Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Nagyon szorítunk neki!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Böhn: Csak a következõ napra koncentrálok

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20130207-bohn-csak-a-kovetkezo-napra-koncentralok.html

Mielõbbi jobbulást !
kaloz174
Újabb hírek a román sztáralakulatról

Elég nagy fejetlenség jön le, számomra, ebbõl az írásból.

Jobbulást neki! Ez a legfontosabb, de remélem, hogy utána ereje teljében tér vissza, és addig Siti Beánál jó kezekben lesz a válogatott.
Az elõzõ anyagilag problémás BL-szezont elég szépen lehozta ~7 légióssal az Itxako és a Metz is. Mondjuk az utóbbinál talán fizetést kaptak végig, nem tudom.

Persze ezek kevésbé egy szezonra összerántott sztáralakulatok voltak. A Valceánál már ott problémás volt a koncepció, hogy teljesen új csapattal akartak egyetlen év alatt sikert elérni. (OK, nem egy évre szerzõdtek, de az nyilvánvaló volt, hogy gyorsan kell siker, a pénz pedig könnyen elfogyhat.) De így, hogy még nem is fizetik õket... Ettõl még megtáltosodhatnak, és a gyengébb - azaz a nem magyar - csapatok ellen még érhetnek el sikereket 😊 (Ettõl függetlenül papíron Dabason is õk lesznek az esélyesek, ha a csoportkör alatt nem esnek szét.)
kaloz174
Miközben pontosan Te írod, hogy "más kategória", azt várod, hogy én viszont 1 kategóriába soroljam magam az élcsapatok játékosaival...Nem gondolom, hogy ezt kellene tennem. Nem mindegy, hogy a kiadásaidhoz viszonyítva mennyi a jövedelmed.

kaloz174
Védeni? Pont õket.<#nevetes1> Nem egyezik a véleményünk. Nem magyaráznám tovább, itt nem errõl van szó. Ennyi.

Ezek a csapatok egészen más kategória, fõleg a két kis csapat. Halason kb 10 éve nincs lóvé, ez tudva levõ tény sajnos, hogy pénzért játszanak e vagy idõben kapják e a juttatást az nem tudom. A Fradi nem zsoldos csapat és tudvalevõ, hogy mindig kijön a gödörbõl valahogy, és létezik a megfoghatatlan Fradi szív, mely valóban segít.
De ahogy te írta zsoldos csapat játékosaitól ne várd el, hogy lóvé nélkül játszanak. Nem tudok más példát írni, te meddig dolgoznál a cégnél, ha nem kapsz fizetést és azt sem tudod mikor kapod meg?? Szerinte egy idõ után elfogyna a türelmed..
Teljesen rendben van, hogy véded az itthoni csapatokat, de azért ennyire ne legyél elfogult!
Sõt nem is olyan régen még a Pick is, lehet most is, de mostani csapatot nem ismerem.
kaloz174
Perez Katarba igazolt!
Csárli, már hivatosan is...

Remélem, megtalálja a számítását, na és azt is, hogy majd idõvel viszont látjuk, "hazatalál". Úgy tûnik az írásból, hogy lesz lehetõség egy méltó búcsúztatóra. <#eljen>

kaloz174

"Valamiért, ami többet számít, mint a pénz."
Mire gondolsz?

Emlékezz csak akár a Fradira, hogy ne csak saját csapatomat hozzam csak példának... A jelenlegi bajnokságban is tudok hirtelen 2 csapatot, a Fehérvárt és a Halast, amelyikeknél biztosan nem az anyagiak dominálnak...
(Ezen túl beszélhetnék még arról is, hogy egy kiváló játékos tartozik annyival önmagának, hogy nem járatja le saját tekintélyét...)

kaloz174
Azért a "zsoldos csapat"-nál is enyhítõ körülmény, ha valaha építkezett...
Ezekre a csapatokra ez jellemzõ volt. (Egyébként a románokra is, pár évvel ezelõtt, úgy gondolom.)
Amit aztán végképp nem tudok elfogadni, amikor úgy kezdõdik a történet szinte, hogy "vegyél sok pénzt, aztán vegyél egy csapatot"...Sajnos, van ilyenre is több példa.<#levele>

kaloz174
A legfontosabb, hogy kitartást és mielõbbi jobbulást Karl Erik Böhn-nek! <#confused><#shakehead>

banok
Az MKB Veszprém és a Gyõr is belefér a "zsoldoscsapat" kategóriába és leszarom.

KEB-nek meg jobbulást!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nekem sem tetszik a zsoldos csapat, de sajnos egyre inkább jellemzõ, sajnos itthon is..., tisztelet a kivételnek és még eredményesebb is. Az hogy csúszik a fizetés vagy nincs fizetés más kategória. A nagyságrend szerintem ebbõl a szempontból lényegtelen szerintem, ami jár az jár. Ezt szerintem dolgozóként nézd, ne sportoló szemmel.

"Valamiért, ami többet számít, mint a pénz."
Mire gondolsz?
Csatlakozom!
Isthy
<#shakehead>

Kitartás és gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
😞

http://goo.gl/gd6Zi5

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezi-karl-erik-bohn-akut-leukemias-feleves-gyogykezelesre-szorul-2215169
bakkerman
bõvebben

<#shakehead>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

KEB leukémiás! féléves kezelésre szorul.
kaloz174
Na, azért ekkora csúsztatásba már ne menj bele!😊 Az én fizetésem és az õ fizetésük között van némi nagyságrendi különbség, azt hiszem, ez nem vita tárgya...
Arról nem beszélve, hogy számos olyan csapat volt, van (ez nem szerencsés, de van), amelyiknél csúsznak a fizuk, ahol hónapokig játszottak a játékosok, játszanak fizu nélkül...Valamiért, ami többet számít, mint a pénz.

Egyébként pedig nem ilyen direkt összefüggésre gondoltam, természetesen. Általában nem tetszik ez a "zsoldos csapat" koncepció. Sosem tetszett az "elhyposodás", nem is fog.

Amennyiben a játékosokra gondolsz, én azzal vitatkozok, hogy csak a pénzért játszanának. De gondolom te is pénzért dolgozol, és ha két hónapja nem kapsz fizetést, és az sem látni mikor lesz lóvé, szerintem te is másképp állsz a munkához. Pláne még egy olyan napot is kifogtak amikor semmi nem jön össze, akár a mellény akár más miatt, plusz még a lóvé is elmarad, ez az eredménye.
kaloz174
Ez legyen meg itt is: <#eljen><#worship>
Fradi-diadal
Sosem volt szimpatikus, ha valaki csak a pénzért játszott, csak a pénzre támaszkodott, csapatépítés címén - és helyett.

Isthy
Az MKB-ban már szinte nem is kap szerepet, miért ne zárhatná pályafutását egy "gyümölcsözõ" levezetéssel. Megérdemli, hogy legalább ahol lehet, anyagilag is megalapozza a jövõjét. Persze ha ez most idény közben történne - amit sugall a cikk is - az tényleg érdekes dolgokat vet fel.

Veszprémi "tudósítónk" távollétében lehet én is ludas vagyok... <#conf>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csárli
Nem akarok pálcát törni, de ha úgy van, ahogy az írásból átjön, az nem szimpatikus. Õ tényleg egy ikon lett. Megérdemelne egy méltó búcsút.
(Vajon mit tud errõl veszprémi "tudósítónk"? Õt is régen láttuk már erre...)

[HUN]FaTaL
Igen a link végig jó volt 😊

Isthy
Vannak ilyen csodák minden technikánál <#wink>

Visszatérve a blogra: milyen diplomatikusan fogalmaztál a kapus segítõje ügyében <#wink> Mások is mondták - akik szintén jelen voltak - hogy a valós különbség legalább 5-6 gólos lett volna, de a sporik besegítettek a hazaiaknak. Szerencsére ez most belefért.
Megvan az elõny, amirõl értekeztem a meccs elõtt és remélem még sikerül továbbvinni ezt a szép sorozatot. Még legalább 5-6 pont kell a biztos 8. helyhez, ami számomra az õsz után egyértelmûen szép sikernek számítana. Ez meg is szerezhetõ a hátralévõ meccseken.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tuti, mert amikor a linkre vittem a kurzort, akkor jó címet mutatott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi, most már nekem sem és megtaláltam.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az IT csodái! Szerencsére kisebbek, mint amit a Fradi elért. <#taps>

[HUN]FaTaL
Valami bug lehetett adatbázis oldalon 😊

kaloz174
<#conf><#nevetes1>Na de ez hogyan lehetséges? Nekem most nincs lehetõségem szerkeszteni...

[HUN]FaTaL
Mostmár nem, az elõbb még valóban egy két éves cikkre mutatott.

kaloz174
Egyébként pedig nekem nem...

kaloz174
Ajaj...<#vigyor2>Azért, gondolom, megtalálod az aktuálisat is. <#papakacsint>

Isthy
Ez a link egy 2 évvel ezelõtti bejegyzésedre mutat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen! <#wink>
"A labda gömbölyû és senki sem verhetetlen, még hazai csarnokban sem"

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A részletek a szokott helyen <#kacsint> Természetesen csak szubjektíven...<#smile>

A csodás csoda megvan😊

Isthy
Értékelés Zsiga Gyulával

Azért én a mérkõzés végi román felzárkózást inkább a komoly elfáradás számlájára írnám, mint a kialakult tét megérzésére. Az 5+1 a fáradó Fradi ellen jó taktikai húzásnak bizonyult, így még az is belejátszott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem nagyon bántotta a fülemet a riporter folyamatos dumája arról, hogy a Valcea játékosai nem kaptak fizetést és ez látszik a játékukon. Ahelyett, hogy a Fradi játékát és játékosait dicsérné, ezen lovagol. Ráadásul nem is igaz, mert kapnak fizetést, csak a jövõ évük a bizonytalan. Még a végén is ezzel jött, hogy most már kapjanak fizetést és játszanak jól a többi meccsen. Nagyon tele lett a hócipõm ezzel a fazonnal... <#boxer>

A következõ 2 meccs itthon nagyon fontos lesz, azokat kell hozni és akkor lesz meg a jó alap a továbbiakra, az elõdöntõs reményekre. Utána lesz egy kis szünet, kimarad egy hétvége, tehát 2 hét telik el a Krim elleni idegenbeli meccsig. Ez a mai csodás siker csak akkor ér majd sokat, ha ez a két meccs is meglesz. Ez a mai egy nagy lépés, de meg kell még toldani 2-3 kicsivel az "elõdöntõ álom" eléréséhez.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szintén nagy-nagy gratuláció a Fradinak. <#eljen><#taps>
Nem semmi, amit tettek. <#eljen> Elek Gábor nagyon jó edzõ.

Ez a román csapat viszont hatalmas csalódás. Azt hiszem, nem gondolták komolyan, hogy õk BL-t nyernek. Vagy, ha komolyan is gondolták, nem tudom, mennyi esélye lehet egy ilyen csapatjáték nélküli csapatnak erre.

Isthy
Igen, lehetett volna, mert elöl rontott sokat a Fradi is. De szerencsére most belefért <#wink> Úgy fest a Fradi a BL-ben mindig pazar kezdéssel lepi meg a szurkolóit az elsõ meccsen <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Oltchim Valcea - FTC 22-23 (9-10) <#taps><#vigyor2>

Hatalmas gratuláció a Fradinak, le a kalappal elõttük! <#worship> A nagyarcú románok ismét pofára estek <#vigyor><#nyes>

A végére nagyon elfáradtak a lányok és nagyon ment elöl, de maradt 1 gól az elõnybõl. Nagyot játszott a csapat és megérdemelték a gyõzelmet. Védekezésben extrát nyújtottak és Abramovics is hozzátette a magáét. Most látszott, hogy mennyit ér egy már egészséges Pena. Remélem Luca sérülése nem komoly és a Zvezda ellen már tud majd játszani.

Azért Vestergaardnak már nagyon tele lehet a hócipõje a Fradival <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
baromi nagy sikert értek el a lányok!!!

no ki gondolta volna, hogy nyer a fradi Valcean? Pedig akár simább is lehetett volna...
banok
[NÕI KÉZILABDA EHF BAJNOKOK LIGÁJA
18.00 [b]Otchim Valcea-Ferencváros[b]
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about18.html

Isthy
Zvezda Zvenyigorod - Krim Ljubljana 24-29

Elnézve ezt a meccset, egyik csapat sem megoldhatatlan feladat a Fradi számára. A továbbjutás meglehet, ebben a Krim lesz a vetélytárs.

DUNAFERR FOREVER!!!