Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nagyon gyengén játszottak a váciak támadásban. A védekezés sem volt jó, de a 23 kapott gól önmagában nem vészes. Pedig a horvátok sem játszottak valami fényesen. Nagyon kevés esély maradt a visszavágóra...
Gyõri Audi ETO - Buducnost Podgorica 27-17
Szép játék, egyetlen kis hullámvölggyel és magabiztos gyõzelem <#taps>#taps>
Az elsõ félidõ kicsit hektikus volt (5-0, 1-6, majd 8-0-ás szériák), de a szünet után nagyon egyoldalúvá vált a meccs. A végén az utolsó 5 percben már kicsit lazsált az ETO, így lett "csak" 10 közte (26-13-ról 27-17).
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat a csajoknak a gyõzelemhez! <#taps>#taps> A lényeg a 2 pont, ami már zsebben. De azért érdeklõdve várom a részleteket.
DUNAFERR FOREVER!!!
BUDAPEST SE-DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ 26-28 (12-17)
VESZPRÉM BARABÁS-DUNA TAKARÉK-DVSC-FÓRUM 30-22 (17-14)
ÉTV-ÉRD-SIÓFOK-GALÉRIUS FÜRDÕ 36-21 (16-11)
A Kohász látszólag szoros meccset játszott a BSE-vel. Ez azonban - szubjektív véleményem szerint - úgy jött össze, hogy eszméletlen ellenszélben kezdtünk játszani attól fogva, hogy kiderült, ezen a napon az újvárosi lányok lényegesen jobbak, mint ellenfelük.
Ez van, a részletekrõl majd késõbb, a lényeg a 2 pont.😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Pick Szeged - FTC
Férfi NB I - Szeged
2012.02.02. 13:15 RTL Klub
Podravka Koprivnica - Váci NKSE
Nõi KEK - Kapronca
2012.02.02. 14:15 DigiSport2
Gyõri Audi ETO - Buducnost Podgorica
Nõi BL - Gyõr
2012.02.02. 16:00 DigiSport1
Érdi VSE - Siófok KC
Nõi NB I - Érd
2012.02.02. 18:00 Cunder.hu
Oltchim Valcea - FTC
Nõi BL - Valcea
2012.02.03. 18:00 DigiSport1
Mindenkinek jó szurkolást!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, ez van, aki nem érdekelt a kupában, elõbb mehet nyaralni.😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Programváltozás
A BL fõpróbák jól sikerültek mindkét csapatnak tegnap és ma:
Békéscsaba - Gyõri Audi ETO 18-35 (10-20)
FTC - Fehérvár KC 39-24 (20-13)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó lenne majd elégedetlen román arcokat látni - Elek Gábor - hatharom.hu
Mörci Budaörsön
Reméljük a legjobbakat!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
3 év, az nem kevés a mai világban, úgy gondolom. (Bár nem ismerem a feltételeket.)
Vajon Zácsik Szandra hol tart a gyógyulásban, különös tekintettel a közeledõ BL-meccsekre?
A táblázatot elnézve ez igen kedvezõ eredmény nekünk. Viszont ezzel a fõvárosiak önbizalma tovább nõtt a fehérváriak elleni siker után. Szombaton így két felszálló ágban lévõ, önbizalomban megerõsödött csapat fog találkozni Budapesten. Borzasztóan fontos meccs lesz ez a csapatnak, meg kellene szerezni a 2 pontot idegenben. Mert ez esetben biztonságosabb távolságra kerülhetnénk a vetélytársainktól és kicsit nyugodtabban folytathatnánk a tavaszi idényt. A Békéscsaba minden bizonnyal nem fog nyerni az ETO ellen, a Loki sem Veszprémben és a Siófok sem igazán esélyes Érden. Mindent bele kell adni és küzdeni, ahogyan az utóbbi meccseken.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Vártam egy órát a mérkõzés után, ezalatt megpróbáltam kideríteni, mikor lesz a sajtótájékoztató. De hatvan perc alatt semmit sem tudtam meg, ezért a csapatorvossal visszatértem a szállodába. Mennem kellett, két napja aludni se tudtam, rosszul éreztem magam"
Khmmm... Azért elég furcsának tartom, hogy 1 óra alatt nem sikerült kideríteniük, hogy hol és mikor lesz a sajtótájékoztató...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szarrá alázták a nagyarcú dánokat, feltörölték velük a padlót. Nem szomorkodtam én sem ezen, rájuk fért már egy ekkora verés, hogy kicsit visszavegyenek.
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
17.15 Spanyolország-Dánia
tv: Sport1 hu, Sport1 de, HRT2, RTS2
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tényleg vannak fiatal jó képességû szakembereink akik nyitottak a változtatásra Mocsaival ellentétben...?
Gratulálok a csapatnak! <#taps>#taps>
Kíváncsian várom a beszámolót, mert ahogy olvasom ismét hatalmasat küzdöttek a csajok. <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Talán nem kellett volna elbánni a legjobb férfi utánpótlás nevelõ klubbal a Dunaferrel... De ugye más klub(ok) sokkal fontosabb(ak) volt(ak), ahol az utánpótlás nevelésre tettek nagy ívben... Tessék, itt az eredménye <#violent>#violent>
Ez pedig maga a csúcs az interjúban:
"A magyar kézilabda felelõssége, hogy nem nevelõdött ki egy újabb garnitúra, és a szaksajtóé is, hogy nem hívta fel a figyelmet erre a veszélyre."
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy én is 5-8. helyre vártam és tettem csapatot, ez nem kérdés.
Joka pedig a szakmai szempontok ellen, több mást vett figyelembe. Ahová minden bizonnyal megy, ott valszeg többet fog keresni és szinte otthon lesz (a szomszédban), ugyanolyan mentalitású környezetben mint a hazájában. Ráadásul Gyõrben elveszti az eddigi közegét, mert Gros már elment és õ biztosan tudta azt is, hogy Lekics is elmegy. Õk hárman együtt nagy barátnõk voltak, sülve-fõve együtt mindenütt, errõl a neten sok video és kép is tanúskodik. Egyedül maradt volna egy idegen országban...
Az utódokra van rengeteg tipp, de sztem 2-3 héten belül kiderül az õ személyük is.
PS: ma vendégség lesz nálam, így kimarad a ma esti meccs Újvárosban. Legutóbb ez jó kabalának bizonyult, jó lenne, ha most is... <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyelõre ez a realitás a csapatnak az elmúlt 3 világverseny alapján és ez nem rossz <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Vajon kik lehetnek az utódok?
Kicsit csodálkozom. Vajon mi áll a háttérben?
Bár ebben az írásban benne van, azért én elég keveset hallottam, olvastam az átalakulásról, a fiatalok beépítésérõl, mint mezei szurkoló, a VB elõtt.
Egyelõre az a jó, hogy "ott vagyunk", így van alkalmunk tanulni ahhoz, hogy idõrõl-idõre még elõremutatóbb eredményeket érjünk el.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a németek mikor térnek magukhoz, az õ bajnokságukkal és kézilabdás alapjaikkal illene újra elõrébb lenniük. (Ezen a vb-n nem láttam a meccseiket, szóval ez játékban akár sikerülhetett is.)
Azért van pár elgondolkodtató mondat ebben a cikkben.
DUNAFERR FOREVER!!!