek hétfõn este a lengyelek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
BEOLbeszámoló, természetesen hazai szemszögbõl. <#kacsint>
A lényeg azonban a gyõzelem - idegenben, na és a +2 pont. <#eljen>

kaloz174
Méltó módon emlékezett a csapat Kulcsira...
Nagyon kellett ez a siker, több szempontból is. Leginkább azért tartottam a meccstõl, mert eddig idegenben valamiért nem tudtuk azt hozni, amit hazai pályán már többször.
Kicsit izgalmas volt a dolog. Különösen, mert Bódi Berni megsérült az eslõ félidõben, de szerencsére a másodikban visszatért és nagyon szépen hozzátett a gyõzelemhez. Mint ahogy - gondolom - az egész csapat. <#eljen><#taps>

A Fehérvár veresége azért is meglepõ, mert kimondottan jó formát mutattak mostanában. Mindenesetre figyelmeztetõ számunkra.

A Halasról volt egy megérzésem. Ez az eredmény azt látszik igazolni.
Belenéztem a Fradi vendégjátékába. Úgy tûnik, szeretik kicentizni a gyõzelmeiket. <#kacsint> Volt ez már így, más BL-csapattal is, úgy emlékszem. Mások a kiemelt célok.

Isthy
Békéscsabai ENKSE - Dunaújvárosi KKA 25-26 (14-16) <#taps>

Ez nagyon kellett, az õszi otthoni vereségért sikerült visszavágni. Az elsõ félidõ végén és a második elején 7 perc alatt eladtuk az 5 gólos elõnyt, de szerencsére a hazaiak nem tudták átvenni a vezetést. Végül is szinte végig vezetve sikerült nyerni, így helyrehozta a csapat az õsszel otthon elvesztett 2 pontot. Szép volt csajok! <#worship>

BSE - Fehérvár KC 28-26 (16-14) <#wow1>

Ez komoly meglepetés... A fehérváriak is képesek durván szélsõséges teljesítményre.

Érdi VSE - Kiskunhalasi NKSE 34-22 (15-11)

Nagyon sima hazai gyõzelem. A halasi "csodacsapat" a tavaszi idényben eddig 3-ból 3 vereség.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#shakehead><#sir>

Most is olyan rossz idõ volt, mint anno...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jééééé, te még hallatsz magadról? <#wink>

Voltak aggódó szurkolótársaid, olvastam fórumokon.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sosem feledjük õt, nagyon hiányzik! <#shakehead><#sir>
Az idõ múlhat, az emléke szívünkben nem halványul.<#confused><#schmoll2><#shakehead>

Breki33
Én valahogy eddig se féltem attól egy csöppet sem, hogy eligazol, illetve úgy gondoltam, ha ez megtörténik, annak olyan oka lenne, hogy amiatt kéne aggódni.
kaloz174
Mielõbbi jobbulást neki! <#szomoru1>
Akkor viszont nem kellett volna ennyire sem erõltetni a játékát. Különösen, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, mint amire a csapatnak szüksége lett volna.

kaloz174
2013.01.19. 13:10 RTL Klub
Veszprém Barabás Duna Takarék-FTC Rail Cargo Hungaria
Nõi NB I, 14. forduló

2013.01.19. 21:15 Sport1
Magyarország-Algéria
Férfi vb, D-csoport, 5. forduló

2013-01-19, Cunder.hu
17:50ÉTV Érdi VSE - Kiskunhalas NKSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály 14.forduló

Isthy
Csaszi beteg, nem az új csapatán jár az esze. Remélem a nyolcaddöntõre teljesen meggyógyul.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nincs Sportklubom, és úgy tûnik, stream sem, a váci meccsre...<#schmoll2>

ha már Krivó jolly-joker a csapatban, akkor igazán kipróbálhatná Mocsai irányitó szerepben is, mert látható volt, hogy milyen jó labdákat osztogat.
Isthy
Igen, a 2 spori a 2 percekkel besegített a hazaiaknak a szünet után.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szani interjú

Fradisták megnyugodhatnak, Szani csak a Fradiban gondolkodik. Se külföld, se ETO. Azért csak óvatosan azzal a márciussal, erõsítse meg rendesen és csak azután terhelje.

DUNAFERR FOREVER!!!

Császárnak léthatóan már a párizsi életén áll az esze tudat alatt is. nem tett jót ez a csapatcsere a VB elõtt!
háát igen, pedig Borsos nagyoin dicsérte õket, pedig látható volt rajtuk a sunyiság már az elsõ félidõben is, majd kijött a második elején, ahol sorra szórták ki a magyarokat ok nélkül is (mióta 2 perc egy félkezes mellen lükés-eltartás? pl.). Császár rossz paaszai , ütemtelen lövései is sokat nyomtak a latban. Ismét bebizonyosodott, hogy Mocsai nem tud cserélni.
Mivel a lengyelek megverték a szerbeket, a szerb-szlovénon dõl majd el, hogy kit kapunk s az lehet akár a szlovén is! DE ehhez nem szabad kikapni az algériaiaktól sem!
kaloz174
Az elsõ félidõ álomszép volt. Kár volt a második félidõért. Több volt ebben a meccsben. A prof. megint nem találta a megfelelõ taktikát, cseréket a második félidõben. Csaszival nem értem, mi történt.<#shakehead> De a két spori is rendesen besegített, szerintem, a második szakaszban, a házigazdáknak.

Szerintem amerre szokott..., nekem az elsõ félidõben az jutott eszembe, vajon meddig bírjuk a második félidõben.
Isthy
A 2. félidei támadójáték gyenge volt, az utolsó 10 percre meg teljesen szétesett. Az elsõ 15 percben Tatai tartotta a csapatot a meccsben. Csaszi gyalázatosan gyengén játszott, kis Mocsai dettó. A szünetben nem történt reagálás Nagy Laci követõ emberfogására, meg is lett az eredménye. Vajon a "Mester" merre járt? Már az olimpián is ezt csinálták a spanyolok ellenünk és most is, ugyanolyan eredménnyel...
Gyanítom a nyolcaddöntõs ellenfelünknek is fel fog tûnni ez a dolog...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
14-14 a félidõ

Az elsõ 25 percben kiválóan támadtunk, sajnos az utolsó ötben Nagy Laci emberfogása visszavetette a játékunkat. A védekezésünk a második negyedórában lett jobb és Tatai becserélése is jó megoldásnak bizonyult. Sajnos megint kihagytunk két 7 m-est, ami hiányzik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Isthy
A szlovénok verték a lengyeleket tegnap, sztem õket elkerüljük, ami nem baj, mert nem fekszik nekünk a játékstílusuk. A lengyel-szerb kettõsbõl jut majd nekünk az egyik, mivel minden bizonnyal csoport harmadikak leszünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ahogy a mostani helyzet áll, a lengyelekkel vagy a szlovénokkal játszhatunk a 8 közé jutásért. Persze, ehhez meg kell verni az algériaikat.
Nem igen értem, hogy amikor Zubai a beálló miért erõltetjük a megját-
szását. Elbujik az óriások mögé és lehetetlen jó labdát adni neki. Fõleg ha felülrõl próbálkoznak vele. Az ellentámadásból meg rendszeresen gólt kapunk. OK, hogy ez 2x - 3x-on bejön nekik, no de 8x aránylag rövid idõ alatt, az egy kicsit sok....
Kopjárt meg miért nem lehet rögtön letámadni vajon? Senkitõl sem támadva lõdözte a góljait 8-9 m-rõl.
Hogy a tegnapi mérközésre nem a horvátok ellen volt felkészitve a csapat az fix...de vajon ki ellen?